Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ismerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
tény hogy már több mint 1 éves, de kétlem hogy ne lett volna noszogatás a háttérben
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
tény hogy már több mint 1 éves, de kétlem hogy ne lett volna noszogatás a háttérben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Igen, ez elismerem, hogy így zavaró lehet. Csak hogy ez akkor lenne igaz, ha Rossi csak ezért hívta volna be, és nem az lenne, hogy alapból nem mondta soha, hogy egy búcsúmeccsre nem fogja behívni Balázst. Tehát, ez mindenféle politikai nyomástól függetlenül született . Az lett volna az, ha be akarják erőltetni a válogatottba, mondjuk egy Eb-re vagy NL-re.😃😃😃
Wyatt
több mint 3 éve
Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodannyira nem volt politikai nyomás mint ahogy eu pénzeket se lopnakwyatt, kevered a szezont a fazonnal.Igen, ez elismerem, hogy így zavaró lehet. Csak hogy ez akkor lenne igaz, ha Rossi csak ezért hívta volna be, és nem az lenne, hogy alapból nem mondta soha, hogy egy búcsúmeccsre nem fogja behívni Balázst. Tehát, ez mindenféle politikai nyomástól függetlenül született. Az lett volna az, ha be akarják erőltetni a válogatottba, mondjuk egy Eb-re vagy NL-re.
juhàszék előre bejelentették,hogy visszavonulnak az eb után a válogatottól, így a torna utáni első barimeccsen lettek elbúcsúztatva. sőt, még valakit hozzájuk is csaptak aki a keretbe se volt behívva csak odaállt a meccs előtt. ez így ebben a formában teljesen rendben van szvsz, ennyi balázsnak is kijár természetesen.
a jelenlegi szituban az volna a normális,hogy meccs előtt visszavonultatják,megünnepeltetik ès megtapsoltatjàk. de ő sose mondta le a válogatottságot,sőt minden hónapban egyszer lenyilatkozza valahol,hogy bizony várja a meghívót. ugye a felülről érkező hátszelet nem kell ecsetelnem. azzal egyet értek,hogy amikor pàlyàra lépett a válogatottban balázs mindent beleadott és igazi kapitànya volt a csapatnak. éppen ezért méltatlannak és rangon alulinak tartom, hogy egy ilyen bohózatba illő kegyelem válogatottsággal búcsúzik a címeres meztől ami a megfelelő politikai hátország nélkül soha a büdös életben nem történne meg. ezzel a kikényszerített meghívóval és a rekord beteges hajszolásával amit nem teljesítménnyel, hanem propagandàval sikerül elérnie, a szememben csak aláássa azt, amiért tisztelni és elismerni lehetett eddig.
peach
Wyatt
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
annyira nem volt politikai nyomás mint ahogy eu pénzeket se lopnakwyatt, kevered a szezont a fazonnal.Igen, ez elismerem, hogy így zavaró lehet. Csak hogy ez akkor lenne igaz, ha Rossi csak ezért hívta volna be, és nem az lenne, hogy alapból nem mondta soha, hogy egy búcsúmeccsre nem fogja behívni Balázst. Tehát, ez mindenféle politikai nyomástól függetlenül született. Az lett volna az, ha be akarják erőltetni a válogatottba, mondjuk egy Eb-re vagy NL-re.
juhàszék előre bejelentették,hogy visszavonulnak az eb után a válogatottól, így a torna utáni első barimeccsen lettek elbúcsúztatva. sőt, még valakit hozzájuk is csaptak aki a keretbe se volt behívva csak odaállt a meccs előtt. ez így ebben a formában teljesen rendben van szvsz, ennyi balázsnak is kijár természetesen.
