NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
ne má', lezártátok az eb-s topicot?!

M4 sport bazmeg kirakta CARVAJALT aranylabda díjjal, mint opció 🤣🤣🤣
Ennyi buta embert
Heisman nádor
hát ha azt vesszük, emberünk eb-, bl- és pd-győztes, a bl-döntőn győztes gólt szerzett. más kérdés, hogy néha vakon van, no de ki nem?
slowmotion
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 656 — Csodabogár
Morata -> Milan
Vótmá?
Heisman nádor
Majd ha hivatalos lesz
EB alatt az arabokhoz is majdnem aláírt, aztán egyik reggel úgy kelt fel (vagy a család) hogy sorry, mégsem
zacknorb
gyk tegnap HBI is bejelentette a döntőben

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 028
Elkezdődött az U19-es EB is, Észak-Írországban.
Az uefa.tv ingyen streameli a meccseket, csak regisztrálni kell.

Az ukrán kispadon ott van Sevcsenko fia 😀

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 822 — Kinek mit intézett a kormánya
Morata -> Milan
Vótmá?
Heisman nádor
Majd ha hivatalos lesz
EB alatt az arabokhoz is majdnem aláírt, aztán egyik reggel úgy kelt fel (vagy a család) hogy sorry, mégsem

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 029 — "Montoya por favor!"
Morata -> Milan
Vótmá?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Amúgy, csak nekem van olyan érzésem ezzel az EB-vel kapcsolatban, mintha meg sem történt volna? 😀

Valamiért borzalmasan érdektelen volt számomra.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 923 — Cowboys fan
ne má', lezártátok az eb-s topicot?!

M4 sport bazmeg kirakta CARVAJALT aranylabda díjjal, mint opció 🤣🤣🤣
Ennyi buta embert
Heisman nádor
hát ha azt vesszük, emberünk eb-, bl- és pd-győztes, a bl-döntőn győztes gólt szerzett. más kérdés, hogy néha vakon van, no de ki nem?
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 822 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Akkor a törpehuszár nyeri az aranylabdát🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
ThundersNFL a Paraszt
Ne aggódj, nem fogja. De ha igen akkor mi van, azt mièrt engeded hogy hasson rád....Ennyi frusztráltságot ami benned van, hihetetlen.....mèg ha Lions vagy Browns drukker lennèl akit egyébként soha semmi sikerèlmèny nem èrt a sportban, de Pats drukkerkènt??? 😏😉
dande2
Végülis egy párszor nyert már ok nélkül, most eggyel több vagy kevesebb semmire odaítélt aranylabda már nem számít. Úgyis elvesztette a hitelét jópár éve ..

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Némi friss:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
ThundersNFL a Paraszt
Ne aggódj, nem fogja. De ha igen akkor mi van, azt mièrt engeded hogy hasson rád....Ennyi frusztráltságot ami benned van, hihetetlen.....mèg ha Lions vagy Browns drukker lennèl akit egyébként soha semmi sikerèlmèny nem èrt a sportban, de Pats drukkerkènt??? 😏😉
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 773 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
U19-es Óceánia kupa elődöntőkön Új-Kaledónia drámai meccsen, hosszabbítás után, Új-Zéland pedig a vártnál nehezebben, 1-0-val jutott be a döntőbe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szánalmas ez a Copa, hát az argentín vitte el a kolumbiai lábát, szánalmas.
KeyG
Oda vissza nyírták egymást...a francèr van hosszabbítás a döntőn....ezt már nem várom meg...mai meccs alapján egyik se èrdemli meg maradjunk annyiban.
dande2
A VAR azt fújta kolumbiai szabálytalanságnak hogy a liverpooli argentín felrúgta a kolumbiait az argentín 16 son belül.
Hogy? Másoknak ezen pénz megy el.
KeyG
Pont nem láttam visszajátszást hogy volt, de volt a másik oldalon egy.kèz is amire adtak már tizit (amúgy szerintem sem volt.feltètlenül az)

Na ahogy látom csak összecsalták Messinek természetesen....majd visszanèzem a hosszabbítast hogyan.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 028
KeyG
Oda vissza nyírták egymást...a francèr van hosszabbítás a döntőn....ezt már nem várom meg...mai meccs alapján egyik se èrdemli meg maradjunk annyiban.
dande2
De ez tényleg mi, hogy a döntőn van hosszabbítás, holott eddig egyből tizik jöttek? 😀
warr_b
Meg kell adni a módját.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
KeyG
dande2
De ez tényleg mi, hogy a döntőn van hosszabbítás, holott eddig egyből tizik jöttek? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Lautaro megnyeri az argetínoknak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 963
KeyG
dande2
A VAR azt fújta kolumbiai szabálytalanságnak hogy a liverpooli argentín felrúgta a kolumbiait az argentín 16 son belül.
Hogy? Másoknak ezen pénz megy el.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
KeyG
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 963

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Totalis csod ez a donto rendezes ugyileg. A szellozoben masznak be az emberek a stadionba😃
Kenny
Sajna a meccs is az csak a hentelès megy....😔 ès nem sokat mutat a csapat.....
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Totalis csod ez a donto rendezes ugyileg. A szellozoben masznak be az emberek a stadionba😃

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hopp, az Inter Turku vágott egy hetest idegenben az Ekenasnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 923 — Cowboys fan
Elszerződött Ausztriába a felcsúti akadémia egyik tehetsége, és elcsodálkozott, hogy milyen a profizmus

Júliusban szerződött a 18 éves Kern Martin Felcsútról az osztrák bajnok Sturm Grazhoz.

Elképesztően kemény, intenzív edzéseken veszek részt minden egyes nap. Az első két hétben elfáradtam, máshogy reagált a testem egy-egy tréning után… Nagy hangsúlyt fordítok a megfelelő regenerációra, mert ha nem figyelnék az étkezésre, a folyadékbevitelre, az alvásra, lépni sem bírnék a gyakorlásokat követően. Jobb játékosokkal készülhetek, mint Magyarországon, de nem technikai tudásban, hanem az intenzitásban és a fizikai teljesítményben tapasztaltam nagy különbséget: itt mindenki sprintben közlekedik, legyen szó bármilyen feladatról.”

ozibozi
A magyar focista rácsodálkozik Európára 15432. epizód. 20 évvel ezelőtt ezzel a jelenséggel elnézőbb voltam, most már inkább idegesít, amikor kiszáll a felcsúti luxusból a hülyegyerek, és arra panaszkodik hogy elfáradt.
Neked kisfiam nem az a legnagyobb bajod, hogy a többiek sprintelnek, hanem hogy HÜLYE VAGY!!! 😀
Tony Adams
Ha nem panaszkodik, csak megjegyzi, akkor szvsz nem kell ekézni.
slowmotion
Van egy nb1-es focista ismerősöm, pont a felcsúti akadémiáról. Korábban is mondta, hogy el se fáradnak...és ha kint akar maradni egyéni edzésen, azt nem nézik jószemmel. Én is csodálkoztam, de ezek szerint ez normális. Ha nem kerülsz ki fiatalon külföldre rohadt nagy lemaradásban leszel.
Klaci79
Persze. Csak az a kérdés, hogy a gyerek megmarad a panaszkodás szintjén, vagy felgyűri az inge ujját, és megharcol a helyéért?
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Vasárnapi hírek:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...