Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem az Ajaxnál tárt karokkal várják visszaAlapból én nem basznám ki. Mármint magában az emberben hiszek, de most tényleg úgy tűnik, hogy ellene fordult kb az egész keret. Csakhát ez egy elég véget nem érő folyamatnak tűnik így.
r.baggio
több mint 2 éve
Szerintem az Ajaxnál tárt karokkal várják vissza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na akkor nézzük, hogy jön-e az MU comeback.Ne kínozz. Nagyon rég csináltam olyat, hogy félbehagyok egy meccset. Ráadásul 40 perc után. Ennyire mély fájdalmam nem volt még a csapattal kapcsolatban. Moyesnál sem. Soha.
Kampman
több mint 2 éve

😆😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
ez a Colley ahogy indult az évben...aztán sikerült visszatornázni magát a tavalyi retartáld szintre
több mint 2 éve
Kiszopott a Bayern is a Saarbrückentől.34x pénz volt rá vazek 😊
Kampman
több mint 2 éve
5 perce kapcsoltam be, azóta volt 3 varozás 😀Én is
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Megadja, Klárika, megadja!!!Nem kérdés
Győzi amúgy kint van?
JC6 - a zsidó
Remélhetőleg Körtisz művész úrral karöltve
Mi tartott eddig?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Megadja, Klárika, megadja!!!felig ures a VIP. Pesic az otvenedik percben erkezett meg😃
Győzi amúgy kint van?
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
5 perce kapcsoltam be, azóta volt 3 varozás 😀Miattad nem tudunk menni aludni
Löfli
több mint 2 éve
Kiszopott a Bayern is a Saarbrückentől.Szoboszlai győzött, Kerkez kikapott.
Kampman
több mint 2 éve
nagy koponya ez a csávó 😀hallod Hornyák, kellett volna még vinni szurkolólkat fvárról
több mint 2 éve
5 perce kapcsoltam be, azóta volt 3 varozás 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ja és ha kimaradna pfff
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
örülök neki 😍csodalatos napom volt. Koszonom kerdesed.nagy levegő Kenny, ha nem érted a szarkazmust akkor nem tudok segíteni. kicsi hópihém, rossz napod volt ma? eddig ezeket tudtad kezelni.lázasan vonalaznak a VAR kocsiban hogy les legyenneked valami elbaszott Fradi fobiad van. Kurva vicces az a mennyisegu siras amit lemuvelsz minden meccsen. Minek nezed?
petey
De nezd, mert szorakoztato olvasni😃
Kenny
sírás lol 😀
petey
Plane ezzel a kezezessel.
Kenny
több mint 2 éve
Ez tuti, de varozzuk meg 5 percig
több mint 2 éve
Ez tizi lesz 😀
több mint 2 éve
csodalatos napom volt. Koszonom kerdesed.nagy levegő Kenny, ha nem érted a szarkazmust akkor nem tudok segíteni. kicsi hópihém, rossz napod volt ma? eddig ezeket tudtad kezelni.lázasan vonalaznak a VAR kocsiban hogy les legyenneked valami elbaszott Fradi fobiad van. Kurva vicces az a mennyisegu siras amit lemuvelsz minden meccsen. Minek nezed?
petey
De nezd, mert szorakoztato olvasni😃
Kenny
sírás lol 😀
petey
Plane ezzel a kezezessel.
több mint 2 éve
De elcsúszott mellette, a labdát érte el
több mint 2 éve
Ez hol piros 🤣🤣🤣 csori Berke már megint..Durva volt, hátulról, labdát még véletlenül sem akart megjátszani.
JC6 - a zsidó
A kilencvenes években erre simábban adták a pirosat.