NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
202
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
92
21
22:25
RedZone week 16
85
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk ez a Vajdahunyad siman top5 román első osztály, csak jogi akadály miatt szenvednek a második vonalban 😃
több mint 1 éve
Mondjuk nem látom minek még Tah a Bayern-nek. Játékfelépítésben béna. Ha De Ligt megy is, akkor is van már 4 belső védő: Upa, Ito, Min, Dier. Jobb oldalra is van Stanisic, Boey és Mazra. Amit sajnálok viszont, hogy Pavlovic, így nem fog fejlődni, remélem azért őt kölcsön adják, hogy perceket gyűjtsön. Gore és Laimer elég középső kp-ra.
több mint 1 éve
Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?
több mint 1 éve
Vannak itt upsetek szépen am.jó pénzt lehet keresni, ha tudod, melyik bundára kell tenni
Konfettiben is elég vadak.
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Egyértelműen Vaduz.Ezek már klaksviki magasságokVaduzi
Stoki
csipkelli
Amikor már nem tudod eldönteni, hogy bunda vagy őszinte balfaszság volt.
Aztán rájössz, hogy igazából mindkettő ugyanolyan vállalhatatlan, szóval mindegy.
több mint 1 éve
Vannak itt upsetek szépen am. Konfettiben is elég vadak.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezek már klaksviki magasságok
több mint 1 éve
youtu.be/W8LkMEvuZtM?si=7d0dGSsqbCGiTZSrNagykepű fasz, be lett árazva.ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagykepű fasz, be lett árazva.ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ha mi tovább akarunk menni, és hibázik az egyik Paks védő.“Ha EZEK rúgnak meg egyet” a nagy kedvencem.Jenő szerint most már eldőlt.Jenő borult meg a melegben, botrány volt végig amit tolt.
csipkelli
Hirtelen vált T/1ből T/3ra ha hiba van, meg ilyenek.
zacknorb
somoskovig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért arra ne tegyünk házat-asszonyt 😀ez kurva nagy bunda.Most is keresnek egy csomó lóvét, kint meg nyernek 5-0-ra, azzal is 😊
Kenny
somoskovig

több mint 1 éve
“Ha EZEK rúgnak meg egyet” a nagy kedvencem.Jenő szerint most már eldőlt.Jenő borult meg a melegben, botrány volt végig amit tolt.
csipkelli
zacknorb
több mint 1 éve
Mondjátok hogy lesz interjú Gyurival a lefújást követően
több mint 1 éve
ez kurva nagy bunda.Most is keresnek egy csomó lóvét, kint meg nyernek 5-0-ra, azzal is 😊
Kenny
több mint 1 éve
Daninak nem szólt senki, hogy Bogesz a Paks 0.5 alára tett
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jenő szerint most már eldőlt.Jenő borult meg a melegben, botrány volt végig amit tolt.
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
bogesz gyorsan megkereste a 2024-2025 évre valót. hátha nem kell nyílvánosan elcsalni így a tavaszt 😀És Ciprus se csúnya.
peach
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jenő szerint most már eldőlt.
több mint 1 éve
bogesz gyorsan megkereste a 2024-2025 évre valót. hátha nem kell nyílvánosan elcsalni így a tavaszt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Azért most szívesen előtúrnék pár FB-kommentet tavaszról, amiben azt fejtegették az észlények, hogy ha a Paks lesz a bajnok, akkor az szinte biztos BL-csoportkör...