Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szappanos igazán korrekt futballista, példamutató tett volt ez is, megérdemli a meghívóját a válogatottba, mint egy igazi példakép.nekem még mindig homály, hogy kinek a kije, hogy válogatott kerettag?
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Hát, háromgólos győzelemre számítottam (és tettem is), ehhez képest a csávó 2:0-nál a kilencvennegyedik percben telibe rúgta a kapufát. Oh so close...Ki gondolta volna ezt valaha....8-9 forduló után utolsó helyen az Ajax és a Lyonaz Ajax szerintem ma visszajön
Klaci79
slowmotion
több mint 2 éve
Szappanos igazán korrekt futballista, példamutató tett volt ez is, megérdemli a meghívóját a válogatottba, mint egy igazi példakép.Majdnem minden tizinél nem sokon múlott, hogy meglegyen neki. Szemben az öreg Tujvellel...
Kenny
Mekkora egy féreg ez a Szappanos. Tavaly, az ő hathatós támogatásával esett ki a Kispest, majd az elsők között lépett le.Volt amikor ment rajta el meccs, de volt jó néhány az évek során, amikor miatta lett 1 vagy 3 pont. Nem rá haragszom a legjobban a sok-sok-sok lókötő közül. Egész meccsen kapta az ívet (némileg jogosan) a B középtől, nálam belefér, hogy visszaválaszol, főleg, hogy kvázi miatta jutottak tovább.
Most kivédte az utolsó tizit, aztán elkezdett üvöltözni meg kanyázni a kispesti B-középnek... Legalja ez az ember. Nem futballista..
JC6 - a zsidó
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Mekkora egy féreg ez a Szappanos. Tavaly, az ő hathatós támogatásával esett ki a Kispest, majd az elsők között lépett le.Most kivédte az utolsó tizit, aztán elkezdett üvöltözni meg kanyázni a kispesti B-középnek... Legalja ez az ember. Nem futballista..
több mint 2 éve
Szappanos igazán korrekt futballista, példamutató tett volt ez is, megérdemli a meghívóját a válogatottba, mint egy igazi példakép.
több mint 2 éve
Kár érte.. De így is szorosabb volt, mint reméltem.
több mint 2 éve
RIP Csebi🚨🔴 MCL injury and capsule damage to right knee for Matthijs de Ligt, new problem for the Dutch CB yesterday.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 2, 2023
De Ligt will be sidelined for 4-6 weeks, according to @BILD. pic.twitter.com/2uKhbogRzV
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/11/02/futball-montenegro-magyarorszag-eb-selejtezo-tiltas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Annyira követem a Honvéd (viselt) dolgait, hogy abból tudtam meg, hogy már nem Pinezits az edző, hogy látom Kamber Gyuri az interim HC az oldalvonal mellett a Paks elleni kupameccsen. Bár ha megtennék tényleges HC-nek. lehet az is előrelépés lenne...Ugyanitt Hemibá, gyere vissza!
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
És Őzike tegnap tényleg kint volt. Mekkora fanatik öcsémKedvencem az a cím volt tegnap a hatharom fogadóportálon hogy: Naná, hogy a szuperfan Győzike csapatára fogadunk
JC6 - a zsidó
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ki gondolta volna ezt valaha....8-9 forduló után utolsó helyen az Ajax és a Lyonaz Ajax szerintem ma visszajön
Klaci79
több mint 2 éve
Elég kemény, pedig már az első napon is jöttek olyan hírek, hogy megtalálták.🚨 Colombian government announces that ELN, criminal armed group, are the ones who kidnapped Luis Díaz’s father.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 2, 2023
There’s still no further update on his rescue after 5 days, as @PSierraR reports. pic.twitter.com/mJ3PNv81Ex
több mint 2 éve
És Őzike tegnap tényleg kint volt. Mekkora fanatik öcsém
több mint 2 éve
Ok, csak 1. Olenak semmi ilyen jellegű költekezést nem engedtek 2. A "nem megfelelő játékosok" halmaz a keret 60-70%-a jelenleg.Én se basznám ki. Komolyan, ezeknek soha senki nem jó. ETH, Ole, Ragnick stb... Legyenek kirakva a nem megfelelő játékosok, azt csá.Szerintem az Ajaxnál tárt karokkal várják visszaAlapból én nem basznám ki. Mármint magában az emberben hiszek, de most tényleg úgy tűnik, hogy ellene fordult kb az egész keret. Csakhát ez egy elég véget nem érő folyamatnak tűnik így.
