NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
200
16
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
90
21
RedZone week 16
84
16
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
Soccer
173. (eloben alacsonyabbnak tunt).Hozzá hány centi?nem csinalom azt. 75 kiloval miert lenne az?😀75 kg.60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
— Out of Context Football Manager (@nocontextfm1) July 12, 2024
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
Minnyá jön Jóska, hogy don't do bodyshaming.
warr_b
csebi
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Hozzá hány centi?nem csinalom azt. 75 kiloval miert lenne az?😀75 kg.60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
nem csinalom azt. 75 kiloval miert lenne az?😀75 kg.60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Samir Nasri, Sneijder, Viktor urunk😀75 kg.60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
😀75 kg.60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
75 kg.60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltottcsak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi

csak 3 a determination-nek?Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
zacknorb
Viktor Orbán, the current prime minister of Hungary, was in Football Manager 2006... 🤯🇭🇺 pic.twitter.com/2HmVAivJsP
Agression 20 (az a max)
Poloska vagyok.
US Soccer has the opportunity to do the funniest thing ever. pic.twitter.com/SRofEy2Qj7
— Ben Wright (@benwright) July 11, 2024
Poloska vagyok.
Plusz megkérdezték a csapatot és többségük nem támogatta a reintegrációjátrohadtul sajnálom Greenwood-ot. Szerintem ő kellene inkább előre megpróbálni, de ugye nem merik bevállalni, annak ellenére, hogy vége a pernek.Csak a pernek nem úgy lett vége hogy nem veri meg erőszakolja az asszonyt, hanem a nő inkább vele maradt és visszavonta
Toto21
Heisman nádor
Poloska vagyok.
Csak a pernek nem úgy lett vége hogy nem veri meg erőszakolja az asszonyt, hanem a nő inkább vele maradt és visszavontarohadtul sajnálom Greenwood-ot. Szerintem ő kellene inkább előre megpróbálni, de ugye nem merik bevállalni, annak ellenére, hogy vége a pernek.Amúgy látta őt valaki annyit játszani, hogy normális képet tudjon róla alkotni? Jó lesz ő a Unitednek?Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Tah es Simons van meg a kivansaglistan.
Toto21
Hasan Salihamidzić negotiated that sell-on clause worth 50% of future sale when he sold Zirkzee to Bologna.
Beki
dugo93
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A Bolognaból nagyon fog hiányozni az biztos.Amúgy látta őt valaki annyit játszani, hogy normális képet tudjon róla alkotni? Jó lesz ő a Unitednek?Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Toto21
Hasan Salihamidzić negotiated that sell-on clause worth 50% of future sale when he sold Zirkzee to Bologna.
Beki
dugo93
Ergo ha visszalép és indít, Rashford megint komoly szezont hozhat össze.Zirkzee jó, de nem klasszikus center, igazán kétcsatáros játékban lehet jó.Amúgy látta őt valaki annyit játszani, hogy normális képet tudjon róla alkotni? Jó lesz ő a Unitednek?Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Toto21
Beki
dugo93
Oda tud érni a kapu elé, de nem egy finisher, viszont támadásépítésben sokkal hasznosabb, mint a klasszikus középcsatárok, hiába játszik szerkezetileg abban a pozícióban.
empty taxi
Poloska vagyok.
Szombaton már lesz Löfli vs warrb, BVSC vs Vasas, de sajna zártkapus (bár eséllyel stream lesz róla)Mókamiki mániája a zártkapu, hogy dögölne meg. Vagy legalábbis takarodna el a csapattól végre.
zacknorb

Zirkzee jó, de nem klasszikus center, igazán kétcsatáros játékban lehet jó.Amúgy látta őt valaki annyit játszani, hogy normális képet tudjon róla alkotni? Jó lesz ő a Unitednek?Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Toto21
Beki
dugo93
Oda tud érni a kapu elé, de nem egy finisher, viszont támadásépítésben sokkal hasznosabb, mint a klasszikus középcsatárok, hiába játszik szerkezetileg abban a pozícióban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Poloska vagyok.
Martinezzel fog elvileg belső védőpárost alkotni, ugyanúgy mint az Ajaxban. Ráadásul Onana is ott lesz mögöttük, mint annak idején. Martinez amúgy rohadt jó előrejátékban, csak nála is a sérülésekkel van gond. Bár az ő esetében inkább pechről van szó szerintem, mint sérülékenységről.Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?nekem tavaly talan a kedvenc vedom volt nalunk. nem ertettem, hogy Tuchel miert hanyagolja, stabil volt vele a vedelem.
esanders10
elore jatekban kritizalta Tuchel, de oszinten szolva, en kb egesz szezonban nem lattam, hogy Tuchel milyen elorejatekot var a csapattol, mikor dominalni akar. elvarta, hogy szelre kikeruljon a labda Coman-Sane parosnak aztan oldjak meg, es ennyi. tavasszal meg ment a buszozas utani kontra. szoval markansan visszaeses volt szamomra a jatek kepe Flick meg Nagelsmannhoz kepest is igy nem csodalom, hogy de Ligt sem tunt jonak elorejatekban.
nem tudom, hogy ki a Unitednel a belso vedo, meg hany vedovel kepzeli el ten Haag a jatekot, de ismeri az Ajaxbol, es sztem tudja is majd jol elhelyezni a palyan. sztem jol jar vele a Manchester, Bayern meg bukik rajta kb 30 misi eurot, nagyszeru uzlet.
csebi
Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?nekem tavaly talan a kedvenc vedom volt nalunk. nem ertettem, hogy Tuchel miert hanyagolja, stabil volt vele a vedelem.
esanders10
elore jatekban kritizalta Tuchel, de oszinten szolva, en kb egesz szezonban nem lattam, hogy Tuchel milyen elorejatekot var a csapattol, mikor dominalni akar. elvarta, hogy szelre kikeruljon a labda Coman-Sane parosnak aztan oldjak meg, es ennyi. tavasszal meg ment a buszozas utani kontra. szoval markansan visszaeses volt szamomra a jatek kepe Flick meg Nagelsmannhoz kepest is igy nem csodalom, hogy de Ligt sem tunt jonak elorejatekban.
nem tudom, hogy ki a Unitednel a belso vedo, meg hany vedovel kepzeli el ten Haag a jatekot, de ismeri az Ajaxbol, es sztem tudja is majd jol elhelyezni a palyan. sztem jol jar vele a Manchester, Bayern meg bukik rajta kb 30 misi eurot, nagyszeru uzlet.
Doktor Professor.youtu.be/W8LkMEvuZtM?si=7d0dGSsqbCGiTZSrNagykepű fasz, be lett árazva.ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
Kenny
zacknorb
rohadtul sajnálom Greenwood-ot. Szerintem ő kellene inkább előre megpróbálni, de ugye nem merik bevállalni, annak ellenére, hogy vége a pernek.Amúgy látta őt valaki annyit játszani, hogy normális képet tudjon róla alkotni? Jó lesz ő a Unitednek?Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Toto21
Beki
dugo93
Amúgy látta őt valaki annyit játszani, hogy normális képet tudjon róla alkotni? Jó lesz ő a Unitednek?Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Toto21
Beki
Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.🔴🇳🇱 Bayern will receive 50% of Joshua Zirkzee deal from Bologna, almost €21m after agreement reached with Man United.
Toto21
trackerért nyisd meg az alábbi webcímet.
docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mondjuk ez a Vajdahunyad siman top5 román első osztály, csak jogi akadály miatt szenvednek a második vonalban 😃A Paks is simán magyar másodosztály, csak jogi akadály miatt szenvednek az első vonalban!
- JC6
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)