NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/05/masodfokon-sem-kapta-meg-a-licencet-igy-nem-indulhat-az-nb-ii-ben-a-haladas-hivatalos

Haladás off...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Sajnálom Xavit, nem tudom ki erőltette ezt a váltást anno, de tisztán látszott, hogy ez még neki nagy ugrás volt.
Talán ha 4-5 évvel később jön, akkor nem történik ez.

Flick meg a lehető legjobb választás, nem is értem miért ide jön 😀
Kenny
Laporta takarodj!
Flick, hát egyelőre csak kétségeim vannak.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Barcelona bribery charges quashed in referee corruption case
 www.thescore.com/liga/news/2917380
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀
rob3r7o
A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
r.baggio
Azért amikor erős kerete volt (2022-23 Champo) dominált, és ez a Bayern pont hivatott lenne valami olyanra.
zacknorb
Nem változtatott eleget Kompany, hanem azt a stílust akarta vinni tovább. Ez az egy hibája. Azért ritka gyenge volt a Burnley a többi PL nem kiesőhöz képest. De én nem temetném.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀
rob3r7o
A Burnley-vel simán kieső Kompany a befutó, az ugye megvan? Írhattam volna Dárdait is akár, ha ennyire alacsonyan van a léc
r.baggio
Pont ez jutott az eszembe, na meg az, hogy milyen szép lesz Craig Bellamy Bayern melegítőben 😀
Kenny
A német focinak rosszat biztos nem tesz ha egy párévig nem nyeri meg a salátást a BM októberre.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 846 — Kinek mit intézett a kormánya
rob3r7o
r.baggio
Azért amikor erős kerete volt (2022-23 Champo) dominált, és ez a Bayern pont hivatott lenne valami olyanra.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
rob3r7o
r.baggio
Nem, eddig nem volt meg, de jó hogy mondod.

Amúgy pont tegnap írtam, h nekem is fura ez a kinevezés, de ez van. Attól, hogy itt húzzuk a szánkat meg bejöhet.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Kubatovtól tudjuk, hogy az edzőváltás drága dolog. Laporta csak meg akarja mutatni, hogy tele a kassza.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 125 — The Mathematician
Potterrel amúgy mi a szitu?
azon kívül hogy végzett a suliban 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
rob3r7o
r.baggio
Pont ez jutott az eszembe, na meg az, hogy milyen szép lesz Craig Bellamy Bayern melegítőben 😀

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
rob3r7o

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
kik vannak a piacon?
csebi
Pochettino, De Zerbi, Allegri, Pioli, Nagelsmann, Flick (ő megy mondjuk a Barcához) így hirtelen, Klopp gondolom minimum egy idényt pihen
r.baggio
nagelsmann nincs a piacon

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Sajnálom Xavit, nem tudom ki erőltette ezt a váltást anno, de tisztán látszott, hogy ez még neki nagy ugrás volt.
Talán ha 4-5 évvel később jön, akkor nem történik ez.

Flick meg a lehető legjobb választás, nem is értem miért ide jön 😀

több mint 1 éve
Kompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.
Sixo
azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
aztan jon Kompany es allitolag mar koszones helyett is igent mondott.
csebi
Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttam
r.baggio
kik vannak a piacon?
csebi
Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉
rob3r7o
oke, o 1 (amugy en is mondtam, hogy megneznem ezt a kaoszt ha nem ez lenne Muller utolso szezonja).

de itt hemzsegesrol volt szo. kivancsi vagyok kik hemzsegnek meg a piacon?
csebi

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
kik vannak a piacon?
csebi
Pochettino, De Zerbi, Allegri, Pioli, Nagelsmann, Flick (ő megy mondjuk a Barcához) így hirtelen, Klopp gondolom minimum egy idényt pihen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Sixo
azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
csebi
Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttam
r.baggio
kik vannak a piacon?
csebi
rob3r7o
oke, o 1 (amugy en is mondtam, hogy megneznem ezt a kaoszt ha nem ez lenne Muller utolso szezonja).

de itt hemzsegesrol volt szo. kivancsi vagyok kik hemzsegnek meg a piacon?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
 www.youtube.com/watch?v=Xg6sA-Z_yo4

több mint 1 éve
Sixo
csebi
r.baggio
kik vannak a piacon?
csebi

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Sixo
csebi
r.baggio
kik vannak a piacon?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀
Heisman nádor
Nem a csapat a vicc, hanem az a dagadt pojáca. Könyörög neki hónapokig, hogy maradjon, majd kivágja mert kimondja az igazságot, amit nem mellesleg nem először mondott ki Xavi amióta ott volt.
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
Heisman nádor
hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
bogjosi
Na jó, és azt hogy Pochettinot kirúgták? 😀😀😀
Heisman nádor
mármint a Tottenhamből? 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Heisman nádor
bogjosi
Na jó, és azt hogy Pochettinot kirúgták? 😀😀😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Heisman nádor

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Xavi out!
komolytalan egy klubbá vált ez a barca is 😀
(mmint januárban bejelentik, hogy év végével off, 3 hete bejelentik, h örömbódottá, szeretünkXavi és marad..most meg...)