r.baggio
dugo93
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ezt a keretet ő alakította ki. Kb mindenkit megvettek neki akire rábökött, ezek közül a többség nem vált be, ez már bőven indok lenne a menesztéséhez. Nem fogják még kitenni, pénz sincs rá és a keretet sem lesz megerősíteni. Ez a 3 igazolás az elmúlt 1.5 évből (Antony, Onana és Mount) szépen bebetonozza a MUt a középszerűségbe. Hojlundnak még lehet majd jó időszaka de látszik rajta is hogy világklasszis nem lesz.Szerintem az Ajaxnál tárt karokkal várják visszaAlapból én nem basznám ki. Mármint magában az emberben hiszek, de most tényleg úgy tűnik, hogy ellene fordult kb az egész keret. Csakhát ez egy elég véget nem érő folyamatnak tűnik így.
r.baggio
dugo93
Én kitenném, vigye vissza Antonyt meg van de Beeket magával az ajaxhoz, gyomláljuk ki végre a keretet aztán az sem zavarna ha 10.ek lesznek csak ne ezeket a siralmas zsoldosokat kelljen nézni ahogy bohóckodnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ki gondolta volna ezt valaha....8-9 forduló után utolsó helyen az Ajax és a Lyon
több mint 2 éve
Ajaxról: index.hu/sport/futball/2023/11/02/holland-labdarugas-ajax-amsterdam-valsag-bajnoksag-utolso-hely/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Nyilván a vékony keret közös felelősség, nem csak az övé. De abban biztos vagyok h Stanisic az ő sara. Ebből jön az h ilyen meccsen Sarral állunk ki a kezdoben.dehogy, a sérülések meg a vékony keret 😀Kiszopott a Bayern is a Saarbrückentől.Tuchel: nincs itt az idő a bűnbak keresésnek.
Kampman
Közben a bűnbak: Thomas Tuchel
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
ki maradna akkor?Én se basznám ki. Komolyan, ezeknek soha senki nem jó. ETH, Ole, Ragnick stb... Legyenek kirakva a nem megfelelő játékosok, azt csá.Szerintem az Ajaxnál tárt karokkal várják visszaAlapból én nem basznám ki. Mármint magában az emberben hiszek, de most tényleg úgy tűnik, hogy ellene fordult kb az egész keret. Csakhát ez egy elég véget nem érő folyamatnak tűnik így.
r.baggio
dugo93
Duff
ráadásul a gond jóval fentebb kezdődik
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dehogy, a sérülések meg a vékony keret 😀Kiszopott a Bayern is a Saarbrückentől.Tuchel: nincs itt az idő a bűnbak keresésnek.
Kampman
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kiszopott a Bayern is a Saarbrückentől.Tuchel: nincs itt az idő a bűnbak keresésnek.
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Én se basznám ki. Komolyan, ezeknek soha senki nem jó. ETH, Ole, Ragnick stb... Legyenek kirakva a nem megfelelő játékosok, azt csá.Szerintem az Ajaxnál tárt karokkal várják visszaAlapból én nem basznám ki. Mármint magában az emberben hiszek, de most tényleg úgy tűnik, hogy ellene fordult kb az egész keret. Csakhát ez egy elég véget nem érő folyamatnak tűnik így.
r.baggio
dugo93
több mint 2 éve
Meglesz az első trófeája Szobonak a poollal? Max a castle állhat az útjukba. 🚨🏆 Carabao Cup quarter finals draw:
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 1, 2023
◉ Everton vs. Fulham
◉ Chelsea vs. Newcastle
◉ Port Vale vs. Middlesbrough
◉ Liverpool vs. West Ham pic.twitter.com/7HzaLQZST7