Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Vagy a görögök lemondanák a meccset. 😊 😊 😊Akkor játszana a Parlament válogatott
ozibozi
több mint 3 éve
Vagy a görögök lemondanák a meccset. 😊 😊 😊
több mint 3 éve
“Az Eb-re is sikerült kijutni a vezetésemmel”a legjobb ötlet, amit eddig olvastam, hogy Király Gábornak is legyen még egy búcsúmeccse 😀 akár ugyanaz, mint DB-nek
(12 meccs: 1 gól, 1 gólpassz)
Vezettél volna áramot te…
Najo, elengedem a témát, sok volt mára, bocsi.
jobbágy#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Értem én, hogy nekünk DB7 féle senkiházi jutott, de ennél fontosabb, hogy elviekben Kroos a szezon végén szögre akasztja... Pedig maradhatna még egy évet mentorálni és a kis horvát varázslóval együtt lovagoljanak el a naplementébe...ooo errol lemaradtam. kar, hogy nem adtak meg neki Hoenessek a fizut, amit akart, sztem ha marad akkor ugyanennyi BL cimmel zart volna, csak nalunk. talan a legnagyobb hiba, amit a management elkovetett nalunk. egy igazi muvesz volt a kozeppalyan.
Sajnos nem látok hasonló kalibert a piacon a helyére aki a terminátor fiatalok közé észnek jöhetne...
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Értem én, hogy nekünk DB7 féle senkiházi jutott, de ennél fontosabb, hogy elviekben Kroos a szezon végén szögre akasztja... Pedig maradhatna még egy évet mentorálni és a kis horvát varázslóval együtt lovagoljanak el a naplementébe...Sajnos nem látok hasonló kalibert a piacon a helyére aki a terminátor fiatalok közé észnek jöhetne...
több mint 3 éve
Na pontosan ez a baj Dzsudzsakkal. Hogy olyan kibaszott buta, hogy elszolja magat honapokkal az egesz elott, ezzel rautalva, hogy kisirta XY politikusnal a rekordot jelento meccset, utana meg honapokig eloadast tart es mentegeti magat, majd amikor mar igy is mindenki bogyeben van, de o ezek utan megint nem tudja, hol a hatar, megint oda kell vagnia a medianak valami olyan oruletes gyokerseget, ami utan egesz egyszeruen kinyilik a bicska az ember zsebeben vele kapcsolatban.Én nem tudom Dzsuzsák bulvársztorijait, a gurulós se nagyon érdekel, de pl. a válogatott tétmeccseit ha tudom megnézem.De miért kell búcsúmeccs, ha utána még válogatott akar lenni?
Ami átjött eleddig Dzsudzsákról az alapján összegezve számomra egy igazi pöcs.
De a francia EB-n kurva jó volt, csk volt sokszor, még aktív játékos, ha akar, és az MLSZ-nek belefér miért ne lehetne búcsúmeccse?
Az meg teljesen irreleváns, hogy emiatt válogatottsági rekorder vagy sem.
De én pl. Strahant kedveltem és nem tartom jobb/rosszabb játékosnak attól, hogy Favre mennyire volt partner az utolsó sackben. (Nem is tudom még ő e egyáltalán a rekorder. Nem is nagyon fontos.)
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Azert bucsumeccs a neve, mert ez az utolso, ezt is politikai nyomasra inteztek be neki, addig konyorgott a megfelelo helyeken, de nem, neki megint meg tobb kell, ugy, hogy egyebkent mostmar az NB I-ben is kifejezetten atlagos teljesitmenyt nyujt, de igazabol azt is havonta mondjuk ketszer, a negybol.
Es akkor jon a kerdes, hogy mit tett ez az a Dzsu, amiert mindenki elkezdte megutalni?
