Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
ozibozi
Meg amúgy most Luiz is pihen, meg Trent is, tehát nem csak ott rotál.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
December 5-e van, és a Liverpoolnak a mai meccsel együtt 8 mérkőzése van még idén.Nálunk meg az aranylábú európai topcsapataink nem játszanak 1 héten kupa, és bajnoki meccset, pedig mindkét esetben hús-vér emberek szaladgálnak
több mint 1 éve
Newcastle már többet csinált, mint a City 1 félidő alatt.
több mint 1 éve
Hopp, egy felforgatott Arsenal védelem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére.Mi lehet a terv? Terjeszkedni még nem releváns országokban? Spanyol, német, olasz van lefedve ha jól tudom eddig. De a UK-ba több content kéne az biztos.
Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére. Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
több mint 1 éve
Állítólag ten Hag a jelölt, ha a Lipcse kirúgja Rose-t. Hat érdekes párosítás lenne.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
0-1el a forest érdekes lehetManchester Utd-ra 😀8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀melyikre? 😀
Nomac
mer sztem a newcastle-nek se sok esélyt adnak
amúgy ha fogadnék akkor a City-Forest oddsait nézegetném
Negritis, a vajda
Newcastle - Liverpoolnál szerintem 1,86 ajándék a poolra, a hazau 4,5
Meglepő de Cityre nagyon szar szorzó van 1,38 😀 bár itt egy Nottingham győzelem 9,5
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Manchester Utd-ra 😀8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀melyikre? 😀
Nomac
Negritis, a vajda
Newcastle - Liverpoolnál szerintem 1,86 ajándék a poolra, a hazau 4,5
Meglepő de Cityre nagyon szar szorzó van 1,38 😀 bár itt egy Nottingham győzelem 9,5
több mint 1 éve
8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀melyikre? 😀
Nomac
több mint 1 éve
8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀
több mint 1 éve
index.hu/bajnokokligaja/2024/12/04/vinicius-junior-kozossegi-media-televizio-liverpool-elleni-merkozes-laliga/
több mint 1 éve
szerintem egész jó cikk a man city védelméről és hogy milyen problémáik vannakwww.nytimes.com/athletic/5966073/2024/12/04/manchester-city-decline-data-analysis-premier-league/
több mint 1 éve
Slusszpoénnak nem lett volna rossz ez az utolsó tekerésSztem jó volt a Bayern az emberhatrany ellenére. Még igyis sokszor mi irányítottuk a játékot, voltak lehetőségek. Nekik egy fejes be akadt nekünk több fejes nem. És igen végén az a tekerés mesteri volt.
Van tanulság bőven, Alonso valamire kurvára ráérzett
gamerkr
Btw Neuer első piros lapja volt. 866 tetmeccsen.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Slusszpoénnak nem lett volna rossz ez az utolsó tekerésVan tanulság bőven, Alonso valamire kurvára ráérzett
több mint 1 éve
Azért az vicc h Tapsoba még pályán lehet
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Neuer 😮 dzsízüszaki nem nézné..
Neuer red card 🟥pic.twitter.com/1dZ133HBac
— Goals Xtra (@GoalsXtra) December 3, 2024
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Szép volt Manu …
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék konkrétan mi volt ezgondolom hillsborough-ztak egyet
www.skysports.com/football/news/11661/13265654/man-charged-and-eight-arrested-on-suspicion-of-tragedy-chanting-during-liverpool-vs-manchester-city
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék konkrétan mi volt ezwww.skysports.com/football/news/11661/13265654/man-charged-and-eight-arrested-on-suspicion-of-tragedy-chanting-during-liverpool-vs-manchester-city
több mint 1 éve
Arne Slot on Mo Salah saying that Sunday could have been his last Anfield game vs Man City.“Maybe Mo knows more about the 115 charges, so expects them not to be there next season… it was a joke!”.
“I repeat, a joke”.
XD
több mint 1 éve
Rodri Atleti nevelés, majd elment ingyen a Villarrealba, aztán egy év alatt 20 misiért visszavették, majd 70-ért továbbpasszolták egy deadline day transfer keretében. És akkor emiatt szezon közben igazolhattak arra a posztra egy Kondogbiat.Amúgy Rodri mintha Atleticobol ment volna, nem? (Tudom nem te írtad de utazom épp és épp emiatt sem tudom beidézni azt meg hosszabban reagálni erre).Aham, Rodri Atleticos volt, egy szezont volt ott asszem, elotte meg Villarreal evekig.
csebi
Stez
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
www.nemzetisport.hu/legiosok/2024/12/lang-adam-mar-a-telen-tavozhat-az-omoniatol-sajtohirlehet nem mondhat semmit.
“ A Nemzeti Sport megkeresésére a játékos menedzsere, Illés Zoltán azonban cáfolta a tárgyalásról szóló hírt.”
Mekkora egy álszent majom, tegnap este utaztak ki, mert Ádám aláír a Vikingbe.
- JC6