Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 137
City sorozatban 4. L?
zacknorb
a friss aranylabdás (gondolom vannak "páran, akik megkérdőjelezik az érdemét) hiánya sokat nyom a latba. Meg ugye KDB se játszott, csak csereként. Nélkülük az a középpálya egy fogatlan oroszlán.
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 137
Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.
Mikey
Hogy a szezon hajrában elbukjuk? 😀 Nem lenne egyedi eset
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
City sorozatban 4. L?
zacknorb
Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
dande2
Na vajon kib*sszák? 😂
Mikey
Elmegy pihenni év végén, mint Klopp

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
City sorozatban 4. L?
zacknorb
dande2
Na vajon kib*sszák? 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"
City sorozatban 4. L?
zacknorb
dande2
Volt már ilyen?
zacknorb
Bayern 2014/15, vereségek a Leverkusen, a Barca, az Augsburg és a Freiburg ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
City sorozatban 4. L?
zacknorb
dande2
Volt már ilyen?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
City sorozatban 4. L?
zacknorb
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/465951783_3732671297047239_2736333952752911184_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=Ps5SYmX8__UQ7kNvwE3l28q&_nc_oc=Adn-KrsR55xmN5ZiM0Vn4spn7niJ5hc_2Tdp4o0KUT_k0u5W0S8A3MqLzar_pBcGXuA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=3z4Aafhv4VexZw4Qn10BNA&oh=00_Aflc8diEjzoquW_ry6nYw61_bHiF9JFKR2Dp9Tch5eEBVA&oe=6956D7E7
74.910 Aufrufe · 559 Reaktionen | Szabályos gólt vett el a Pakstól a játékvezető? 🤔 Fiola meglökte Tóthot, aki a könyökét kitéve ütközött a kapussal, majd az újpesti védőről a saját kapujába került a labda – végül Pintér Csaba érvénytelenítette a gólt, és a VAR sem szólt közbe. 👀 | M4 Sport
Szabályos gólt vett el a Pakstól a játékvezető? 🤔 Fiola meglökte Tóthot, aki a könyökét kitéve ütközött a kapussal, majd az újpesti védőről a saját kapujába került a labda – végül Pintér Csaba...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
RIP Milan, ez az X nagyon fog fájni ,ez már megnyert meccsen.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Megvolt Balogh Boti első idei nem kezdő meccse a Parmában. De azért ma is volt pályán, beállt a 65. percben.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 169
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.
zacknorb
Múltkor a másik térdében volt térdszalag a formáját igazából nem nyerte vissza, de ezután már nem is fogja.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dr0725 New England Patriots 520
Diósgyőr új sportigazgatója.

Kifejezetten élmény volt őt hallgatni.
 www.youtube.com/live/-UOq0hOmnnI
ervinator
Az önéletrajza is magáért beszél.
- JC6
2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.

a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀
dr0725
Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.
ervinator
Elég szubjektív dolgok úgyhogy belemenni nem érdemes, ettől függetlenül simán lehet sikeres meg szurkolunk is mindig jó ha a korosztályunkból megmutatja valaki, csak elég erősen meglepne mindenkit 😊
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902

ervinator
- JC6
2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.

a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀
dr0725
Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
dr0725 New England Patriots 520

ervinator
- JC6

törölt kristof
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 105
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto.
Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Helyesbített.

A Lokinak talán nem kellett volna visszahoznia a 2000-es évek elejének a mezeit.
2001-ben végeztek kieső helyen és csak azért maradtak bent, mert a BKV Előre inkább nem indult.

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto.
Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 925
Puskásban is tippmixűűűűűtek 😀 3-0 a ZTE-nek..
szerk1.: ....és kezdődik, 3-1...lesz itt a végére 3-4 😀 meg is tettem az X2-t 4.55x-ért
szerk2.: 4-1 😥 bukom a 2000 eurot.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
rebrov interju borbolacbence

ez milyen kerdes?

Mit gondol, ha nincs a kiállítás, akkor is nyert volna a Ferencváros?

😆
vicc
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Mi folyik itt Marseille-ben? 😳
warr_b
Tipp mix gyilkos fekete emberek/főleg hogY az Empoli X jött is/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
warr_b
Jajj láttam, sajnáltam is őket, annyi szimpatikus játékosuk van, nagyon rosszul érint ha kikapnaaak! 😀😀😀
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Szabó Levente ma gólpassz, aztán valszeg kényszerű csere 😕
zacknorb
Nincs szerencséje a Jagermeister FC-nek, fszmba