a jelenlegi szituban az volna a normális,hogy meccs előtt visszavonultatják,megünnepeltetik ès megtapsoltatjàk. de ő sose mondta le a válogatottságot,sőt minden hónapban egyszer lenyilatkozza valahol,hogy bizony várja a meghívót. ugye a felülről érkező hátszelet nem kell ecsetelnem. azzal egyet értek,hogy amikor pàlyàra lépett a válogatottban balázs mindent beleadott és igazi kapitànya volt a csapatnak. éppen ezért méltatlannak és rangon alulinak tartom, hogy egy ilyen bohózatba illő kegyelem válogatottsággal búcsúzik a címeres meztől ami a megfelelő politikai hátország nélkül soha a büdös életben nem történne meg. ezzel a kikényszerített meghívóval és a rekord beteges hajszolásával amit nem teljesítménnyel, hanem propagandàval sikerül elérnie, a szememben csak aláássa azt, amiért tisztelni és elismerni lehetett eddig.
peach
Wyatt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
wyatt, kevered a szezont a fazonnal.Igen, ez elismerem, hogy így zavaró lehet. Csak hogy ez akkor lenne igaz, ha Rossi csak ezért hívta volna be, és nem az lenne, hogy alapból nem mondta soha, hogy egy búcsúmeccsre nem fogja behívni Balázst. Tehát, ez mindenféle politikai nyomástól függetlenül született. Az lett volna az, ha be akarják erőltetni a válogatottba, mondjuk egy Eb-re vagy NL-re.
peach

több mint 3 éve
jobbágy#JC6Hiányolod azt, hogy a magyar közösség nem képes földön állni, majd előtte leírod, hogy Rossi miért nem volt képes olyan taktikát kialakítani, amivel megütjük az olaszokat.
Az a baj, hogy sok más ember között elhitted te is, hogy az a realitás, hogy akár egy motiválatlan német, angol, akár egy ujjáalakuló olasz válogatott ellen eredményesek tudunk lenni.
De valójában nem ez a helyzet, a magyar keret minőségben bőven elmarad még a B kategóriás olaszoktól is, ahogy Rossi is elmarad Mancinitől. Eddig ezen sikerült felülkerekedni és a csapat erőn felül teljesített, most nem. Eddig minden befele pattant, és rendre túllőttük az xG-t, most nem.
Az, hogy mi lesz majd a selejtezőn, majd meglátjuk, amikor ott vagyunk. Az, hogy az UP romokban, hogy nincs koncepció, mindenki számára ismert, de erről az a 11 + 5 játékos, aki ott volt a pályán az égvlilágon semmit sem lehet. Ők viszont olyan teljesítményt tettek le az asztalra, ami rengeteg magyar ember számára okozott örömteli napokat.
Ami pedig a legendákat illeti. El kell fogadni, hogy a most felnövő generációnak nem adatott meg sem az, hogy Puskást lássa játszani, de még az sem, hogy Törőcsiket. Nekik egy Szalai Ádám, aki mind emberileg, mind alázatban, mind odaadásban messze kiemelkedett, igenis lehet legenda. Hogy ő játéktudásban elmarad egy Törőcsiktől senki sem vitatja. De minden kornak megvan a saját kiemelkedő alakja, ennek a generációnak pedig Szalai és kijárt neki ez a búcsú.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Persze, hogy van bennem keserűség. Csoda volt 2016, jött Andorra meg a szenvedés… hazai EB, majd Albánia..most kimaxoltuk erőn felül az NL-t, de mi lesz a selejtezőben? Ilyen szintű hullámvölgy engem kikészít. Mert mindig csak fellángolások vannak, meg a parasztvakítás. Nincs koncepció, nincs önkritika, nincs háttérország, csak a pénz.már az angolok elleni 4-0-nál is linkeltem, de csak nem fogadtad meg, pedig ideje lenne:
Nem szabad full vaknak lenni.
