Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagy Adit nem latzam volna ott erkezni..
több mint 3 éve
Styles elott masfel meter volt a roviden, o visszafejelte a kapusba
több mint 3 éve
szép lett volna ha a 160 centis Styles szerez fejesgólt.
built for this shit
több mint 3 éve
Donnarumma a nénikédet 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
buzi kapus mindent kivéd
több mint 3 éve
Nem hiszem el bazzeg
több mint 3 éve
Egy álom vèget èrt..hüp 😏
több mint 3 éve
Hát igen ők berugták amit mi nem.
több mint 3 éve
Kihagyunk negy ilyen helyzetet, rogton golt is kapunk...
több mint 3 éve
Az melegebb pite volt.Naneee, én még pár napja tettem meg (bár nem panaszkodok, a különbözetet a Vikings hozta nekem tegnap)2.45 volt az a meccs előtt 😉Kétszeres szorzó, ilyen álomszerű esély a könnyed búfelejtésre ritkán adódik, én szóltamMondjuk ha így marad sem leszek szomorú, így is mocskosul túlteljesítettek a fiúkÉn szomorú leszek, mert ez egy mocsok nagy sansz. Az más kérdés, hogy eddig 10 ponttal van többünk a reálisnál
NB2
Wyatt
r.baggio
ozibozi
r.baggio
több mint 3 éve
Ügyes vagyNaneee, én még pár napja tettem meg (bár nem panaszkodok, a különbözetet a Vikings hozta nekem tegnap)2.45 volt az a meccs előtt 😉Kétszeres szorzó, ilyen álomszerű esély a könnyed búfelejtésre ritkán adódik, én szóltamMondjuk ha így marad sem leszek szomorú, így is mocskosul túlteljesítettek a fiúkÉn szomorú leszek, mert ez egy mocsok nagy sansz. Az más kérdés, hogy eddig 10 ponttal van többünk a reálisnál
NB2
Wyatt
r.baggio
ozibozi
r.baggio

több mint 3 éve
Naneee, én még pár napja tettem meg (bár nem panaszkodok, a különbözetet a Vikings hozta nekem tegnap)2.45 volt az a meccs előtt 😉Kétszeres szorzó, ilyen álomszerű esély a könnyed búfelejtésre ritkán adódik, én szóltamMondjuk ha így marad sem leszek szomorú, így is mocskosul túlteljesítettek a fiúkÉn szomorú leszek, mert ez egy mocsok nagy sansz. Az más kérdés, hogy eddig 10 ponttal van többünk a reálisnál
NB2
Wyatt
r.baggio
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
2.45 volt az a meccs előtt 😉Kétszeres szorzó, ilyen álomszerű esély a könnyed búfelejtésre ritkán adódik, én szóltamMondjuk ha így marad sem leszek szomorú, így is mocskosul túlteljesítettek a fiúkÉn szomorú leszek, mert ez egy mocsok nagy sansz. Az más kérdés, hogy eddig 10 ponttal van többünk a reálisnál
NB2
Wyatt
r.baggio
több mint 3 éve
Bazmeg minden kimarad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Aug 20. reloaded: tüzijáték, eredmény nélkül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez az, amit eddig vegig valahogy begyotortunk. Most negybol nulla.
több mint 3 éve
Sszameg
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nincs az a pénz, hogy csapat ellen fogadjakKétszeres szorzó, ilyen álomszerű esély a könnyed búfelejtésre ritkán adódik, én szóltamMondjuk ha így marad sem leszek szomorú, így is mocskosul túlteljesítettek a fiúkÉn szomorú leszek, mert ez egy mocsok nagy sansz. Az más kérdés, hogy eddig 10 ponttal van többünk a reálisnál
NB2
Wyatt
r.baggio
Egyszer megtettem, még 2005-ben a BL-döntőben...

több mint 3 éve
Ez hogy maradt ki??

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal