Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
ég ám a fradi XDDDDpaksi pokolban nem szégyen.
petey
több mint 2 éve
fú bazmeg, ha nem jutunk tovább akkor kemény tele lesz a szerbnek.
több mint 2 éve
Ki tudja 😄Olvassa a fórumot? Akkor meg ...Nem lehetek túl durva azért, asszony nyíregyi...Persze meg is nyerte a Nyíregy, szarjanak süntLegyél keményebb, szarjanak Stegosaurust.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
De akkor is, csípem én is Nyíregyet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Olvassa a fórumot? Akkor meg ...Nem lehetek túl durva azért, asszony nyíregyi...Persze meg is nyerte a Nyíregy, szarjanak süntLegyél keményebb, szarjanak Stegosaurust.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Nem lehetek túl durva azért, asszony nyíregyi...Persze meg is nyerte a Nyíregy, szarjanak süntLegyél keményebb, szarjanak Stegosaurust.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ennek a mostani esetnek még nem tudni mi lesz a vége, de nem jó a helyzet. A legutóbbi hír ez. “Egy ember súlyos állapotban van. Próbálják újraéleszteni és nem tudják elvinni, mert nem stabil az állapota.”Szomorú az ilyen, de lényeg hogy sikerült megmenteni. Pont múlt héten is volt azt hiszem valahol egy ilyen eset, sajnos ott tragédia lett. Nem emlékszem már hol de talán PL-ben.tudja valaki mi történt a Granada meccsen ? eredményekpontcom azt írja nézői sérülés miatt félbeszakítvaHa jól olvastam szívroham volt. Láttam már sajnos több ilyet élőben, ebben jók a spanyolok és sikerült megmenteni őket.
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Mialatt lefordítottam lett új, már el tudták vinni a mentőhöz az embert, de még újra kell éleszteni.
Remélhetőleg ma nem lesz tragédia.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szomorú az ilyen, de lényeg hogy sikerült megmenteni. Pont múlt héten is volt azt hiszem valahol egy ilyen eset, sajnos ott tragédia lett. Nem emlékszem már hol de talán PL-ben.tudja valaki mi történt a Granada meccsen ? eredményekpontcom azt írja nézői sérülés miatt félbeszakítvaHa jól olvastam szívroham volt. Láttam már sajnos több ilyet élőben, ebben jók a spanyolok és sikerült megmenteni őket.
garincsa
Heisman nádor
több mint 2 éve
tudja valaki mi történt a Granada meccsen ? eredményekpontcom azt írja nézői sérülés miatt félbeszakítvaHa jól olvastam szívroham volt. Láttam már sajnos több ilyet élőben, ebben jók a spanyolok és sikerült megmenteni őket.
garincsa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
tudja valaki mi történt a Granada meccsen ? eredményekpontcom azt írja nézői sérülés miatt félbeszakítva
több mint 2 éve
Jogos, de ennél még azok is jobbak voltak. Legalábbis kreatívabbak.Érthetetlen mit lát bárki Pochettinoban?pedig az utóbbi időben sokan megpróbálták. 😊
Elképzelni is nehéz, hogy ennél gyengébb játékot hozna össze bármilyen más edző a Chelseavel.
zinedine5
törölt kristof
több mint 2 éve
A skótoknál idén először kikapott a Celtic
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Érthetetlen mit lát bárki Pochettinoban?pedig az utóbbi időben sokan megpróbálták. 😊
Elképzelni is nehéz, hogy ennél gyengébb játékot hozna össze bármilyen más edző a Chelseavel.
zinedine5
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Érthetetlen mit lát bárki Pochettinoban?Elképzelni is nehéz, hogy ennél gyengébb játékot hozna össze bármilyen más edző a Chelseavel.
több mint 2 éve
Durva, hogy a VFB hogy lefocizza a bayert, csoda, hogy csak 1-0Guirassy miatt nézem...
Stoki
Rég volt már ilyen jó a Stuttgart.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
A Luton meg csak elbénázza...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Durva, hogy a VFB hogy lefocizza a bayert, csoda, hogy csak 1-0
több mint 2 éve
Persze meg is nyerte a Nyíregy, szarjanak süntLegyél keményebb, szarjanak Stegosaurust.
warr_b
több mint 2 éve
Laci 0-2-ről ikszelt a 93. percben William góljával, jó szarul megy nekik idén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
LUTON!!!!!!Ma már szerezhetnek pontokat 😀
zacknorb
több mint 2 éve
Ez a Fulham az utóbbi 7-8 nap elég durvát megyPont ezt neztem....
zacknorb
A Luton meg oktat.

több mint 2 éve
Ez a Fulham az utóbbi 7-8 nap elég durvát megy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ha már a fiuknak nem sikerült tegnap, a lányok letettek egy statement wint az asztalra a Chelsea ellen, 4-1, és a gyengébb kezdés után sikerült utolérni pontszámban őket 😊
több mint 2 éve
yt-n fent vannak a meccsek, mazochistáknak kötelező 😊Pécs se szarozik 😀Kint voltam idén néhány meccsükön, még az átlag NB2-es színvonalhoz képest is nézhetetlenek.
eaglesmcnabb
Kampman