Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gyökeresen megváltozott a sziti helyzete.Basszus, egymaga megverte az arabokat, azért ez erős.
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szmodics is valami elképesztő összeget kért 😀10 honositasbol 8 penzkerdes.De igen, ő választott, vagyis maradt svéd.Nem úgy volt, hogy meg lett keresve, de ő svédnek tartotta magát?De 17 évesen minden második meccsen betalált, állítólag nagyon jól monitorozunk, már Dél-Amerikában is voltak megfigyelőink, magyar gyökerek végett. Miért nem lett megkeresve?Félve kérdezem: Semmi?az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
- JC6
A gyerek világ életében kinn élt és svédnek érzi magát, ergo abban a válogatottban focizik.
zacknorb
- JC6
Nekem ez rémlik, de simán tévedhetek.
zacknorb
ozibozi
Kenny
több mint 1 éve
10 honositasbol 8 penzkerdes.De igen, ő választott, vagyis maradt svéd.Nem úgy volt, hogy meg lett keresve, de ő svédnek tartotta magát?De 17 évesen minden második meccsen betalált, állítólag nagyon jól monitorozunk, már Dél-Amerikában is voltak megfigyelőink, magyar gyökerek végett. Miért nem lett megkeresve?Félve kérdezem: Semmi?az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
- JC6
A gyerek világ életében kinn élt és svédnek érzi magát, ergo abban a válogatottban focizik.
zacknorb
- JC6
zacknorb
ozibozi
több mint 1 éve
streameast-en van gurulós? szerintem az korrekten megynekem is néha szaggatnaktesóm nézi tableten, folyton leállnak azt mondjaPool meccsre streamet hol keressek?www.footybite.to/
Szokol
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
NB2
nemtok jobbat hirtelen
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
De igen, ő választott, vagyis maradt svéd.Nem úgy volt, hogy meg lett keresve, de ő svédnek tartotta magát?De 17 évesen minden második meccsen betalált, állítólag nagyon jól monitorozunk, már Dél-Amerikában is voltak megfigyelőink, magyar gyökerek végett. Miért nem lett megkeresve?Félve kérdezem: Semmi?az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
- JC6
zacknorb
- JC6
zacknorb
több mint 1 éve
nekem is néha szaggatnaktesóm nézi tableten, folyton leállnak azt mondjaPool meccsre streamet hol keressek?www.footybite.to/
Szokol
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
NB2
nemtok jobbat hirtelen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem úgy volt, hogy meg lett keresve, de ő svédnek tartotta magát?De 17 évesen minden második meccsen betalált, állítólag nagyon jól monitorozunk, már Dél-Amerikában is voltak megfigyelőink, magyar gyökerek végett. Miért nem lett megkeresve?Félve kérdezem: Semmi?az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
- JC6
zacknorb
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dinamo, Monaco, Dortmund, Pool, Milan, Sporting… JC6 estéje ez😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
De 17 évesen minden második meccsen betalált, állítólag nagyon jól monitorozunk, már Dél-Amerikában is voltak megfigyelőink, magyar gyökerek végett. Miért nem lett megkeresve?Félve kérdezem: Semmi?az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
- JC6
zacknorb
több mint 1 éve
Meanwhile Szűcs Kornél oktatott a Portsmouth ellen.
parádés győzelem 😊
több mint 1 éve
Félve kérdezem: Semmi?az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Orbán egyik lánya mehet mellé.
Kenny
Flórika elvileg elég jó party.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.Gävle-ban vannak magyar orvos barátaink. Ők már 2015-ben látták játszani 17 évesen. Mondták hogy nagyon sokat fog nyerni vele Magyarország.. nem tudom hol csúszott ez félre…?!
Kenny
több mint 1 éve
Mondjuk ezen mi a fasz volt a les.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
az osszes letelepedesi kotvenyt es az elso ejszaka jogat is oda kellett volna adni Gyokeresnek a valogatottert.
több mint 1 éve
19 éves nagy luk van ott az biztosGyökeresen megváltozott a sziti helyzete.Nahát, esetleg csak nincs egy marha nagy Rodri alakú lyuk ebben a Cityben?
ozibozi
zacknorb
több mint 1 éve
Ez volna a legjobb, vegyék le a mezt és vegyék le az öltönyt.Remélem idény végén Carlo retire és jön Alonso aztán helyrerakja a dolgokat. Aki akar focizni az maradhat, de védekezni is kell.Hat ha így folytatódik nem biztos, h idény végéig kihúzza Carlo. Teljesen ko az egész csapat. Semmi hit, semmi akarat, mindenki sík ideg… nem néz ki jól.
Mendyt meg fizetek csak valaki vigye el Szaúd Arábiába hátha megtetszik egy sejknek és befogja dubajolni, mert focizni azt nem tud.
KeyG
rob3r7o
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Gyökeresen megváltozott a sziti helyzete.Nahát, esetleg csak nincs egy marha nagy Rodri alakú lyuk ebben a Cityben?
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gyökeresen megváltozott a sziti helyzete.
több mint 1 éve
Remélem idény végén Carlo retire és jön Alonso aztán helyrerakja a dolgokat. Aki akar focizni az maradhat, de védekezni is kell.Hat ha így folytatódik nem biztos, h idény végéig kihúzza Carlo. Teljesen ko az egész csapat. Semmi hit, semmi akarat, mindenki sík ideg… nem néz ki jól.
Mendyt meg fizetek csak valaki vigye el Szaúd Arábiába hátha megtetszik egy sejknek és befogja dubajolni, mert focizni azt nem tud.
KeyG
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nekem aÉs a tizit is kihagyják, igazi balfaszok 😂HmmNem lepődnék meg ha a sziti ma nem nyerne😄
ozibozi
warr_b
ozibozi
Nálad a pont. Örülök hogy szopnak, csak viszik a mixet 🤪
warr_b
Dortmund ver oda rendesen 😭
több mint 1 éve
tesóm nézi tableten, folyton leállnak azt mondjaPool meccsre streamet hol keressek?www.footybite.to/
Szokol
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Azt hiszem ma Jones kijátszotta Szobot a kezdőből. Főleg azzal a szép gól passzal.Mondjuk sztem azon kivul nem sokat csinalt es off the ball sokkal szarabb.
Nomac
több mint 1 éve
Lipcse kiszállt