Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát, akkor jöhet a Paks-MTK döntő.
több mint 1 éve
Tizi!!!
több mint 1 éve
Lesz-e 4 éven belül 3. Paks-Fradi kupa döntő?2n voltam már kinn, a 3. is tervben van.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Münchenben is ez van.Imádom ezt a paksi gólzenét.Megye 1ből maradt vissza.
Kampman
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Imádom ezt a paksi gólzenét.
több mint 1 éve
Úriember volt, az a szerethető nagypapa típus.RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Kb. szerintem az egyetlen edző, akit soha nem szidtunk Diósgyőrben. Nagyon sajnálom.
Kenny
Gergőke
több mint 1 éve
HJK-val mi van? Tudom, csak 3 meccs, de asszem még soha nem kezdtek 3 vereséggel szezont... Tökutolsók jelenleg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-marad-a-vasas-vezetoedzoje-ns-informacio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A legjobb és legszerethetőbb magyar edző, nyugodjék!
több mint 1 éve
RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Kb. szerintem az egyetlen edző, akit soha nem szidtunk Diósgyőrben. Nagyon sajnálom.
Kenny
több mint 1 éve
RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Vele szerettem meg a PMSC-t. Bronz, ezüst, MK. Szerettem a stílusát és az akkori csapatot. Idegenbeli meccseiken csak néhányszor voltam. Hazaira meg esélytelen volt nógrádiként.
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
RIP Garami Józsi bácsi!ó, nyugodjék békében 😕
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
RIP Garami Józsi bácsi!RIP
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bocs igen kicsit eltèvedtem az idő/tèr tengelyben 🤦😛😎Bodo lesz az, Frankfurt már megvoltHát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
NB2
több mint 1 éve
Ricsit a pálya közelében nem akarom látni a Bodö Glimt elleni párharcban, neki semmilyen helyzete ne menjen be. Ez a meccs tökéletes lett volna egy kis morál szerzésre.Hát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
több mint 1 éve
Bodo lesz az, Frankfurt már megvoltHát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
több mint 1 éve
Hát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
több mint 1 éve
Ebből Szivacsky 2 gólt rúgott volna, Ricsi meg bordán rúgja vele a kapust.