Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
LOL
Kruscsicsot kiteszik Újpesten, pár nap múlva ő lesz az edző Kisvárdán
Szakadok
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634
Amúgy Potterbe mi ennyire vonzó? Kicsit Moyes érzésem van vele. Csinált egy nem rossz csapatot, majd elment egy nagy csapathoz, ami utána szarabb lett, a kiscsapat meg amit ott hagyott jobb. 😀

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha van esze a Spurs vezetőségének akkor nyáron egy rebuild, Kane és a favágók lapát, Pottert edzőnek (nyárig úgyis kirakja az amerikai ha lát egy hype-olt nevet az Football Manager Twitter accounton) és mehet a buli.

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 185
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Csak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Sixo
szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.
csebi
Az év végéig állítólag Conte másodedzője, Stellini viszi a gárdát.
empty taxi
mondjuk ez nem feltetlenul rossz dontes.
megnezhetik, hogy ki szabadul fel addigra, tisztabb kep lesz az edzoi fronton.
lehet Nagelsmannak is jol jon egy kis ido mig ezt megemeszti, megis az alom meloja volt, es nagyon hirtelen jott a kirugas neki, Salihamidzic is azt nyilatkozta tegnap, hogy beszeltek penteken szemelyesen, meg szombaton telefonon, de most ad neki egy kis idot, feldolgozni ezt, es 1-2 honap mulva elhivja vacsorazni. hangsulyozta, hogy nagyon jo kapcsolatuk volt (Flicknel nem emlekszem, hogy ennyire hangsulyos lett volna).

ami amugy nem tetszett a tegnapi nyilatkozatban, hogy hetfon elemeztek az idei szereplest, es nem igazan talaltak a problemat, hogy miert voltunk ennyire gyengek a bundasban iden, de vegul odajutottak, hogy Nagelsmann miatt tortent ez. eleg fura gondolatmenetet irt le.
sztem nem hittek benne, hogy a city ellen tovabb tud menni a csapat, alapvetoen nyaron akartak levaltani Nagelsmannt, ha nincs BL gyozelem, es akkor kinevezni Tuchelt, de aztan jott ez a surgetes Tuchel campbol, hogy most vagy soha, mert alair a Spursbe, es leptek meg ezt.
ami meg fura volt, hogy azt mondtak, hogy 3. feltol szivargott ki az egesz, meg azelott, hogy Tuchel alairta volna a megallapodast, nem a Bayern reszerol, viszont nem a Tuchel campbol. DE AKKOR KI A TOKOM A 3. FEL??? KI TUDHATOTT MEG ERROL?
csebi
Nagelsmann nöjének tuti vannak besúgói...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 342 — Lucas Scott
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Csak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Sixo
szoval ha nem lepunk akkor vszeg Tuchel oda irt volna ala mult heten. igy vszeg Nagelsmann fog (sztem). ha van egy kis eszuk.
csebi
empty taxi
mondjuk ez nem feltetlenul rossz dontes.
megnezhetik, hogy ki szabadul fel addigra, tisztabb kep lesz az edzoi fronton.
lehet Nagelsmannak is jol jon egy kis ido mig ezt megemeszti, megis az alom meloja volt, es nagyon hirtelen jott a kirugas neki, Salihamidzic is azt nyilatkozta tegnap, hogy beszeltek penteken szemelyesen, meg szombaton telefonon, de most ad neki egy kis idot, feldolgozni ezt, es 1-2 honap mulva elhivja vacsorazni. hangsulyozta, hogy nagyon jo kapcsolatuk volt (Flicknel nem emlekszem, hogy ennyire hangsulyos lett volna).

ami amugy nem tetszett a tegnapi nyilatkozatban, hogy hetfon elemeztek az idei szereplest, es nem igazan talaltak a problemat, hogy miert voltunk ennyire gyengek a bundasban iden, de vegul odajutottak, hogy Nagelsmann miatt tortent ez. eleg fura gondolatmenetet irt le.
sztem nem hittek benne, hogy a city ellen tovabb tud menni a csapat, alapvetoen nyaron akartak levaltani Nagelsmannt, ha nincs BL gyozelem, es akkor kinevezni Tuchelt, de aztan jott ez a surgetes Tuchel campbol, hogy most vagy soha, mert alair a Spursbe, es leptek meg ezt.
ami meg fura volt, hogy azt mondtak, hogy 3. feltol szivargott ki az egesz, meg azelott, hogy Tuchel alairta volna a megallapodast, nem a Bayern reszerol, viszont nem a Tuchel campbol. DE AKKOR KI A TOKOM A 3. FEL??? KI TUDHATOTT MEG ERROL?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 279 — NFL bracket champion '26
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Sixo
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Sixo
csebi
Jó lenne ha ez így működne, de mint 2021 nyarán láthattuk, a nagy edzőket semmi nem kötelezi arra, hogy valahol edzenek, simán kiülhetnek egy évet ha nem elég jó az ajánlat amit a csapat ad. Akkor ugye mindenki szóba jött a Spursel, Conte akkor is ott volt, de végül senki sem egyezett meg a csapat, pedig pl Fonseca vagy Gattuso nagyon közel volt hozzá, Flick kiröhögte a csapatot, Conte is inkább kiült volna egy szezont, úgyhogy maradt Nuno, akit 2-3 hónap után ki kellett baszni. Könnyen lehet, hogy hasonló lesz, Nagelsmannnak nem tetszenek majd a tervek és mondjuk az ausztrált vagy Thomas Frankot kinevezik.
Sixo
nem vagyok benne biztos. sztem Tuchel elvallalta volna a Spurst, ugye Low Zsolti is mondta asszem a teljes terjedelemben, hogy most mar vmi ki fog nezni nekik, eleg volt a pihi, sztem a Spursre gondolt, latszott, hogy eleg nagy zsakutca ez Conteval. ha nem tetszene neki a spurs projekt akkor miert volt meg mar a jegye keddre, hogy odarepuljon targyalni?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 482
Goretzka cáfolta azon híreszteléseket, hogy Nagelsmann elveszítette volna az öltözőt
.
Sixo
ÉRTSD MÁR MEG HOGY ROLLERREL JÁRT MELÓBA!!!!!

