NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
3
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Minden évben elmondom, hogy milyen mocskos jók ezek a kieső-feljutó osztályozók, persze Mo-n ezt is eltörölték, mert hát minek 😊
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fortunaaaa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
xD Nővérem anno mindig ezt bömböltette

több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀
Persze, hogy csalódott egy döntő vereség után mindenki de azért a történelemük első bajnoki címe, soselátott módon csak tudja feledtetni majd 1-2 nap múlva az itteni valóban gyenge játékot és vereséget. Plusz ott a német kupa is, ahol egy 2. osztályú csapatot kéne verni.
Kívánok mindenki kedvenc csapatának hasonlóan szar szezont, ahol csak a hazai kupkát uralják le és kikapnak egy nemzetközi kupa döntőben.
alatriste
A legtöbb ember most látta először a Leverkusent idén...
Heisman nádor
Így járnak azok, akik nem néznek Bundesligát, na. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀
Persze, hogy csalódott egy döntő vereség után mindenki de azért a történelemük első bajnoki címe, soselátott módon csak tudja feledtetni majd 1-2 nap múlva az itteni valóban gyenge játékot és vereséget. Plusz ott a német kupa is, ahol egy 2. osztályú csapatot kéne verni.
Kívánok mindenki kedvenc csapatának hasonlóan szar szezont, ahol csak a hazai kupkát uralják le és kikapnak egy nemzetközi kupa döntőben.
alatriste
Heisman nádor
Az nem az én hibám, a sajátjuk és sajnálhatják is. Nem lehet rámfogni, hogy nagy bundásliga fan lennék, de még én is 10+ meccsen láttam őket szerintem.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Meg is van a Serie A következő szezonjának bajnoka.

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947

Ők is megoldották.

mindenhol ott vagyunk 😀
Kenny
0:35-0:37-nél mi az a gyengéd simogatás a Lucho Libre-től???
Ő sem harcolt/verekedett még rendesen soha.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Volt már, hogy a Sturm Graz a hétvégi győzelmével 10 éves Salzburgi bajnoki sorozatot szakított meg?
Sixo
Volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 848 — Kinek mit intézett a kormánya
Volt már, hogy a Sturm Graz a hétvégi győzelmével 10 éves Salzburgi bajnoki sorozatot szakított meg?
Sixo
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Soccer - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!

Ők is megoldották.

mindenhol ott vagyunk 😀

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
alatriste

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Az Unionnal meg Bo Svensson elvileg már a héten be lesz jelentve.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Végtelenül cuki:

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Kompany -> Bayern
Flick -> Barca

Hat érdekes lesz ki hogy válik be. Egyelőre nekem mindkét várható kinevezés kicsit fura, aztán persze bejöhetnek.
rob3r7o
Flick elmenekulese itt tette meg a hatasat. azert meg a dokumentum filmben is volt Hoenessnek meg Rumeniggenek 1-2 odatoldasa, ami alapjan ez komoly sebeket okozott nekik, ok meg feher emberek, nem felejtenek.
nyilvan erthetetlen volt mar az, hogy ha szabadon van Flick es kb mki nemet mondott akkor miert nem hoztak ot, de nem tudunk minden reszletet. lehet, tovabbra is elkepeszto bo jogkoroket kovetelt maganak, amit nem adtak meg neki (amit amugy ketlem, hogy a Barcanal is megkapna, de ott nyilvan mashonnan kezdte a targyalast).

ugyanitt, vki ismeri Kompany munkassagat? olvastam, hogy csampoban urfocit tolt, de aztan siman kiesett. mi varhato tole? taktikai felfogas? mennyire illik a kerethez akar win nowban nezve is, mert vszeg Muller utolso idenye, Neuer egyik utolsoja, es Munchenben lesz a BL donto jovore, ami jo lenne ha Muller utolso merkozese lenne.
csebi
Ez világos, csak nekem Flick döntése fura kicsit, hogy bevallalja a Barcat. Se pénz, se nagyon hosszútávú koncepció, és akkor ott van Laporta, aki mindenbe beleugat és ha igazak a hírek 1 nyilatkozat miatt kirúgja Xavit, akit előtte hetekig győződött, h maradjon. Nem tűnik éppen egy stabil munkakornyezetnek.
rob3r7o
de meg mindig jobb, mint a munkaugyi hivatalban segelyert allni 😀
vszeg nem igazan volt tobb keroje. azert o elegge leepitette magat a valogatottnal.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kompany -> Bayern
Flick -> Barca

