NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
119
24
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 658
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Én egyszer összejöttem egy dél-koreai csajjal, de következő reggel nem mertem odamenni hozzá, mikor a barátnőivel reggelizett, mert nem tudtam megmondani, hogy pontosan melyik is ő... Mocskos rasszista vagyok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nevetséges...When the interviewer asked if he could have Son’s jersey, Bentancur replied
— The 44 ⚽️ (@The_Forty_Four) November 13, 2024
“it could be Sonny's cousin too as they all look the same”😬
pic.twitter.com/SMBiyfn4Fq https://t.co/zDhSY3yKUz
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
NL átszervezés előtt ott volt Észak-Macedónia, de a 6-7 fullkuka csapatból még az UEFA sem mer delegálni 😀Bármelyiknek örülnék a négyből. Ezek az igazi csapatok, bármit gondol is Sixo 😁az igazi az lenne, ha az EB-n is szerepelhetne a Nemzetek Ligaja D ligajabol is egy csapat. en adnam.
warr_b
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bármelyiknek örülnék a négyből. Ezek az igazi csapatok, bármit gondol is Sixo 😁az igazi az lenne, ha az EB-n is szerepelhetne a Nemzetek Ligaja D ligajabol is egy csapat. en adnam.
warr_b
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Bármelyiknek örülnék a négyből. Ezek az igazi csapatok, bármit gondol is Sixo 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
One of:
— Football Meets Data (@fmeetsdata) November 18, 2024
🇳🇿 New Zealand
🇵🇫 Tahiti
🇳🇨 New Caledonia
🇫🇯 Fiji
...will play at the 2026 World Cup.
The winner of the bracket qualifies directly.
Runners-up go to inter-confederation playoffs.
NZL 🇳🇿 have the quality & play home so it would be a massive surprise if they are not the… pic.twitter.com/NJVYcBqzqI
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nincs másfél évealaba nem jó szoposzlainak?Az osztrákok nagyon komoly projektet raktak össze. Van egy nagyon tiszta identitásuk, ahhoz illő edző, van egy flagship csapatuk amelyik tudott nevelni játékosokat hozzá úgy is, hogy ott is vannak légiósok nagyszámmal. Egyedül Szoboszlaiuk nincs. Nem mi lennénk az esélyesek.Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
- JC6
Heisman nádor
fake.id
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
alaba nem jó szoposzlainak?Az osztrákok nagyon komoly projektet raktak össze. Van egy nagyon tiszta identitásuk, ahhoz illő edző, van egy flagship csapatuk amelyik tudott nevelni játékosokat hozzá úgy is, hogy ott is vannak légiósok nagyszámmal. Egyedül Szoboszlaiuk nincs. Nem mi lennénk az esélyesek.Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
- JC6
Heisman nádor
több mint 1 éve
nem, majd márciusbanA NL oda-vissza még idén lesz?Az osztrákok nagyon komoly projektet raktak össze. Van egy nagyon tiszta identitásuk, ahhoz illő edző, van egy flagship csapatuk amelyik tudott nevelni játékosokat hozzá úgy is, hogy ott is vannak légiósok nagyszámmal. Egyedül Szoboszlaiuk nincs. Nem mi lennénk az esélyesek.Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
- JC6
Heisman nádor
Dzsokijuing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
MárciusA NL oda-vissza még idén lesz?Az osztrákok nagyon komoly projektet raktak össze. Van egy nagyon tiszta identitásuk, ahhoz illő edző, van egy flagship csapatuk amelyik tudott nevelni játékosokat hozzá úgy is, hogy ott is vannak légiósok nagyszámmal. Egyedül Szoboszlaiuk nincs. Nem mi lennénk az esélyesek.Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
- JC6
Heisman nádor
Dzsokijuing
több mint 1 éve
A NL oda-vissza még idén lesz?Az osztrákok nagyon komoly projektet raktak össze. Van egy nagyon tiszta identitásuk, ahhoz illő edző, van egy flagship csapatuk amelyik tudott nevelni játékosokat hozzá úgy is, hogy ott is vannak légiósok nagyszámmal. Egyedül Szoboszlaiuk nincs. Nem mi lennénk az esélyesek.Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
- JC6
Heisman nádor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az osztrákok nagyon komoly projektet raktak össze. Van egy nagyon tiszta identitásuk, ahhoz illő edző, van egy flagship csapatuk amelyik tudott nevelni játékosokat hozzá úgy is, hogy ott is vannak légiósok nagyszámmal. Egyedül Szoboszlaiuk nincs. Nem mi lennénk az esélyesek.Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
- JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Így is van Alex fiam, én sem csináltam volna jobban.David Luizon? akkor jár a pacsi 😮
— PuebloJuveVideos1 (@BraggiatoJ) November 16, 2024
Sixo
több mint 1 éve
Így is van Alex fiam, én sem csináltam volna jobban.— PuebloJuveVideos1 (@BraggiatoJ) November 16, 2024
több mint 1 éve
Milyen magyar vagy teÉrik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
több mint 1 éve
De itt az első hely a 2 gólos vereséggel ugrik.szeptemberben csigaföldön meg a macskazabálók nyertek 3-1-re. ez van.Nah bammeg, köcsög Rabiot elmegy olaszból, erre rögtön szétfocizza az olaszokat.Azért Ez égő ha otthon 2vel kiszopnak
Sixo
ozibozi
slowmotion
Ucsó meccsen egy jobbféle olasz csapat minimum lehozott egy X-et ha tudta előre h mi a jó neki.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
szeptemberben csigaföldön meg a macskazabálók nyertek 3-1-re. ez van.Nah bammeg, köcsög Rabiot elmegy olaszból, erre rögtön szétfocizza az olaszokat.Azért Ez égő ha otthon 2vel kiszopnak
Sixo
ozibozi
több mint 1 éve
Nah bammeg, köcsög Rabiot elmegy olaszból, erre rögtön szétfocizza az olaszokat.Azért Ez égő ha otthon 2vel kiszopnak
Sixo
több mint 1 éve
Nah bammeg, köcsög Rabiot elmegy olaszból, erre rögtön szétfocizza az olaszokat.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
pikans lenne.de sztem egyesulni kene igy mindket csapat A ligas lenne.Igenoda-visszavagos lesz?Sanszos, bár reményre ad okot hogy ma nagy lúzer meccset nyomtak, majdnem végig dominálták a meccset majd elqrták.Érik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
ozibozi
YoungZeeZee
zacknorb
több mint 1 éve
Igenoda-visszavagos lesz?Sanszos, bár reményre ad okot hogy ma nagy lúzer meccset nyomtak, majdnem végig dominálták a meccset majd elqrták.Érik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
ozibozi
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
oda-visszavagos lesz?Sanszos, bár reményre ad okot hogy ma nagy lúzer meccset nyomtak, majdnem végig dominálták a meccset majd elqrták.Érik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny
ozibozi
több mint 1 éve
Meglepően komoly az olasz francia is most az első helyértElső azt hittem az franciák nem vették komolyan. Aztán látom, hogy ott van Rabiot a kezdőben, be is talált ahogy szokott.
ozibozi
több mint 1 éve
Meglepően komoly az olasz francia is most az első helyért
több mint 1 éve
Sanszos, bár reményre ad okot hogy ma nagy lúzer meccset nyomtak, majdnem végig dominálták a meccset majd elqrták.Érik a Magyar-osztrák selejtezőSimán kikapnánk tőlük.
ozibozi
Kenny