Soccer
Mennyi hasonlóságot látsz a mostani szituáció és 86 között?Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
Mindenki tudja mi a realitás, de nekik úgy kell hozzáállni, hogy meg akarják nyerni. Nem gondolnám senkiről, hogy el lenne szállva.
Vajon a görögök 2004-ben mit gondoltak magukról vagy a strandról beugrott dánok?
Valahol hű tükröt mutat a társadalomról, hogy azért is bocsánatot kellene kérni, hogy valaki nyerni akar.
ervinator
Dzsokijuing
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
Mindenki tudja mi a realitás, de nekik úgy kell hozzáállni, hogy meg akarják nyerni. Nem gondolnám senkiről, hogy el lenne szállva.
Vajon a görögök 2004-ben mit gondoltak magukról vagy a strandról beugrott dánok?
Valahol hű tükröt mutat a társadalomról, hogy azért is bocsánatot kellene kérni, hogy valaki nyerni akar.
ervinator
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
A női A-válogatott csapatkapitányával, Csiszár Henriettával 2026 nyaráig szóló új szerződést kötött az @Inter_Women.
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 13, 2024
“Nagyon boldog és motivált vagyok, hogy a következő 2 évben is ennek a nagyszerű klubnak a játékosa lehetek” - mondta Csiszár. https://t.co/d7loUmB4IE
Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
Hoppácska, Csepel NB3 😎Legcsóribb megye, évente 100 millió egy NB3-as csapat, atlagfizu meg 120k a megyeszékhelyen.. mit akarsz? 😃
...közben Nógrád megyében már nb3-as csapat sincs, nem tudom hova lehet még süllyedni!?
Stoki
Hát az tuti, hogy nincs 64 csapat akinek az nb3-ban van a helye. Az egyik leghülyébb ötlet volt ez az MLSZ-től....közben Nógrád megyében már nb3-as csapat sincs, nem tudom hova lehet még süllyedni!?Idén vajon hány csapat lép vissza 1 héttel a bajnokság előtt? 😀
Stoki
Tavaly konkrétan emiatt menet közben kellett lebonyolítást változtani😀😀
zacknorb
...közben Nógrád megyében már nb3-as csapat sincs, nem tudom hova lehet még süllyedni!?Idén vajon hány csapat lép vissza 1 héttel a bajnokság előtt? 😀
Stoki
Tavaly konkrétan emiatt menet közben kellett lebonyolítást változtani😀😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
CB-t, LB-t és középpályást is jobban keres a csapat mint támadót. Bulvár ez.Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
Negritis, a vajda
Mikey

Liverpool Fc
Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Bulgarian starlet Steven Gerrard Gaote (yes, that’s his real name) has officially signed with Stade Rennais. 📝 https://t.co/tcdJgN14vK pic.twitter.com/bLsT7u7e4b
— Petar Petrov (@PPetrov_FR) June 10, 2024
😀😀😀
Kajmán-szigetek nem állt ki Kuba ellen, mert féltek a játékosok, hogy elveszítik az amcsi vízumukat 😀Igen, 3-0-val jóváírták a meccet Kubának.
Löfli
Saint Lucia meg 0-2-ről egyenlített Aruba ellen, így az iksz igazságosnak mondható, de ezzel egyik csapat sincs nagyon előrébb...
Most egy teljes év (!) szünet következik a karibi selejtezőkön, szomorú vagyok 😕
Ázsiában Kuvait legyőzte az afgánokat és ezzel továbbjutott. Észak-Koreáról már volt szó.
Thaiföld hiába nyert 3-1-re Szingapúr ellen, Kína pedig kapott ki Dél-Koreában, bár azonos ponttal és ugyanannyi lőtt-kapott góllal (9-9) álltak, még az első fordulós egymás elleni döntött, ahol Kína idegenben tudott nyerni 2-1-re.
Malajzia is hiába nyert, a kirgizek kihúzták ikszre Ománban és ezzel ők jutottak a kövezkező körbe.
Vietnámnak nem volt esélye Irakban, meg Indonézia amúgy is nyert, úgyhogy kialakult a harmadik szakasz mezőnye.
A sorsolást 27-én tartják Kuala Lumpurban. Három hatcsapatos csoport lesz, minden csoport első két helyezettje kijut a VB-re, a harmadik és negyedik helyezettek meg a negyedik selejtező körbe. Ott két három fős csoport lesz, a két csoportgyőztes VB-résztvevő lesz, a két csoportmásodik pedig jövő novemberben összecsap az interkontinentális selejzetős helyért 😀
Egyszerű.
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!A harmadosztályban meg két Andalúzia vs Katalónia párharc lesz majd 😊
deyell
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
🇰🇾 With many students in their squad who feared the potential loss of their US visas, the Cayman Islands pulled out of their WCQ away to Cuba.
— The Sweeper (@SweeperPod) June 12, 2024
It comes as a huge blow to the Caribbean nation, who had picked up their first-ever WCQ win against Antigua & Barbuda only days earlier. pic.twitter.com/Q5ikjDPs0c

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Mert hogy jó drága 😉Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
ozibozi
Negritis, a vajda
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Szerkesztette: ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
built for this shit
gaboni stadionban elment az áram 😀Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The king of robbers Qatar robbed India of a World Cup qualifying spotpic.twitter.com/39TiYG66zh
— Troll Football (@TrollFootball) June 11, 2024
Így, ahogy mondod. A hosszabbítás valóban korai.Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 11, 2024
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
Egyébként meg ki lett volna előrelépés hozzá képest?
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).
McKennával tudtam volna azonosulni, de valószínű ez korai lett volna még.
dugo93
Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Duff