Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.
ozibozi
Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
Meg amúgy most Luiz is pihen, meg Trent is, tehát nem csak ott rotál.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
December 5-e van, és a Liverpoolnak a mai meccsel együtt 8 mérkőzése van még idén.
Nálunk meg az aranylábú európai topcsapataink nem játszanak 1 héten kupa, és bajnoki meccset, pedig mindkét esetben hús-vér emberek szaladgálnak
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 265
Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Newcastle már többet csinált, mint a City 1 félidő alatt.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Hopp, egy felforgatott Arsenal védelem

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére.
Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
ozibozi
Mi lehet a terv? Terjeszkedni még nem releváns országokban? Spanyol, német, olasz van lefedve ha jól tudom eddig. De a UK-ba több content kéne az biztos.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 265
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére.
Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Állítólag ten Hag a jelölt, ha a Lipcse kirúgja Rose-t.

Hat érdekes párosítás lenne.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀
Nomac
melyikre? 😀
mer sztem a newcastle-nek se sok esélyt adnak

amúgy ha fogadnék akkor a City-Forest oddsait nézegetném
Negritis, a vajda
Manchester Utd-ra 😀
Newcastle - Liverpoolnál szerintem 1,86 ajándék a poolra, a hazau 4,5
Meglepő de Cityre nagyon szar szorzó van 1,38 😀 bár itt egy Nottingham győzelem 9,5
Nomac
0-1el a forest érdekes lehet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
melyikre? 😀

Negritis, a vajda
Manchester Utd-ra 😀
Newcastle - Liverpoolnál szerintem 1,86 ajándék a poolra, a hazau 4,5
Meglepő de Cityre nagyon szar szorzó van 1,38 😀 bár itt egy Nottingham győzelem 9,5
több mint 1 éve
Nomac
melyikre? 😀

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve
 index.hu/bajnokokligaja/2024/12/04/vinicius-junior-kozossegi-media-televizio-liverpool-elleni-merkozes-laliga/

több mint 1 éve
szerintem egész jó cikk a man city védelméről és hogy milyen problémáik vannak

www.nytimes.com/athletic/5966073/2024/12/04/manchester-city-decline-data-analysis-premier-league/

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Slusszpoénnak nem lett volna rossz ez az utolsó tekerés

Van tanulság bőven, Alonso valamire kurvára ráérzett
gamerkr
Sztem jó volt a Bayern az emberhatrany ellenére. Még igyis sokszor mi irányítottuk a játékot, voltak lehetőségek. Nekik egy fejes be akadt nekünk több fejes nem. És igen végén az a tekerés mesteri volt.
Btw Neuer első piros lapja volt. 866 tetmeccsen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 557 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Slusszpoénnak nem lett volna rossz ez az utolsó tekerés

Van tanulság bőven, Alonso valamire kurvára ráérzett

több mint 1 éve
Azért az vicc h Tapsoba még pályán lehet

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 925
Neuer 😮 dzsízüsz

aki nem nézné..

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Szép volt Manu …

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Kíváncsi lennék konkrétan mi volt ez

www.skysports.com/football/news/11661/13265654/man-charged-and-eight-arrested-on-suspicion-of-tragedy-chanting-during-liverpool-vs-manchester-city
Negritis, a vajda
gondolom hillsborough-ztak egyet
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék konkrétan mi volt ez

www.skysports.com/football/news/11661/13265654/man-charged-and-eight-arrested-on-suspicion-of-tragedy-chanting-during-liverpool-vs-manchester-city

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
Arne Slot on Mo Salah saying that Sunday could have been his last Anfield game vs Man City.

“Maybe Mo knows more about the 115 charges, so expects them not to be there next season… it was a joke!”.

“I repeat, a joke”.

XD

több mint 1 éve
Amúgy Rodri mintha Atleticobol ment volna, nem? (Tudom nem te írtad de utazom épp és épp emiatt sem tudom beidézni azt meg hosszabban reagálni erre).
csebi
Aham, Rodri Atleticos volt, egy szezont volt ott asszem, elotte meg Villarreal evekig.
Stez
Rodri Atleti nevelés, majd elment ingyen a Villarrealba, aztán egy év alatt 20 misiért visszavették, majd 70-ért továbbpasszolták egy deadline day transfer keretében. És akkor emiatt szezon közben igazolhattak arra a posztra egy Kondogbiat.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Sixo-nak meg a összes Dzsuventuszos homernek:

www.youtube.com/watch?v=FWrI9Twkx4s
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 413
 www.nemzetisport.hu/legiosok/2024/12/lang-adam-mar-a-telen-tavozhat-az-omoniatol-sajtohir

“ A Nemzeti Sport megkeresésére a játékos menedzsere, Illés Zoltán azonban cáfolta a tárgyalásról szóló hírt.”

Mekkora egy álszent majom, tegnap este utaztak ki, mert Ádám aláír a Vikingbe.
- JC6
lehet nem mondhat semmit.