NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"
zacknorb
Campus fesztivál lesz azon a hétvégén, aminek a stadion is a részese, így egy ilyen meccset nem nagyon lehetne biztonságosan megrendezni, maximum vasárnap este, de az a Fradi BL szereplése miatt nem megoldható.
ervinator
Azt számoltam még én is, csak elnéztem egy héttel akkor. Mondjuk ez pont olyan lenne egy ideális világban, hogy a DVSC leadja hogy pls, ne kezdjünk otthon emiatt, és az MLSZ elfogadja.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"
zacknorb
Campus fesztivál lesz azon a hétvégén, aminek a stadion is a részese, így egy ilyen meccset nem nagyon lehetne biztonságosan megrendezni, maximum vasárnap este, de az a Fradi BL szereplése miatt nem megoldható.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 446 — I like the Texans, I like who we are
 sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/
YoungZeeZee
Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
r.baggio
A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.

Az akadémiai rendszer azt eredményezte, hogy a gyerekek, mire felnőtt csapatba kerülnek, megtanulnak rendszerben játszani, egy gépezet hatékony részei lesznek, de az egyéni stílusuk emiatt háttérbe szorul.

Egy Ronaldinhot, Messit, Rondaldot bármikor felismertél a pályán a mozgása, labdavezetése vagy csak a futása alapján. Ma meg már egyre kevésbé.

Aztán az is lehet csak elfogult vagyok, mert rajtuk nőttem fel.

De a véleményem, hogy Haaland vagy Mbappe nem zsenik. Tehetségesek az biztos, de csak nagyon hatékonyak, nem zsenik.
Nemes samu09
kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.
YoungZeeZee
Donnarumma, Mamardashvili?
deyell
Barthez😃
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
YoungZeeZee
Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
r.baggio
A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.

Az akadémiai rendszer azt eredményezte, hogy a gyerekek, mire felnőtt csapatba kerülnek, megtanulnak rendszerben játszani, egy gépezet hatékony részei lesznek, de az egyéni stílusuk emiatt háttérbe szorul.

Egy Ronaldinhot, Messit, Rondaldot bármikor felismertél a pályán a mozgása, labdavezetése vagy csak a futása alapján. Ma meg már egyre kevésbé.

De a véleményem, hogy Haaland vagy Mbappe nem zsenik. Tehetségesek az biztos, de csak nagyon hatékonyak, nem zsenik.
Nemes samu09
kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.
YoungZeeZee
Donnarumma, Mamardashvili?

buhloone mindstate

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
YoungZeeZee
r.baggio

Nemes samu09

hol van mar mikor chilavert, de goey, tafarel,peruzzi,campos vedtek.mind jo volt mas felepitessel mas technikaval
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
na most az EB kis szuneteben volt idom picit ranezni a Bayernre.
ugye Olise mar bejelentve, es Palhinha is eleg biztos. ezzel jon 2 uj jatekos a kezdoba, ha Tah is osszejon akkor az mar 3.

nezzuk a korabbi eveket:

2023:
Kane, Kim, Laimer. Ok mindharman kezdobe erkeztek

2022:
de Ligt, Mane, Cancelo, Mazraoui, (4 ember a kezdobe erkezett, meg ha Cancelo amugy csak kenyszerbol).

2021:
Upamecano, Sabitzer, 2 kezdo jatekos.

Ideit is belertve ez 12 jatekos 4 atigazolasi nyari szezonban, mind elvileg a kezdobe. Ebbol a 12bol 3 mar nincs a csapatnal, egynek nagyon kiall a szenaja, valamint Kim-Mazra esetben sem hiszem, hogy meg 2 ev mulva itt lennenek, de egy bortalmas szezon utan vszeg Kane is menekulne.

na pontosan igy nem lehet csapatot epiteni.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 446 — I like the Texans, I like who we are
YoungZeeZee
r.baggio

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
Dobson a Fehervar helyett elment a Wrexhambe.
Kenny
maradni akart angliában, családi okok miatt.

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Thiago Alcântara visszavonult. Mindig a legnagyobb zsenik karrierjét teszi tönkre a sérülékenység.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Dobson a Fehervar helyett elment a Wrexhambe.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Fú de nézhetetlen volt ez az Uruguay-Brazília. Konkrétan 3 passz nem volt egymás után és már felrúgtak valakit. 41 szabálytalanság... Itt aztán tényleg reggelig játszhattak volna akkor sem lett volna gól

több mint 1 éve
Ezt Kolumbia gyorsan eldönti
dande2
Remélem Uru is gyorsan lerendezi a Brazilokat😁
hawktuah
Kellettek a tizik

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hawktuah 54
dande2
Remélem Uru is gyorsan lerendezi a Brazilokat😁
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
dande2
Panamának szerintem nem adtak meg egy jogos gólt, a kapufáról a gólvonalon belülre ment, mielőtt kipattant volna a kapusról. De egyébként Kolumbia sokkal jobb.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
elhunyt
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
rip

az egyik utolsó lámpás aki világított a mezey féle sötétségben
peach
Ezt magam se mondhattam volna nyomasztóbban.

RIP

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Ezek a copa america meccsek mind ilyenek voltak? 😃 Hát ezen a kolumbia panama meccsen 30p alatt több dolog történt és nagyobb iram volt, mint az eb egész negyeddöntő fordulójában. Nagyon király foci megy.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 627 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
elhunyt
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
rip

peach
Militár Iván írt róla egy nekrológot..
 bunteto.com/meghalt-ferenczi-attila-a-magyar-futball-bartok-belaja

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
elhunyt
YoungZeeZee
rip

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatban
 www.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/
zacknorb
És a 40 milla nem is sok PL szinten.

Lassan élesedik a Calafiori--> Arsenal átigazolás is. Nagyon sajnálnám ha ennek Kiwior lenne az áldozata, szimpatikus gyerek, és van benne bőven fejlődési potenciál, korainak tartanám ha kiszállnánk belőle.
több mint 1 éve
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatban
 www.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.