NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
43
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azt számoltam még én is, csak elnéztem egy héttel akkor. Mondjuk ez pont olyan lenne egy ideális világban, hogy a DVSC leadja hogy pls, ne kezdjünk otthon emiatt, és az MLSZ elfogadja.Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"Campus fesztivál lesz azon a hétvégén, aminek a stadion is a részese, így egy ilyen meccset nem nagyon lehetne biztonságosan megrendezni, maximum vasárnap este, de az a Fradi BL szereplése miatt nem megoldható.
zacknorb
ervinator
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"Campus fesztivál lesz azon a hétvégén, aminek a stadion is a részese, így egy ilyen meccset nem nagyon lehetne biztonságosan megrendezni, maximum vasárnap este, de az a Fradi BL szereplése miatt nem megoldható.
zacknorb
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Friss transzferek: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Barthez😃Donnarumma, Mamardashvili?kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
YoungZeeZee
r.baggio
Az akadémiai rendszer azt eredményezte, hogy a gyerekek, mire felnőtt csapatba kerülnek, megtanulnak rendszerben játszani, egy gépezet hatékony részei lesznek, de az egyéni stílusuk emiatt háttérbe szorul.
Egy Ronaldinhot, Messit, Rondaldot bármikor felismertél a pályán a mozgása, labdavezetése vagy csak a futása alapján. Ma meg már egyre kevésbé.
Aztán az is lehet csak elfogult vagyok, mert rajtuk nőttem fel.
De a véleményem, hogy Haaland vagy Mbappe nem zsenik. Tehetségesek az biztos, de csak nagyon hatékonyak, nem zsenik.
Nemes samu09
YoungZeeZee
deyell
több mint 1 éve
Donnarumma, Mamardashvili?kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
YoungZeeZee
r.baggio
Az akadémiai rendszer azt eredményezte, hogy a gyerekek, mire felnőtt csapatba kerülnek, megtanulnak rendszerben játszani, egy gépezet hatékony részei lesznek, de az egyéni stílusuk emiatt háttérbe szorul.
Egy Ronaldinhot, Messit, Rondaldot bármikor felismertél a pályán a mozgása, labdavezetése vagy csak a futása alapján. Ma meg már egyre kevésbé.
De a véleményem, hogy Haaland vagy Mbappe nem zsenik. Tehetségesek az biztos, de csak nagyon hatékonyak, nem zsenik.
Nemes samu09
YoungZeeZee
buhloone mindstate
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
YoungZeeZee
r.baggio
Nemes samu09
hol van mar mikor chilavert, de goey, tafarel,peruzzi,campos vedtek.mind jo volt mas felepitessel mas technikaval
több mint 1 éve
na most az EB kis szuneteben volt idom picit ranezni a Bayernre.ugye Olise mar bejelentve, es Palhinha is eleg biztos. ezzel jon 2 uj jatekos a kezdoba, ha Tah is osszejon akkor az mar 3.
nezzuk a korabbi eveket:
2023:
Kane, Kim, Laimer. Ok mindharman kezdobe erkeztek
2022:
de Ligt, Mane, Cancelo, Mazraoui, (4 ember a kezdobe erkezett, meg ha Cancelo amugy csak kenyszerbol).
2021:
Upamecano, Sabitzer, 2 kezdo jatekos.
Ideit is belertve ez 12 jatekos 4 atigazolasi nyari szezonban, mind elvileg a kezdobe. Ebbol a 12bol 3 mar nincs a csapatnal, egynek nagyon kiall a szenaja, valamint Kim-Mazra esetben sem hiszem, hogy meg 2 ev mulva itt lennenek, de egy bortalmas szezon utan vszeg Kane is menekulne.
na pontosan igy nem lehet csapatot epiteni.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 1 éve
sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Dobson a Fehervar helyett elment a Wrexhambe.maradni akart angliában, családi okok miatt.
Kenny
több mint 1 éve
Thiago Alcântara visszavonult. Mindig a legnagyobb zsenik karrierjét teszi tönkre a sérülékenység.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Fú de nézhetetlen volt ez az Uruguay-Brazília. Konkrétan 3 passz nem volt egymás után és már felrúgtak valakit. 41 szabálytalanság... Itt aztán tényleg reggelig játszhattak volna akkor sem lett volna gól

több mint 1 éve
Kellettek a tizikEzt Kolumbia gyorsan eldöntiRemélem Uru is gyorsan lerendezi a Brazilokat😁
dande2
hawktuah
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hawktuah
54
Ezt Kolumbia gyorsan eldöntiRemélem Uru is gyorsan lerendezi a Brazilokat😁
dande2
több mint 1 éve
Ezt Kolumbia gyorsan eldöntiPanamának szerintem nem adtak meg egy jogos gólt, a kapufáról a gólvonalon belülre ment, mielőtt kipattant volna a kapusról. De egyébként Kolumbia sokkal jobb.
dande2
több mint 1 éve
Ezt magam se mondhattam volna nyomasztóbban.elhunytrip
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
az egyik utolsó lámpás aki világított a mezey féle sötétségben
peach
RIP
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Ezek a copa america meccsek mind ilyenek voltak? 😃 Hát ezen a kolumbia panama meccsen 30p alatt több dolog történt és nagyobb iram volt, mint az eb egész negyeddöntő fordulójában. Nagyon király foci megy.
több mint 1 éve
Ezt Kolumbia gyorsan eldönti
több mint 1 éve
Militár Iván írt róla egy nekrológot..elhunytrip
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
peach
bunteto.com/meghalt-ferenczi-attila-a-magyar-futball-bartok-belaja
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
elhunytrip
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatbanÉs a 40 milla nem is sok PL szinten.
www.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/
zacknorb
Lassan élesedik a Calafiori--> Arsenal átigazolás is. Nagyon sajnálnám ha ennek Kiwior lenne az áldozata, szimpatikus gyerek, és van benne bőven fejlődési potenciál, korainak tartanám ha kiszállnánk belőle.
több mint 1 éve
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatbanwww.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.