NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/05/masodfokon-sem-kapta-meg-a-licencet-igy-nem-indulhat-az-nb-ii-ben-a-haladas-hivatalosHaladás off...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sajnálom Xavit, nem tudom ki erőltette ezt a váltást anno, de tisztán látszott, hogy ez még neki nagy ugrás volt.Laporta takarodj!
Talán ha 4-5 évvel később jön, akkor nem történik ez.
Flick meg a lehető legjobb választás, nem is értem miért ide jön 😀
Kenny
Flick, hát egyelőre csak kétségeim vannak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Barcelona bribery charges quashed in referee corruption casewww.thescore.com/liga/news/2917380
több mint 1 éve
Nem változtatott eleget Kompany, hanem azt a stílust akarta vinni tovább. Ez az egy hibája. Azért ritka gyenge volt a Burnley a többi PL nem kiesőhöz képest. De én nem temetném.Azért amikor erős kerete volt (2022-23 Champo) dominált, és ez a Bayern pont hivatott lenne valami olyanra.Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
rob3r7o
r.baggio
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A német focinak rosszat biztos nem tesz ha egy párévig nem nyeri meg a salátást a BM októberre.Pont ez jutott az eszembe, na meg az, hogy milyen szép lesz Craig Bellamy Bayern melegítőben 😀Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
rob3r7o
r.baggio
Kenny
több mint 1 éve
Azért amikor erős kerete volt (2022-23 Champo) dominált, és ez a Bayern pont hivatott lenne valami olyanra.Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
rob3r7o
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem, eddig nem volt meg, de jó hogy mondod.Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
rob3r7o
r.baggio
Amúgy pont tegnap írtam, h nekem is fura ez a kinevezés, de ez van. Attól, hogy itt húzzuk a szánkat meg bejöhet.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kubatovtól tudjuk, hogy az edzőváltás drága dolog. Laporta csak meg akarja mutatni, hogy tele a kassza.
több mint 1 éve
Potterrel amúgy mi a szitu?azon kívül hogy végzett a suliban 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pont ez jutott az eszembe, na meg az, hogy milyen szép lesz Craig Bellamy Bayern melegítőben 😀Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
rob3r7o
r.baggio
több mint 1 éve
Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
rob3r7o

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nagelsmann nincs a piaconkik vannak a piacon?Pochettino, De Zerbi, Allegri, Pioli, Nagelsmann, Flick (ő megy mondjuk a Barcához) így hirtelen, Klopp gondolom minimum egy idényt pihen
csebi
r.baggio
több mint 1 éve
Sajnálom Xavit, nem tudom ki erőltette ezt a váltást anno, de tisztán látszott, hogy ez még neki nagy ugrás volt.Talán ha 4-5 évvel később jön, akkor nem történik ez.
Flick meg a lehető legjobb választás, nem is értem miért ide jön 😀
több mint 1 éve
Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀oke, o 1 (amugy en is mondtam, hogy megneznem ezt a kaoszt ha nem ez lenne Muller utolso szezonja).Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
aztan jon Kompany es allitolag mar koszones helyett is igent mondott.
csebi
r.baggio
csebi
rob3r7o
de itt hemzsegesrol volt szo. kivancsi vagyok kik hemzsegnek meg a piacon?
csebi
több mint 1 éve
kik vannak a piacon?Pochettino, De Zerbi, Allegri, Pioli, Nagelsmann, Flick (ő megy mondjuk a Barcához) így hirtelen, Klopp gondolom minimum egy idényt pihen
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
oke, o 1 (amugy en is mondtam, hogy megneznem ezt a kaoszt ha nem ez lenne Muller utolso szezonja).Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi
r.baggio
csebi
rob3r7o
de itt hemzsegesrol volt szo. kivancsi vagyok kik hemzsegnek meg a piacon?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=Xg6sA-Z_yo4
több mint 1 éve
Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi
r.baggio
csebi
több mint 1 éve
kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀Nem a csapat a vicc, hanem az a dagadt pojáca. Könyörög neki hónapokig, hogy maradjon, majd kivágja mert kimondja az igazságot, amit nem mellesleg nem először mondott ki Xavi amióta ott volt.
Heisman nádor
több mint 1 éve
mármint a Tottenhamből? 😀Na jó, és azt hogy Pochettinot kirúgták? 😀😀😀A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
Heisman nádor
bogjosi
Heisman nádor
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Na jó, és azt hogy Pochettinot kirúgták? 😀😀😀A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
Heisman nádor
bogjosi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀
több mint 1 éve
Xavi out!komolytalan egy klubbá vált ez a barca is 😀
(mmint januárban bejelentik, hogy év végével off, 3 hete bejelentik, h örömbódottá, szeretünkXavi és marad..most meg...)