Soccer
Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
Zambia nyert Lesothoban, ők szinte már ki is jutottak.
warr_b
Szerintem nekem ennyi elég is volt Afrika Andorráinak rangadójából.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
Szerintem nekem ennyi elég is volt Afrika Andorráinak rangadójából.
Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman

Aztakurva, valami bűzlik Dániában 😳Nyugi, a visszavágón már biztos játszik Hamlet is.
warr_b

half distance from the goal lineUnsportsmanlike conduct + 15 yardA FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.volt alapja hogy kiállítsa?
Tony Adams
mert most már van
Negritis, a vajda
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Unsportsmanlike conduct + 15 yardA FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.volt alapja hogy kiállítsa?
Tony Adams
mert most már van
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Poloska vagyok.
A FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.volt alapja hogy kiállítsa?
Tony Adams
mert most már van
A FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.szal a fifa bohóc mert megakadályozza azt a lépést ami miatt bohócok?Tipikus FIFA döntés.Én azt nem értem, hogy ha ennyire fáj a Fifa-nak, hogy egy 11-est valamilyen módon ki lehet hagyni, hisz már évek óta különös hangsúlyt fektetnek a kapusok dolgának megnehezítésére (fokozott figyelem, hogy előbb mozdul-e el, nem léphet ki az alapvonalról, sorozatos újrarugatások), akkor miért nem üres kapura kell rúgni a 11-est? Sőt, a kapusnak be lehetne kötni a szemét, vagy a 11-es lehetne akár automatikus gól is. Értem, hogy a gólt szerző csatár nagyobb pénzt jelent mezeladásban, mint a kapus, meg sztárságban is többet ér, de ez kicsit túlzás már.Pedig vicces voltNekem az a kérdésem h mi lesz a “fairly distract”? Hiszen csak az unfair tilos
🚨🧤𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | From July 1st, IFAB rule changes have prevented goalkeepers from taunting during penalties.
— EuroFoot (@eurofootcom) March 25, 2023
➤ GKs cannot touch goalposts & nets
➤ Delay execution of penalty
➤ Unfairly distract the taker
➤ Behaviours that fail to show respect pic.twitter.com/2DAexoKSMT
Sixo
csebi
vpi
Egy bolond ember van, Martinez, aki kb nevetségessé tette az egész kapusokra vonatkozó procedúrát. De ő sem hülye, nézzétek meg, a Pben nem meri ezt megtenni, mert tudja, azonnal reagálna rá a bíró, magát szívatná meg, ezért PL meccsekre egy JÓVAL kifinomultabb "csomagja" van a srácnak.
De érdekes mód a válogatott meccsen tudja hogy megteheti, mert a FIFA egy bohóc szervezet.
Tony Adams
wtf
Negritis, a vajda
szal a fifa bohóc mert megakadályozza azt a lépést ami miatt bohócok?Tipikus FIFA döntés.Én azt nem értem, hogy ha ennyire fáj a Fifa-nak, hogy egy 11-est valamilyen módon ki lehet hagyni, hisz már évek óta különös hangsúlyt fektetnek a kapusok dolgának megnehezítésére (fokozott figyelem, hogy előbb mozdul-e el, nem léphet ki az alapvonalról, sorozatos újrarugatások), akkor miért nem üres kapura kell rúgni a 11-est? Sőt, a kapusnak be lehetne kötni a szemét, vagy a 11-es lehetne akár automatikus gól is. Értem, hogy a gólt szerző csatár nagyobb pénzt jelent mezeladásban, mint a kapus, meg sztárságban is többet ér, de ez kicsit túlzás már.Pedig vicces voltNekem az a kérdésem h mi lesz a “fairly distract”? Hiszen csak az unfair tilos
🚨🧤𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | From July 1st, IFAB rule changes have prevented goalkeepers from taunting during penalties.
Sixo
csebi
vpi
Egy bolond ember van, Martinez, aki kb nevetségessé tette az egész kapusokra vonatkozó procedúrát. De ő sem hülye, nézzétek meg, a Pben nem meri ezt megtenni, mert tudja, azonnal reagálna rá a bíró, magát szívatná meg, ezért PL meccsekre egy JÓVAL kifinomultabb "csomagja" van a srácnak.
De érdekes mód a válogatott meccsen tudja hogy megteheti, mert a FIFA egy bohóc szervezet.
Tony Adams
wtf
Tipikus FIFA döntés.Én azt nem értem, hogy ha ennyire fáj a Fifa-nak, hogy egy 11-est valamilyen módon ki lehet hagyni, hisz már évek óta különös hangsúlyt fektetnek a kapusok dolgának megnehezítésére (fokozott figyelem, hogy előbb mozdul-e el, nem léphet ki az alapvonalról, sorozatos újrarugatások), akkor miért nem üres kapura kell rúgni a 11-est? Sőt, a kapusnak be lehetne kötni a szemét, vagy a 11-es lehetne akár automatikus gól is. Értem, hogy a gólt szerző csatár nagyobb pénzt jelent mezeladásban, mint a kapus, meg sztárságban is többet ér, de ez kicsit túlzás már.Pedig vicces voltNekem az a kérdésem h mi lesz a “fairly distract”? Hiszen csak az unfair tilos
Sixo
csebi
vpi
Én azt nem értem, hogy ha ennyire fáj a Fifa-nak, hogy egy 11-est valamilyen módon ki lehet hagyni, hisz már évek óta különös hangsúlyt fektetnek a kapusok dolgának megnehezítésére (fokozott figyelem, hogy előbb mozdul-e el, nem léphet ki az alapvonalról, sorozatos újrarugatások), akkor miért nem üres kapura kell rúgni a 11-est? Sőt, a kapusnak be lehetne kötni a szemét, vagy a 11-es lehetne akár automatikus gól is. Értem, hogy a gólt szerző csatár nagyobb pénzt jelent mezeladásban, mint a kapus, meg sztárságban is többet ér, de ez kicsit túlzás már.Pedig vicces voltNekem az a kérdésem h mi lesz a “fairly distract”? Hiszen csak az unfair tilos
Sixo
csebi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Poloska vagyok.
Meg a nője dolgozik.Goretzka cáfolta azon híreszteléseket, hogy Nagelsmann elveszítette volna az öltözőtÉRTSD MÁR MEG HOGY ROLLERREL JÁRT MELÓBA!!!!!
.Goretzka: “I didn't have any problems with Nagelsmann. I don't know how it was with others — but I can say that he didn't lose the dressing room” 🚨🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 26, 2023
“The news of Julian sacked was a shock! We [players] were all surprised”. pic.twitter.com/JEeVzuNcsw
Sixo
😀
Tony Adams

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Goretzka cáfolta azon híreszteléseket, hogy Nagelsmann elveszítette volna az öltözőtÉRTSD MÁR MEG HOGY ROLLERREL JÁRT MELÓBA!!!!!
.Goretzka: “I didn't have any problems with Nagelsmann. I don't know how it was with others — but I can say that he didn't lose the dressing room” 🚨🔴
“The news of Julian sacked was a shock! We [players] were all surprised”. pic.twitter.com/JEeVzuNcsw
Sixo
😀
Pedig vicces voltNekem az a kérdésem h mi lesz a “fairly distract”? Hiszen csak az unfair tilos
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.