NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
31
7
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
Soccer
Éneklik az olasz-spanyol-mulatt-mesztic keverékek, teljes amnézia.Ez ilyen éneklős hétvége volt. Az argentinok is tudnak elegánsan , úriemberhez méltóan nyerni...A 22-es VB-n kezdték el énekelni
🚨 Here's the video of Argentina players singing a racist song about Mbappé and France.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 16, 2024
Part of the lyrics:
“They play for France but they are from Angola
His mother is Nigerian,
His father Cameroonian,
But on the passport: French.”
(🎥 @SelecaoTalk
pic.twitter.com/h4x3TEW3kT
Tony Adams
Ez csak a vége a videóban az eleje:
“Hallgassák, vigyék a hírt
Franciaországban játszanak de mind angolaiak
Milyen gyönyörű,
Futni fognak,
Transzbaszók mint a kurva Mbappe”
Heisman nádor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Ez ilyen éneklős hétvége volt. Az argentinok is tudnak elegánsan , úriemberhez méltóan nyerni...A 22-es VB-n kezdték el énekelni
🚨 Here's the video of Argentina players singing a racist song about Mbappé and France.
Part of the lyrics:
His mother is Nigerian,
His father Cameroonian,
(🎥 @SelecaoTalk
Tony Adams
Ez csak a vége a videóban az eleje:
“Hallgassák, vigyék a hírt
Franciaországban játszanak de mind angolaiak
Milyen gyönyörű,
Futni fognak,
Transzbaszók mint a kurva Mbappe”
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
WalkerA komplett hátsó 5ös off Saliba kivételével
UEFA’s team of the tournament.
— Football Hub (@FootbalIhub) July 16, 2024
Thoughts? pic.twitter.com/8HkofYjqz5
deyell
Poloska vagyok.
UEFA’s team of the tournament.
— Football Hub (@FootbalIhub) July 16, 2024
Thoughts? pic.twitter.com/8HkofYjqz5
buhloone mindstate
Lukaku wants to re-join Antonio Conte while Conte’s also very keen on signing Romelu.
If Osimhen leaves, Napoli will be ready to advance in talks with Chelsea.
Ő szaúdiak felé nézelődött, az Al-Ittihad kútba esett, de az al-Shabab még nyomul érte évi 30 milliós fizuvalyoutube.com/shorts/gdFz5LCrvss?si=HDLBjmoFwJ6zAUfGKloppMondj jobb opciót, aki elérhető.Micsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Én védtem ot az előbbi VB után is, de mostani tornán amilyen játékkal toltak plusz szerencse meg hat VAR bácsi erőteljes nyomása nélkül alapvetően ki kellett volna h essenek a szlovákok ellen.Delkapu lelépett.Hála égnek! Lehet egy peches tornával az utód kevésbé lesz eredményes, de jó eséllyel jobban fogja maximalizálni az esélyeket...
Összességében elég vegyes era volt, mert ugyan az elődeihez képest masszív előrelépést hozott, de ebből a keretből főleg játék képe alapján sokkal többet is ki lehetett vna hozni.
rob3r7o
Eredményes (már amennyire 2 döntő és 1 elődöntő) volt az éra most, de nézhetetlen is a foci a végére, amikor enél jobb keret kb senkinek nincs. A franciáké van velük egy szinten de még a tornagyőztes Spanyalok is alattuk, csak hát nekik volt elképzelésük és jó tervvel játszottak egy a csapatra illő taktikával.
Várom az utódot és drukkolok is neki majd, hátha nem vérző szemmel kell majd a meccseiket nézni nagytornán.
alatriste
Egyetlen félidő volt amikor működött valami elképzelés, de félidőben egyből le is tekerte.
Így van esély h picit atalakuljon a csapat, elképzelés. Remelem meggyőzik Jozsét, pont ide való lenne.
csebi
Ennyi erővel maradhatott volna GSG is.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
empty taxi
Ő valódi előrelépés lenne, pihenhetne is mert a válogatott szöv kap meló nem olyan stresszes, inkább időszakos.Nem véletlenül tettem hozzá, hogy "aki elérhető".KloppMondj jobb opciót, aki elérhető.Micsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Én védtem ot az előbbi VB után is, de mostani tornán amilyen játékkal toltak plusz szerencse meg hat VAR bácsi erőteljes nyomása nélkül alapvetően ki kellett volna h essenek a szlovákok ellen.Delkapu lelépett.Hála égnek! Lehet egy peches tornával az utód kevésbé lesz eredményes, de jó eséllyel jobban fogja maximalizálni az esélyeket...
Összességében elég vegyes era volt, mert ugyan az elődeihez képest masszív előrelépést hozott, de ebből a keretből főleg játék képe alapján sokkal többet is ki lehetett vna hozni.
rob3r7o
Eredményes (már amennyire 2 döntő és 1 elődöntő) volt az éra most, de nézhetetlen is a foci a végére, amikor enél jobb keret kb senkinek nincs. A franciáké van velük egy szinten de még a tornagyőztes Spanyalok is alattuk, csak hát nekik volt elképzelésük és jó tervvel játszottak egy a csapatra illő taktikával.
Várom az utódot és drukkolok is neki majd, hátha nem vérző szemmel kell majd a meccseiket nézni nagytornán.
alatriste
Egyetlen félidő volt amikor működött valami elképzelés, de félidőben egyből le is tekerte.
Így van esély h picit atalakuljon a csapat, elképzelés. Remelem meggyőzik Jozsét, pont ide való lenne.
csebi
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
Mikey
Mondjuk az ő stratégiája elég specko, szóval nem lenne egyszerű leoktatni évi 4-5 összetartás alatt.
