Soccer
nem kint volt?
de 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Itt a lényeg. Fradista vagy. Egybol arra raktad a hangsúlyt hogy amúgy is Zsuzsi szar volt egész meccsen meg rég szerepelt a sajtóban.szerintem nincs igazad speciel most. akármennyire is ellenszenves sokaknak Dzsudzsi, azért álljon meg a menet, hogy ilyet megtehet valaki. a trash talk megy egész meccsen, bírja már ki Mmaee hogy nem áll bele. persze fradi, mindent megtehet. szerintem ha fordítva van ez akkor már nem állna lángokban a ner sajtó? vagy itt....ez kurva nagy prosztó dolog volt. ráadásul Kecsó ellen is izmozott a gyerek már.Ez nem Fradi kérdés, ez Zidane-feeling. Sosem tudjuk meg mit mondott neki Zsuzsi. Ha leköpi azt mondom oké, de csak elköpött előtte. Nem fradistaként is röhögtem volna, mint az állat, hogy mekkora troll már Mmaee.
Nemzetes és Méltóságos petey
A szándék persze büntetendő, de amikor Zsuzsi áll a bíró előtt és 20 centiről üvölt hogy “b…. szájba a büdös k… anyádat te f….ó”, az nem büntetendő? A magyar fociban nincs határ.
Zsuzsiról meg tényleg 1 hete nincs hír, örülök hogy sikerült újat találni. Állítom ha ez Bódival vagy Baráth-tal történik, akkor nincs médiavisszhang.
De ők ennél kulturáltabb játékosok, szóval ügy sem lenne.
PS: abból lett ügy meg eltiltás, amikor Ferenczi rálépett az ellenfél földön fekvő játékosának lábára? Vagy Szécsi a szintén földön fekvő ellenfelet rúgta arcon labdával, fújás után?
jobbágy#JC6
Fradi játékosoknál ez a szint ez van, mert érinthetetlenek. De lényegtelen a klub, egyértelmű volt Mmae szándéka, az ilyen trogernek pedig nincs helye a profi labdarúgásban.
Elfogult vagy persze mert saját játékosról van szó. Szar volt az egész Debrecen és Dzsudzsi is, de akkor már le kell köpni, vagy szerinted van az az élethelyzet egy első osztályú meccsen amire ez a normális reakció?
@petey, őszinte kérdés:
- Budu tavaly alig játszott, ha játszott is gyenge volt, így kölcsön adták.
- Újpesten megtáltosodott, szeretett ott játszani és őt is gyorsan megszerették
- a Vidi nem akarta eladni, visszahívták
- Budu nem őrült ennek, nem érzi jól magát Fehérváron, ennek ellenére visszament, alázatosan
- játszik a csapat az ex-csapata ellen.
- a végén az újpesti szurkolok megtapsolják, éltetik
- Budu kimegy megköszönni nekik, visszatapsol
- majd mezt cserél az egyik barátjával
- tegyük fel fázik, felveszi és úgy megy be
Erre ti kiteszitek az egyik legjobb támadótokat, mert tiszteletlen volt a klubbal szemben.
Kajak nem értem. Segítesz?
Zsuzsinak időről időre kell egy kis sírás, sértődés. Ha olyat kapott volna mint Völler Rijkaardtól meg is érteném, hogy még két nap múlva is ezen rugóznak, de nem volt ebben ennyi.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-kozlemeny-a-ryan-mmaee-dzsudzsak-incidensrol-2917991szerintem nincs igazad speciel most. akármennyire is ellenszenves sokaknak Dzsudzsi, azért álljon meg a menet, hogy ilyet megtehet valaki. a trash talk megy egész meccsen, bírja már ki Mmaee hogy nem áll bele. persze fradi, mindent megtehet. szerintem ha fordítva van ez akkor már nem állna lángokban a ner sajtó? vagy itt....ez kurva nagy prosztó dolog volt. ráadásul Kecsó ellen is izmozott a gyerek már.
Kabaré.