jobbágy#JC6

mindenki, aki csak kicsit is képes reálisan gondolkozni tudja, hogy az egész rendszer belülről rohadt, nincs utánpótlás-képzés, nincs hosszú távú koncepció sehol
na de a válogatott az mindig is csak a kirakat volt, 11 játékosból ütős csapatot néha még olyan kicsi országok is össze tudnak hozni, mint pl. az izlandiak, ettől még soha nem gondolták ők magukat szerintem futballnemzetnek
hogy kinek mit akarnak eladni, az más tészta, nekünk szurkolóként annyi jutott hogy kiélvezzük a jelenlegi színvonalat, ami egyértelműen magasabb az elmúlt 2-3 évtized labdakergetésénél, mert végre van 4-5 (6-7?) európai szinten is jegyzett játékosunk, a keret egésze pedig képes egységesen küzdeni, átérezve a himnusz közös éneklésének erejét és a hasonló formalitásokat
a verdiktet úgy is a pályán történt eredmények, legfőképp a vb-selejtezők mondják majd ki, addig meg érdemes csak kiélvezni a sikereket, és tapsolni azoknak a játékosoknak, akik tényleg képesek megszakadni a címeres magyar mezért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Közben megtörve a témát, az NL 5.fordulójának gólja Szalai sarkazása lett.megérdemelte teljes mértékben.
zacknorb
több mint 3 éve
Bosnyák-román balhé volt tegnapA nagy székdobálás meg ilyenek. Előtte a románok "Serbia, Serbia" míg a bosnyákok "Ria,Ria, Hungaria" skandálással szították a feszültséget.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Közben megtörve a témát, az NL 5.fordulójának gólja Szalai sarkazása lett.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
wyatt, kevered a szezont a fazonnal.juhàszék előre bejelentették,hogy visszavonulnak az eb után a válogatottól, így a torna utáni első barimeccsen lettek elbúcsúztatva. sőt, még valakit hozzájuk is csaptak aki a keretbe se volt behívva csak odaállt a meccs előtt. ez így ebben a formában teljesen rendben van szvsz, ennyi balázsnak is kijár természetesen.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Valójában a gond a te fejedben van. Nem láttam még tőled ebben a topicban olyan hozzászólást, ahol bárkinek a teljesítményét is elismernéd.Elismerem Styles és Schäfer tegnapi teljesítményét.
Folyamatosan megy tőled a fröcsögés, egy általad elképzelt világról, ami csak helyenként van köszönőviszonyban a valósággal. Csak így tovább...
ervinator
Elismerem, hogy Szalai Ádám bőven kimaxolta a pályafutását és elismerésre méltó az, ami a pályán és a pályán kívül is elért, saját erőből. Ezt legutóbbi találkozásunkkor is megmondtam neki, face to face. Nála jobb képességű magyar játékosok fele annyit sem értek el, mint ő, szorgalommal és alázattal. Tiszteletre méltó az egész ember. A hiszti, ami körülötte megy, az nem tetszik. Nálam egy legenda Puskás, Détári, Törőcsik, Kiprich…
Elismerem Marco Rossi munkáját, tökéletesen passzol a habitusa és tudása a magyar válogatott keretének 90%hoz. Sokszor jó döntéseket hoz, jól meccsel, jól épít fel embereket. Amit kitalált az a nagyok ellen maximálisan működik. De itt akkor ebben ennyi kell hogy legyen? Mindenféle szakmát felejtsünk el, és éljen a hurráhangulat? Meg kellett volna ugrani tegnap a lécet. Nem kellett volna sok, csak higgadtság, türelem és jó taktika. Lépéselőnyben voltunk, hazai pályán. Ennél tökéletesebb alkalmat nem is lehetett volna találni. Nem sikerült. Ez van. De legyen önkritika. Ne az, hogy amint kap egy negatív kérdést, megsértődik. Sokkal nagyobbat lehet esni, ha állandóan csak azt szajkózzuk: isten vagy Rossi. Tanuljon meg cserélni, ne ragaszkodjon emberekhez, igenis álljon ellent a nyomásnak.
