Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Girona x2

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Girona
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Vamos El Girona!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Remélem behúzza a Paks a bajnokságot, ez is Pinyőt igazolja majd.
Coolearie
egy biztos, hogy a Paks nem lesz bajnok, amikor kell majd szépen elkezdenek kikapni, mint minden évben.
Kenny
Jövő héten kezdhetik is 😄

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
fú bazmeg, ha nem jutunk tovább akkor kemény tele lesz a szerbnek.
Kenny
Ha kiesünk csütörtökön, akkor szerintem már valahol máshol telel. Hetek óta egy nb1 középcsapat benyomását keltjük, ami ennyi pénzből gusztustalan nagy szégyen.
Bálesz
Csak edzőt buktatnak.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Értem én, hogy a Cadiz nem játszik szépen, sőt, de azért ez a tizi, amit befújtak ellenük megint...

Balról mély beadás, védő felett átszáll a labda, ahogy megfordul, az alkarja eláll a felsőtesttől.
Mögötte jön a támadó, a kapu előtt állva megfejeli a labdát, de olyan irányba, amit társnak nincs esélye befutni, de legalább 15 méterrel menne mellé.
Ott áll vuszont említett védőnk, akinek kb másfél méterről a kezére fejelik a labdát de úgy, hogy az még visszajátszásból is alig érzékelhető.

VAR, tizenegyes, egyenlítés.

Nemtom hogy van a kurva anyátok picsáját spanyolul, de vegyük úgy, hogy ezt üzenem nekik.

Ha az orvosok ennyire értenének a dolgukhoz, mint ezek, akkor az emberek nem járnának kórházba, inkább otthon halnának meg.

edit: a kilencvennegyedik percben volt egy tizigyanús eset, vissza sem nézték. abban is biztos vagyok, hogy ha a Cadiz tizenhatosán belül követik el, akkor ez is tizenegyes.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Coolearie
egy biztos, hogy a Paks nem lesz bajnok, amikor kell majd szépen elkezdenek kikapni, mint minden évben.

több mint 2 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
A Siófokkal kapcsolatos hír, hogy a keretből korábban kitett Nagy Richárd mellett a jobbhátvéd Polényi Gábor sem játszott a Nyíregyháza elleni mérkőzésen, ő most fegyelmi okok miatt került ki a csapatból – információink szerint a Kozármisleny elleni 7–0-s vereség után hárman is a klubvezetőség bizalmát továbbra is élvező Dragan Vukmir vezetőedző ellen fordultak, sőt, Nikházi Márk másodedzőt is felmentették a napokban a munkavégzés alól. (F. B.)

😃😃😃
több mint 2 éve
össze lehetne rakni Andó Szabó fos ítéleteiből egy compilationt, botrány tévedések ide-oda.
Lisztest agyon talpalják semmi lap, Kinyik tiszta szerelés sárga.
Vicc.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Remélem mindenki látta, hogy hogy focizik egy igazi csapat.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Andó Szabó sportársnak volt már jó ítélete ma? 😀
Kenny
félidő lefújása?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem nèztem a meccset mindjárt (remélem) nem olvadunk le, most a Castle ellen 🙂

Jó ez a PL hètvège, nyert a Pool nyerhetünk mi, nem kap ki a City 😛 s kikapott az Arsenal. Tudom lesz ez mèg így se 😊
dande2
Ha minden nagy csapatnak szurkol az ember mindig lesz valaminek örülni 😛
Heisman nádor
Na látod divat, forevör 😛
több mint 2 éve
Andó Szabó sportársnak volt már jó ítélete ma? 😀

több mint 2 éve
nem vagy okos te lett legény.

több mint 2 éve

Jó ez a PL hètvège, nyert a Pool nyerhetünk mi, nem kap ki a City 😛 s kikapott az Arsenal. Tudom lesz ez mèg így se 😊
dande2
Ha minden nagy csapatnak szurkol az ember mindig lesz valaminek örülni 😛

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Sajnos a Granada meccsnek nem lett jó a vége, nem is lehetett folytatni. Egy ember meghalt (nyugodjon békében), egy elájult, egy pedig beverte a fejét akinek valszeg agyrázkodása lett…

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Ilyenkor kár nagyon, hogy a Castle-nél lényegesen gyengébb csapatok ellen 1-0 után nem jött a második és állandóan csak a fordítás. Jó lesz ez, csak a kulcsjatékosok már épüljenek fel
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Ha füst miatt meg kell állítani a játékot, akkor mehetne 3 zártkapú egyből annak aki ezt elkövette...vicc hogy itt tartunk 2024-ben
Nomac
A stadion kéményei mehetnek a fegyelmi bizottság elé.
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Paks minden értelemben befűtött a Fradinak

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 115 — balazs.t85@gmail.com
Ha füst miatt meg kell állítani a játékot, akkor mehetne 3 zártkapú egyből annak aki ezt elkövette...vicc hogy itt tartunk 2024-ben
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Kenny
Ha kiesünk csütörtökön, akkor szerintem már valahol máshol telel. Hetek óta egy nb1 középcsapat benyomását keltjük, ami ennyi pénzből gusztustalan nagy szégyen.

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Mi van itt? A listavezető üti a másodikat.
Semmi különös.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Kenny
vmi nem kerek hetek óta, kövesd ellen is nyögvenyelős 2 meccs...