NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szánalmas ez a Copa, hát az argentín vitte el a kolumbiai lábát, szánalmas.
KeyG
Oda vissza nyírták egymást...a francèr van hosszabbítás a döntőn....ezt már nem várom meg...mai meccs alapján egyik se èrdemli meg maradjunk annyiban.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 983
Szánalmas ez a Copa, hát az argentín vitte el a kolumbiai lábát, szánalmas.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Totalis csod ez a donto rendezes ugyileg. A szellozoben masznak be az emberek a stadionba😃
Kenny
Sajna a meccs is az csak a hentelès megy....😔 ès nem sokat mutat a csapat.....
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Totalis csod ez a donto rendezes ugyileg. A szellozoben masznak be az emberek a stadionba😃

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hopp, az Inter Turku vágott egy hetest idegenben az Ekenasnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Elszerződött Ausztriába a felcsúti akadémia egyik tehetsége, és elcsodálkozott, hogy milyen a profizmus

Júliusban szerződött a 18 éves Kern Martin Felcsútról az osztrák bajnok Sturm Grazhoz.

Elképesztően kemény, intenzív edzéseken veszek részt minden egyes nap. Az első két hétben elfáradtam, máshogy reagált a testem egy-egy tréning után… Nagy hangsúlyt fordítok a megfelelő regenerációra, mert ha nem figyelnék az étkezésre, a folyadékbevitelre, az alvásra, lépni sem bírnék a gyakorlásokat követően. Jobb játékosokkal készülhetek, mint Magyarországon, de nem technikai tudásban, hanem az intenzitásban és a fizikai teljesítményben tapasztaltam nagy különbséget: itt mindenki sprintben közlekedik, legyen szó bármilyen feladatról.”

ozibozi
A magyar focista rácsodálkozik Európára 15432. epizód. 20 évvel ezelőtt ezzel a jelenséggel elnézőbb voltam, most már inkább idegesít, amikor kiszáll a felcsúti luxusból a hülyegyerek, és arra panaszkodik hogy elfáradt.
Neked kisfiam nem az a legnagyobb bajod, hogy a többiek sprintelnek, hanem hogy HÜLYE VAGY!!! 😀
Tony Adams
Ha nem panaszkodik, csak megjegyzi, akkor szvsz nem kell ekézni.
slowmotion
Van egy nb1-es focista ismerősöm, pont a felcsúti akadémiáról. Korábban is mondta, hogy el se fáradnak...és ha kint akar maradni egyéni edzésen, azt nem nézik jószemmel. Én is csodálkoztam, de ezek szerint ez normális. Ha nem kerülsz ki fiatalon külföldre rohadt nagy lemaradásban leszel.
Klaci79
Persze. Csak az a kérdés, hogy a gyerek megmarad a panaszkodás szintjén, vagy felgyűri az inge ujját, és megharcol a helyéért?
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Vasárnapi hírek:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674
Elszerződött Ausztriába a felcsúti akadémia egyik tehetsége, és elcsodálkozott, hogy milyen a profizmus

Júliusban szerződött a 18 éves Kern Martin Felcsútról az osztrák bajnok Sturm Grazhoz.

Elképesztően kemény, intenzív edzéseken veszek részt minden egyes nap. Az első két hétben elfáradtam, máshogy reagált a testem egy-egy tréning után… Nagy hangsúlyt fordítok a megfelelő regenerációra, mert ha nem figyelnék az étkezésre, a folyadékbevitelre, az alvásra, lépni sem bírnék a gyakorlásokat követően. Jobb játékosokkal készülhetek, mint Magyarországon, de nem technikai tudásban, hanem az intenzitásban és a fizikai teljesítményben tapasztaltam nagy különbséget: itt mindenki sprintben közlekedik, legyen szó bármilyen feladatról.”

