Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lipcse basszus a Celtic ellen is kikap
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És akkor beküldi Ceballos-t. 😀a meglepetés ereje, hogy csodálkozni fog a Milan hogy ez meg ki 😀
Hat ez hülye.
rob3r7o
több mint 1 éve
És a tizit is kihagyják, igazi balfaszok 😂HmmNem lepődnék meg ha a sziti ma nem nyerne😄
ozibozi
warr_b
ozibozi
Nálad a pont. Örülök hogy szopnak, csak viszik a mixet 🤪
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Azt hiszem ma Jones kijátszotta Szobot a kezdőből. Főleg azzal a szép gól passzal.
több mint 1 éve
Kicsit olyan vibe-ja van ennek a Poolnak mint a két évvel ezelőtti Arsenal. Nagyon élvezik a játékot a szezon elején.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Remélem idény végén Carlo retire és jön Alonso aztán helyrerakja a dolgokat. Aki akar focizni az maradhat, de védekezni is kell. Mendyt meg fizetek csak valaki vigye el Szaúd Arábiába hátha megtetszik egy sejknek és befogja dubajolni, mert focizni azt nem tud.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
És akkor beküldi Ceballos-t. 😀 Hat ez hülye.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
de kurva szar ez a Madrid te 😀És akkor majd holnap jön a másik 😀 (mindenki pakolja a PSG-t)
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Modric Galashekpetis iramban tólja
több mint 1 éve
de a sziget nyáron van 😕Az valami kegyetlen jó buli, mikor először voltam a szigeten, pont ekkorra esett.Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?google Guy Fawkes Night
JéBé
slowmotion
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Az valami kegyetlen jó buli, mikor először voltam a szigeten, pont ekkorra esett.Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?google Guy Fawkes Night
JéBé
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?google Guy Fawkes Night
JéBé
több mint 1 éve
Olyan jo a meccs hogy sokkal jobban izgat mi ez😀 Aug 20 kanyarban sincs lassan.Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?Quansah-tól sikerült végre elvenni a telóját, meg is ünneplik az eseményhez méltóan.
JéBé
Tony Adams
több mint 1 éve
Gyökerest nem lenne szabad elengedni Manchesterbe, nagyon regen volt ilyen jó csatarunk, ki tudja mikor leszunk legközelebb bajnokok, ha megint szétkapják a csapatot..
több mint 1 éve
Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?Quansah-tól sikerült végre elvenni a telóját, meg is ünneplik az eseményhez méltóan.
JéBé
több mint 1 éve
Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?
több mint 1 éve
Nem lepődnék meg ha a sziti ma nem nyerne😄
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem lepődnék meg ha a sziti ma nem nyerne
több mint 1 éve
Azért a Sporting-Cityn a vendégek 66 számú védője a kommentátorok | és mindenki | nagy kedvence lesz. 😂Csak addig 66-os, amíg fel nem borítják, onnantól 99-es lesz
Tony Adams
több mint 1 éve
Azért a Sporting-Cityn a vendégek 66 számú védője a kommentátorok | és mindenki | nagy kedvence lesz. 😂
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Szobo a padon kezd, Nunez helyén Gakapo. Forma alapján most talán ez a legjobb kezdő tizenegy.Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Gravenberch, Mac Allister, Jones; Salah, Diaz, Gakpo
Nomac
Konaté akkor rendben van ezek szerint
és Tsimit nem szeretem, de talán segít majd a poszton
Elliott amúgy remléem hamarosan felépül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szobo a padon kezd, Nunez helyén Gakapo. Forma alapján most talán ez a legjobb kezdő tizenegy.