Képzelem hogy történt:
- Te Jocó, rég volt már rólam cikk, találjunk már ki valamit.
- Hmm. A teljesítményed szar volt, majdnem kaptunk rólad hármat, ez nem volt válogatott szint. Hmm hmm. Oh, volt az a köpés az arcod előtt, ez jó lesz.. amúgy mit mondtál neki?
- Á semmi, megkérdeztem hogy szolgál az édesanyja egészsége, miután gusztustalan módon leszerelt. Hogy képzeli? Nincs ezekben tisztelet.
- Hát igen. Na, hívom a sajtósokat, várj..
jobbágy#JC6
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
A PSG előbb adná el a fürdős ribancát bárkinek ingyen mint a Madridnak. Plussz Perez jó eséllyel nem is mozdulna rá.hát az tényleg, Salah heti négyszázezrét is alig akarták megadni, Mbappé mennyit keres? kétszer annyit?
A Pool pletyka mondjuk elég merésznek tűnik.
FLZOLI
Real szerintem bemutat neki. Akkor jöhet, ha fél évig ingyen játszana. Egyébként semmi esély.van folytatásMár megint kezdődikez annyira kacsa, hogy csak na. Nem tudom elképzelni, hogy a VB elött rinyát tolna le.
🚨🚨🌕| BREAKING: Mbappé wants to sign for Real Madrid. @MarioCortegana
— Madrid Zone (@theMadridZone) October 11, 2022
Kylian Mbappé has asked to leave PSG in January as his relationship with the club has broken, reports @MarioCortegana
— B/R Football (@brfootball) October 11, 2022
The rumors are back 😅 pic.twitter.com/adorXVzpZW
🚨🚨🚨 #ExclusivaMARCA 💥 Mbappé explota: ¡¡¡quiere irse del PSG en enero!!! 🐢🚪 https://t.co/Jfq1V9QQpR
— MARCA (@marca) October 11, 2022
Sixo
Toto21
Well, Mbappé az Instáján üzente meg, hogy nem akar csatár lenni, Galtier meg azt nyilatkozta, hogy szeretett volna csatárt, csak nem kapta meg. Nem is értem. https://t.co/6TXo1LdfVo
— Szabó Christophe (@omlettdufro) October 11, 2022
Sixo
A Pool pletyka mondjuk elég merésznek tűnik.
van folytatásMár megint kezdődikez annyira kacsa, hogy csak na. Nem tudom elképzelni, hogy a VB elött rinyát tolna le.
Kylian Mbappé has asked to leave PSG in January as his relationship with the club has broken, reports @MarioCortegana
🚨🚨🚨 #ExclusivaMARCA 💥 Mbappé explota: ¡¡¡quiere irse del PSG en enero!!! 🐢🚪 https://t.co/Jfq1V9QQpR
Sixo
Toto21
Well, Mbappé az Instáján üzente meg, hogy nem akar csatár lenni, Galtier meg azt nyilatkozta, hogy szeretett volna csatárt, csak nem kapta meg. Nem is értem. https://t.co/6TXo1LdfVo
— Szabó Christophe (@omlettdufro) October 11, 2022
Már megint kezdődikez annyira kacsa, hogy csak na. Nem tudom elképzelni, hogy a VB elött rinyát tolna le.
Sixo
azért őt nem biztos, hogy a Sziti ellen kellene bedobni a mélyvízbe, edzeni is alig kezdett elCalvin Ramsay került elő szélremár játszott vagy harminc percet. ha Gomez kezd a jobb szélen, akkor van Nat CB-cserének, 'szkész.Diaz és Trent után Matip is off. Szép lesz a City így.Konaté már van, nem?
alatriste
Negritis, a vajda
esetleg Milner RB, Gomez vagy Konaté RCB, a másik a csere.
egyik jobb, mint a másik.
