NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
Soccer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Piazza Maggiore in Bologna packed with supporters celebrating qualification to the Champions League tonight.
— Derek Watson (@derekwatson89) May 22, 2024
The players gather on an open top bus at the front of the main square.
It shows just how much this means to the people and the city! ❤️💙 pic.twitter.com/JAq1CvYeyv
🚨🇧🇷 OFFICIAL: Lucas Paquetá has been charged by English FA with misconduct in relation to alleged breaches of FA Rules E5 and F3.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 23, 2024
“It’s alleged that he directly sought to influence the progress, conduct, or any other aspect of, or occurrence in these matches by intentionally… pic.twitter.com/43UsRwUkvL
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 23, 2024
Így járnak azok, akik nem néznek Bundesligát, na. 😀Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀A legtöbb ember most látta először a Leverkusent idén...
Persze, hogy csalódott egy döntő vereség után mindenki de azért a történelemük első bajnoki címe, soselátott módon csak tudja feledtetni majd 1-2 nap múlva az itteni valóban gyenge játékot és vereséget. Plusz ott a német kupa is, ahol egy 2. osztályú csapatot kéne verni.
Kívánok mindenki kedvenc csapatának hasonlóan szar szezont, ahol csak a hazai kupkát uralják le és kikapnak egy nemzetközi kupa döntőben.
alatriste
Heisman nádor
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Az nem az én hibám, a sajátjuk és sajnálhatják is. Nem lehet rámfogni, hogy nagy bundásliga fan lennék, de még én is 10+ meccsen láttam őket szerintem.Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀A legtöbb ember most látta először a Leverkusent idén...
Persze, hogy csalódott egy döntő vereség után mindenki de azért a történelemük első bajnoki címe, soselátott módon csak tudja feledtetni majd 1-2 nap múlva az itteni valóban gyenge játékot és vereséget. Plusz ott a német kupa is, ahol egy 2. osztályú csapatot kéne verni.
Kívánok mindenki kedvenc csapatának hasonlóan szar szezont, ahol csak a hazai kupkát uralják le és kikapnak egy nemzetközi kupa döntőben.
alatriste
Heisman nádor

Liverpool Fc
🚨⚪️⚫️ Thiago Motta to Juventus, deal sealed and set to be announced soon — here we go, confirmed!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 23, 2024
The manager has informed Bologna of his decision to leave the club after fantastic season, as expected.
Thiago will now sign as new Juventus head coach until June 2027. pic.twitter.com/bKgF099Rz4
0:35-0:37-nél mi az a gyengéd simogatás a Lucho Libre-től???V době, kdy se bojuje za lepší prostředí pro fanoušky na stadionech....
— Sporťák (@SportakCZ) May 22, 2024
Policie tentokrát v závěru zápasu pod sektory s fanoušky nestála.
Už to vypadalo, že vše proběhne důstojně. Jenže pak někteří jedinci z Plzně předvedli tohle.
Škoda. Tohle jsou dva kroky zpět. pic.twitter.com/fLKjDypNlj
Ők is megoldották.
mindenhol ott vagyunk 😀
Kenny
Ő sem harcolt/verekedett még rendesen soha.
Volt már, hogy a Sturm Graz a hétvégi győzelmével 10 éves Salzburgi bajnoki sorozatot szakított meg?Volt.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Volt már, hogy a Sturm Graz a hétvégi győzelmével 10 éves Salzburgi bajnoki sorozatot szakított meg?
Sixo
Poloska vagyok.
V době, kdy se bojuje za lepší prostředí pro fanoušky na stadionech....
— Sporťák (@SportakCZ) May 22, 2024
Policie tentokrát v závěru zápasu pod sektory s fanoušky nestála.
Už to vypadalo, že vše proběhne důstojně. Jenže pak někteří jedinci z Plzně předvedli tohle.
Škoda. Tohle jsou dva kroky zpět. pic.twitter.com/fLKjDypNlj
Ők is megoldották.
mindenhol ott vagyunk 😀
Szerkesztette: Kenny
Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀A legtöbb ember most látta először a Leverkusent idén...
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
„History is a set of lies agreed upon.”
After a German football team failed to score in five straight matches, their fans decided to get clever and use giant neon arrows to remind their players where the goal was. pic.twitter.com/HDNcExMVqt
— Historic Vids (@historyinmemes) May 23, 2024
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
de meg mindig jobb, mint a munkaugyi hivatalban segelyert allni 😀Ez világos, csak nekem Flick döntése fura kicsit, hogy bevallalja a Barcat. Se pénz, se nagyon hosszútávú koncepció, és akkor ott van Laporta, aki mindenbe beleugat és ha igazak a hírek 1 nyilatkozat miatt kirúgja Xavit, akit előtte hetekig győződött, h maradjon. Nem tűnik éppen egy stabil munkakornyezetnek.Kompany -> BayernFlick elmenekulese itt tette meg a hatasat. azert meg a dokumentum filmben is volt Hoenessnek meg Rumeniggenek 1-2 odatoldasa, ami alapjan ez komoly sebeket okozott nekik, ok meg feher emberek, nem felejtenek.