Part of the lyrics:
His mother is Nigerian,
His father Cameroonian,
(🎥 @SelecaoTalk
www.gibraltarfa.com/news/official-statement-the-gibraltar-fa-to-make-official-complaint-to-uefa-following-spanish-men-s-national-team-euro-2024-celebrations-666Cucu Cucurella dala se semmi 😀
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Kiesett a Hamrun, az ötödiket kihagyták!Ja csoringer Steve, nemzeti ikon
Andorra után Gibraltár bajnoka is tovább megy!
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Andorra után Gibraltár bajnoka is tovább megy!
Poloska vagyok.
tizik, érdeklődve váromaz andorrai Santa Coloma tizikkel továbbjutott a koszovói Ballkani ellen!!csebiék marha gyorsan emberelőnybe kerültek Gibraltáron, de csak a 89.ben sikerült hoszabbításra menteni
Löfli
zacknorb
Poloska vagyok.
Nem tudom miről beszélsz. A Mosta elleni edzőmeccs pénteken lesz.az andorrai Santa Coloma tizikkel továbbjutott a koszovói Ballkani ellen!!csebiék marha gyorsan emberelőnybe kerültek Gibraltáron, de csak a 89.ben sikerült hoszabbításra menteni
Löfli
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ha marad egyáltalán, Pool még meg sem kereste a hosszabbítás miatt. Pérez meg nagyon meg szeretné szerezni elvileg, most hogy a teknőst bemutatták, el is kezdte a puhatolózástNem tudom - igazából nem is fontos nekem. Nemzetek között nincs kedvencem, minden másoknak drukkolok, akiknél több játékos van akit kedvelek. Nem véletlen szurkoltam most a Hollandoknak 😊Alexander-Arnold örül?Delkapu lelépett.Hála égnek! Lehet egy peches tornával az utód kevésbé lesz eredményes, de jó eséllyel jobban fogja maximalizálni az esélyeket...
rob3r7o
alatriste
Mikey
Azt se bánom, ha Trent nem lesz többet válogatott - ha közben Liverpoolban csepet sem esik vissza az ultra passer képessége és ugyan úgy szökteti a kilépő támadókat és legy a csapat legprogresszívabb játékosa. Ha ezt az Angol válogatott nem akarja használni az ő bajuk.
alatriste
www.football-espana.net/2024/07/16/real-madrid-eyeing-up-shock-move-for-liverpool-superstar-talks-have-already-taken-place

az andorrai Santa Coloma tizikkel továbbjutott a koszovói Ballkani ellen!!csebiék marha gyorsan emberelőnybe kerültek Gibraltáron, de csak a 89.ben sikerült hoszabbításra menteni
Löfli
Poloska vagyok.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
youtube.com/shorts/gdFz5LCrvss?si=HDLBjmoFwJ6zAUfGKloppMondj jobb opciót, aki elérhető.Micsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Én védtem ot az előbbi VB után is, de mostani tornán amilyen játékkal toltak plusz szerencse meg hat VAR bácsi erőteljes nyomása nélkül alapvetően ki kellett volna h essenek a szlovákok ellen.Delkapu lelépett.Hála égnek! Lehet egy peches tornával az utód kevésbé lesz eredményes, de jó eséllyel jobban fogja maximalizálni az esélyeket...
rob3r7o
alatriste
csebi
Willie Parker
Mikey
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Tuchel?Igazából elérhető, csak Löfli kiegészítését, a reálist nem teljesíti.Nem véletlenül tettem hozzá, hogy "aki elérhető".KloppMicsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Mondj jobb opciót, aki elérhető.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
Mikey
Amúgy én megnézném Pottert, de szegény csávó csapatai eddig nagyon szerencsétlenek voltak.
zacknorb
Igazából elérhető, csak Löfli kiegészítését, a reálist nem teljesíti.Nem véletlenül tettem hozzá, hogy "aki elérhető".KloppMicsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Mondj jobb opciót, aki elérhető.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
Mikey
Amúgy én megnézném Pottert, de szegény csávó csapatai eddig nagyon szerencsétlenek voltak.
Poloska vagyok.
Azért azzal nehéz mit kezdeni, hogy a Marseille a koronavírus-járvány idején családon belüli erőszak áldozatainak adott menedéket az edzőközpontjában és a stadionjában, most meg leigazolják Mason Greenwoodot.
— Szabó Christophe (@omlettdufro) July 16, 2024
Poloska vagyok.
Nem véletlenül tettem hozzá, hogy "aki elérhető".KloppMondj jobb opciót, aki elérhető.Micsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Én védtem ot az előbbi VB után is, de mostani tornán amilyen játékkal toltak plusz szerencse meg hat VAR bácsi erőteljes nyomása nélkül alapvetően ki kellett volna h essenek a szlovákok ellen.Delkapu lelépett.Hála égnek! Lehet egy peches tornával az utód kevésbé lesz eredményes, de jó eséllyel jobban fogja maximalizálni az esélyeket...
rob3r7o
alatriste
csebi
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
és most ne jöjjünk a Pinyő félékkel pls 😀KloppMondj jobb opciót, aki elérhető és reális.Micsoda utódjelöltek: Eddie Howe, Frank Lampard, Graham Potter, Lee Carsley az U21-től és Pochettino.Én védtem ot az előbbi VB után is, de mostani tornán amilyen játékkal toltak plusz szerencse meg hat VAR bácsi erőteljes nyomása nélkül alapvetően ki kellett volna h essenek a szlovákok ellen.Delkapu lelépett.Hála égnek! Lehet egy peches tornával az utód kevésbé lesz eredményes, de jó eséllyel jobban fogja maximalizálni az esélyeket...
rob3r7o
alatriste
csebi
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
Löfli