Hat érdekes lesz ki hogy válik be. Egyelőre nekem mindkét várható kinevezés kicsit fura, aztán persze bejöhetnek.
rob3r7o
Flick elmenekulese itt tette meg a hatasat. azert meg a dokumentum filmben is volt Hoenessnek meg Rumeniggenek 1-2 odatoldasa, ami alapjan ez komoly sebeket okozott nekik, ok meg feher emberek, nem felejtenek.
nyilvan erthetetlen volt mar az, hogy ha szabadon van Flick es kb mki nemet mondott akkor miert nem hoztak ot, de nem tudunk minden reszletet. lehet, tovabbra is elkepeszto bo jogkoroket kovetelt maganak, amit nem adtak meg neki (amit amugy ketlem, hogy a Barcanal is megkapna, de ott nyilvan mashonnan kezdte a targyalast).

ugyanitt, vki ismeri Kompany munkassagat? olvastam, hogy csampoban urfocit tolt, de aztan siman kiesett. mi varhato tole? taktikai felfogas? mennyire illik a kerethez akar win nowban nezve is, mert vszeg Muller utolso idenye, Neuer egyik utolsoja, es Munchenben lesz a BL donto jovore, ami jo lenne ha Muller utolso merkozese lenne.
csebi
Ez világos, csak nekem Flick döntése fura kicsit, hogy bevallalja a Barcat. Se pénz, se nagyon hosszútávú koncepció, és akkor ott van Laporta, aki mindenbe beleugat és ha igazak a hírek 1 nyilatkozat miatt kirúgja Xavit, akit előtte hetekig győződött, h maradjon. Nem tűnik éppen egy stabil munkakornyezetnek.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Kompany -> Bayern
Flick -> Barca

rob3r7o

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Farioli Ajax, érdekes lesz
Heisman nádor
A 4-3-3 underwinges rendszerét erre a keretre találták ki.
Amúgy a de Zerbi tree első madara ő.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Kompany -> Bayern
Flick -> Barca

több mint 1 éve
Igy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.

😀
Kenny
Hogy pontosak legyünk, ők játszottak a Fradival, főleg az Olympiakos. 😀 .
iktriad
Cicáztak egyet
több mint 1 éve
Nem értettem Xabi felállását erre a meccsre, sztem nem is játszottak egész szezonban klasszikus csatár nélkül, hanem kb két hamis 9-cel (Grimaldo és Adli). Meg is zavarta a saját csapatát az edző, biztos, hogy túl sok Guardiolát nézett előtte.

Nem tudta uralni a meccset a Kusen, nem irányított, nem tudott magasan letámadni, amiben minden csatára jó szokott lenni és Wirtz is, aki viszont így hátrébbról játszott. Mire jött volna a változtatás, addigra 0-2 volt és ment is a levesbe a meccsük. Két védelmi megingás volt, mindkettőnél elaludtak a védők, LOOK-i ki is használta.
A széleken abszolút nem tudott az olaszok mögé kerülni a Bayer, jól tömörültek, nem volt értelmes visszagurítás és beadás is alig, két gólos előnyben pedig már nehéz volt ezt a három szinten felépített low blockot áttörni. Veszélytelenek voltak rögzített szituációkból is, amiben mondjuk a román spori is partner volt, mert veszélyes zónában alig fújt le egyértelmű kontaktokat.

Mindenki gyenge és erőtlen volt a németeknél, teljesen kedvtelenül, ötlettelenül és összezavarodva játszottak.

Az olaszok előtt le a kalappal, Gasperini az egyetlen lehetőségét és variációját tolta, amivel nyerhetett, be is jött neki!!!GRAT!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊
r.baggio
milyen járművel? bandwagonnal? 😉
slowmotion
Mutass nekem olyan kiscsapatos bandwagon fant, akinek official mez van a szekrényében 😉
r.baggio
Nekem van Torino mezem, meg sálam is.
Willie Parker
nba de van egy wolves garnett mezem😆