Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 380 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 730 — The Mathematician
yay, kevesebb cringe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pedig vicces volt

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Horvátoknak kicsit visszanyalt a fagyi. Wales a 93. percben egyenlített, egyetlen kaput eltalált lövéssel. Nyilván jóval kisebb téttel bírt a meccs. Nehezen látom, hogy a horvátok ne jutnának így is tovább.
Guyana Bermuda elleni idegenbeli győzelemmel még harcban van a feljutásért, de hát továbbra is egy win Haitinak Montserrat ellen és megnyerték a csoportot.
Nicaragua nagyarányú győzelmével a csoportja élére állt, letaszítva TT az első helyről. 3 nap múlva TT vs Nicaragua, TTnek győzni kell, hatalmas meccsre van kilátás.
Guatemala Belize elleni kötelező idegenbeli győzelemmel versenybe maradt a feljutásért. Itt is hatalmas meccsre van kilátás, az egymástól 1 pontra lévő Guatemala vs Francia Guinea a csoport elsőségért. a vendégek lesznek előnyben.
Ahogy arra számítani lehetett, az eddig a csoportját toronymagasan vezető Bonaire, a csoport vége felé kullogó Sint Maarten ellen 6-1es vereséget szenvedett. Az utolsó fordulóban dől el, hogy Bonaire ki tud-e esni ekkora előnyből.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 730 — The Mathematician
Ezek a németek szépen elkezdték vágni maguk alatt a fát. Csodálkoznék ha ilyen hangulatban továbbjutnának a BL-ben.
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/03/25/sajtohir-a-bayernnel-csalodtak-maneban-emiatt-jurgen-kloppot-hibaztatjak
Matthew99
szar az orvosi és edzői stábunk
a másik a hülye 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
😀

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 468 — Kinek mit intézett a kormánya
Én maradtam le valamiről? Mit keresnek a fehéroroszok az EB selejtezőben? Nem az volt ,hogy minden orosz meg fehérorosz ki van zárva mindenhonnan?
Sixo
Fociban fehéroroszok nem

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szegény Kvaratskhelia, a georgiaiaknál már a kezdőbe sem fér be 😕 Milyen játékosok lehetnek ott.

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 397 — Invisible man
Ezek a németek szépen elkezdték vágni maguk alatt a fát. Csodálkoznék ha ilyen hangulatban továbbjutnának a BL-ben.
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/03/25/sajtohir-a-bayernnel-csalodtak-maneban-emiatt-jurgen-kloppot-hibaztatjak

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Én maradtam le valamiről? Mit keresnek a fehéroroszok az EB selejtezőben? Nem az volt ,hogy minden orosz meg fehérorosz ki van zárva mindenhonnan?

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 342 — Lucas Scott
Lehet ezernyi gond egy edzővel, szakmai, személyes, barátnője, stb., ettől még semmi nem indokolja, hogy egy magát komoly sportigazgatónak gondoló ember ne szemtől-szembe mondja meg neki először, hogy “ki vagy rúgva”. Ezt elbaszta Brazzo, nincs mese. Csak ha belegondolok abba, hogy sokak szerint Hansi is miatta ment el, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy van-e olyan edző a vilàgon, aki neki jó lesz (félek nem az egyébként nem könnyű ember hírében álló Tuchel lesz az), illetve hogy még hány ilyen lehet, mielőtt őt cseréljük le?
StormST
Elvileg Tuchelnek már megvolt a jegye keddre Londonba h a Tottenham állásáról tárgyaljon és erre jött a Bayern konkrét ajánlata, ami csütörtök estére lett végleges. Ezután jött a szivárogtatás h már megvolt h pénteken személyesen közlik Nagelsmannal. Gaz amúgy ez mert sztem már csütörtökön délelőtt lehetett tudni h lesz megegyezés ergo simán lehetett volna már délután közölni vele személyesen. Elképesztően elszúrták ezt és igen én is tartok attól h Kahnnak meg Salinak kb senki sem lesz jó főleg hatalmas kétségeim vannak h épp Tuchellal tudnak együtt dolgozni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 468 — Kinek mit intézett a kormánya
Az olaszoknál csütörtökön kezdő középcsatár, Mateo Retegui iránt az Atléti érdeklődik
(A csatár csak egy európai klubbot követ instán, a matracosokat)

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 577 — Sworn to the Dark
Szépen köszöntik a törököket Jerevánban.
Kampman
1-0
hajrá örmények

built for this shit

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 037
Szépen köszöntik a törököket Jerevánban.

több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 792 — SB 50 Champion @ Grund
Én egyébként azon mosolyogtam, amikor megírták, hogy hétfőn már Tuchel vezeti edzést. Kinek vajon? Kb a teljes keret válogatottnál van, a nagy része 27-28-án még meccset játszik, kb csak a cserekapusok, Sarr, Sane és Müller van Münchenben, meg Musiala és Choupo, de ők meg sérültek. Alapból se lett volna egyszerű felkészülni a Dortmund meccsre, de így…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 792 — SB 50 Champion @ Grund
Lehet ezernyi gond egy edzővel, szakmai, személyes, barátnője, stb., ettől még semmi nem indokolja, hogy egy magát komoly sportigazgatónak gondoló ember ne szemtől-szembe mondja meg neki először, hogy “ki vagy rúgva”. Ezt elbaszta Brazzo, nincs mese. Csak ha belegondolok abba, hogy sokak szerint Hansi is miatta ment el, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy van-e olyan edző a vilàgon, aki neki jó lesz (félek nem az egyébként nem könnyű ember hírében álló Tuchel lesz az), illetve hogy még hány ilyen lehet, mielőtt őt cseréljük le?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Julian Nagelsmann's girlfriend a 'BIG problem' at Bayern Munich & 'didn't go down well' in dressing room as Markus Babbel makes controversial claim

