NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kanada a négyben, tizikkel verték Venezuelát...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
elhunyt
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
RIP

Friss átigazolások:
 docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
Oh Zaniolo visszater a Serie A-ba. Irany Bergamo kölcsönbe. Remelem ott felepitik ujra
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
elhunyt
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekről
 omlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
zacknorb
kell egy szuper liga
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na megy Slot első sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mond-e valami újat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Na, ez a mez marha jól néz ki

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekről
 omlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.
r.baggio
A kezezés szabályt konkrétan évente átírják. Ezért is egyre inkább botrányos.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Napi adag:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
Lyon a Nottingham-bol taplalkozik?

Mangala es Niakhate egyutt 50M. Honnan van ennyi penzuk?🤔
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megèrdemeltük | volna a francba a kiesèst.....😏 |
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 317
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀
petey
Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
A történet sluszpoénja, hogy a srác nagy Fradista.
zacknorb
Igazi tolakodó vadparaszt illat a legtöbb a kollekcióból, az Yves Saint Laurennek voltak régen ennyire arcbamászó illatai (Opium pl), édes, 5km hosszan érződik mögötted, hogy itt bizony parfüm lett rád locsolva. Tény, hogy jó alapanyagokból dolgozik a srác, a minőséggel valóban nincs baj, de nagyon, nagyon érződik a stílusán a távol-keleti jelleg.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
petey
Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
zacknorb
Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀
r.baggio
Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀
Jughead
Ezeket még én se tudom róluk, kösz az infó baggio 😀😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.
csipkelli
Parfümmel nyomják el a gázszagot
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
petey
zacknorb
Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀
r.baggio
Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
petey
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
petey
zacknorb
A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
Willie Parker
Zsidózni lehet tovább, nem értem hol van itt a probléma?? 😀
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
petey
zacknorb
A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
több mint 1 éve
petey

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
petey
Pöcegödör pacsuli pénzért pártállami pénzmosoda pólón. Nem látom benne a hírértéket.

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.
Beki
jo dontes. az osszes ellenfelnek.
csebi
Hogy maradt, az még azt mondom védhető. De hogy hosszabbítanak vele, azt nem értem. Vagy tényleg ott tartanak, hogy az FA Kupa győzelem hatalmas siker nekik, amiért megérdemli a hosszabbítást.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May