Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 265 — The Mathematician
csak piros miatt lehet visszanézni a dán helyzetet mer kint volt

nem kint volt?
de 😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 589 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na Allegrit megbuktatják a srácok....?

A Citynek meg milyen szerencsètlen módon veszik el a gólt....ezeket èn elengednèm...

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 585 — I like the Texans, I like who we are
szerintem nincs igazad speciel most. akármennyire is ellenszenves sokaknak Dzsudzsi, azért álljon meg a menet, hogy ilyet megtehet valaki. a trash talk megy egész meccsen, bírja már ki Mmaee hogy nem áll bele. persze fradi, mindent megtehet. szerintem ha fordítva van ez akkor már nem állna lángokban a ner sajtó? vagy itt....ez kurva nagy prosztó dolog volt. ráadásul Kecsó ellen is izmozott a gyerek már.
Nemzetes és Méltóságos petey
Ez nem Fradi kérdés, ez Zidane-feeling. Sosem tudjuk meg mit mondott neki Zsuzsi. Ha leköpi azt mondom oké, de csak elköpött előtte. Nem fradistaként is röhögtem volna, mint az állat, hogy mekkora troll már Mmaee.
A szándék persze büntetendő, de amikor Zsuzsi áll a bíró előtt és 20 centiről üvölt hogy “b…. szájba a büdös k… anyádat te f….ó”, az nem büntetendő? A magyar fociban nincs határ.
Zsuzsiról meg tényleg 1 hete nincs hír, örülök hogy sikerült újat találni. Állítom ha ez Bódival vagy Baráth-tal történik, akkor nincs médiavisszhang.
De ők ennél kulturáltabb játékosok, szóval ügy sem lenne.

PS: abból lett ügy meg eltiltás, amikor Ferenczi rálépett az ellenfél földön fekvő játékosának lábára? Vagy Szécsi a szintén földön fekvő ellenfelet rúgta arcon labdával, fújás után?
jobbágy#JC6
Itt a lényeg. Fradista vagy. Egybol arra raktad a hangsúlyt hogy amúgy is Zsuzsi szar volt egész meccsen meg rég szerepelt a sajtóban.
Fradi játékosoknál ez a szint ez van, mert érinthetetlenek. De lényegtelen a klub, egyértelmű volt Mmae szándéka, az ilyen trogernek pedig nincs helye a profi labdarúgásban.
Elfogult vagy persze mert saját játékosról van szó. Szar volt az egész Debrecen és Dzsudzsi is, de akkor már le kell köpni, vagy szerinted van az az élethelyzet egy első osztályú meccsen amire ez a normális reakció?
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 056
Zizit kitette a keretből a Vidi.

@petey, őszinte kérdés:

- Budu tavaly alig játszott, ha játszott is gyenge volt, így kölcsön adták.
- Újpesten megtáltosodott, szeretett ott játszani és őt is gyorsan megszerették
- a Vidi nem akarta eladni, visszahívták
- Budu nem őrült ennek, nem érzi jól magát Fehérváron, ennek ellenére visszament, alázatosan
- játszik a csapat az ex-csapata ellen.
- a végén az újpesti szurkolok megtapsolják, éltetik
- Budu kimegy megköszönni nekik, visszatapsol
- majd mezt cserél az egyik barátjával
- tegyük fel fázik, felveszi és úgy megy be

Erre ti kiteszitek az egyik legjobb támadótokat, mert tiszteletlen volt a klubbal szemben.

Kajak nem értem. Segítesz?
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 878 — Steelers fan
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-kozlemeny-a-ryan-mmaee-dzsudzsak-incidensrol-2917991

Kabaré.

