NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
27
11
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sallai is megy a kukába ezzel a török szerződéssel… ennyire eszetlen hogy kehet egy profi játékos?Neki van X éve hogy a legtöbb pénzt szerezze élete hátralévő részére. Az hogy milyen eredményeket ér el az szerintem ilyen szintű játékosnál teljesen mindegy.
- JC6

több mint 1 éve
Kenguruk közben bajban, a remek nevű Mahdi Abduljabbar Mahdi Darwish Hasan 3 perc alatt lőtt duplájával vezet Bahrein! A 10 perces hosszabbításból még van hátra úgy 5-6...Na, mire beírtam egyenlítettek a 96. percben.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kenguruk közben bajban, a remek nevű Mahdi Abduljabbar Mahdi Darwish Hasan 3 perc alatt lőtt duplájával vezet Bahrein! A 10 perces hosszabbításból még van hátra úgy 5-6...

több mint 1 éve
Sallai is megy a kukába ezzel a török szerződéssel… ennyire eszetlen hogy kehet egy profi játékos?A focistákról miért feltételezzük, hogy okosak?
- JC6
Nagy pénz, projektet, meg csillagokat ígérnek neki, ő meg odamegy, ennyi.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt nem gondoltam olyan nagy meglepinek ☺️Érdekesebb kijutók az ANK-ra:A legfontosabb, Mozambik kimaradt
Comore-szigetek, Géza Elemér Kú, Szudán, Tanzánia, Zimbabwe, Uganda
warr_b
zacknorb

több mint 1 éve
Sallai is megy a kukába ezzel a török szerződéssel… ennyire eszetlen hogy kehet egy profi játékos?
több mint 1 éve
😃Ne viccezzél már, tétmeccs, javitunk a világranglistás helyezésünkönNem akar megégni, egyértelmű, pedig semmi értelme a meccsnek, a kísérletezésen kívül…Lehet hogy JC-nem van nagyon igaza rossival kapcsolatban, mikor a jövőEzt már az EB előtt sem értettem, hogy miért nem próbál beépíteni senkit.
Fiolája játszik Balog helyett egy tétnélküli meccsen.reméljük nagyádi is bizonyít ma 😂
ozibozi
Most dettó.
Erre csak egy válaszom lenne - az eredmény fontosabb Rossinak.
Sinisa
- JC6
slowmotion
több mint 1 éve
Ne viccezzél már, tétmeccs, javitunk a világranglistás helyezésünkönNem akar megégni, egyértelmű, pedig semmi értelme a meccsnek, a kísérletezésen kívül…Lehet hogy JC-nem van nagyon igaza rossival kapcsolatban, mikor a jövőEzt már az EB előtt sem értettem, hogy miért nem próbál beépíteni senkit.
Fiolája játszik Balog helyett egy tétnélküli meccsen.reméljük nagyádi is bizonyít ma 😂
ozibozi
Most dettó.
Sinisa
- JC6
több mint 1 éve
Nem akar megégni, egyértelmű, pedig semmi értelme a meccsnek, a kísérletezésen kívül…Lehet hogy JC-nem van nagyon igaza rossival kapcsolatban, mikor a jövőEzt már az EB előtt sem értettem, hogy miért nem próbál beépíteni senkit.
ozibozi
Most dettó.
Sinisa
több mint 1 éve
Dél-Korea meg ikszelt Palesztínában, akik eddig győzelem nélkül állnak. Persze ez bele kell hogy férjen nekik.Mi az a Palesztina tesó?
warr_b
több mint 1 éve
Lehet hogy JC-nem van nagyon igaza rossival kapcsolatban, mikor a jövőEzt már az EB előtt sem értettem, hogy miért nem próbál beépíteni senkit.
ozibozi
Most dettó.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ezek a trükkös labdakihozatalok mire lennének jók?Rossz szóvicc lenne, ha azt válaszolnám, hogy "passz"?
gamerkr
több mint 1 éve
Ezek a trükkös labdakihozatalok mire lennének jók?Pont egy gyakorló meccs egy kicsit nyomás alatt játszani
gamerkr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezek a trükkös labdakihozatalok mire lennének jók?
több mint 1 éve
Lehet hogy JC-nem van nagyon igaza rossival kapcsolatban, mikor a jövő Fiolája játszik Balog helyett egy tétnélküli meccsen.reméljük nagyádi is bizonyít ma 😂
több mint 1 éve
Érdekesebb kijutók az ANK-ra:A legfontosabb, Mozambik kimaradt
Comore-szigetek, Géza Elemér Kú, Szudán, Tanzánia, Zimbabwe, Uganda
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na hajrá a német B ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A németek kezdőcsapata:Nübel – Kimmich, Koch, Schlotterbeck, Henrichs – Andrich, Nmecha – Sané, Brandt, Führich – Gnabry
több mint 1 éve
Dél-Korea meg ikszelt Palesztínában, akik eddig győzelem nélkül állnak. Persze ez bele kell hogy férjen nekik.

több mint 1 éve
Nyugi, mi megrajzoljuk megint a kengurúval táncolókat és felugrunk a második továbbjutó helyre.Indonézia verte Kampmanéket, elég vad így az a csoport.Pont most akartam írni, azért ezt se sokan látták előre.
zacknorb
Teljesen beteg a csoport, a 16 pontos Japán után van négy darab hat pontos csapat, meg egy öt pontos 😁
warr_b
több mint 1 éve
Ha a nevében szereplő Ballon d'Or nem tenné azzá már az elején.Kijött az 5 jelölt az Afrikai Ballon d'Or-ra. Salah nincs közötte 😮Azért az is komolytalanná teszi a díjat.
Sixo
Mikey
több mint 1 éve
Érdekesebb kijutók az ANK-ra: Comore-szigetek, Géza Elemér Kú, Szudán, Tanzánia, Zimbabwe, Uganda