NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
" a nép csapata"😊9/11 óta és miatt, igen.Egy klubcsapat mezére ilyen formában mi a bánatos francért kellenek a nemzeti színek? Emlékeztetőnek hogy a 11-ből 9 légiós ellenére ők amúgy magyar csapat?Kinek árt, ha ott van?
Mikey
Focis sisakokon is ott az USA zászló.
Őszentsége Sobri Jóska
de itt mi az alapja?
slowmotion
több mint 1 éve
Spurs meg 40M fontért vesz egy 18 éves belső kp-t angol másodosztályból, 47 meccsen (játékperceket nem néztem) 2 assziszt.
több mint 1 éve
9/11 óta és miatt, igen.Egy klubcsapat mezére ilyen formában mi a bánatos francért kellenek a nemzeti színek? Emlékeztetőnek hogy a 11-ből 9 légiós ellenére ők amúgy magyar csapat?Kinek árt, ha ott van?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
de itt mi az alapja?
több mint 1 éve
Egy klubcsapat mezére ilyen formában mi a bánatos francért kellenek a nemzeti színek? Emlékeztetőnek hogy a 11-ből 9 légiós ellenére ők amúgy magyar csapat?Kinek árt, ha ott van?
Mikey
több mint 1 éve
Ez az új Fradi mez amúgy elég mid lett sztemEgy klubcsapat mezére ilyen formában mi a bánatos francért kellenek a nemzeti színek? Emlékeztetőnek hogy a 11-ből 9 légiós ellenére ők amúgy magyar csapat?
Olyan mint a replika Retros mezek meg a 94-95os csapat mezének keveréke, plusz megint kisajátítják a nemzeti zászlót a nyaknál.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Csak Nektek csak ma:Lemaradt a legfontosabb:
docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit
empty taxi
Georges Mikautadze Ajax-Metz, 13 millió EUR
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csak Nektek csak ma:docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ez az új Fradi mez amúgy elég mid lett sztemOlyan mint a replika Retros mezek meg a 94-95os csapat mezének keveréke, plusz megint kisajátítják a nemzeti zászlót a nyaknál.

Az idegenbeli jó lehetne, ha nem basszák el a passzét

Az arany sztem mindig fasza, az a három E is megjelenik benne, ami amúgy full kamu, de a mintázatba fasza, hogy három- és hatszögeket zár közre.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csicska Mexikó kiesett a Copáról, én is átpártolok a kolumbiai kartellhezOlvasd el te is Marquez önéletrajzi könyvét, sokat megtudsz belőle
Löfli
Kolumbia 20. századi történelméről. Viva Los Cafeteros!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csicska Mexikó kiesett a Copáról, én is átpártolok a kolumbiai kartellhez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
en olyat olvastm vhol h a lipcseben orban gula vs szobo,nem kedveltek egymast.erre ratett egy lapattal h csk lett.A vébéselejtező sorozatot még lenyomhatná.Így van, ott nincs pletykákról szó. De lehet nem is tud senki semmit. 😊de ott nem irtak konkretat? csak beszeltunk h mehet-e vagy nem.Az NSO-n van egy cikk, hogy Rossi lehet megy. Ebben a szerző vad pletykákról ír, ami a táborban történt. Itt mindig tud valaki valamit, tehát olyan kérdésem lenne, hogy mik ezek a vad pletykák?EB topic a délelőtti órákban.
Nandito
zacknorb
YoungZeeZee
Nandito
Aztán senki sem ment meg minket Dárdaitól.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
hoppá, Tahiti bronzérmes lett az óceániai kupán. a döntőt nyilván Új-zéland nyerte

