Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?a friss aranylabdás (gondolom vannak "páran, akik megkérdőjelezik az érdemét) hiánya sokat nyom a latba. Meg ugye KDB se játszott, csak csereként. Nélkülük az a középpálya egy fogatlan oroszlán.
zacknorb
több mint 1 éve
Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.Hogy a szezon hajrában elbukjuk? 😀 Nem lenne egyedi eset
Mikey
több mint 1 éve
Elmegy pihenni év végén, mint KloppNa vajon kib*sszák? 😂City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na vajon kib*sszák? 😂City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Bayern 2014/15, vereségek a Leverkusen, a Barca, az Augsburg és a Freiburg ellenVolt már ilyen?City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Volt már ilyen?City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
RIP Milan, ez az X nagyon fog fájni ,ez már megnyert meccsen.
több mint 1 éve
Megvolt Balogh Boti első idei nem kezdő meccse a Parmában. De azért ma is volt pályán, beállt a 65. percben.
több mint 1 éve
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.Múltkor a másik térdében volt térdszalag a formáját igazából nem nyerte vissza, de ezután már nem is fogja.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elég szubjektív dolgok úgyhogy belemenni nem érdemes, ettől függetlenül simán lehet sikeres meg szurkolunk is mindig jó ha a korosztályunkból megmutatja valaki, csak elég erősen meglepne mindenkit 😊Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
Kifejezetten élmény volt őt hallgatni.
www.youtube.com/live/-UOq0hOmnnI
ervinator
- JC6
a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
dr0725
ervinator
több mint 1 éve
Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
dr0725
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
törölt kristof
több mint 1 éve
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto.Helyesbített.
Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
A Lokinak talán nem kellett volna visszahoznia a 2000-es évek elejének a mezeit.
2001-ben végeztek kieső helyen és csak azért maradtak bent, mert a BKV Előre inkább nem indult.
több mint 1 éve
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto. Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
rebrov interju borbolacbenceez milyen kerdes?
Mit gondol, ha nincs a kiállítás, akkor is nyert volna a Ferencváros?
😆
vicc
több mint 1 éve
Mi folyik itt Marseille-ben? 😳Jajj láttam, sajnáltam is őket, annyi szimpatikus játékosuk van, nagyon rosszul érint ha kikapnaaak! 😀😀😀
warr_b
több mint 1 éve
Mi folyik itt Marseille-ben? 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szabó Levente ma gólpassz, aztán valszeg kényszerű csere 😕Nincs szerencséje a Jagermeister FC-nek, fszmba
zacknorb