NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
Soccer
muraszombathely -lendva
Poloska vagyok.
🧙🏻♂️💙 Santi Cazorla: #RealOviedo player for 24/25 ✅
— Real Oviedo - Proud of You (@RealOviedoPOY) June 27, 2024
1st #RealOviedo season-ticket holder for 24/25 ✅#HolaFutuRO#RealOviedo #ProudOfYou 🔵⚪️ pic.twitter.com/ryqzSBGG3J
Amit Cazorla az utóbbi időben közösségépítésben csinál Oviedoban az instant sportperson of the year díjas nálam
Poloska vagyok.
Csalódott vagyok, hogy Daniel Morales nem ment ki érte egy szélvész gyors fehér Peugeotban. 😀🔵⚪️🇮🇹 Roberto de Zerbi, landed in Marseille to be unveiled as new OM head coach.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 26, 2024
🎥 @Mode55489648pic.twitter.com/agValThZEI
Sixo
Várjuk meg a hivatalosat, mert tavaly az atletinél a here we go után bukott meg az orvosinköszönjük a Fiorentinának 😀🚨🟣 Moise Kean to Fiorentina, here we go! Deal in place for €13m fixed fee up to €15m package easy add-ons included.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2024
Extra difficult add-ons could bring the package up to €18m for Juventus.
Kean will sign long term deal at Fiorentina, he was top target as per @MatteMoretto. pic.twitter.com/f0t3ynqSq3
Beki
Poloska vagyok.
köszönjük a Fiorentinának 😀🚨🟣 Moise Kean to Fiorentina, here we go! Deal in place for €13m fixed fee up to €15m package easy add-ons included.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2024
Extra difficult add-ons could bring the package up to €18m for Juventus.
Kean will sign long term deal at Fiorentina, he was top target as per @MatteMoretto. pic.twitter.com/f0t3ynqSq3
tehát a megszűnés szélén van a csapat, a játékosaikat is szélnek fogják ereszteni, ennek ellenére a Felcsútot leverik, lefogadom.Pont a Felcsút elleni párharc előtt pár héttel megszűnt a Dnipro-1x.com/HungarianFooty/status/1806299887530586595
Pedig kb 10 éve még EL döntő volt. (ja nem, az utána FC Dnipro lett)
zacknorb
Löfli
buhloone mindstate
Pont a Felcsút elleni párharc előtt pár héttel megszűnt a Dnipro-1x.com/HungarianFooty/status/1806299887530586595
Pedig kb 10 éve még EL döntő volt. (ja nem, az utána FC Dnipro lett)
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Venezuela baszki Mexikót is megverte a Copán, Óceániában pedig Új-Zéland - Vanuatu döntő leszKemény.
Löfli
Fidzsi ezt szépen elbalfaszkodta.
Meg Mexikó is, bár ők még javíthatnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta

Don't blink!
ahogy a bukik szeretnékhogy fúj a szél Vegasban?!Un gol totalmente acorde a lo planeado 😉 pic.twitter.com/INImBxAdWv
— CONMEBOL Copa América™️ (@CopaAmerica) June 26, 2024
zacknorb
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
hogy fúj a szél Vegasban?!Un gol totalmente acorde a lo planeado 😉 pic.twitter.com/INImBxAdWv
zacknorb
Un gol totalmente acorde a lo planeado 😉 pic.twitter.com/INImBxAdWv
Poloska vagyok.
🔵⚪️🇮🇹 Roberto de Zerbi, landed in Marseille to be unveiled as new OM head coach.
🎥 @Mode55489648pic.twitter.com/agValThZEI
U-19-es Nyugat-Ázsiai kupa, nyilván Albánia is játszik 😀😀Na, hát Katar is szokott a Copa Americán játszani, sőt talán Japán is szerepelt már ott.
Löfli

Don't blink!
úgy tudom, hogy a Brighton-ak visszavásárlási záradéka van amit meg fognak húzni, ha a VfB elvinné Undav-ot.Mondjuk ez a 17 misi pont arra kell, hogy Undavot végleg elhozzák BrightonbólErről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
Guirassy has accepted and formal steps will follow.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart. pic.twitter.com/QGtXAU8LRH
Sixo
Stoki
zacknorb

Mondjuk ez a 17 misi pont arra kell, hogy Undavot végleg elhozzák BrightonbólErről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart. pic.twitter.com/QGtXAU8LRH
Sixo
Stoki
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
„History is a set of lies agreed upon.”
Jó amatőr dolog volt ez a 17 misis kivásárlási záradék, hülyének is megéri, függetlenül attól, h Gui előtte nem volt nagy truváj.Erről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
Sixo
Stoki
Blindre beraktam volna egy 40m-t a szerz-be.
Erről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
Sixo
🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!