NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
2
2
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nekem nincs jo megerzesem a mai meccsel kapcsolatban, remelem ramcafolnak a sracok.Megtették 😊
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 572
15 -20 eve?Szep csendben Rossi osszerakott egy olyan csapatot ami barhova kijuthat.Bolla nagyon jo.22 éves, Kerkez 19, hihetetlen ez azért
Remelem Fiola tobbet nem kerul ele a rangsorban. Eg es fold a ket jatekos.
Kenny
Ennek a válogatottnak vb-ért kell mennie lassan
r.baggio
Mondjuk kellett hozza ket okos honositas is, de akkor is. Ez egy nagyon jo alapanyag, ilyen szerintem 15-20 eve nem volt.
Kenny
akkor volt jo alapanyag?
csak egy pelda. 2005
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2005-10-12/magyarorszag-horvatorszag
talan a 96-os atlantai lehetett jo alapanyag, de ott huztak egy nagy offot szerbia utan.
több mint 3 éve
2012-ben egy magyar-török vb-selejtezőn voltam még a régi Puskásban, amikor konkrétan nem tudtam leülni, mert fizikai fájdalmat jelentett volna a jéghideg szék.Gondolkodtam rajta hogy menjek-e vagy ne.Francnak van kedve fagyoskodni 😁😁😁
Hát ennyit erről. Faszom.
Coolearie
ThundersNFL a Jobbágy
2014-ben meg egy Fradi-Felcsúton olyan szinten megáztam, mint még sosem életemben.
A meccsélmények megérik az influenzát.
több mint 3 éve
Dibusz lábbal…
több mint 3 éve
Szegény Ádám Martin úgy zihál a közeli képeken fájó arccal, hogy az akár egy Bfüredi szívkórházas becsületére is válhatna. 😊
több mint 3 éve
Ilyen bénán kezet rúgni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Heintz!!!!!!
több mint 3 éve
Gondolkodtam rajta hogy menjek-e vagy ne.Francnak van kedve fagyoskodni 😁😁😁
Hát ennyit erről. Faszom.
Coolearie
Draft

több mint 3 éve
Gondolkodtam rajta hogy menjek-e vagy ne.Hát ennyit erről. Faszom.
több mint 3 éve
rég támadtunk már ilyen jól...
built for this shit
több mint 3 éve
Beszartál mi Jinx sötét ura 😁😁😁Csak az a baj, hogy most 2-0 az állás, az meg a legveszélyesebb eredmény a soccerban, szóval rúgjunk gyorsan egy harmadikat is, biztos, ami biztos.Köszi Szoboszlai és Ádám Martin.
iktriad
iktriad
Draft

több mint 3 éve
Nem gondoltam hogy ennyire gyengèk (illetve nekünk megy ennyire 😛)
több mint 3 éve
Ezek Bolgárok tényleg fosok....mi meg kurva jók vagyunk....na végre amitől féltem az eddig nem jön hála az égnek
Draft

több mint 3 éve
Végre Szobi jól játszik egy válogatott meccsen 😃
több mint 3 éve
Csak az a baj, hogy most 2-0 az állás, az meg a legveszélyesebb eredmény a soccerban, szóval rúgjunk gyorsan egy harmadikat is, biztos, ami biztos.Köszi Szoboszlai és Ádám Martin.
iktriad
több mint 3 éve
Szoboszlai 3 megmozdulása 3 gól
több mint 3 éve
Ott a harmadik 😉
több mint 3 éve
Csak az a baj, hogy most 2-0 az állás, az meg a legveszélyesebb eredmény a soccerban, szóval rúgjunk gyorsan egy harmadikat is, biztos, ami biztos.Tessék 😊...
iktriad
több mint 3 éve
Azt csinálunk a pályán, amit akarunk. Szokatlan látvány ez, de meg tudom szokni. 😀De ehhez kell egy gyenge Bulgária is...mert kb most olyan szinten vannak mint mi voltunk vag 10 éve....
iktriad
Nekik az aranyélet 1994 USA VB
Draft

több mint 3 éve
észtek vezetnek Ausztria ellen idegenben.
built for this shit
több mint 3 éve
Volt ott még legalább egy Berbatov a keretben, bár a svédek elleni 5-0 lett az ő Irapuatojuk2004 óta nem jutottak ki sehova.Eddig jó , de Bulgária tényleg ennyit tud?Aha, ők nagyon legatyásodtak, mióta az aranygenerációjuk befejezte
ThundersNFL a Jobbágy
r.baggio
A 2006-os vb-selejtezőkben egyértelműen jobbak voltak nálunk még.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hajdú B már most arcoskodik....de egész pofás eddig a válogatott....nagy csoda nem történik akkor Szerb-Mond te torokcukor - Magyarország között dől az 1-2....plusz nekünk a Nemzetek Ligája helyezés is segít
Draft

több mint 3 éve
Azt csinálunk a pályán, amit akarunk. Szokatlan látvány ez, de meg tudom szokni. 😀
több mint 3 éve
Dehogy nem, olyan szèp volt Galyatetőn március 15-èn, hógolyóztak az ifjak.Örüljünk hogy nem havazott márciusban...Marcius 27-èn 😁Ideális fociidő.Hülye HajduB lassan több gól rúgunk mint ahány fok van...😏 azèrt mèg khm 🥴3 fok van...
dande2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
warr_b
dande2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Remélhetőleg Kerkez jól választ csapatot nyáron.