Flick -> Barca
Hat érdekes lesz ki hogy válik be. Egyelőre nekem mindkét várható kinevezés kicsit fura, aztán persze bejöhetnek.
rob3r7o
nyilvan erthetetlen volt mar az, hogy ha szabadon van Flick es kb mki nemet mondott akkor miert nem hoztak ot, de nem tudunk minden reszletet. lehet, tovabbra is elkepeszto bo jogkoroket kovetelt maganak, amit nem adtak meg neki (amit amugy ketlem, hogy a Barcanal is megkapna, de ott nyilvan mashonnan kezdte a targyalast).
ugyanitt, vki ismeri Kompany munkassagat? olvastam, hogy csampoban urfocit tolt, de aztan siman kiesett. mi varhato tole? taktikai felfogas? mennyire illik a kerethez akar win nowban nezve is, mert vszeg Muller utolso idenye, Neuer egyik utolsoja, es Munchenben lesz a BL donto jovore, ami jo lenne ha Muller utolso merkozese lenne.
csebi
rob3r7o
vszeg nem igazan volt tobb keroje. azert o elegge leepitette magat a valogatottnal.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ez világos, csak nekem Flick döntése fura kicsit, hogy bevallalja a Barcat. Se pénz, se nagyon hosszútávú koncepció, és akkor ott van Laporta, aki mindenbe beleugat és ha igazak a hírek 1 nyilatkozat miatt kirúgja Xavit, akit előtte hetekig győződött, h maradjon. Nem tűnik éppen egy stabil munkakornyezetnek.Kompany -> BayernFlick elmenekulese itt tette meg a hatasat. azert meg a dokumentum filmben is volt Hoenessnek meg Rumeniggenek 1-2 odatoldasa, ami alapjan ez komoly sebeket okozott nekik, ok meg feher emberek, nem felejtenek.
Flick -> Barca
Hat érdekes lesz ki hogy válik be. Egyelőre nekem mindkét várható kinevezés kicsit fura, aztán persze bejöhetnek.
rob3r7o
nyilvan erthetetlen volt mar az, hogy ha szabadon van Flick es kb mki nemet mondott akkor miert nem hoztak ot, de nem tudunk minden reszletet. lehet, tovabbra is elkepeszto bo jogkoroket kovetelt maganak, amit nem adtak meg neki (amit amugy ketlem, hogy a Barcanal is megkapna, de ott nyilvan mashonnan kezdte a targyalast).
ugyanitt, vki ismeri Kompany munkassagat? olvastam, hogy csampoban urfocit tolt, de aztan siman kiesett. mi varhato tole? taktikai felfogas? mennyire illik a kerethez akar win nowban nezve is, mert vszeg Muller utolso idenye, Neuer egyik utolsoja, es Munchenben lesz a BL donto jovore, ami jo lenne ha Muller utolso merkozese lenne.
csebi
Kompany -> BayernFlick elmenekulese itt tette meg a hatasat. azert meg a dokumentum filmben is volt Hoenessnek meg Rumeniggenek 1-2 odatoldasa, ami alapjan ez komoly sebeket okozott nekik, ok meg feher emberek, nem felejtenek.
Flick -> Barca
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Farioli Ajax, érdekes leszA 4-3-3 underwinges rendszerét erre a keretre találták ki.
Heisman nádor
Amúgy a de Zerbi tree első madara ő.
Szerkesztette: Willie Parker
Flick -> Barca
Cicáztak egyetIgy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.Hogy pontosak legyünk, ők játszottak a Fradival, főleg az Olympiakos. 😀 .
😀
Kenny
iktriad
Nem tudta uralni a meccset a Kusen, nem irányított, nem tudott magasan letámadni, amiben minden csatára jó szokott lenni és Wirtz is, aki viszont így hátrébbról játszott. Mire jött volna a változtatás, addigra 0-2 volt és ment is a levesbe a meccsük. Két védelmi megingás volt, mindkettőnél elaludtak a védők, LOOK-i ki is használta.
A széleken abszolút nem tudott az olaszok mögé kerülni a Bayer, jól tömörültek, nem volt értelmes visszagurítás és beadás is alig, két gólos előnyben pedig már nehéz volt ezt a három szinten felépített low blockot áttörni. Veszélytelenek voltak rögzített szituációkból is, amiben mondjuk a román spori is partner volt, mert veszélyes zónában alig fújt le egyértelmű kontaktokat.
Mindenki gyenge és erőtlen volt a németeknél, teljesen kedvtelenül, ötlettelenül és összezavarodva játszottak.
Az olaszok előtt le a kalappal, Gasperini az egyetlen lehetőségét és variációját tolta, amivel nyerhetett, be is jött neki!!!GRAT!
nba de van egy wolves garnett mezem😆Nekem van Torino mezem, meg sálam is.Mutass nekem olyan kiscsapatos bandwagon fant, akinek official mez van a szekrényében 😉Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊milyen járművel? bandwagonnal? 😉
r.baggio
slowmotion
r.baggio
Willie Parker