NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ilyenre is csak ezek a nyomorultak képesek. 0-17-es kapura lövés után vezetni...Nem, ilyenre mi vagyunk képesek, hogy ezt a meccset jelenleg úgy néz ki meg se nyerjük.
Mikey
több mint 1 éve
Kosz bazdmeg pool megint nezhetjuk majd at oromkodo guardiola es arrogans gyokerei eloadasat...
több mint 1 éve
Ilyenre is csak ezek a nyomorultak képesek. 0-17-es kapura lövés után vezetni...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Drága hiba voltmondjuk az nem ezen az X-en menne elCsak ne a bajnokság menjen el rajtaPedig pont dícsértem volna Quansaht, hogy sikerült kinevelni egy elég stabil, jó középhátvédet a személyében.Ettől a hibától függetlenül ez így van.
shagi0206
Mikey
ozibozi
Negritis, a vajda
X még lehet 😕
ozibozi
több mint 1 éve
Nunez te világi helyzetkihagyó BALFASZ
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez a united szerintem az egyik legidegesitobb entitas ever jelenleg
több mint 1 éve
Világ balfaszai de komolyan
több mint 1 éve
X még lehet 😕mondjuk az nem ezen az X-en menne elCsak ne a bajnokság menjen el rajtaPedig pont dícsértem volna Quansaht, hogy sikerült kinevelni egy elég stabil, jó középhátvédet a személyében.Ettől a hibától függetlenül ez így van.
shagi0206
Mikey
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
AZT A KURVA MAINOO
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Érdekes, ezeknek a szerencsétleneknek elég 2-3 lövés is ahhoz, hogy szerezzenek 2 gólt. Nekünk 20 is kevés ehhez.
több mint 1 éve
Nyilván ez is ellenünk szerzi élete gólját
több mint 1 éve
Azért merges leszek, ha már megint egy olyan meccsen nem sikerül nyerni, amit kb öt góllal kellett volna megnyernünkpedig alakul...
slowmotion
több mint 1 éve
Azért merges leszek, ha már megint egy olyan meccsen nem sikerül nyerni, amit kb öt góllal kellett volna megnyernünk
több mint 1 éve
Ezt a meccset ha reggelig játsszák, sem nyeri meg a Liverpool.
több mint 1 éve
Már a mezőnyfölény sincs meg igazán. Most komolyan, ne másoljuk már le azt a kibaszott fa kupa meccset.
több mint 1 éve
Nem letezik h egyszer nem tudjak a jo embert megpasszolni a kontraknal. Megint ures volt salah..
több mint 1 éve
dehogyItt ha nem nyer a pool akkor az egyik legnagyobb choke job ever amit látokA Chargersnél is nagyobb Chargers lennénk 😊
esanders10
shagi0206
eleve a legnagyobb Choke job-ra sztem a Milan-Pool v a Bayern-MU bl döntő pályázhat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hova a picsaba kapkodnak es sietnek elol..
több mint 1 éve
38 meccs van, nem egy hibán dől el semmi.Csak ne a bajnokság menjen el rajtaPedig pont dícsértem volna Quansaht, hogy sikerült kinevelni egy elég stabil, jó középhátvédet a személyében.Ettől a hibától függetlenül ez így van.
shagi0206
Mikey
ozibozi
több mint 1 éve
Itt ha nem nyer a pool akkor az egyik legnagyobb choke job ever amit látokA Chargersnél is nagyobb Chargers lennénk 😊
esanders10
több mint 1 éve
Itt ha nem nyer a pool akkor az egyik legnagyobb choke job ever amit látok
több mint 1 éve
Nunez te ökör, 2 méterről üres kapura bedobás 😂passzolni akarta, csak nem tudom kinek. Gondolom úgy ítélte meg, hogy túlságosan kiszorult ahhoz, hogy lőjjön.
kapitnono