Szeretnék kimenni egy meccsre. Szeretném elénekelni a Himnuszt és szurkolni. Jól érezni magam, majd hazamenni. Mellettem tegnap egy tanult, fideszes, 60 éves elismert orvos ült. Azt mondta a végén: túl van már tolva ez a bicikli, minden téren, de úgy néz ki, ez kell a magyarnak…
Szóval szerinted minden rendben. Szerintem meg a földön kellene állni. Olyan hurráhangulat volt az országban, hogy ihaj. Hogy simán legyőzzük az Európa-bajnokokat. Nincs megállás… Könyörgöm, hiányzott a fél olasz csapat. És taktikailag felmosták velünk a padlót. Konkrétan a 90 percből 15 percen keresztül volt esélyünk ellenük. Állandó vesszőparipa az UP. Nézd meg az olaszokat, két kezdőre elég fiataljuk van. Nekünk meg az U21 fele NB2-es.
Eltelik pár év és így fogunk felállni:
Gulácsi - Nego, Orban, Szalai, Kerkez - Ilics, Styles, Tothova, Szoboszlai - Hajduk, Ádám…
Persze, hogy van bennem keserűség. Csoda volt 2016, jött Andorra meg a szenvedés… hazai EB, majd Albánia..most kimaxoltuk erőn felül az NL-t, de mi lesz a selejtezőben? Ilyen szintű hullámvölgy engem kikészít. Mert mindig csak fellángolások vannak, meg a parasztvakítás. Nincs koncepció, nincs önkritika, nincs háttérország, csak a pénz.
Nem szabad full vaknak lenni.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 551
Hulyen jon ki h most ez.nekem kb pont ennyi a bajom.utolso meccs ok de az o karrierje es szemelyisege nem rekorderhez melto.meg huszti karrierje is figyelemre meltobb volt....megfeszült a címeres mezben? igen, már amennyire ő meg tud. más kérdés, hogy egy idő után (kb fele-kétharmada annak, ameddig mások feszülnek) már csak terepakadály volt a pályán.
Wyatt
a búcsúmeccsel amúgy nem lenne bajom, ha az akkor és úgy lenne, hogy éppen visszavonul a válogatottból, a bő keretbe még beférne, de már nincs annyi a tankban - ha Szalainak lenne ilyen, akkor az pl simán beleférne, mert a mai magyar válogatott taktikájában még nem nagyon lehet pótolni, simán top2 leghasználhatóbb a posztján.
de Zsuzsi? nem találni neki olyan posztot, ahol akár a top 4-ben benne lenne, sőt. és ugye a top 4 legyen az, hogy egy adott poszt kezdője plusz a cseréje, plusz esetleg az ellenkező oldali páros. elvileg ugye a válogatott keretbe ennyi fér be. na ebbe sehol sem férne be, meg sem közelítené. szóval a harmadik vonalból válogassunk be embereket, csak hogy legyen plusz egy válogatottság? inkább valami fiatalnak adnék lehetőséget, hadd szokja a válogatott légkört, a következő évekre úgyis az a hasznosabb.
slowmotion
több mint 3 éve
Gera érezte ennyi volt, bejelentette: visszavonul. Nem kellett neki búcsú meccs, kapott egy plaketett az uruk ellen meg virágot, megtapsoltuk, cső.Valójában a gond a te fejedben van. Nem láttam még tőled ebben a topicban olyan hozzászólást, ahol bárkinek a teljesítményét is elismernéd.
Mennyivel elegánsabb lenne ez Balázs esetében is? De nem. Neki ez nem kell. Neki búcsúmeccs kell. Hogy meglegyen a 109. Hogy első legyen. Az egyetlen.
Legalja.
Szalai: csatár. 86 meccs, 26 gól. Sokszor egyedül harcolva, küzdve, rengeteg hibával. Jó kis iparos. Nála megosztóbb játékos az utóbbi években csak Dzsudzsák volt. Nem csoda hogy haverok 😂 de ez, hogy legenda, kiverte a biztosítékot… nemigaz, hogy emberek ennek bedőlnek. Kivagyok ettől 😃 kicseszett nagy színház az egész. Az ejjel nem érhet véget, Nélküled… jön majd a Székely Himnusz, narancsos lufik, hozsanna.
Ülök a helyemen tegnap, erre elkezd kiabálni a CB hogy “álljatok fel, álljatok fel!”
Minek?
