Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Te jézusom mit Játszik idén ez a Morata, 13 meccsen 10 gól, 2 assziszt, látszii, hogy Juve nevelés.
több mint 2 éve
Itt most mit kellett visszanézni a bíróvalha a kiírás szerint les volt?Garnacho nem volt lesen, Maguire igen. Maguire nem ért labdába, Garnacho igen.
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Les nem objektív var szempontból? Kihívták a sporit megnézni. Az idei bíráskodás egy vicc ellenünk. Szerintem nem is volt les amúgyEgyertelműen nem volt, Maguirenek nem volt esélye megszerezni a labdát és a mozgása sem volt zavaró a kapus szempontjából. Ez egy full szabályos gól volt, de hát az angol var idén tényleg szintet lépett még a korábbiakhoz képest is.
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Itt most mit kellett visszanézni a bíróvalha a kiírás szerint les volt?

több mint 2 éve
Les nem objektív var szempontból? Kihívták a sporit megnézni. Az idei bíráskodás egy vicc ellenünk. Szerintem nem is volt les amúgy
több mint 2 éve
Az NB1-Ben a Fradi-UTE az amire a mezei ember is odakapcsol egy kis ideigTV2: Angol bajnokság: Liverpool Nottingham Forest (foci): 244 ezer (11%), 18-49: 59 ezer (9,3%)Nem meglepo.
M4: OTP Bank liga – Ferencváros – Újpest (foci): 352 ezer (9,7%), 18-49: 118 ezer (10,4%)
Mindkét meccset promózták rendesen. A Liverpool kora délután ment, a Fradi-Újpest "erős" ellenfelek ellen vasárnap este.
csipkelli
Magyarorszagon az nb1 a fontos ezt eddig is tudtuk.
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
TV2: Angol bajnokság: Liverpool Nottingham Forest (foci): 244 ezer (11%), 18-49: 59 ezer (9,3%)Nem meglepo.
M4: OTP Bank liga – Ferencváros – Újpest (foci): 352 ezer (9,7%), 18-49: 118 ezer (10,4%)
Mindkét meccset promózták rendesen. A Liverpool kora délután ment, a Fradi-Újpest "erős" ellenfelek ellen vasárnap este.
csipkelli
Magyarorszagon az nb1 a fontos ezt eddig is tudtuk.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
TV2: Angol bajnokság: Liverpool Nottingham Forest (foci): 244 ezer (11%), 18-49: 59 ezer (9,3%)M4: OTP Bank liga – Ferencváros – Újpest (foci): 352 ezer (9,7%), 18-49: 118 ezer (10,4%)
több mint 2 éve
Mi is Messire szavaztunk🏆 Leo Messi won the Ballon d’Or over Erling Haaland by 105 points.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 4, 2023
🇦🇷 Leo Messi - 462 points
🇳🇴 Erling Haaland - 357 points
…here full list of votes country by country! 🌍🗳️
🇿🇦 South Africa: Messi
🇦🇱 Albania: Messi
🇩🇿 Algeria: Haaland
🇩🇪 Germany: Messi
🏴 England: Messi
🇸🇦… pic.twitter.com/IeXwbESkIQ
több mint 2 éve
sztem is bundás középcsapat lesz ebből. ami amúgy várható volt és simán lesz lehetősége válohatni az ajánlatok között🚨🗞️| If Gulácsi does not accept the long-term role of number two goalkeeper, he could well leave Leipzig next summer after nine years.Várható volt. De még lenne neki hely szerintem a Bundásban vagy PL-ben. Ha feljut a Hertha oda fog menni😃
YoungZeeZee
Nemes samu09
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
@MikeyAzt hiszem holnapra van egy egyórás programom. Köszi!
www.youtube.com/watch?v=4d32I_b32X8
Sixo
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
hát aki ennyit ad egy jegyért az meg is érdemli.sportal.blikk.hu/labdarugas/valogatott/valogatott-elfogytak-a-jegyek-azonnal-beindult-a-feketepiac--kepek/2023110312310343130Hiénák.....
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/valogatott/valogatott-elfogytak-a-jegyek-azonnal-beindult-a-feketepiac--kepek/2023110312310343130Hiénák.....
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
9:30kor ott voltam és 39844re rakott
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Valaki meg belépett 10-kor tudott jegyet venni....vicc egy rendszerJutott jegy mindenkinek?Nope, pedig gépről is telóról is beléptem 9:30-kor, de 20k fölé dobott a sorban. Végig sem ért a számláló 😕
ThundersNFL a Jobbágy
Hanni
Draft

több mint 2 éve
Jutott jegy mindenkinek?Nope, pedig gépről is telóról is beléptem 9:30-kor, de 20k fölé dobott a sorban. Végig sem ért a számláló 😕
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Hertha inkabb eloszor probaljon benn maradni a bundas 2-ben ...🚨🗞️| If Gulácsi does not accept the long-term role of number two goalkeeper, he could well leave Leipzig next summer after nine years.Várható volt. De még lenne neki hely szerintem a Bundásban vagy PL-ben. Ha feljut a Hertha oda fog menni😃
YoungZeeZee
Nemes samu09
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
🚨🗞️| If Gulácsi does not accept the long-term role of number two goalkeeper, he could well leave Leipzig next summer after nine years.Várható volt. De még lenne neki hely szerintem a Bundásban vagy PL-ben. Ha feljut a Hertha oda fog menni😃
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Jutott jegy mindenkinek?
Draft

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
🚨🗞️| If Gulácsi does not accept the long-term role of number two goalkeeper, he could well leave Leipzig next summer after nine years.
több mint 2 éve
Copa Libertadores döntő előtt elég parázs a hangulat Brazíliában:Borzasztó...
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/libertadores-kupa-fluminense-boca-juniors-brazilia-argentina/2023110306113449714
3 év után dőlt meg a brazil vs brazil döntő, azzal, hogy a Boca két 11es párbajt megnyerve beverekedte magát a döntőbe. Elődöntőben 3 brazil csapat volt, szóval idén is megvolt az esély a brazil döntőre.
Sixo
Az mondjuk nagyon érdekes, hogy a Bocás kép alatti leírás: "Nem kímélték a River Plate szurkolóit Brazíliában"
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Copa Libertadores döntő előtt elég parázs a hangulat Brazíliában:sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/libertadores-kupa-fluminense-boca-juniors-brazilia-argentina/2023110306113449714
3 év után dőlt meg a brazil vs brazil döntő, azzal, hogy a Boca két 11es párbajt megnyerve beverekedte magát a döntőbe. Elődöntőben 3 brazil csapat volt, szóval idén is megvolt az esély a brazil döntőre.
több mint 2 éve
RIP CsebiMegmondtam, hogy ez lesz ezzel a kerettel.
🚨🔴 MCL injury and capsule damage to right knee for Matthijs de Ligt, new problem for the Dutch CB yesterday.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 2, 2023
De Ligt will be sidelined for 4-6 weeks, according to @BILD. pic.twitter.com/2uKhbogRzV
Sixo
Szóval vszeg az az Upa kezd majd aki hétfőn kezdett újra edzeni és elvileg kb válogatott szünet után tért volna vissza.
Közben ha Goretzka nem tudja vállalni törött kézzel a játékot akkor összeáll a félelmetes Laimer-Musiala szűrő középpálya. Mintha Schweini-Van Bommel ütközne …
Kinézőben egy igazi klasszikus Klassiker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.