NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kanada a négyben, tizikkel verték Venezuelát...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
elhunytRIP
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
Friss átigazolások:
docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Oh Zaniolo visszater a Serie A-ba. Irany Bergamo kölcsönbe. Remelem ott felepitik ujra
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
elhunytrangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekrőlkell egy szuper liga
omlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
zacknorb
több mint 1 éve
Na megy Slot első sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mond-e valami újat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na, ez a mez marha jól néz ki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekrőlomlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.A kezezés szabályt konkrétan évente átírják. Ezért is egyre inkább botrányos.
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Napi adag: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Lyon a Nottingham-bol taplalkozik?Mangala es Niakhate egyutt 50M. Honnan van ennyi penzuk?🤔
több mint 1 éve
Megèrdemeltük | volna a francba a kiesèst.....😏 |
több mint 1 éve
Igazi tolakodó vadparaszt illat a legtöbb a kollekcióból, az Yves Saint Laurennek voltak régen ennyire arcbamászó illatai (Opium pl), édes, 5km hosszan érződik mögötted, hogy itt bizony parfüm lett rád locsolva. Tény, hogy jó alapanyagokból dolgozik a srác, a minőséggel valóban nincs baj, de nagyon, nagyon érződik a stílusán a távol-keleti jelleg.Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
A történet sluszpoénja, hogy a srác nagy Fradista.
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ezeket még én se tudom róluk, kösz az infó baggio 😀😀Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
r.baggio
Jughead
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.Parfümmel nyomják el a gázszagot
csipkelli
több mint 1 éve
Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
r.baggio
több mint 1 éve
Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.
több mint 1 éve
Zsidózni lehet tovább, nem értem hol van itt a probléma?? 😀A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
Willie Parker
több mint 1 éve
A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
több mint 1 éve
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Pöcegödör pacsuli pénzért pártállami pénzmosoda pólón. Nem látom benne a hírértéket.
petey
több mint 1 éve
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀
több mint 1 éve
Hogy maradt, az még azt mondom védhető. De hogy hosszabbítanak vele, azt nem értem. Vagy tényleg ott tartanak, hogy az FA Kupa győzelem hatalmas siker nekik, amiért megérdemli a hosszabbítást.Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.jo dontes. az osszes ellenfelnek.
Beki
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May