NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csebiék már ember és gólhátrányban hazai pályán a gibraltári bajnok ellenMár az ellen is tizen... most megúsztak a máltaiak egy tizit.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Hát ebbe bele... pedig az utolsó 20 percben emberelőnyben is voltak, de még csak szépíteni se sikerült...HJK beleszaladt a pofonba😱végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!Jaja, az faszának ígérkezik, meg holnap a KÍÍÍ Klaksvik-Differdange és a Dinamo Minszk-Pjunyik Jereván!
Löfli
warr_b
hawktuah

több mint 1 éve
csebiék már ember és gólhátrányban hazai pályán a gibraltári bajnok ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hawktuah
54
HJK beleszaladt a pofonba😱végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!Jaja, az faszának ígérkezik, meg holnap a KÍÍÍ Klaksvik-Differdange és a Dinamo Minszk-Pjunyik Jereván!
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!Jaja, az faszának ígérkezik, meg holnap a KÍÍÍ Klaksvik-Differdange és a Dinamo Minszk-Pjunyik Jereván!
Löfli

több mint 1 éve
végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Masik tudja valaki a Lyon-ak honnan van ennyi penze? Kb 100M ertekben vasaroltak mar iden. 😀
több mint 1 éve
Most latom 2M Eurot adott ki a Fradi egy 28 eves jatekosra aki tavaly 2 golt es egy assist-ot osztott ki... Naluk en is lehetnek megfigyelo kb...A Krasnodar anno 2M-ert vette amikor az erteke meg 1M-al tobb volt neki. Mehet Pesic melle a sullyesztobe.
több mint 1 éve
Mai adag: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
es a parmaban volt meg stoichkov meg asprilla..jo kis korszak volt az nekik"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."az a Parma nagy csapat volt.
Lilian Thuram
ozibozi
i.ibb.co/prscF1c/GFUW6ou-Xw-AA7-kv.jpg
deyell
több mint 1 éve
"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."az a Parma nagy csapat volt.
Lilian Thuram
ozibozi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."a foci larry birdje
Lilian Thuram
ozibozi
több mint 1 éve
"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."Lilian Thuram
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
senko a szloven 1-be igazolt.kolcsonben a zte-tol a fiokcsapatban Nafta Lendva.a mezuk 2rule,de kurva jo
www.footballkitarchive.com/nk-nafta-1903-2022-23-home-kit/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
hawktuah
54
Az hogy neked vagy nekem tetszik e Pep stílusa az egy dolog. Az ellenszer ellene hogy betömörülsz.. lehet ezért Pepet szídni, de nem ez miatt tart ott a foci ahol.sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Mondjuk kezdetben akkor seggbe kéne rúgnia Pep-et mint legjobb tanítványt.
YoungZeeZee
FLZOLI
Ez is tud látványos lenni, láttuk nem kevés alkalommal. Nem arról van szó hogy bunker foci. Egy francia, angol, belga válogatott ez miatt játszik ilyen hányadék meccseket? Vagy akárki? Nem hinném. Uefa/Fifa duónak jár a fekete pont. Nem is egy.
több mint 1 éve
sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Mondjuk kezdetben akkor seggbe kéne rúgnia Pep-et mint legjobb tanítványt.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Csebi, holnap kezdődnek a BL-selejtezők, Hamrun-Lincoln Red Imps, remélem kimész és tolsz beszámolót!aaa kizart. este 7ig nyari iskolam van (reggel 9tol), utana meg jo lenne csaladdal is lenni.
warr_b
majd a kovetkezo selejtezokre talan, vagy augusztusban Magyarorszagon.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Csebi, holnap kezdődnek a BL-selejtezők, Hamrun-Lincoln Red Imps, remélem kimész és tolsz beszámolót!

több mint 1 éve
Johnny Heitinga segédedző lesz a Liverpoolnál. Hát ha nekem valaki ezt mondja annak idején, mikor az Evertonban játszott...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Amikor tavaly a Honvéd le tudta dealelni, hogy augusztus végén lenn jétszon, de a Vasas nem #MókaMikiabohócEzért kellene Siófok-Fradi az 1. fordulóban. BMLSZNekem mondjuk a Siófok eléggé nem hiányzik az NB1-ből, de ja, az legalább nagyjából fix volt, lehetett vele tervezni 😀
csipkelli
Bálesz
Ha már NB2
A Merkantil Bank Liga 1. fordulójának párosítása:
CSÁKVÁR-KBSC
MEZŐKÖVESD ZSÓRY-BVSC
SOROKSÁR -GYIRMÓT FC GYŐR
FC AJKA-SZENTLŐRINC
KOZÁRMISLENY-BÉKÉSCSABA ELŐRE
TATABÁNYA-SZEGED 2011
BUDAFOKI MTE- BUDAPEST HONVÉD
VASAS FC-KISVÁRDA
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezért kellene Siófok-Fradi az 1. fordulóban. BMLSZNekem mondjuk a Siófok eléggé nem hiányzik az NB1-ből, de ja, az legalább nagyjából fix volt, lehetett vele tervezni 😀
csipkelli

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ezért kellene Siófok-Fradi az 1. fordulóban. BMLSZ