Képzelem hogy történt:
- Te Jocó, rég volt már rólam cikk, találjunk már ki valamit.
- Hmm. A teljesítményed szar volt, majdnem kaptunk rólad hármat, ez nem volt válogatott szint. Hmm hmm. Oh, volt az a köpés az arcod előtt, ez jó lesz.. amúgy mit mondtál neki?
- Á semmi, megkérdeztem hogy szolgál az édesanyja egészsége, miután gusztustalan módon leszerelt. Hogy képzeli? Nincs ezekben tisztelet.
- Hát igen. Na, hívom a sajtósokat, várj..
jobbágy#JC6
szerintem nincs igazad speciel most. akármennyire is ellenszenves sokaknak Dzsudzsi, azért álljon meg a menet, hogy ilyet megtehet valaki. a trash talk megy egész meccsen, bírja már ki Mmaee hogy nem áll bele. persze fradi, mindent megtehet. szerintem ha fordítva van ez akkor már nem állna lángokban a ner sajtó? vagy itt....ez kurva nagy prosztó dolog volt. ráadásul Kecsó ellen is izmozott a gyerek már.
Zsuzsinak időről időre kell egy kis sírás, sértődés. Ha olyat kapott volna mint Völler Rijkaardtól meg is érteném, hogy még két nap múlva is ezen rugóznak, de nem volt ebben ennyi.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 481 — Cowboys fan
A PSG előbb adná el a fürdős ribancát bárkinek ingyen mint a Madridnak. Plussz Perez jó eséllyel nem is mozdulna rá.

A Pool pletyka mondjuk elég merésznek tűnik.
FLZOLI
hát az tényleg, Salah heti négyszázezrét is alig akarták megadni, Mbappé mennyit keres? kétszer annyit?
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 085
Már megint kezdődik

Sixo
ez annyira kacsa, hogy csak na. Nem tudom elképzelni, hogy a VB elött rinyát tolna le.
Toto21
van folytatás

Sixo
Real szerintem bemutat neki. Akkor jöhet, ha fél évig ingyen játszana. Egyébként semmi esély.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A PSG előbb adná el a fürdős ribancát bárkinek ingyen mint a Madridnak. Plussz Perez jó eséllyel nem is mozdulna rá.

A Pool pletyka mondjuk elég merésznek tűnik.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 246 — LIGHTS OUT!
Már megint kezdődik

Sixo
ez annyira kacsa, hogy csak na. Nem tudom elképzelni, hogy a VB elött rinyát tolna le.
Toto21
van folytatás

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 085
Már megint kezdődik

Sixo
több mint 3 éve
Már megint kezdődik

több mint 3 éve
Diaz és Trent után Matip is off. Szép lesz a City így.
alatriste
Konaté már van, nem?
Negritis, a vajda
már játszott vagy harminc percet. ha Gomez kezd a jobb szélen, akkor van Nat CB-cserének, 'szkész.
esetleg Milner RB, Gomez vagy Konaté RCB, a másik a csere.
egyik jobb, mint a másik.
slowmotion
Calvin Ramsay került elő szélre
középen sztem Joke vagy Konaté kezd majd VvD mellett
de jah a padon Nat egyedül marad mint védő csere
Negritis, a vajda
azért őt nem biztos, hogy a Sziti ellen kellene bedobni a mélyvízbe, edzeni is alig kezdett el
több mint 3 éve
Ez nem Fradi kérdés, ez Zidane-feeling. Sosem tudjuk meg mit mondott neki Zsuzsi. Ha leköpi azt mondom oké, de csak elköpött előtte. Nem fradistaként is röhögtem volna, mint az állat, hogy mekkora troll már Mmaee.
A szándék persze büntetendő, de amikor Zsuzsi áll a bíró előtt és 20 centiről üvölt hogy “b…. szájba a büdös k… anyádat te f….ó”, az nem büntetendő? A magyar fociban nincs határ.
Zsuzsiról meg tényleg 1 hete nincs hír, örülök hogy sikerült újat találni. Állítom ha ez Bódival vagy Baráth-tal történik, akkor nincs médiavisszhang.
De ők ennél kulturáltabb játékosok, szóval ügy sem lenne.

PS: abból lett ügy meg eltiltás, amikor Ferenczi rálépett az ellenfél földön fekvő játékosának lábára? Vagy Szécsi a szintén földön fekvő ellenfelet rúgta arcon labdával, fújás után?

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve

Beki
Ezek hülyék. Küldjenek már ellenőrt a többi U19-es meccsekre.. de lehetne akár U15-ben is. Vagy megyébe, ott hogy szidják a fiatalt, ha fogalmatlan…
Hát beszarok, sokszor a saját apja anyázza a gyereket.

