NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
247
25
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez a harmadik gólt eredményező támadás mehet az évvégi szilveszteri műsorba
több mint 1 éve
Szép gólpassz Vécseitől...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
8-as odsz a meccs előtt vendégre és lehet is koncentrálni a bajnokságra…win-win 🤣Még lesz konferencia liga nekik, nem szabadulnak meg teljesen
Klaci79

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az igen. Hátha kezezés volt amott, mert ez komoly.
több mint 1 éve
Mondtam hogy simán jobb lesz a Vajdahunyad.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
0-0-ig vállalja a felelősséget, az első góltól már nem az ő csapata volt, a játékosok különben is kóklerek, a bíró szemét, az ellenfél meg román. Hogy lehet így eredményeket elvárni?Majd Bognár megmagyarázza😀szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
Kampman
Kenny
több mint 1 éve
8-as odsz a meccs előtt vendégre és lehet is koncentrálni a bajnokságra…win-win 🤣
több mint 1 éve
Hesteg idényelejiforma
több mint 1 éve
Majd Bognár megmagyarázza😀szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
Kampman
több mint 1 éve
szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
több mint 1 éve
Hát ez eddig elég nagy roller
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Huh a Roman 2ben jobb kepesseguek a jatekosok? 😮

több mint 1 éve
szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Vajdahunyad!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gyerünk Paks, pár meccs, azt itt a döntő.
több mint 1 éve
😀Meghalt a TSZ-elnök Fradielnök Furulyás.Milyen szép megemlékezés!
warr_b
Azért az ismertebb keresztneve neki is a Takarodj volt.
csipkelli
Jobban azért nem akartam az öregbe beleszállni, mégiscsak sokat tett a Fradikáért 😊
Mondjuk amennyire tudom, közutálatnak örvendett mindenhol...

több mint 1 éve
Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.nekem most esett le, hogy Palhinha 29 eves. kemeny ...
Tah es Simons van meg a kivansaglistan.
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Meghalt a TSZ-elnök Fradielnök Furulyás.

több mint 1 éve
négy év múlva meg olimpiát, sokszoros sportolói és látogatói létszámmal.Uruk a családtagjaik védelmére mentek fel a lelátóra, mert egy kisebb Kolumbiai csoport abba a szektorba kezdett balhézni ahol a világoskékek családtagjai foglaltak helyet.allitolag egyetlen biztonsagi szemelyzet, rendor sem tartozkodott abban a szektorban.
Darwin kb 1-2 éves kisgyereke is.
Gimenez nyilatkozata:
In a post-game interview, Giménez said the brawl stemmed from a "certain sector of Colombia fans" who he said "did an avalanche" on the families of Uruguayan players. He called on organizers to take more precautions "because the same thing happens every game."
“This is a disaster. Our families were in danger," Giménez said.
Ignacio Alonso, president of the Uruguayan Football Association, told reporters after the game that the Uruguayan players were trying to protect their families.
“Uruguay’s players had an instinctive reaction, which is natural, which is going to defend and protect the children who were on that side of the stands, who were suffering attacks, the women, the parents, the closest family members, siblings," he said.
alatriste
2 ev mulva itt rendezik a VBt, csak mondom.
csebi
több mint 1 éve
Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.Tah es Simons van meg a kivansaglistan.
több mint 1 éve
Kicsit rosszabb a kézimunkája mint a többinek és még nem is teljesített annyit.Kémeim megszerezték a kolumbiai kezdőt a döntőreA jobb oldali védő miért lett Silver csak? 🙂
zacknorb
FLZOLI

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/07/vasas-ujabb-csatar-erkezhet-nb-i-es-klubtol-ns-infoMókamiki FC

több mint 1 éve
75-ös overall rating alatt van 😉Kémeim megszerezték a kolumbiai kezdőt a döntőreA jobb oldali védő miért lett Silver csak? 🙂
zacknorb
FLZOLI