Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sok a törpe fejjel vernek folyamatosan
több mint 1 éve
Azért az nem jó, hogy ez a Csaba képes másfél percen belül három helyzetet is kialakítani.
több mint 1 éve
És a Laci is vezet, úton az 5ös veretlen sorozat
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Doktorics az előbb hibázott hátul, de elképesztően sokat dolgozik, rengeteget fut föl. Megnéztem az összeállítást, hogy egyáltalán még védőként szerepel-e. Igen.
több mint 1 éve
Plusz Urblik Józsi pár napja hosszabbított, őt meg Milánt alap lenne az NB1-ben látni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó lenne Budafok után másodjára is hozni egy CS-et
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ennyit számít hogy a mókamiki kitakarodott napi szinten az öltözőből.
több mint 1 éve
A második félidő elején két dolgot akartam írni: 1. Tóth Milán azért hiányzik a csapatból, 2. most már jó lenne gólokat lőni.
több mint 1 éve
Tíz perc alatt fordított a Szentlőrinc, biztos a Szivacski magic :/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Na, kezd alakulgatni a papírforma, tavasszal fel kell jutni!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ettől függetlenül egész jó arányban ott vannak a kerettagokezt csak mi meg pár másik szerencsétlen kele európai ország fogja fel rangot jelentő tétmérkőzéseknek, a top 15 ugyanúgy szarik bele mint a barátságos meccsekbesenkinek se hiányzott a Nemzetek Ligája...én jobban örülnék több barátságos meccsnek, ahol tesztelni lehetne több formációt és fiataltKorábbi probléma kiújult, elővigyázatosság.És Kerkez megint off a válogatottból, hivatalosan a térde miatt.Két hetes sérülés?
zacknorb
slowmotion
Ez lesz amúgy az általános mostmár válogatott turnusoknál.
zacknorb
Toto21
peach
több mint 1 éve
Ki ez a Gyenti, ő még hajnalban a Boise Stateben oktatott? 😅
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Milánnal is mIndig ezt csinálják, meg a komplett kettővel.A bíró is warrb haverja lehet, mert agyon is rúghatják Radót akkor is továbbít int.Eljutottam arra a pontra, hogy nem engedem Radót bántani.🙂Átmész ördög ügyvédjébe? 😄
nagylaza, főpohárnok
Közben a Honvéd 10 perc alatt kapott kettőt Barcikán...
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ha nincs NL ki sem jut a magyar csapat az út elejénezt csak mi meg pár másik szerencsétlen kele európai ország fogja fel rangot jelentő tétmérkőzéseknek, a top 15 ugyanúgy szarik bele mint a barátságos meccsekbesenkinek se hiányzott a Nemzetek Ligája...én jobban örülnék több barátságos meccsnek, ahol tesztelni lehetne több formációt és fiataltKorábbi probléma kiújult, elővigyázatosság.És Kerkez megint off a válogatottból, hivatalosan a térde miatt.Két hetes sérülés?
zacknorb
slowmotion
zacknorb
Toto21
peach
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ezt csak mi meg pár másik szerencsétlen kele európai ország fogja fel rangot jelentő tétmérkőzéseknek, a top 15 ugyanúgy szarik bele mint a barátságos meccsekbesenkinek se hiányzott a Nemzetek Ligája...én jobban örülnék több barátságos meccsnek, ahol tesztelni lehetne több formációt és fiataltKorábbi probléma kiújult, elővigyázatosság.És Kerkez megint off a válogatottból, hivatalosan a térde miatt.Két hetes sérülés?
zacknorb
slowmotion
zacknorb
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
senkinek se hiányzott a Nemzetek Ligája...én jobban örülnék több barátságos meccsnek, ahol tesztelni lehetne több formációt és fiataltKorábbi probléma kiújult, elővigyázatosság.És Kerkez megint off a válogatottból, hivatalosan a térde miatt.Két hetes sérülés?
zacknorb
slowmotion
zacknorb
több mint 1 éve
A bíró is warrb haverja lehet, mert agyon is rúghatják Radót akkor is továbbít int.Eljutottam arra a pontra, hogy nem engedem Radót bántani.🙂Átmész ördög ügyvédjébe? 😄
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Amúgy van fear clause, hogy nem Uram Jani véd, vagy van erre hülye szabály?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eljutottam arra a pontra, hogy nem engedem Radót bántani.🙂Átmész ördög ügyvédjébe? 😄
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Opciónk van rá, ha kell nekünk, a miènk. Remélem kelleni fog.Végre Mamu és Németh kezd a VasasbanRemélem a Vasas betölti a nevelőklub szerepét és jó állapotban adja majd vissza Némethet, nagy erőssége lehet ő még a Szparinak.
zacknorb
Szokol

több mint 1 éve
Eljutottam arra a pontra, hogy nem engedem Radót bántani.🙂
több mint 1 éve
Főleg ha helyet cserél a két csapat tavasszal, addigra pont megszokja a másodosztály légkörét 😂✌️Végre Mamu és Németh kezd a VasasbanRemélem a Vasas betölti a nevelőklub szerepét és jó állapotban adja majd vissza Némethet, nagy erőssége lehet ő még a Szparinak.
zacknorb
Szokol
több mint 1 éve
Végre Mamu és Németh kezd a VasasbanRemélem a Vasas betölti a nevelőklub szerepét és jó állapotban adja majd vissza Némethet, nagy erőssége lehet ő még a Szparinak.
zacknorb
több mint 1 éve
A térd nem játék, akkorSem ha egészséges😊
NL meg nem fontos már, onnan már idén sehova nem jutnak ki.
Egy PL játékos szétterhelve’ megvan nélküle.
A végén még Szobo is összeszed valami nyavalyát és sosem kerül vissza karácsonyig, még hozhatnak is vlkt oda a télen ha bajnokok akarnak lenni.
Szerkesztette: ozibozi