slowmotion
középen sztem Joke vagy Konaté kezd majd VvD mellett
de jah a padon Nat egyedül marad mint védő csere
Negritis, a vajda
szerintem nincs igazad speciel most. akármennyire is ellenszenves sokaknak Dzsudzsi, azért álljon meg a menet, hogy ilyet megtehet valaki. a trash talk megy egész meccsen, bírja már ki Mmaee hogy nem áll bele. persze fradi, mindent megtehet. szerintem ha fordítva van ez akkor már nem állna lángokban a ner sajtó? vagy itt....ez kurva nagy prosztó dolog volt. ráadásul Kecsó ellen is izmozott a gyerek már.Ez nem Fradi kérdés, ez Zidane-feeling. Sosem tudjuk meg mit mondott neki Zsuzsi. Ha leköpi azt mondom oké, de csak elköpött előtte. Nem fradistaként is röhögtem volna, mint az állat, hogy mekkora troll már Mmaee.
A szándék persze büntetendő, de amikor Zsuzsi áll a bíró előtt és 20 centiről üvölt hogy “b…. szájba a büdös k… anyádat te f….ó”, az nem büntetendő? A magyar fociban nincs határ.
Zsuzsiról meg tényleg 1 hete nincs hír, örülök hogy sikerült újat találni. Állítom ha ez Bódival vagy Baráth-tal történik, akkor nincs médiavisszhang.
De ők ennél kulturáltabb játékosok, szóval ügy sem lenne.
PS: abból lett ügy meg eltiltás, amikor Ferenczi rálépett az ellenfél földön fekvő játékosának lábára? Vagy Szécsi a szintén földön fekvő ellenfelet rúgta arcon labdával, fújás után?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
Ezek hülyék. Küldjenek már ellenőrt a többi U19-es meccsekre.. de lehetne akár U15-ben is. Vagy megyébe, ott hogy szidják a fiatalt, ha fogalmatlan…Az MLSZ azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az Újpest-MTK U19-es meccsen történtekkel kapcsolatban. A mérkőzés felvételeinek tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótlás korú játékosaival.
— MLSZ (@MLSZhivatalos) October 11, 2022
Beki
Hát beszarok, sokszor a saját apja anyázza a gyereket.
Sosem felejtem el, NB3-ban játszottunk Veresegyházán, a bal szélső lyukat rúgott gólhelyzetben, majd futott vissza és üvöltötte hogy “a jó édes kanyámat!” Anyja meg 5 méterre a pálya mellett 😃
Így van a magyar foci szocializálva… bárcsak mindent kivizsgálnának!
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-kozlemeny-a-ryan-mmaee-dzsudzsak-incidensrol-2917991szerintem nincs igazad speciel most. akármennyire is ellenszenves sokaknak Dzsudzsi, azért álljon meg a menet, hogy ilyet megtehet valaki. a trash talk megy egész meccsen, bírja már ki Mmaee hogy nem áll bele. persze fradi, mindent megtehet. szerintem ha fordítva van ez akkor már nem állna lángokban a ner sajtó? vagy itt....ez kurva nagy prosztó dolog volt. ráadásul Kecsó ellen is izmozott a gyerek már.
Kabaré.
Képzelem hogy történt:
- Hmm. A teljesítményed szar volt, majdnem kaptunk rólad hármat, ez nem volt válogatott szint. Hmm hmm. Oh, volt az a köpés az arcod előtt, ez jó lesz.. amúgy mit mondtál neki?
- Á semmi, megkérdeztem hogy szolgál az édesanyja egészsége, miután gusztustalan módon leszerelt. Hogy képzeli? Nincs ezekben tisztelet.