😀
Tony Adams
tevedes. gordeszkaval. ez volt a gond

@Sixo
allitolag Neuer, Ulreich, Gnabry, Sane, Mane, Musiala voltak ellene, Goretzka, Kimmich, a legnagyobb tamogatoi, plusz de Ligt, Upamecano es Pavard. Muller semleges volt.
csebi
Akkor az említett két úr szintén jöhet vele a spursbe 😀
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 380 — LIGHTS OUT!
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Sixo
csebi
Jó lenne ha ez így működne, de mint 2021 nyarán láthattuk, a nagy edzőket semmi nem kötelezi arra, hogy valahol edzenek, simán kiülhetnek egy évet ha nem elég jó az ajánlat amit a csapat ad. Akkor ugye mindenki szóba jött a Spursel, Conte akkor is ott volt, de végül senki sem egyezett meg a csapat, pedig pl Fonseca vagy Gattuso nagyon közel volt hozzá, Flick kiröhögte a csapatot, Conte is inkább kiült volna egy szezont, úgyhogy maradt Nuno, akit 2-3 hónap után ki kellett baszni. Könnyen lehet, hogy hasonló lesz, Nagelsmannnak nem tetszenek majd a tervek és mondjuk az ausztrált vagy Thomas Frankot kinevezik.

több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Sixo

több mint 3 éve
Goretzka cáfolta azon híreszteléseket, hogy Nagelsmann elveszítette volna az öltözőt
.
Sixo
ÉRTSD MÁR MEG HOGY ROLLERREL JÁRT MELÓBA!!!!!

😀
Tony Adams
tevedes. gordeszkaval. ez volt a gond

@Sixo
allitolag Neuer, Ulreich, Gnabry, Sane, Mane, Musiala voltak ellene, Goretzka, Kimmich, a legnagyobb tamogatoi, plusz de Ligt, Upamecano es Pavard. Muller semleges volt.

Szerkesztette: csebi

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 470 — Kinek mit intézett a kormánya
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.
Sixo
Közép Afrika elég jó tipp, fenn is van a fogadószelvényemen

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 719 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.
Sixo
Elképesztő.

Concacafban Mexikónak elég votl egy iksz Jamaika ellen, megnyerték az A-csoportot. Papírforma. Kuba és Haiti feljutott.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Sixo
Nem baj, Pochettino még ott van, nem?

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
A FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.
Tony Adams
volt alapja hogy kiállítsa?
mert most már van
Negritis, a vajda
Unsportsmanlike conduct + 15 yard
Heisman nádor
half distance from the goal line
Negritis, a vajda
mondjuk attól is függ hogy bemegy-e a büntető. a kimarad half distance, a bemegy akkor a 15 yard penalty will be added during the kickoff 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor
Sixo
Ezt a "ciao" jelezte 😀, de igazad van így mindenkinek átjön 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao
Heisman nádor

több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao

több mint 3 éve
Kicsit Hámeszes.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
Tyí Marokkó de elkente a brazilokat.

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 865 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Aztakurva, valami bűzlik Dániában 😳
warr_b
Tippmiksz 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 719 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sierra Leone is vezet Sao Toméban Marokkóban.
Kampman
Nagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.

Zambia nyert Lesothoban, ők szinte már ki is jutottak.
warr_b
0-2

Szerintem nekem ennyi elég is volt Afrika Andorráinak rangadójából.
Kampman
Hahh. Nem való mindenkinek 😁
warr_b
Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛
Mikey
Tippelj 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 623 — Patriot
Kampman

warr_b
0-2

Kampman
warr_b
Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛
Mikey
Csak az utolsó 5 percre kapcsolnak oda, az addigi 195 kör kőrözést csak a fanatikusok nézik 😉

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 525
Kampman

warr_b
0-2

Kampman
warr_b

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May