Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hülye😂😂😂Sosem volt normalis, a Patsnek szurkol. 😀Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na megjött a kócos is, hiányoztál 😀Sosem volt normalis, a Patsnek szurkol. 😀Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy
Stez

több mint 3 éve
Az út jó! fejlődés van! "csak" annyi történt most,hogy a Fortuna nagyasszonya levette rólunk a kezét..A következő selejtezőn eldől,hogy tudjuk-e ezt folytatni vagy megragadunk.
Draft

több mint 3 éve
Nem volt ez rossz, csak a jó sem ilyen. Franc se tudja, ha nincs olasz vezetés, lett volna-e ennyi helyzetünk, de ez a sorozat rendben volt

több mint 3 éve
Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
Nemes samu09
Könyörgöm, ezt a faszságot ne kezdjük el.Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
Nemes samu09
több mint 3 éve
cseréink nem igazán segítettek a csapaton és akkor finom voltampedig egy kurva gólt, de megérdemeltünk volna
múltkor szerencsénk volt, ma nem
ez van, szép volt ez így is
több mint 3 éve
Sosem volt normalis, a Patsnek szurkol. 😀Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Hazaárulás egyik formája ez is.Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds voltÜgyes vagy
Toto21
Wyatt
több mint 3 éve
Kizárólag csak a VB szereplés kontra NL 2.hely vonatkozásában 😊Annyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
több mint 3 éve
KöszönömNem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
24 fokban nem fognakA katari melegben meg fognak főni az angolok.Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt
empty taxi

több mint 3 éve
Semmi bajom a brazilokkal, hol láttad, hogy bántom őket?Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt
több mint 3 éve
Nem tudom mi lett veled Wyatt , de ennél sokkal normálisabb voltál....Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
Draft

több mint 3 éve
A katari melegben meg fognak főni az angolok.Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca

több mint 3 éve
Ezt köszönjük megMit? Hogy kimaradt egy kaput eltaláló lövésük? Ezzel akkor már 6–3, tök köszi, hogy nem 0–3 az állás...
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
Ezt köszönjük meg
Draft

több mint 3 éve
Erre megint ikszCserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79

több mint 3 éve
Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
több mint 3 éve
Fiolából csak kibújt a paraszt
Draft

több mint 3 éve
Igen, el akart esni és ha picit vár vele akkor full tizi így nem sikerült eladni. Mégha biztos vagyok benne hogy ez forditva be lett volna fújva ha ők otthon jatszanak.Az a baj, hogy Adam mar elotte dobta magat, valoszinuleg ezert sem adott a spori tizit.Soso. Adam siman kamubol esett el, de Bastoni keze meg annyira latvanyosan lokesre allt. Nalam nem volt tizi, de ha ezt befujjak, arra is siman azt mondom, hogy rendben.Tolta el ..nem is kicsit
Stez
yooker
Stez
több mint 3 éve
McDaniel még innen is megfordítaná
több mint 3 éve
Angol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79

több mint 3 éve
Laczkó tolhatna egy Bradyt a tableten
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.