A sok öntudatlan maki meg azonnal áll fel, én meg nem látom az olasz gólt bakker. Az egész miliő nekem kezd sok lenni. Megtapsoljuk a himnuszt, de megdobáljuk a gólszerzőt és kifütyüljük a győzteseket. Kontraproduktív.
Megmondom őszintén tegnap elment a kedvem egy kicsit a meccsrejárástól.
Nagyon túl vannak tolva már itt a dolgok. Korszakos zseni búcsúzik, legenda, minden szép és jó.
Senki nem nézi a szakmai oldalát? Hogy Rossi le lett meccselve? Hogy taktikailag egy helyben állunk? Hogy miért nem tud cserélni? Hogy mi a francot keres Szoboszlai a kezdőben?
Egy idő után nem is a meccset néztem, hanem az ő játékát. Katasztrófa volt.
És ezek az emberek, ha jön egy sikertelenebb korszak, hogy fognak reagálni? Nagyon kiváncsi leszek az EB-selejtezőre, októberben sorsolás, igaz?
jobbágy#JC6
Folyamatosan megy tőled a fröcsögés, egy általad elképzelt világról, ami csak helyenként van köszönőviszonyban a valósággal. Csak így tovább...
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Gera érezte ennyi volt, bejelentette: visszavonul. Nem kellett neki búcsú meccs, kapott egy plaketett az uruk ellen meg virágot, megtapsoltuk, cső.Mennyivel elegánsabb lenne ez Balázs esetében is? De nem. Neki ez nem kell. Neki búcsúmeccs kell. Hogy meglegyen a 109. Hogy első legyen. Az egyetlen.
Legalja.
Szalai: csatár. 86 meccs, 26 gól. Sokszor egyedül harcolva, küzdve, rengeteg hibával. Jó kis iparos. Nála megosztóbb játékos az utóbbi években csak Dzsudzsák volt. Nem csoda hogy haverok 😂 de ez, hogy legenda, kiverte a biztosítékot… nemigaz, hogy emberek ennek bedőlnek. Kivagyok ettől 😃 kicseszett nagy színház az egész. Az ejjel nem érhet véget, Nélküled… jön majd a Székely Himnusz, narancsos lufik, hozsanna.
Ülök a helyemen tegnap, erre elkezd kiabálni a CB hogy “álljatok fel, álljatok fel!”
Minek?
A sok öntudatlan maki meg azonnal áll fel, én meg nem látom az olasz gólt bakker. Az egész miliő nekem kezd sok lenni. Megtapsoljuk a himnuszt, de megdobáljuk a gólszerzőt és kifütyüljük a győzteseket. Kontraproduktív.
Megmondom őszintén tegnap elment a kedvem egy kicsit a meccsrejárástól.
Nagyon túl vannak tolva már itt a dolgok. Korszakos zseni búcsúzik, legenda, minden szép és jó.
Senki nem nézi a szakmai oldalát? Hogy Rossi le lett meccselve? Hogy taktikailag egy helyben állunk? Hogy miért nem tud cserélni? Hogy mi a francot keres Szoboszlai a kezdőben?
Egy idő után nem is a meccset néztem, hanem az ő játékát. Katasztrófa volt.
És ezek az emberek, ha jön egy sikertelenebb korszak, hogy fognak reagálni? Nagyon kiváncsi leszek az EB-selejtezőre, októberben sorsolás, igaz?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Ez egy jó felvetés, és ahogyan már lentebb írtam, én is inkább egy két éve húztam volna meg ezt a lépést, úgy minden szempontból jobb lett volna.

több mint 3 éve
...megfeszült a címeres mezben? igen, már amennyire ő meg tud. más kérdés, hogy egy idő után (kb fele-kétharmada annak, ameddig mások feszülnek) már csak terepakadály volt a pályán.