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A vébéselejtező sorozatot még lenyomhatná.Így van, ott nincs pletykákról szó. De lehet nem is tud senki semmit. 😊de ott nem irtak konkretat? csak beszeltunk h mehet-e vagy nem.Az NSO-n van egy cikk, hogy Rossi lehet megy. Ebben a szerző vad pletykákról ír, ami a táborban történt. Itt mindig tud valaki valamit, tehát olyan kérdésem lenne, hogy mik ezek a vad pletykák?EB topic a délelőtti órákban.
Nandito
zacknorb
YoungZeeZee
Nandito
Aztán senki sem ment meg minket Dárdaitól.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jó lett ez az A csoport a Copán.6 meccs, 6 gól, abból 5-öt az argentinok szereztek.
több mint 1 éve
Így van, ott nincs pletykákról szó. De lehet nem is tud senki semmit. 😊de ott nem irtak konkretat? csak beszeltunk h mehet-e vagy nem.Az NSO-n van egy cikk, hogy Rossi lehet megy. Ebben a szerző vad pletykákról ír, ami a táborban történt. Itt mindig tud valaki valamit, tehát olyan kérdésem lenne, hogy mik ezek a vad pletykák?EB topic a délelőtti órákban.
Nandito
zacknorb
YoungZeeZee
Music City Miracle
több mint 1 éve
Egyertelmu, hogy letszamfölölttive valt Ito erkezese utan (LOL).Érthetetlen itt ez az átigazolási taktika …Van Nistelrooy is a stáb tagja lesz, csak világosság lesz ott innentől. 😀Sorry my bad. Autocorrect tolta a fényt, de igen. Lenne fény az alagút végén talán.Elvileg létszámfelettivé vált De Light és a United lecsapna rá. Húúú ezt nagyon adnám. 😀 Bayern meg szenvedjen tovább... hülyék ott mindLegalább vinne egy kis fényt az Old Traffordon uralkodó sötétségbe. 😀
Toto21
| De Ligt a neve. Tudom hogy tudod. |
Mikey
Toto21
rob3r7o
csebi
Azt hittem ertelmes dönteseket hoz majd a Bayern, de...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
de ott nem irtak konkretat? csak beszeltunk h mehet-e vagy nem.Az NSO-n van egy cikk, hogy Rossi lehet megy. Ebben a szerző vad pletykákról ír, ami a táborban történt. Itt mindig tud valaki valamit, tehát olyan kérdésem lenne, hogy mik ezek a vad pletykák?EB topic a délelőtti órákban.
Nandito
zacknorb
több mint 1 éve
Érthetetlen itt ez az átigazolási taktika …Van Nistelrooy is a stáb tagja lesz, csak világosság lesz ott innentől. 😀Sorry my bad. Autocorrect tolta a fényt, de igen. Lenne fény az alagút végén talán.Elvileg létszámfelettivé vált De Light és a United lecsapna rá. Húúú ezt nagyon adnám. 😀 Bayern meg szenvedjen tovább... hülyék ott mindLegalább vinne egy kis fényt az Old Traffordon uralkodó sötétségbe. 😀
Toto21
Mikey
Toto21
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Az NSO-n van egy cikk, hogy Rossi lehet megy. Ebben a szerző vad pletykákról ír, ami a táborban történt. Itt mindig tud valaki valamit, tehát olyan kérdésem lenne, hogy mik ezek a vad pletykák?EB topic a délelőtti órákban.
Nandito
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az NSO-n van egy cikk, hogy Rossi lehet megy. Ebben a szerző vad pletykákról ír, ami a táborban történt. Itt mindig tud valaki valamit, tehát olyan kérdésem lenne, hogy mik ezek a vad pletykák?
Music City Miracle
több mint 1 éve
Fun fact: a PSR szabály miatt a Newcastle kereste meg a Liverpoolt, hogy eladnák Gordont. Jó nagy szarban lehetnek ők is...
több mint 1 éve
Hát nagyon tartja magát a pletyi hogy Díaz menni fog.A Liverpool és a Newcastle tárgyalt Anthony Gordon átigazolásáról, de a Szarkák Jarell Quansah-t is szeretnék cserébe.Gec, még egy bal oldali játékost a Poolba?
Quansah-t nem akarja adni a Liverpool. Elvileg a jövő héten újra tárgyalnak a felek.
Mikey
zacknorb
több mint 1 éve
A Liverpool és a Newcastle tárgyalt Anthony Gordon átigazolásáról, de a Szarkák Jarell Quansah-t is szeretnék cserébe.Gec, még egy bal oldali játékost a Poolba?
Quansah-t nem akarja adni a Liverpool. Elvileg a jövő héten újra tárgyalnak a felek.
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Liverpool és a Newcastle tárgyalt Anthony Gordon átigazolásáról, de a Szarkák Jarell Quansah-t is szeretnék cserébe.Quansah-t nem akarja adni a Liverpool. Elvileg a jövő héten újra tárgyalnak a felek.
több mint 1 éve
Van Nistelrooy is a stáb tagja lesz, csak világosság lesz ott innentől. 😀Sorry my bad. Autocorrect tolta a fényt, de igen. Lenne fény az alagút végén talán.Elvileg létszámfelettivé vált De Light és a United lecsapna rá. Húúú ezt nagyon adnám. 😀 Bayern meg szenvedjen tovább... hülyék ott mindLegalább vinne egy kis fényt az Old Traffordon uralkodó sötétségbe. 😀
Toto21
Mikey
Toto21
„History is a set of lies agreed upon.”