jobbágy#JC6
itt nem kapott bizalmat? kurva sokáig volt kezdő, csak aztán látványosan beleszart az egészbe, akkor lett elzavarva a lilákhoz. azért ne meséljük be, hogy egy meg nem értett zseni volt a mimóza lelkem. amikor nem hozta a teljesítményt kispados lett, jogosan. de nem érdekel, nyárig menjen mb3-ba, ott lehet duzzogni.megértem, tavaly tavasszal ontotta a gólokat, mert bizalmat kapott. Itt meg csak hébe-hóba kap szerepet. Gusztustalan amit tett, de megértem, hogy frusztrált ö is.Néhány meccse közönyösen nézem már a meccseinket. Valahogy nem hoz lázba, és úgy igazán érzelmeket sem tud kiváltani.Nyugi, a kövi meccsük ellenünk van, feltámasztottuk a Kispestet, a lilákat, a Várdát, őket is fel fogjuk...Ha a mai meccs után se menesztik, akkor essenek ki mindenhonnan és sózzák fel a pályát, mert focit nem kell játszaniuk. Annyira lelketlen volt az egész bagázs. Senki se akar nyerni, mármint ez jön le kintröl.EZ a Vidi bazzz, pénteken arról ment a mantra 1-0-nál, hogy ök azért nem mennek elöre, mert már a hétföi meccsre tartalékolnak. Szerencse 1-1 lett. Ma meg égnek, mint a ház. Boris a mai meccs után össze is pakolhat majd.Erre vár mindenki. De semmi nem lesz.
Toto21
Toto21
warr_b
de amit ma Zivzivadze művelt... arra még nem láttam példát.
elment mezt cserélni és körbeujjongta az ujpesti brigádot, majd ugyanazzal a lendülettel elvonult az öltözőbe ute mezben. a kispadnál álló Kovács Dani is széttárta a karját és kérdőre vonta, de Budu csak vállat vont és eltünt. remélem ezt a férget lebasszák mb3-ba és elmegy a picsába télen.
Toto21
Calvin Ramsay került elő szélremár játszott vagy harminc percet. ha Gomez kezd a jobb szélen, akkor van Nat CB-cserének, 'szkész.Diaz és Trent után Matip is off. Szép lesz a City így.Konaté már van, nem?
alatriste
Negritis, a vajda
slowmotion
középen sztem Joke vagy Konaté kezd majd VvD mellett
de jah a padon Nat egyedül marad mint védő csere
már játszott vagy harminc percet. ha Gomez kezd a jobb szélen, akkor van Nat CB-cserének, 'szkész.Diaz és Trent után Matip is off. Szép lesz a City így.Konaté már van, nem?
alatriste
Negritis, a vajda
Diaz és Trent után Matip is off. Szép lesz a City így.Konaté már van, nem?
alatriste

Liverpool Fc
Az MLSZ azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az Újpest-MTK U19-es meccsen történtekkel kapcsolatban. A mérkőzés felvételeinek tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótlás korú játékosaival.
Beki
❗️Excl. News Zsolt Löw: The longtime assistant of Thomas Tuchel is a top candidate to replace Matarazzo in Stuttgart. First talks have taken place. Löw wants to become a headcoach! @SkySportDE @_dennisbayer @westsven @Sky_Marc @SkySportDE 🇭🇺
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) October 11, 2022
Az MLSZ azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az Újpest-MTK U19-es meccsen történtekkel kapcsolatban. A mérkőzés felvételeinek tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótlás korú játékosaival.
jó de itt védett állat legel védett növényt, mivel a Fradi is szent tehén 😊m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-kozlemeny-a-ryan-mmaee-dzsudzsak-incidensrol-2917991Nem kell ezt ennyire túlpörögni mert még megárt. A tevehuszár itthon NER celeb, lokális, akarom mondani fekáliás idol, így a gobbelsi média mindig úgy torzítja majd a valóságot, hogy az nekik jó legyen
Kabaré.
Képzelem hogy történt:
jobbágy#JC6
FLZOLI
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-kozlemeny-a-ryan-mmaee-dzsudzsak-incidensrol-2917991Nem kell ezt ennyire túlpörögni mert még megárt. A tevehuszár itthon NER celeb, lokális, akarom mondani fekáliás idol, így a gobbelsi média mindig úgy torzítja majd a valóságot, hogy az nekik jó legyen
Kabaré.
Képzelem hogy történt:
jobbágy#JC6