ozibozi
A magyar focista rácsodálkozik Európára 15432. epizód. 20 évvel ezelőtt ezzel a jelenséggel elnézőbb voltam, most már inkább idegesít, amikor kiszáll a felcsúti luxusból a hülyegyerek, és arra panaszkodik hogy elfáradt.
Neked kisfiam nem az a legnagyobb bajod, hogy a többiek sprintelnek, hanem hogy HÜLYE VAGY!!! 😀
Tony Adams
slowmotion
Van egy nb1-es focista ismerősöm, pont a felcsúti akadémiáról. Korábban is mondta, hogy el se fáradnak...és ha kint akar maradni egyéni edzésen, azt nem nézik jószemmel. Én is csodálkoztam, de ezek szerint ez normális. Ha nem kerülsz ki fiatalon külföldre rohadt nagy lemaradásban leszel.
több mint 1 éve

ozibozi
Tony Adams
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója

ozibozi
az a legszomorúbb hogy ez nem egy 70-es, 80-as, 90-es évek nyilatkozata, ha nem még 2024-ben is ez a valóság... De persze már hosszú évek óta a legmodernebb módszerekkel, a legfantasztikusabb, felkészültebb edzők dolgoznak nálunk is. "Semmi újat nem láttunk, nem csinálnak mást kint sem, mint a mi sztárakadémiánkon"

Szerkesztette: zavi27
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

ozibozi
több mint 1 éve

ozibozi
De, technikai tudásban is. Majd meccsen meglátja.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 242

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Laidouni is elment pénzt keresni, így 1,5 év foci után.

Irány Katar és az Al-Wakrah
Toto21
Azért Hajnal ügyesen ad el. Lássuk be.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
egy éra véget ért.

Van de Beek -> Girona 500k-ért ( ez átigazolás, nem kölcsön)
Toto21
Az mondjuk jó döntés részéről, ha van még benne valami, ott újra tudja építeni magát.
Sixo
És a gironai körülményekkel sem lehet vakon, hiszen ott van már egy ideje a csapatban honfitársa, Blind.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 825 — Kinek mit intézett a kormánya
Szombaton már lesz Löfli vs warrb, BVSC vs Vasas, de sajna zártkapus (bár eséllyel stream lesz róla)
zacknorb
1-1 lett, de a BVSC gól is Hidi gól Pekár assist

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 446 — I like the Texans, I like who we are

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csak 3 a determination-nek?
csebi
60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltott
warr_b
75 kg.
csebi
😀

Minnyá jön Jóska, hogy don't do bodyshaming.
warr_b
nem csinalom azt. 75 kiloval miert lenne az?
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing
173. (eloben alacsonyabbnak tunt).
csebi
Na tessék, te kis ner-lovag 😊
warr_b
fiatal voltam es kellett a penz.
csebi
Mondjuk kár hogy nem volt jobb játékos. Akkor lehet ma nem itt lenne 😃
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
egy éra véget ért.

Toto21
Az mondjuk jó döntés részéről, ha van még benne valami, ott újra tudja építeni magát.

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
amugy Upa egy egesz korrekt EB-t hozott le szoval az alapjan nem vagyok 100%ig biztos, hogy o ne lenne piackepes.
szamomra is nagy csalodas, hogy ot sikerul eladni raadasul azert is adjuk el, mert hozunk 2 uj vedot, akik kozul sztem egyik sem lesz jobb nala.

amig 200 millat elkoltunk egy atigazolasi szezonban addig nekem ne jojjon senki azzal, hogy majd epp de Ligt bere a gond a keretben ...
csebi
Másfél éve a VB-n is jó volt (még jobb is, mint most), aztán pedig ugyanúgy jöttek a hibák kulcsszitukban. Egész egyszerűen fejben nem alkalmas erre a szintre, és ezt nyilván nem csak mi látjuk. Ugye anno Freund közbenjárásával is került a Salzburghoz, szóval lehet, ő még lát benne valamit. Sokáig én is reménykedtem benne, de a Lazio elleni hülyesége után már minden remény elveszett.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
Laidouni is elment pénzt keresni, így 1,5 év foci után.

Irány Katar és az Al-Wakrah
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
egy éra véget ért.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?
esanders10
nekem tavaly talan a kedvenc vedom volt nalunk. nem ertettem, hogy Tuchel miert hanyagolja, stabil volt vele a vedelem.
elore jatekban kritizalta Tuchel, de oszinten szolva, en kb egesz szezonban nem lattam, hogy Tuchel milyen elorejatekot var a csapattol, mikor dominalni akar. elvarta, hogy szelre kikeruljon a labda Coman-Sane parosnak aztan oldjak meg, es ennyi. tavasszal meg ment a buszozas utani kontra. szoval markansan visszaeses volt szamomra a jatek kepe Flick meg Nagelsmannhoz kepest is igy nem csodalom, hogy de Ligt sem tunt jonak elorejatekban.

