Soccer
Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Rengeteg gond van a trollfocival.. régen jó volt a görbe tükör, most már nagyon átestek a ló túloldalára, több területen is.
ervinator
La Liga have removed Gavi from Barça’s squad list on their official website and he will no longer wear the No.6. ❌
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 24, 2023
The Spanish courts confirmed the cancellation of his contract and if the situation remains as it is, the player will be a free agent this summer. pic.twitter.com/OCCJnJwBqt
🥇🚨| #Tottenham want to hold talks with Julian Nagelsmann as uncertainty reigns over the future of current head coach Antonio Conte.
— The Spurs Express (@TheSpursExpress) March 24, 2023
And Sportsmail understands that in a previous attempt by #Spurs to discuss the manager’s position with the German coach, they were informed that… pic.twitter.com/48Bdgc3LcA
jah azt hittem az másik meccsDehogynem, írtam tizenpárral lejjebb:Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
warr_b
Sixo
Cape Verde-Szváziföld 0-0, itt sem ez volt a legvalószínübb eredmény.
warr_b
Dehogynem, írtam tizenpárral lejjebb:Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
warr_b
Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A francia-holland se sokkal rosszabb, ott 7 perc kellett a 2-0-hoz 😀
warr_b

az, hogy elhitték magukról,hogy csak az az igaz amit ők gondolnak... ?!Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
deyell
Tony Adams
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
deyell
Tony Adams
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"

Egy sorozat első meccsén idegenben, erre az 5 védő előtt egy szem Onana játszik, aki az Evertonban inkább 8-asként focizik, mellette-előtte-körülötte egy KdB, elől Trossard-Lukaku-Lukebakio
Rém gyenge ez a svéd kezdő is, de ha az elől lévő hármasuk ráfut erre a Faes védelemre, lesz esemény bőven.😀
Amúgy ez az Anguilla mez szerintem kurva jól néz ki.

Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
deyell
nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
built for this shit
www.youtube.com/watch?v=Gttz1DbBpnkaz egyik faszinak mekkora haja van, majdnem leér a földig. #scoutingreport
😊
warr_b
built for this shit
😊

Köszönöm ❤️ fantasztikusssssssFrom 2:50 onwards, I swear, I have never seen anything like this before. Argentina, best fans in the world. 🇦🇷pic.twitter.com/9rCdZ2hs2v
— Roy Nemer (@RoyNemer) March 24, 2023
Tony Adams
magyaroknal nincs jobb.From 2:50 onwards, I swear, I have never seen anything like this before. Argentina, best fans in the world. 🇦🇷pic.twitter.com/9rCdZ2hs2v
— Roy Nemer (@RoyNemer) March 24, 2023
Tony Adams
Tel jó lehet még simán, de akkor vagy ő vagy Mané, mert így, hogy Choupo is maradt, így Tel lesz a következő Zirkzee…Meg ugye itt volt Tel is tavaly nyáron. Télen meg Sommer és Cancelo.Én azért azzal a részével nem értek egyet, hogy a tavaly nyár annyira jó volt. Mané szerintem egyáltalán nem illett/illik a keretbe, Gravenberch se igazán, bár ő persze lehet a jövő embere, de ahhoz meg kéne találni most már a helyét, talán Tuchel meg fogja, csak akkor se jó volt jó igazolás abban a pillanatban. De Ligt volt a legjobb fogás szerintem, a többieknél inkább nevet igazoltunk, mint olyat, aki posztban vagy játékstílusban illene a csapatba...de amúgy ezért nem kéne hogy Kahnék is feleljenek?nem fognak felelni, nyilvan. meg Hassan is asszem most kapott uj szerzodest. raadasul az idei transzfereknel amugy nagyon jo volt Hassan, egy rossz szavunk sem lehet. de ahogy ezt inteztek ez nagyon gaz. Hainer is meg hetfon egy olyan Nagelsmann felszopo interjut adott, hogy csak na. nyilvan nem kell kiteregetni mindent, de azert lo tuloldalara sem kell esni, hogy mkepp 5 evre tervezunk vele, el lehetm ondani, hogy ez egy nagy klub, mindig ev vegen ertekeljuk a szezont, es a stab munkajat is stb.
legalábbis ha nem lesz BL és ne adj isten salátástál akkor Kahnt és az egész bandát ugyanúgy ki kéne baszni
nyílván nem fog megtörténni
Negritis, a vajda
ugy nez ki a penzugyi helyzet h
15 misi ment Lipcsebe kivasarlasra, meg 5 misi ket baratsagos meccs formajaban (a maradek 5 misi mar nem fog menni, ami duplazasert jart volna)
Nagelsmann eves fizetese 8-9 millio, ami jar addig neki, amig nem vallal mashol helyet
raadasul van lelepesi penz is, ami allitolag vagy nagyon sok vagy nincs is konkretan meghatarozva a szerzodesben, ami megegyezes kerdese. juliustol lett volna szabalyozva egy kisebb osszeg a kirugas esetere.
ott a Nagelsmann stab, ami lenyegben 3 ember (ket asszisztens meg egy videoelemzo), ok osszesen 5 misit visznek el evente, es nekik is addig van szerzodesuk, mint Nagelsmannak.
ja allitolag fajt a vezetosegnek, hogy Nagelsmann elugrott sielni a het elejen. hat baszki. komedia.
csebi
StormST
De ez volt egyik kritika h ilyen fiatalokat mint Tel meg Gravenberch nem épített be a csapatba es nem fejlesztette eléggé a fiatalokat.
Mané sztem jó lenne csak ez a sérülés eléggé megtörte, ősszel jól mozgott.
csebi
Gravenberch-et nincs hová beépíteni, amíg Kimmich, Goretzka és Müller a csapatnál van, addig csak valamelyik sérülése esetén lesz kezdő, de igazàn egyiket se tudja helyettesíteni…
Cancelo majd akkor derül ki, hogy mennyire volt jó vétel, ha játszik is, mondjuk az ő játszatásának valóban pont Nagelsmann egyik hibája volt az utóbbi időben, azért Stanisic nagyon nem az a szint, amit Cancelo tud hozni, mégis ő kezdett helyette…
Nekem egyébként nem az a bajom alapból, hogy kiraktuk Nagelsman-t, mert igazából csalódás, amit eddig hozott, de az időpont nagyon rossz és igazából a megvalósítás is nagyon gázos, nálam ez is fekete pont a Brazzo és Kahn neve mellett…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Bissau-Guinea vezet Nigériában, már az 56. percben járunk. Jose Peseiro már hármat cserélt a hazaiaknál.Maradt is a 0-1, újabb meglepi!
warr_b
Dél-Afrika meg egy kényelmes kétgólos vezetés balfaszkodott el otthon a nem túl acélos Libéria ellen, és végül csak iksz lett belőle... nem tehetik ki az ablakba ezt a teljesítményt.
Nyolctól folytatódnak a selejtezők, olyan csemegékkel mint Burkina Faso-Togo, vagy Mali-Gambia.