www.goal.com/en-gb/news/julian-nagelsmann-girlfiend-problem-bayern-munich-markus-babbel/bltf3dcb8fa867b3770?fbclid=IwAR2EvgxKlbJdZPNT_GuAgBByRQj0_OZpibEfnn603TCDX6m06ajs3igTytw
ozibozi
Felnőtt emberek akik megtehetik -és valószínűleg meg is teszik- hogy végigdugják Németország celebvilágjának/médiájának minden tagját majd ezen sóhajtoznak, persze.
Kirúgják az edzőt, és a következő problémákra derül fény:
A rohadék rollerrel jár, újságíró barátnője van, és síel.
Kikezdhetetlen szakmai érvek. 😀😀😀

"This was the most difficult decision of my time as sporting director at Bayern. I have had an open, trusting, friendly relationship with Julian from day one. I regret the separation from Julian."

Mintha a Nyíregyháza váltott volna edzőt, nem Európa egyik gigaklubja. 😀
Tony Adams
Állítólag több játékos is emiatt tartott Nagelsmannal személyes dolgokról beszélni, mert féltek attól h másnap kikerül a bildbe. Elhiszem h ez nem szerencsés ráadásul olyan szinte pletykaltak mindent és írogatnak állandóan a Bayern játékosairol h megértem azt h emiatt aggódtak.

Amúgy Tuchelnek megvolt a bemutatása nyilván a szokásos dolgokat elmondta amit kell. Ami érdekes volt h azt mondta h kedd este volt az első kapcsolatfelvétel (amit ketlek) és h Nagelsmannt nem fogja keresni a csapat kapcsán majd később ha nyugodtabb lesz a légkör beszél vele személyes dolgokról de nem taktikárol vagy ilyesmiről.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Julian Nagelsmann's girlfriend a 'BIG problem' at Bayern Munich & 'didn't go down well' in dressing room as Markus Babbel makes controversial claim

www.goal.com/en-gb/news/julian-nagelsmann-girlfiend-problem-bayern-munich-markus-babbel/bltf3dcb8fa867b3770?fbclid=IwAR2EvgxKlbJdZPNT_GuAgBByRQj0_OZpibEfnn603TCDX6m06ajs3igTytw
ozibozi
Felnőtt emberek akik megtehetik -és valószínűleg meg is teszik- hogy végigdugják Németország celebvilágjának/médiájának minden tagját majd ezen sóhajtoznak, persze.
Kirúgják az edzőt, és a következő problémákra derül fény:
A rohadék rollerrel jár, újságíró barátnője van, és síel.
Kikezdhetetlen szakmai érvek. 😀😀😀

"This was the most difficult decision of my time as sporting director at Bayern. I have had an open, trusting, friendly relationship with Julian from day one. I regret the separation from Julian."

Mintha a Nyíregyháza váltott volna edzőt, nem Európa egyik gigaklubja. 😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Négerman jöhet a Spursbe. Bajnokcsapat!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 374

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 374
Madagaszkár Africa Cup of Nations qualija után ez a 2. legfőbb vágyam

Sixo
Amúgy sietnetek kell mert állítólag a psg és a real is komolyan gondolkodik rajta. Sztem bárhova megy nagy eredményeket fog elérni, lehet ő lesz aki Kanet hozza juttatja az első trofeajahoz. Ebben reménykedtem amúgy de nem így …
csebi
Nem bánnám ha a Romaban kötne ki.
De gondolom nincs sok esély rá!
steelwolf
Miért Joset kiteszik?
csebi
Örülnék neki.
Ha nem lesz BL, akkor lehet h új edző, játékosok jönnek.
Vannak eredmények, de a játék nézhetetlen.
Egyelőre élvezi a vezetőség bizalmát, de ha nem lesznek eredmények akkor kalap, kabát.
steelwolf
egy Romatól még tud felfelé bukni
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Finom lesz a ma esti Örmény- Török meccs is, szeretik nagyon egymást.🤐
több mint 3 éve
Madagaszkár Africa Cup of Nations qualija után ez a 2. legfőbb vágyam

Sixo
Amúgy sietnetek kell mert állítólag a psg és a real is komolyan gondolkodik rajta. Sztem bárhova megy nagy eredményeket fog elérni, lehet ő lesz aki Kanet hozza juttatja az első trofeajahoz. Ebben reménykedtem amúgy de nem így …
csebi
Nem bánnám ha a Romaban kötne ki.
De gondolom nincs sok esély rá!
steelwolf
Miért Joset kiteszik?
csebi
Örülnék neki.
Ha nem lesz BL, akkor lehet h új edző, játékosok jönnek.
Vannak eredmények, de a játék nézhetetlen.
Egyelőre élvezi a vezetőség bizalmát, de ha nem lesznek eredmények akkor kalap, kabát.
steelwolf
Mondjuk nem bántásból de amilyen klubok felmerülnek most Nagelsmannal sztem egy Roma masszív visszalépés lenne neki.