Sosem felejtem el, NB3-ban játszottunk Veresegyházán, a bal szélső lyukat rúgott gólhelyzetben, majd futott vissza és üvöltötte hogy “a jó édes kanyámat!” Anyja meg 5 méterre a pálya mellett 😃

Így van a magyar foci szocializálva… bárcsak mindent kivizsgálnának!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 410 — Csodabogár
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-kozlemeny-a-ryan-mmaee-dzsudzsak-incidensrol-2917991

Kabaré.

Képzelem hogy történt:
- Hmm. A teljesítményed szar volt, majdnem kaptunk rólad hármat, ez nem volt válogatott szint. Hmm hmm. Oh, volt az a köpés az arcod előtt, ez jó lesz.. amúgy mit mondtál neki?
- Á semmi, megkérdeztem hogy szolgál az édesanyja egészsége, miután gusztustalan módon leszerelt. Hogy képzeli? Nincs ezekben tisztelet.
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 410 — Csodabogár
EZ a Vidi bazzz, pénteken arról ment a mantra 1-0-nál, hogy ök azért nem mennek elöre, mert már a hétföi meccsre tartalékolnak. Szerencse 1-1 lett. Ma meg égnek, mint a ház. Boris a mai meccs után össze is pakolhat majd.
Toto21
Erre vár mindenki. De semmi nem lesz.
Ha a mai meccs után se menesztik, akkor essenek ki mindenhonnan és sózzák fel a pályát, mert focit nem kell játszaniuk. Annyira lelketlen volt az egész bagázs. Senki se akar nyerni, mármint ez jön le kintröl.
Toto21
Nyugi, a kövi meccsük ellenünk van, feltámasztottuk a Kispestet, a lilákat, a Várdát, őket is fel fogjuk...
warr_b
Néhány meccse közönyösen nézem már a meccseinket. Valahogy nem hoz lázba, és úgy igazán érzelmeket sem tud kiváltani.
de amit ma Zivzivadze művelt... arra még nem láttam példát.
elment mezt cserélni és körbeujjongta az ujpesti brigádot, majd ugyanazzal a lendülettel elvonult az öltözőbe ute mezben. a kispadnál álló Kovács Dani is széttárta a karját és kérdőre vonta, de Budu csak vállat vont és eltünt. remélem ezt a férget lebasszák mb3-ba és elmegy a picsába télen.
megértem, tavaly tavasszal ontotta a gólokat, mert bizalmat kapott. Itt meg csak hébe-hóba kap szerepet. Gusztustalan amit tett, de megértem, hogy frusztrált ö is.
Toto21
itt nem kapott bizalmat? kurva sokáig volt kezdő, csak aztán látványosan beleszart az egészbe, akkor lett elzavarva a lilákhoz. azért ne meséljük be, hogy egy meg nem értett zseni volt a mimóza lelkem. amikor nem hozta a teljesítményt kispados lett, jogosan. de nem érdekel, nyárig menjen mb3-ba, ott lehet duzzogni.

több mint 3 éve
alatriste
Konaté már van, nem?
Negritis, a vajda
már játszott vagy harminc percet. ha Gomez kezd a jobb szélen, akkor van Nat CB-cserének, 'szkész.
slowmotion
Calvin Ramsay került elő szélre
középen sztem Joke vagy Konaté kezd majd VvD mellett
de jah a padon Nat egyedül marad mint védő csere

több mint 3 éve
alatriste
Konaté már van, nem?
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
alatriste
Konaté már van, nem?

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve

Beki

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 359 — nabege2@yahoo.com

Kabaré.

Képzelem hogy történt:
jobbágy#JC6
Nem kell ezt ennyire túlpörögni mert még megárt. A tevehuszár itthon NER celeb, lokális, akarom mondani fekáliás idol, így a gobbelsi média mindig úgy torzítja majd a valóságot, hogy az nekik jó legyen
FLZOLI
jó de itt védett állat legel védett növényt, mivel a Fradi is szent tehén 😊
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Kabaré.

Képzelem hogy történt:
jobbágy#JC6
Nem kell ezt ennyire túlpörögni mert még megárt. A tevehuszár itthon NER celeb, lokális, akarom mondani fekáliás idol, így a gobbelsi média mindig úgy torzítja majd a valóságot, hogy az nekik jó legyen