NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
Soccer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
komolytalan egy klubbá vált ez a barca is 😀
(mmint januárban bejelentik, hogy év végével off, 3 hete bejelentik, h örömbódottá, szeretünkXavi és marad..most meg...)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
West Ham’s Lucas Paqueta has been charged with misconduct by The FA for allegedly getting booked on purpose.
— george (@StokeyyG2) May 23, 2024
The games in question are:
Leicester City - 12 November 2022
Aston Villa - 12 March 2023
Leeds United - 21 May 2023
Bournemouth - 12 August 2023
Anyone got the clips?
papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamszerintem szörnyű az edzői piac, bár nyilván a Chelsea vagy a Bayern sem teszi egyszerűbbé a saját helyzetét.
r.baggio
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
aztan jon Kompany es allitolag mar koszones helyett is igent mondott.
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
x.com/SweeperPod/status/1793938177205436659?t=UJsm_giPTUk_1RMT9RJJWw&s=19

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Kompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
aztan jon Kompany es allitolag mar koszones helyett is igent mondott.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
OBAFEMI!Drogba, Eto'o, Milla, Weah...Tescos Drogba. 😬1 - Ademola #Lookman, who scored Atalanta's first two goals in a continental final, is the first African player to score a brace in a final of one of the major European competitions. Impact.#UEFAEuropaLeague #UELFinal #AtaLev pic.twitter.com/DbgNSdn1Jn
— OptaPaolo (@OptaPaolo) May 22, 2024
Hogy mondaná Sixo?
Minden idők legjobb afrikai csatára?
zacknorb
Tony Adams
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Ez a gól sokak számára különleges emlék, mindezek ellenére én akkor is aluldimenzionáltam ezt.A Patkány
A 16-os döntő sokkal jobban megcsapott.
Sergio Ramos, La Decima, 92:48.
— TC (@totalcristiano) May 23, 2024
The goal that all Real Madrid fans will never forget.
pic.twitter.com/U8d1AbLgZf
zacknorb
A 16-os döntő sokkal jobban megcsapott.
Sergio Ramos, La Decima, 92:48.
— TC (@totalcristiano) May 23, 2024
The goal that all Real Madrid fans will never forget.
pic.twitter.com/U8d1AbLgZf
Poloska vagyok.
de Ketelaere váráslási opcióját le fogja hívni az Atalanta.
Cambiaso szerződést hosszabbítást kapott a Juvétól 29ig.
Pioli hivatalosan is elvált a Milántól.
Giroud visszavonul a válogatottságtól az EB után.
Claudio Ranieri visszavonul a klub edzősködéstől 72 évesen
Bayern Dani Olmo akarja, 60 misis kivásárlási ára van.
Oblak leléphet az Atletitől.
Ajax kivatalosan is kineveztre Fariolit.
Kompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.
Maguire nem lesz ott az FA kupa döntőjében.
Egyébként kva jó hangulatú meccs volt. Nagyon adtam ezt a skót “tájat”. 😀Jó lesz a visszavágó 🙂Na, végre vmi. 😀 micsoda akció.Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o
warr_b
rob3r7o
warr_b
Mondjuk a Rovers meze is odabaszott. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
a bochum meccs kommentatora elegge gyasz.semmi beleelesHát ez a hazai játékosokra is igaz volt
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Season ticket holders will be able to attend the playoffs for free! 💙
— Málaga CF English (@MalagaCF_en) May 23, 2024
Check out all the info ➡️ https://t.co/XJXewsfoHK
Here’s to a full house at La Rosaleda! pic.twitter.com/DGRwVluHdo
Vezeti: Karakó Ferenc
Ajka-Győr
Vezeti: Berke Balázs
A fogalmatlan félhülye karakó meg a buziberke, mesés 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Jó lesz a visszavágó 🙂Na, végre vmi. 😀 micsoda akció.Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o
warr_b
rob3r7o

Na, végre vmi. 😀 micsoda akció.Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o
warr_b
Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o

Állítólag nem egészséges ilyen későn vacsorázni.Bazd meg tudod...a vacsorám a falon állt meg és 10 percig nem tudtam abbahagyni a röhögést 😁😁😁Köszönöm a bókot, nem vagyok buzi és csatárt játszottam.Majd ellenünk az EB-n is így használd ki a helyzeteidet Wirtz!Azért az Atalantába komolyabb védők vannak mint nálunk...max Willie aki felveszi a versenyt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
☺️

Bazd meg tudod...a vacsorám a falon állt meg és 10 percig nem tudtam abbahagyni a röhögést 😁😁😁Köszönöm a bókot, nem vagyok buzi és csatárt játszottam.Majd ellenünk az EB-n is így használd ki a helyzeteidet Wirtz!Azért az Atalantába komolyabb védők vannak mint nálunk...max Willie aki felveszi a versenyt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Minden évben elmondom, hogy milyen mocskos jók ezek a kieső-feljutó osztályozók, persze Mo-n ezt is eltörölték, mert hát minek 😊A skót se rossz, Raith Rovers-Ross County
NB2