Wyatt
a búcsúmeccsel amúgy nem lenne bajom, ha az akkor és úgy lenne, hogy éppen visszavonul a válogatottból, a bő keretbe még beférne, de már nincs annyi a tankban - ha Szalainak lenne ilyen, akkor az pl simán beleférne, mert a mai magyar válogatott taktikájában még nem nagyon lehet pótolni, simán top2 leghasználhatóbb a posztján.
de Zsuzsi? nem találni neki olyan posztot, ahol akár a top 4-ben benne lenne, sőt. és ugye a top 4 legyen az, hogy egy adott poszt kezdője plusz a cseréje, plusz esetleg az ellenkező oldali páros. elvileg ugye a válogatott keretbe ennyi fér be. na ebbe sehol sem férne be, meg sem közelítené. szóval a harmadik vonalból válogassunk be embereket, csak hogy legyen plusz egy válogatottság? inkább valami fiatalnak adnék lehetőséget, hadd szokja a válogatott légkört, a következő évekre úgyis az a hasznosabb.
több mint 3 éve
Meg persze a 200 ezres jegyigénylés is csak kamu volt,amúgy kb. 23 ezer ember volt akinek jegy kellett,a többi pár ezer ember csak a Blaháról behívott statiszta volt 😂108 meccsből felsoroltál 3-at. Szuper. Volt viszont 50 meccs, amin meg alibizett meg sírt.A nézőszámokra rátérve meg itt is mutatni kell, hogy Magyarország jobban teljesít 😊
Az lenne most korrekt, hogy aki nem kapott búcsúmeccset az elmúlt 50-100 évben, és még él, hívjuk be, búcsúztassuk el méltón.
Hatásvadász. Miután visszavonult, nem fogja érdekelni az embereket? Mi lesz így a sajtóval?
Az elmúlt évekbeli vergődése méltatlan mindenhez és sok. Nagyon.
Tegnap is sok volt Szalai. Ma reggel meg arra kelek, hogy legenda lett… hát, iszonyat nagy baj van ebben az országban a fejekkel.
jobbágy#JC6
Nyugodj meg, a következő az lesz, hogy nem csak a Puskásban volt teltház, de az összes többi stadionban is, hogy az emberek nagy kivetítőn tudják nézni a meccseket...ja, várj, ezek nem NFL stadionok, ahol van rendes kivetítő, mindegy.
Lúdas Solymi
Nem is értem miért döbbenek meg folyton ezen a színvonalon ami itt megy néhány embernél. 🤐
több mint 3 éve
108 meccsből felsoroltál 3-at. Szuper. Volt viszont 50 meccs, amin meg alibizett meg sírt.Kiemeltem hármat így fejből, lehet keresni sokkal többet. Írod az alibizést és sírást sokadjára, viszont a válogatottban nekem ilyen fejből egy sem rémlik. Érdekes. Keresgethetünk rengeteg példát, mégis az jön ki, hogy Dzsudzsák a címeres mezért mindig megfeszült, és az érdemeire való tekintettel szerintem ugyanúgy megkaphatja a búcsúmeccset, ahogyan megkapták Királyék is. Engem ez a gyakorlat egyáltalán nem zavar, és az sem zavart volna, ha a korábbi évek nagyjai kapnak. De csak azért, mert régen nem volt, ez ne lehessen egy szép gesztus bárkinek, aki ennyit tett a válogatottért? Miért? Mert ha másnak nem volt jó, akkor az újaknak se lehessen? Eléggé előremutató lenne
Az lenne most korrekt, hogy aki nem kapott búcsúmeccset az elmúlt 50-100 évben, és még él, hívjuk be, búcsúztassuk el méltón.
Hatásvadász. Miután visszavonult, nem fogja érdekelni az embereket? Mi lesz így a sajtóval?
Tegnap is sok volt Szalai. Ma reggel meg arra kelek, hogy legenda lett… hát, iszonyat nagy baj van ebben az országban a fejekkel.
jobbágy#JC6
Szerintem Dzsudzsák példája szépen bemutatta, hogy egyre csökken a téma iránt az érdeklődés, most sem értem, mi ez a nagy felháborodás, azt hittem, már szépen megbékélt mindenki azzal, hogy lesz egy búcsúmeccse, amire szerintem bőven rászolgált, anélkül, hogy bármi olyan okkal kellene foglalkozni, ami a válogatotton kívüli történés. Mivel ez egy válogatott meccs, így ezeket én nem tartom relevánsnak.