nem tudom, hogy ki a Unitednel a belso vedo, meg hany vedovel kepzeli el ten Haag a jatekot, de ismeri az Ajaxbol, es sztem tudja is majd jol elhelyezni a palyan. sztem jol jar vele a Manchester, Bayern meg bukik rajta kb 30 misi eurot, nagyszeru uzlet.
csebi
Tegyük hozzá azt is, hogy kb. 2,5 hónapig sérült is volt, és pont akkor sérült le ősszel, mikor visszakerült a kezdőbe, előtte meg még gólt is szerzett. Szerintem sem finished, bár a 3 védős rendszerben kevésbé érzi jól magát. Sokan mondják, hogy oka van annak, hogy nem igazán lett vezér sem az aktuális klubjában, sem a válogatottban (ezen az EB-n nem is játszott), de szerintem még mindig van benne potenciál.

Állítólag sem a vezetőség, sem Kompany nem nagyon marasztalta sérülékenysége és taktikai okok miatt, emellé a fizetése is magas volt (ha jól tudom Manchesterben 20%-kal kevesebb is lesz a bére). A jelenlegi keretben ő a legpiacképesebb CB, ez mondjuk érthető, ha olyan mozdítható CB-k vannak a keretben, mint a minden meccsen időzített bomba Upamecano és az egyelőre csalódást keltő Kim.

Én nagyon sajnálom, ha megy, a szurkolók nagyon kedvelik, még online petíció is készült a maradásáért. Az meg, hogy egy nála idősebb, és gyengébb képességű védőt akarunk vásárolni áron felül, továbbra is érthetetlen.
Hungarian Bill
amugy Upa egy egesz korrekt EB-t hozott le szoval az alapjan nem vagyok 100%ig biztos, hogy o ne lenne piackepes.
szamomra is nagy csalodas, hogy ot sikerul eladni raadasul azert is adjuk el, mert hozunk 2 uj vedot, akik kozul sztem egyik sem lesz jobb nala.

amig 200 millat elkoltunk egy atigazolasi szezonban addig nekem ne jojjon senki azzal, hogy majd epp de Ligt bere a gond a keretben ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing
csebi
warr_b
fiatal voltam es kellett a penz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?
esanders10
nekem tavaly talan a kedvenc vedom volt nalunk. nem ertettem, hogy Tuchel miert hanyagolja, stabil volt vele a vedelem.
elore jatekban kritizalta Tuchel, de oszinten szolva, en kb egesz szezonban nem lattam, hogy Tuchel milyen elorejatekot var a csapattol, mikor dominalni akar. elvarta, hogy szelre kikeruljon a labda Coman-Sane parosnak aztan oldjak meg, es ennyi. tavasszal meg ment a buszozas utani kontra. szoval markansan visszaeses volt szamomra a jatek kepe Flick meg Nagelsmannhoz kepest is igy nem csodalom, hogy de Ligt sem tunt jonak elorejatekban.

nem tudom, hogy ki a Unitednel a belso vedo, meg hany vedovel kepzeli el ten Haag a jatekot, de ismeri az Ajaxbol, es sztem tudja is majd jol elhelyezni a palyan. sztem jol jar vele a Manchester, Bayern meg bukik rajta kb 30 misi eurot, nagyszeru uzlet.
csebi
Tegyük hozzá azt is, hogy kb. 2,5 hónapig sérült is volt, és pont akkor sérült le ősszel, mikor visszakerült a kezdőbe, előtte meg még gólt is szerzett. Szerintem sem finished, bár a 3 védős rendszerben kevésbé érzi jól magát. Sokan mondják, hogy oka van annak, hogy nem igazán lett vezér sem az aktuális klubjában, sem a válogatottban (ezen az EB-n nem is játszott), de szerintem még mindig van benne potenciál.

Állítólag sem a vezetőség, sem Kompany nem nagyon marasztalta sérülékenysége és taktikai okok miatt, emellé a fizetése is magas volt (ha jól tudom Manchesterben 20%-kal kevesebb is lesz a bére). A jelenlegi keretben ő a legpiacképesebb CB, ez mondjuk érthető, ha olyan mozdítható CB-k vannak a keretben, mint a minden meccsen időzített bomba Upamecano és az egyelőre csalódást keltő Kim.

Én nagyon sajnálom, ha megy, a szurkolók nagyon kedvelik, még online petíció is készült a maradásáért. Az meg, hogy egy nála idősebb, és gyengébb képességű védőt akarunk vásárolni áron felül, továbbra is érthetetlen.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta