Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Átírták a terveket. Semmilyen játékunk nincs
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ebbol, hogy tudunk lest csinalni?😃😃Vmeik masodedzo pedig bmi rögzített helyzet mágus, nagy bedobasok meg minden ami fmben is angol 5-6. Osztályban válik be.
Kenny
Közben ott a második, nem lesz itt cseh ki támadás
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
vfdbfdsn
175
Pápá Keane
több mint 1 éve
Remélem a kiesés után elkezdődik a tisztogatás (hahahaha)dibusz sérlésére meg varga eltiltására fogják
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Remélem a kiesés után elkezdődik a tisztogatás (hahahaha)
több mint 1 éve
Eddig is nekimentek, oszt' mégis elég a két fülem ahhoz, hogy megszámoljam, hány kontrája volt a Fagyinak.Ez egy gyenge cseh csapat…De azt sejteni lehetett, hogy a Fradi nem akar majd jatszani, kapott gol nelkul meg nem fogja kihuzni. Ciki, hogy Keane terve hamar bedolt, a masodik felidoben ha a csehek kitamadnak (mert szerintem neki fognak menni a Fradinak), akkor le lehet oket kontrazni, mert a vedelmuk siralom.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
több mint 1 éve
Saldanha baszki egy lépést sem hajlandó többet tenni mint kellene. Ha tovább viszi még jobb helyzet is lehetett volna így meg saját játékost találunk el.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A szögletet megelozo akcional meg kezezéssel maradt a plzeninél a labda, naná hogy ebbol lett utána a gólEz egy gyenge cseh csapat…Egy meg gyengébb magyar csapat ellen.
JC6 (Mr. Miele)
Meg ha ki is hagyjak Ramirezen tizi volt …
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ez egy gyenge cseh csapat…De azt sejteni lehetett, hogy a Fradi nem akar majd jatszani, kapott gol nelkul meg nem fogja kihuzni. Ciki, hogy Keane terve hamar bedolt, a masodik felidoben ha a csehek kitamadnak (mert szerintem neki fognak menni a Fradinak), akkor le lehet oket kontrazni, mert a vedelmuk siralom.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Most akkor a következő cél az a 11-esek gondolom. /Bterv
több mint 1 éve
Ez egy gyenge cseh csapat…Várjál, a csehek vannak piros-kékben.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Pedig a 0-0 tízszeres lett volna👀 nem véletlen
több mint 1 éve
Ez egy gyenge cseh csapat…Egy meg gyengébb magyar csapat ellen.
JC6 (Mr. Miele)
Meg ha ki is hagyjak Ramirezen tizi volt …
több mint 1 éve
Ajaxnál rájöttek, hogy nem kell nekik az EL

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez egy gyenge cseh csapat…
több mint 1 éve
Az Anderlecht - Fenerbahce meg már véget is ért.
több mint 1 éve
Komoly lehet az a baloldali védő akit a Saldanya lesprintelt, lehet többet arra járni
több mint 1 éve
Ott jött Zakariás basszus. Szardannya…
több mint 1 éve
Civic helyett tényleg nincs más?
több mint 1 éve
Bodo - Twente meccs rendes játékidő vége elég izgalmas lehetett 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
van egy magyar a kezdőben, csak nehogy az is sok legyen
több mint 1 éve
Elég védekezőre sikerült ez a kezdő…Amíg előnyben, addig OK.
Én azt hittem a kontrák miatt bekerül legalább 1 villám szélső - mondjuk egyik sincs formában.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ma a saját fegyverükkel harcolok a csehek ellen!Nekem is van egy Krusovice a hűtőmben
| Vettem négy Plsner Urqellt.. |
Dzsokijuing
Poloska vagyok.