Igen, most Szalai Ádi a hot téma, mindenki ezt viszi, mindenkit ez érdekel. Ha majd nem érdekli az embereket, ezt is kevesebbet fogod látni. Mellesleg azt sem feltétlenül látom, hogy miért probléma, ha egy olyan játékosról vannak anyagok (és lesznek is még ma bőven), aki az utolsó meccsét játszotta a válogatottban. Aki évek óta csapatkapitány, sőt vezér, és akinek a szerepe tökéletesen látható volt az albánok elleni két meccsen. Persze, önmagában az, hogy ha valamit túltolnak az mindig sok. De egy visszavonulás után nyilván róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó
Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
108 meccsből felsoroltál 3-at. Szuper. Volt viszont 50 meccs, amin meg alibizett meg sírt.Na, örülünk, hogy felébredtél, úgy látszik, hogy valakihez a focin keresztül vezet az út 😀
jobbágy#JC6
Btw, Szalaival nincs semmi baj, én mindig kedveltem a válogatottban, persze a sok dobálózás amit sokszor eljátszott a Jumurdzsákkal együtt néha sok volt, de ki tudja milyen taktikai utasítást kapott, mert volt amikor meg az istennek nem akart elesni.
A nézőszámokra rátérve meg itt is mutatni kell, hogy Magyarország jobban teljesít 😊
Nyugodj meg, a következő az lesz, hogy nem csak a Puskásban volt teltház, de az összes többi stadionban is, hogy az emberek nagy kivetítőn tudják nézni a meccseket...ja, várj, ezek nem NFL stadionok, ahol van rendes kivetítő, mindegy.
Lassan már lehetne azt mondani, hogy Nagy Ádinak nincs szerepköre, mert pont azt nem csinálja amit kellene neki...oldal és hátra passzok koronázatlan királya, miközben előrefele kellene szerveznie a játékot.Azert vele is ovatosan kell banni, o egy tamado szellemu kozeppalyas, nem Nagy Adam szerepkoreben jatszik, akinek a helyere ma bejott. Ha o jatszik majd huzamosan a posztjan, azert a kozeppalyan vedekezesben sebezhetobbek leszunk. De az tuti, hogy tamadasban viszont sokat dobna.nem, de hiba Styles mellőzése szerintem, mindegy hogy ki kárára, de szerintem minden meccsen kezdenie kellene.ha Stílus Kálmán kezd a Nagy Ádi helyett akkor sima x. nb2-es olasz játékossal nem lehet nb1esek ellen játszani. Na majd legközelebb.Igen, elsőre én is ezt gondoltam, de garantálod, hogy akkor az olaszok nem álltak volna ennyire vissza, ha nincs meg a vezetés, és ilyen fordulatot láttunk volna a játékban?
eaglesmcnabb
Wyatt
eaglesmcnabb
Stez
Ilyenkor sírok azon, mikor volt egy viszonylagosan normális kerete a válogatottnak és idióta edzők kótyavetyélték el a lehetőségeket meg mert jött hátulról a politikai nyomás a kisgömböc részéről.
több mint 3 éve
Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Mutassatok nekem még egy országot, ahol 4 év után rehabilitálnak valakit a válogatottba…
Wyatt
jobbágy#JC6
Tegnap pont az egyik olasz csávóról is azt mondta a kommentátor,hogy 2016-ban volt utoljára válogatott. (Gabbiadini talán)Észak-Írország, Roy Carroll, 2006 és 2012 között nem volt válogatott meccse 😀Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Mutassatok nekem még egy országot, ahol 4 év után rehabilitálnak valakit a válogatottba…
Wyatt
jobbágy#JC6
Löfli
több mint 3 éve
108 meccsből felsoroltál 3-at. Szuper. Volt viszont 50 meccs, amin meg alibizett meg sírt. Az lenne most korrekt, hogy aki nem kapott búcsúmeccset az elmúlt 50-100 évben, és még él, hívjuk be, búcsúztassuk el méltón.
