Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem is vitatja senki, hogy jogos az eltiltása.De akkor se lehet "dumálni neki". Ez a szabály. Ennyit illene tudnia egy edzőnek. Nincsenek kivételek, hogy szólhat, ha szerinte ez vagy az vagy amaz van. Nem szólhat és kész, ezt tudja, elragadták az érzelmei, most megbüntetik. Ennyi.Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”
telex.hu/sport/2025/02/13/arne-slot-ket-meccses-elitiltas-liverpool-edzo-szajrol-olvas
Nomac
Stez
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
De akkor se lehet "dumálni neki". Ez a szabály. Ennyit illene tudnia egy edzőnek. Nincsenek kivételek, hogy szólhat, ha szerinte ez vagy az vagy amaz van. Nem szólhat és kész, ezt tudja, elragadták az érzelmei, most megbüntetik. Ennyi.Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”
telex.hu/sport/2025/02/13/arne-slot-ket-meccses-elitiltas-liverpool-edzo-szajrol-olvas
Nomac
Stez
Mikey
Én még a 90-es években vezettem egy meccset BLASZ századik osztályban, kiállítottam egy csókat, majd jött mindenki ordibálni, adtam szépen a sárgákat, majd a pirosakat, majd lefújtam a faszba a meccset. Ha ugatni akarnak nem focizni tőlem azt is lehet, de én ahhoz nem kellek.
A következő meccsemen lengettem, tőlem pár méterre "rohangált" (sétálgatott) Moldova György, egyik kedvenc írom, mint a Hunreál balszélsője, az jó volt, aztán egy gyerekmeccsen fejbebasztam egy agyhalott apukát, aki beszaladt a másik csapat egyik uszkve 8 éves gyerekéhez, és elkezdte rángatni, azt a meccset is lefújtam, aztán már nem is volt kedvem többet meccset vezetni.
Ha minden játékvezető minden szinten normálisan, szabályszerűen vezetne meccset, akkor a legfelsőbb szinteken se lennének ilyen történések.
több mint 1 éve
Ez igy van, nagyjabol minden biro ad, Angliaban meg aztan foleg sok a hulye, de en azon az elven vagyok, hogy teljesen mindegy, mi van, a bironak nem pofazol, foleg jatekoskent (ha nem vagy csapatkapitany), sem edzokent.Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Nomac
Stez
Mikey
több mint 1 éve
Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Nomac
Stez
több mint 1 éve
Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Nomac
több mint 1 éve
Oliver a játékvezetők szégyene!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Ezért kapott pirosat 😀 😀és mennyire igaza volt. Klopp is kapott kettőt, amikor szóvá tette, hogy Mo lapott kapott egy semmiért, a törpeszilva meg abszolút büntetlenül faragta Egyiptom Királyát. mondjuk Tierney partjelzője volt a címzett.
Nomac
több mint 1 éve
Ezért kapott pirosat 😀 😀 Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”
több mint 1 éve
FC Barcelona and the player Pau Cubarsí have reached agreement to extend his contract, and he is set to stay with the Club until 30 June 2029.
több mint 1 éve
Megérdemelt Jones piros lapja, nem vitatom én sem. Slot és Hulshoff pedig ki tudja mit mondott.Doucouré, Jones és Slot piros lap.Jonsét itt elfogadom mármint a reakcióját. Hazai pályán van az a nyomorult Doucure (nem nézem hogy írjáka nevét helyesen nem érdemli meg). Kiegyenlítenek a legnagyobb riválisuk ellen a 97. percen örülnek ok erre lefújás után a stadion 90%-án ugye hazai szurkolókkal örülhetne neki, de ő odasprintel a kis karéjnyi vendég szurkoló elé amperkodni. Megsimogatnám ilyenkor a hátát egy kiélezett gereblyével. Curtis jól tette, hogy nekiment.
Az egész meccsencsaltnem volt képben Oliver, ezzel így feltette az i-re a pontot.
Mikey
alatriste
Doucouré számára pedig ez legyen a szezon legnagyobb öröme, aztán harcoljon tovább a bennmaradásért.
több mint 1 éve
Doucouré, Jones és Slot piros lap.Jonsét itt elfogadom mármint a reakcióját. Hazai pályán van az a nyomorult Doucure (nem nézem hogy írjáka nevét helyesen nem érdemli meg). Kiegyenlítenek a legnagyobb riválisuk ellen a 97. percen örülnek ok erre lefújás után a stadion 90%-án ugye hazai szurkolókkal örülhetne neki, de ő odasprintel a kis karéjnyi vendég szurkoló elé amperkodni. Megsimogatnám ilyenkor a hátát egy kiélezett gereblyével. Curtis jól tette, hogy nekiment.
Az egész meccsencsaltnem volt képben Oliver, ezzel így feltette az i-re a pontot.
Mikey

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Amúgy megint alkotott a VAR: 0-2nel egy tok egyértelmű tizenegyest nem adtak meg a Celticnek. Nyilván Upa megint alkotott, alapvonal és a 16 oldalsó vonalanal jól rá taposott az ellenfélre és tovább engedtek, teljesen érthetetlenül … nem is értem hogy maradhatott el a büntető
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
CuJo még el is tiltatja magátMég pofán is baszhatta volna a majmot.
zacknorb
Mikey
ostoba feka edes istenemHarvey Elliott anyja-díjas kommentek 😀
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hulshoff is kapott egy piros lapot a végén még. Szóval vasárnap Heitinga lesz a "megbízott" HC? Király. 😀
több mint 1 éve
csak azért bassza az ember csőrét, amikor az egyik csapat összemelózik két támadhatatlan gólt, a másik meg egy fantomfault meg egy tök látványos szabálytalanság után szerzi a sajátjait.Tipikusan olyan meccs volt ahol mindkét csapat rosszul jászott, egyik sem érdemelt győzelmet szerintem, igazságos a döntetlen..Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
shagi0206
kapitnono
Prickfordnak több nagyot kellett védenie, Alisson megkapta a két gólt, meg volt egy ergya lövés. Az első gól volt kb 0,7 xG az összesből.
Azt meg nem is mondom, hogy Neverton 3 SOG, Pool 4 SOG
slowmotion
kapitnono
rúgjanak rendes gólt, aztán elfogadom, hogy igazságos a döntetlen.
több mint 1 éve
The Merseyside Derby record at Goodison Park...
— Football on TNT Sports (@footballontnt) February 12, 2025
Everton wins: 41
Draws: 38
Liverpool wins: 41
Honours even 🤝 pic.twitter.com/VFImLxiDyI
több mint 1 éve
Tipikusan olyan meccs volt ahol mindkét csapat rosszul jászott, egyik sem érdemelt győzelmet szerintem, igazságos a döntetlen..Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
shagi0206
kapitnono
Prickfordnak több nagyot kellett védenie, Alisson megkapta a két gólt, meg volt egy ergya lövés. Az első gól volt kb 0,7 xG az összesből.
slowmotion

több mint 1 éve
Két sárga utáni piros mennyi eltiltás? Slot 3 meccs?
több mint 1 éve
Doucouré, Jones és Slot piros lap.Az egész meccsen
több mint 1 éve
Doucure és CuJo is kapta a pirosat
több mint 1 éve
Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
shagi0206
kapitnono
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
CuJo még el is tiltatja magátMég pofán is baszhatta volna a majmot.
zacknorb
több mint 1 éve
Na a gyökér evertonos bazmeg, ennyit tud.