NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
a szloven elso osztaly pomurskai rangadoval indul
muraszombathely -lendva
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Noha a Mátészalka elleni osztályozót kettős vereséggel elbukta, a Balatonalmádi visszalépése miatt mégis a harmadosztályban indulhat a 2024/2025-ös szezonban a Pest vármegyei I. osztály idei bajnoka, a Dunaharaszti MTK. Információink szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérését az egyesület elfogadta, csakúgy, mint a PTE-PEAC, amely a Szombathelyi Haladás II. helyett indulhat majd az NB III-ban.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Amit Cazorla az utóbbi időben közösségépítésben csinál Oviedoban az instant sportperson of the year díjas nálam

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 632 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Sixo
Csalódott vagyok, hogy Daniel Morales nem ment ki érte egy szélvész gyors fehér Peugeotban. 😀
több mint 1 éve
köszönjük a Fiorentinának 😀
Beki
Várjuk meg a hivatalosat, mert tavaly az atletinél a here we go után bukott meg az orvosin

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 083
köszönjük a Fiorentinának 😀
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Pont a Felcsút elleni párharc előtt pár héttel megszűnt a Dnipro-1
Pedig kb 10 éve még EL döntő volt. (ja nem, az utána FC Dnipro lett)
zacknorb
 x.com/HungarianFooty/status/1806299887530586595
Löfli
tehát a megszűnés szélén van a csapat, a játékosaikat is szélnek fogják ereszteni, ennek ellenére a Felcsútot leverik, lefogadom.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
zacknorb
 x.com/HungarianFooty/status/1806299887530586595

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Venezuela baszki Mexikót is megverte a Copán, Óceániában pedig Új-Zéland - Vanuatu döntő lesz
Löfli
Kemény.
Fidzsi ezt szépen elbalfaszkodta.
Meg Mexikó is, bár ők még javíthatnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Venezuela baszki Mexikót is megverte a Copán, Óceániában pedig Új-Zéland - Vanuatu döntő lesz

Don't blink!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician

zacknorb
hogy fúj a szél Vegasban?!
slowmotion
ahogy a bukik szeretnék

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan

zacknorb
hogy fúj a szél Vegasban?!
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
U-19-es Nyugat-Ázsiai kupa, nyilván Albánia is játszik 😀😀
Löfli
Na, hát Katar is szokott a Copa Americán játszani, sőt talán Japán is szerepelt már ott.

több mint 1 éve
U-19-es Nyugat-Ázsiai kupa, nyilván Albánia is játszik 😀😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
Guirassy egyébként kit érdekel Bénes László - > Union Berlin!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444

Sixo
Erről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc
Stoki
Mondjuk ez a 17 misi pont arra kell, hogy Undavot végleg elhozzák Brightonból
zacknorb
úgy tudom, hogy a Brighton-ak visszavásárlási záradéka van amit meg fognak húzni, ha a VfB elvinné Undav-ot.
több mint 1 éve
Dél-Afrika vezet Mozambik ellen.

több mint 1 éve

Sixo
Erről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc
Stoki
Mondjuk ez a 17 misi pont arra kell, hogy Undavot végleg elhozzák Brightonból

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Van Nistelrooy meg úgy nez ki, hogy ten Hag segédje lesz. Faszom. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940

Sixo
Stoki
Jó amatőr dolog volt ez a 17 misis kivásárlási záradék, hülyének is megéri, függetlenül attól, h Gui előtte nem volt nagy truváj.
Blindre beraktam volna egy 40m-t a szerz-be.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Sixo
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!