Mintapeldaja a csavonak, hogy ennek tizedet nem kapna, ha tudna, mikor kell csondben maradni. De ez mar a karrierje eleje ota jellemzo ra. Mert oke, hogy a focistak egy resze felelmetesen buta es egyugyu, de a legtobben ezt nem hiresztelik. Balazs viszont meg buszke is arra, hogy ennyi esze van.
több mint 3 éve
Van aki búcsú után még iszik pár kört.Én nem tudom Dzsuzsák bulvársztorijait, a gurulós se nagyon érdekel, de pl. a válogatott tétmeccseit ha tudom megnézem.De miért kell búcsúmeccs, ha utána még válogatott akar lenni?
De a francia EB-n kurva jó volt, csk volt sokszor, még aktív játékos, ha akar, és az MLSZ-nek belefér miért ne lehetne búcsúmeccse?
De én pl. Strahant kedveltem és nem tartom jobb/rosszabb játékosnak attól, hogy Favre mennyire volt partner az utolsó sackben. (Nem is tudom még ő e egyáltalán a rekorder. Nem is nagyon fontos.)
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
több mint 3 éve
“Az Eb-re is sikerült kijutni a vezetésemmel”(12 meccs: 1 gól, 1 gólpassz)
Vezettél volna áramot te…
Najo, elengedem a témát, sok volt mára, bocsi.
több mint 3 éve
Meg tudok békélni a gondolattal, hogy Dzsudzsák kap egy könyöradomány meccset, csak azt remélem, hogy lesz valaki minél hamarabb, aki majd rendes körülmények között újra megdönti a rekordot.Számomra annyi jelentősége van a dolognak kb, hogy lehet egy fasza kis kvízkérdés belőle.
Kampman
több mint 3 éve
Meg tudok békélni a gondolattal, hogy Dzsudzsák kap egy könyöradomány meccset, csak azt remélem, hogy lesz valaki minél hamarabb, aki majd rendes körülmények között újra megdönti a rekordot.
több mint 3 éve
„A nyáron volt az első olyan szituáció, amikor nagyon izgatottan és jó szívvel újra csatlakoztam a csapathoz és bementem a válogatott öltözőjébe, az elmúlt két évben ilyen nem történt.Mintha egy groupie nyilatkozta volna
Ekkor fordult ez át újra egy nagyon jó kapcsolattá, ennek lett az eredménye, hogy innentől újra bejárhatok az öltözőbe és gondolkodom azon, hogy vajon most van harag vagy nincs harag.”
Mi a pöcsöm ez, NSO? Hogy a rákba nem lehet leellenőrizni egy cikket, kikerülés előtt?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
„A nyáron volt az első olyan szituáció, amikor nagyon izgatottan és jó szívvel újra csatlakoztam a csapathoz és bementem a válogatott öltözőjébe, az elmúlt két évben ilyen nem történt.Ekkor fordult ez át újra egy nagyon jó kapcsolattá, ennek lett az eredménye, hogy innentől újra bejárhatok az öltözőbe és gondolkodom azon, hogy vajon most van harag vagy nincs harag.”
Mi a pöcsöm ez, NSO? Hogy a rákba nem lehet leellenőrizni egy cikket, kikerülés előtt?
több mint 3 éve
Balázs igazán megérdemel egy búcsúmeccset....mondjuk egy 0-6-os eredménnyel.Én remélem, hogy Rossi végigjátszatja a meccset vele és nem hajlandó majd lecserélni. Biztos bírja majd az iramot.
több mint 3 éve
Én nem tudom Dzsuzsák bulvársztorijait, a gurulós se nagyon érdekel, de pl. a válogatott tétmeccseit ha tudom megnézem.De miért kell búcsúmeccs, ha utána még válogatott akar lenni?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Pontosan. Pontrúgások indítások néha ültek, de a mai napig emlékszem hogy itt a fórumon is téma volt, hogy állandóan kettőzik az ellenfelek azt az oldalt, ahol Bazsi játszott… voltak jó meccsei, sokszor megszakadt, sokszor a közönségnek játszott, és vannak elvitathatatlan érdemei.De a francia EB-n kurva jó volt, csk volt sokszor, még aktív játékos, ha akar, és az MLSZ-nek belefér miért ne lehetne búcsúmeccse?biztos olyan kurva jó volt? volt két szerencsés megpattant lövése a portugálok ellen.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
De jobb lenne ha a mai Radio1es megnyilvánulása után kussban maradna november 17-ig, mert az eddig őt támogató szurkolók döntő többsége is kezd besokallni.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Én nem tudom Dzsuzsák bulvársztorijait, a gurulós se nagyon érdekel, de pl. a válogatott tétmeccseit ha tudom megnézem.Azok után, hogy nem Bozsikot, Puskást vagy Grosicsot előzi meg, hanem Király - szürke mackó - Gabit, csak még súlytalanabb az egész kérdés. Ha valami műbalhé, akkor ez az.
