NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
247
25
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ma játszik a BL-ben OrdaBaszi csapata 17-kor.Szerintem új kedvenc van születőben.
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/sztori/118126/tobb-mint-szaz-elo-bajnokok-ligaja-meccs-a-sport-tv-kepernyojen/Bogesz XDD
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-megvalik-a-vasas-a-korabbi-alapemberetolHIVATALOS!
Hűtöm a pezsgőt.
warr_b
warrb durranthatja a pezsit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor irány a döntő, bár a másik ágról bármelyik másik csapat szètkaphat. De hátha Scaloninak sikerül valami okosat kitalálnia
több mint 1 éve
hawktuah
54
BREAKING: Chelsea have made an offer of £100m to Spain for Cucurella.Várjunk. Ő nem Chelsea játékos?😃
The Spanish Federation told them that he's still their player and he will return after the Euros.
ozibozi
több mint 1 éve
BREAKING: Chelsea have made an offer of £100m to Spain for Cucurella.Chelsenanek van kezi csapata is? 😊
The Spanish Federation told them that he's still their player and he will return after the Euros.
ozibozi
| nem lehetett kihagyni, bocsi |
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
BREAKING: Chelsea have made an offer of £100m to Spain for Cucurella.The Spanish Federation told them that he's still their player and he will return after the Euros.
több mint 1 éve
De ők változatlanul a lepusztult "stadionjukban" játszanak. Pedig azt hittem az új stadion feltétele a feltámadásnak.Ne izgulj, a Bányász is feltámadt, nem? ☺️Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
Mikey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Abdullah Avcı: "Szalai Attila átigazolását jelenleg leállítottuk. Nem tudjuk, mi lesz holnap, de egyelőre leállítjuk."
több mint 1 éve
docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/editMai Kean-álat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Vagy hamarabb kikutathatták volna, hogy Öcsi bácsi nem felcsúti, hanem szombathelyi születésű.A NER adta, a NER elvette. A drukkereket sajnálom, már megint ők isszák meg a levét az egésznek. De ilyen az, amikor évtizedeken át nem a piacról él egy sportág.Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
Mikey
Tony Adams
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A NER adta, a NER elvette. A drukkereket sajnálom, már megint ők isszák meg a levét az egésznek. De ilyen az, amikor évtizedeken át nem a piacról él egy sportág.Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
Mikey
több mint 1 éve
Ne izgulj, a Bányász is feltámadt, nem? ☺️Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A Fradi pedog jó eséllyel mehet Walesbe.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-megvalik-a-vasas-a-korabbi-alapemberetolAz év híre
Hűtöm a pezsgőt.
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-megvalik-a-vasas-a-korabbi-alapemberetolHűtöm a pezsgőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Király Gabi pedig lelkes volt a reklámban.Megszunt a Haladas.Hende apó nincs oda a fociért. Ezen meg azon múlik h nem fideszes a polgi sem
Kurva szomoru ez addig amig Kisvardakat meg Kovesdeket megment es eltart a rendszer..
Kenny
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Megszunt a Haladas.Hende apó nincs oda a fociért. Ezen meg azon múlik h nem fideszes a polgi sem
Kurva szomoru ez addig amig Kisvardakat meg Kovesdeket megment es eltart a rendszer..
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Megszunt a Haladas. Kurva szomoru ez addig amig Kisvardakat meg Kovesdeket megment es eltart a rendszer..
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
blt senki nem nez?
több mint 1 éve
Játszott ma a Hibernians?csebiék már ember és gólhátrányban hazai pályán a gibraltári bajnok ellenMár az ellen is tizen... most megúsztak a máltaiak egy tizit.
zacknorb
warr_b
több mint 1 éve
FCSB mennyivel fog továbbjutni a san marinoi ellenfele ellen? két meccs alatt meglesz a 15 gól? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Haladás odaveszett👀