Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
LOLKruscsicsot kiteszik Újpesten, pár nap múlva ő lesz az edző Kisvárdán
Szakadok
több mint 3 éve
Amúgy Potterbe mi ennyire vonzó? Kicsit Moyes érzésem van vele. Csinált egy nem rossz csapatot, majd elment egy nagy csapathoz, ami utána szarabb lett, a kiscsapat meg amit ott hagyott jobb. 😀
több mint 3 éve
Ha van esze a Spurs vezetőségének akkor nyáron egy rebuild, Kane és a favágók lapát, Pottert edzőnek (nyárig úgyis kirakja az amerikai ha lát egy hype-olt nevet az Football Manager Twitter accounton) és mehet a buli.
több mint 3 éve
Nagelsmann nöjének tuti vannak besúgói...mondjuk ez nem feltetlenul rossz dontes.Az év végéig állítólag Conte másodedzője, Stellini viszi a gárdát.szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
csebi
empty taxi
megnezhetik, hogy ki szabadul fel addigra, tisztabb kep lesz az edzoi fronton.
lehet Nagelsmannak is jol jon egy kis ido mig ezt megemeszti, megis az alom meloja volt, es nagyon hirtelen jott a kirugas neki, Salihamidzic is azt nyilatkozta tegnap, hogy beszeltek penteken szemelyesen, meg szombaton telefonon, de most ad neki egy kis idot, feldolgozni ezt, es 1-2 honap mulva elhivja vacsorazni. hangsulyozta, hogy nagyon jo kapcsolatuk volt (Flicknel nem emlekszem, hogy ennyire hangsulyos lett volna).
ami amugy nem tetszett a tegnapi nyilatkozatban, hogy hetfon elemeztek az idei szereplest, es nem igazan talaltak a problemat, hogy miert voltunk ennyire gyengek a bundasban iden, de vegul odajutottak, hogy Nagelsmann miatt tortent ez. eleg fura gondolatmenetet irt le.
sztem nem hittek benne, hogy a city ellen tovabb tud menni a csapat, alapvetoen nyaron akartak levaltani Nagelsmannt, ha nincs BL gyozelem, es akkor kinevezni Tuchelt, de aztan jott ez a surgetes Tuchel campbol, hogy most vagy soha, mert alair a Spursbe, es leptek meg ezt.
ami meg fura volt, hogy azt mondtak, hogy 3. feltol szivargott ki az egesz, meg azelott, hogy Tuchel alairta volna a megallapodast, nem a Bayern reszerol, viszont nem a Tuchel campbol. DE AKKOR KI A TOKOM A 3. FEL??? KI TUDHATOTT MEG ERROL?
csebi
több mint 3 éve
mondjuk ez nem feltetlenul rossz dontes.Az év végéig állítólag Conte másodedzője, Stellini viszi a gárdát.szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
csebi
empty taxi
megnezhetik, hogy ki szabadul fel addigra, tisztabb kep lesz az edzoi fronton.
lehet Nagelsmannak is jol jon egy kis ido mig ezt megemeszti, megis az alom meloja volt, es nagyon hirtelen jott a kirugas neki, Salihamidzic is azt nyilatkozta tegnap, hogy beszeltek penteken szemelyesen, meg szombaton telefonon, de most ad neki egy kis idot, feldolgozni ezt, es 1-2 honap mulva elhivja vacsorazni. hangsulyozta, hogy nagyon jo kapcsolatuk volt (Flicknel nem emlekszem, hogy ennyire hangsulyos lett volna).
ami amugy nem tetszett a tegnapi nyilatkozatban, hogy hetfon elemeztek az idei szereplest, es nem igazan talaltak a problemat, hogy miert voltunk ennyire gyengek a bundasban iden, de vegul odajutottak, hogy Nagelsmann miatt tortent ez. eleg fura gondolatmenetet irt le.
sztem nem hittek benne, hogy a city ellen tovabb tud menni a csapat, alapvetoen nyaron akartak levaltani Nagelsmannt, ha nincs BL gyozelem, es akkor kinevezni Tuchelt, de aztan jott ez a surgetes Tuchel campbol, hogy most vagy soha, mert alair a Spursbe, es leptek meg ezt.
ami meg fura volt, hogy azt mondtak, hogy 3. feltol szivargott ki az egesz, meg azelott, hogy Tuchel alairta volna a megallapodast, nem a Bayern reszerol, viszont nem a Tuchel campbol. DE AKKOR KI A TOKOM A 3. FEL??? KI TUDHATOTT MEG ERROL?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az év végéig állítólag Conte másodedzője, Stellini viszi a gárdát.szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nem vagyok benne biztos. sztem Tuchel elvallalta volna a Spurst, ugye Low Zsolti is mondta asszem a teljes terjedelemben, hogy most mar vmi ki fog nezni nekik, eleg volt a pihi, sztem a Spursre gondolt, latszott, hogy eleg nagy zsakutca ez Conteval. ha nem tetszene neki a spurs projekt akkor miert volt meg mar a jegye keddre, hogy odarepuljon targyalni?Jó lenne ha ez így működne, de mint 2021 nyarán láthattuk, a nagy edzőket semmi nem kötelezi arra, hogy valahol edzenek, simán kiülhetnek egy évet ha nem elég jó az ajánlat amit a csapat ad. Akkor ugye mindenki szóba jött a Spursel, Conte akkor is ott volt, de végül senki sem egyezett meg a csapat, pedig pl Fonseca vagy Gattuso nagyon közel volt hozzá, Flick kiröhögte a csapatot, Conte is inkább kiült volna egy szezont, úgyhogy maradt Nuno, akit 2-3 hónap után ki kellett baszni. Könnyen lehet, hogy hasonló lesz, Nagelsmannnak nem tetszenek majd a tervek és mondjuk az ausztrált vagy Thomas Frankot kinevezik.szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Akkor az említett két úr szintén jöhet vele a spursbe 😀tevedes. gordeszkaval. ez volt a gondGoretzka cáfolta azon híreszteléseket, hogy Nagelsmann elveszítette volna az öltözőtÉRTSD MÁR MEG HOGY ROLLERREL JÁRT MELÓBA!!!!!
.Goretzka: “I didn't have any problems with Nagelsmann. I don't know how it was with others — but I can say that he didn't lose the dressing room” 🚨🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 26, 2023
“The news of Julian sacked was a shock! We [players] were all surprised”. pic.twitter.com/JEeVzuNcsw
Sixo
😀
Tony Adams
@Sixo
allitolag Neuer, Ulreich, Gnabry, Sane, Mane, Musiala voltak ellene, Goretzka, Kimmich, a legnagyobb tamogatoi, plusz de Ligt, Upamecano es Pavard. Muller semleges volt.
csebi
több mint 3 éve
Jó lenne ha ez így működne, de mint 2021 nyarán láthattuk, a nagy edzőket semmi nem kötelezi arra, hogy valahol edzenek, simán kiülhetnek egy évet ha nem elég jó az ajánlat amit a csapat ad. Akkor ugye mindenki szóba jött a Spursel, Conte akkor is ott volt, de végül senki sem egyezett meg a csapat, pedig pl Fonseca vagy Gattuso nagyon közel volt hozzá, Flick kiröhögte a csapatot, Conte is inkább kiült volna egy szezont, úgyhogy maradt Nuno, akit 2-3 hónap után ki kellett baszni. Könnyen lehet, hogy hasonló lesz, Nagelsmannnak nem tetszenek majd a tervek és mondjuk az ausztrált vagy Thomas Frankot kinevezik.szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
csebi
több mint 3 éve
szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
több mint 3 éve
tevedes. gordeszkaval. ez volt a gondGoretzka cáfolta azon híreszteléseket, hogy Nagelsmann elveszítette volna az öltözőtÉRTSD MÁR MEG HOGY ROLLERREL JÁRT MELÓBA!!!!!
.Goretzka: “I didn't have any problems with Nagelsmann. I don't know how it was with others — but I can say that he didn't lose the dressing room” 🚨🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 26, 2023
“The news of Julian sacked was a shock! We [players] were all surprised”. pic.twitter.com/JEeVzuNcsw
Sixo
😀
Tony Adams
@Sixo
allitolag Neuer, Ulreich, Gnabry, Sane, Mane, Musiala voltak ellene, Goretzka, Kimmich, a legnagyobb tamogatoi, plusz de Ligt, Upamecano es Pavard. Muller semleges volt.
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.Közép Afrika elég jó tipp, fenn is van a fogadószelvényemen
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.Elképesztő.
Sixo
Concacafban Mexikónak elég votl egy iksz Jamaika ellen, megnyerték az A-csoportot. Papírforma. Kuba és Haiti feljutott.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.
több mint 3 éve
Nem baj, Pochettino még ott van, nem?Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo

több mint 3 éve
mondjuk attól is függ hogy bemegy-e a büntető. a kimarad half distance, a bemegy akkor a 15 yard penalty will be added during the kickoff 😀half distance from the goal lineUnsportsmanlike conduct + 15 yardA FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.volt alapja hogy kiállítsa?
Tony Adams
mert most már van
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ezt a "ciao" jelezte 😀, de igazad van így mindenkinek átjön 😊Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao
több mint 3 éve
Kicsit Hámeszes.UD Ibiza's Iván Morante made jaws drop to the floor 🫢
— B/R Football (@brfootball) March 26, 2023
(via @MovistarFutbolpic.twitter.com/xxWEgEs0x4
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Aztakurva, valami bűzlik Dániában 😳Tippmiksz 😁
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Tippelj 😄Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
Zambia nyert Lesothoban, ők szinte már ki is jutottak.
warr_b
Szerintem nekem ennyi elég is volt Afrika Andorráinak rangadójából.
Kampman
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csak az utolsó 5 percre kapcsolnak oda, az addigi 195 kör kőrözést csak a fanatikusok nézik 😉Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
Kampman
warr_b
Mikey
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
Kampman
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May