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
De a francia EB-n kurva jó volt, csk volt sokszor, még aktív játékos, ha akar, és az MLSZ-nek belefér miért ne lehetne búcsúmeccse?biztos olyan kurva jó volt? volt két szerencsés megpattant lövése a portugálok ellen.
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit
több mint 3 éve
Én nem tudom Dzsuzsák bulvársztorijait, a gurulós se nagyon érdekel, de pl. a válogatott tétmeccseit ha tudom megnézem.Ami átjött eleddig Dzsudzsákról az alapján összegezve számomra egy igazi pöcs.
több mint 3 éve
Nem gyengén feszegeti a határokat 😀Fogalmazzunk úgy, hogy nehezen viselte Szoboszlai felfele törő pályáját.
De hát, mindig is tudtuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban..
Viszont ez érdekes, miről lehet vajon szó?
nyár volt az első alkalom két év után, amikor bemehettem a nemzeti csapat öltözőjébe. Ennek megvolt a miértje, ezt a kérdést most nem szeretném feszegetni” – mondta Dzsudzsák, aki azt is elárulta, ez a nyár hozta meg az áttörést, és most már biztosan tudja, egyik játékosban és stábtagban sincs harag vagy sértődöttség az irányába.
Tán valamelyik feleség lehet a téma?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ez így, szlovén kommentárral az igazi 😄 https://t.co/fQOefIktBq
— Bognár Domokos (@domabognar) September 27, 2022
több mint 3 éve
Már lenyilatkozta Dzsudzsák, hogy hiába ez a búcsúmeccs, ha hívja Rossi akkor utána is szívesen lesz válogatott 😀😀😀Majdnem olyan durva, mint amikor nem tűnik fel, hogy az előző 5 HSZ erről szól 😛
A pali nem tudja abbahagyni, mekkora szánalom.
Heisman nádor
több mint 3 éve
en.wikipedia.org/wiki/Tampa_Bay_RowdiesMár lenyilatkozta Dzsudzsák, hogy hiába ez a búcsúmeccs, ha hívja Rossi akkor utána is szívesen lesz válogatott 😀😀😀Miért nem igazol a Tampába?
Heisman nádor
🙂
zemanla
végülis, lehet ez a szintje

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Már lenyilatkozta Dzsudzsák, hogy hiába ez a búcsúmeccs, ha hívja Rossi akkor utána is szívesen lesz válogatott 😀😀😀Miért nem igazol a Tampába?
Heisman nádor
🙂

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Már lenyilatkozta Dzsudzsák, hogy hiába ez a búcsúmeccs, ha hívja Rossi akkor utána is szívesen lesz válogatott 😀😀😀A pali nem tudja abbahagyni, mekkora szánalom.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem gyengén feszegeti a határokat 😀Igazi (kloá)kapitány
De hát, mindig is tudtuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban..
Viszont ez érdekes, miről lehet vajon szó?
nyár volt az első alkalom két év után, amikor bemehettem a nemzeti csapat öltözőjébe. Ennek megvolt a miértje, ezt a kérdést most nem szeretném feszegetni” – mondta Dzsudzsák, aki azt is elárulta, ez a nyár hozta meg az áttörést, és most már biztosan tudja, egyik játékosban és stábtagban sincs harag vagy sértődöttség az irányába.
Tán valamelyik feleség lehet a téma?
jobbágy#JC6