több mint 3 éve
Ha szeretne még játszani, akkor tegyen érte. Alibizik jó pár éve, góljainak 90%a tiziből született.És az 55 éves haverod rúgott gólt Bukarestben fontos selejtezőn? Döntött el finnországi selejtezőt a ráadásban? Vert két gólt a portugáloknak a továbbjutásról és csoportelsőségről döntő Eb-meccsen? Nagyon könnyű szívvel felejtjük el azokat az időszakokat, amikor valaki a hátán vitt egy csapatot. Nem vagyunk kicsit hálátlanok?
Jókor, jó helyen dörgölőzött, nem a teljesítményével vívta ki. A CB is a seggét nyalja, pedig csak egy jó színész a srác…
Van egy 55 éves haverom, megye 4-ben játszik, NB1-es volt, a mai napig bárhol, bármikor, bármelyik meccsen ad 2-3 gólpasszt, olyan bal lába van. Hívjuk be őt is.
Az azért érdekelne, honnan tudod hogy semmilyen nyomásgyakorlás nem volt Rossira? Mert én az ellenkezőjét hallottam..
Sajtó: ember, évek óta van egy 3 kérdéses gyors interjú az Nb1-es meccsek után. Ha a Loki játszik az egyik kérdés az ellenfél edzojehez: Dzsudzsák.
Válogatott meccsek, évek óta, Rossi kapja a kérdést: Dzsudzsák?
NER-eneso: heti 1 cikk minimum. Rendelésre.
Miért kéne neki búcsúmeccs? Sokan úgy vonultak vissza, hogy nem kaptak. Ő miben más? Semmiben. Csak kell a qva rekord….
jobbágy#JC6
Igen, én is hallottam, hogy próbálják nyomni, hogy legyen válogatott. Hányszor volt válogatott ezt követően? Nullaszor, köszönöm. Azt viszont Rossi sohasem állította, hogy ne adná meg a lehetőséget egy búcsúmeccsre. Ennek a világon pedig semmi köze bármilyen nyomáshoz, ezt már az elején lehetett tudni.
A sajtó szerepe jó kérdés. Ugyanakkor a sajtó arról ír, ami az embereket érdekli. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha bizonyos témákról egyáltalán nem lenne szó (egyáltalán nem fogok példákat írni, nem ez a lényeg), de ha erre kattintanak az emberek, akkor ezzel foglalkozni kell. Marha egyszerű a dolog, ha nem éri el az ingerküszöböt, nem lesz már téma. Dzsudzsák viszont az volt, és szakmailag hiba lett volna nem érdeklődni, mert akkor meg jön az a kérdés, hogy miért hallgat mindenki, miért nem kérdeznek rá arra, ami mindenkit érdekel. Hiszen ez a dolguk.
Nézd meg az elmúlt x évet, hányan kaptak búcsúmeccset. Nem Dzsudzsák miatt találták ezt ki, elég sokan megkapták. Fel nem tudom fogni, miért zavar az valakit, hogy x év munkája után megkapja a lehetőséget arra, hogy még egyszer játszhasson, és elbúcsúzhasson.
Persze, én kellően libsi vagyok ahhoz, hogy ne zavarjon, ha valakitől tisztelettel elbúcsúznak, ezt adom. De szerintem Dzsudzsák a válogatottbeli szereplésével bőven megszolgált arra, hogy ezt kiérdemelje.
Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
Meg ha valakit szánalomból behívnak egyetlen alkalomra egy sörmeccsre azt nem nevezném rehabilitációnak.Észak-Írország, Roy Carroll, 2006 és 2012 között nem volt válogatott meccse 😀Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Mutassatok nekem még egy országot, ahol 4 év után rehabilitálnak valakit a válogatottba…
Wyatt
jobbágy#JC6
Löfli
Bohóckodik még egy meccset, megtapsolják meccs előtt meg majd a 60.percben amikor lecserélik és annyi.
Nem értem mit kell erről ennyit beszélni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal