Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Anglia, Norvégia, Törökország, Szlovákia.De jöhetne a cseh/svéd/macedón hármas, jó focit nyomnak.
Október 9, várjuk 😉
Magyarország, Izrael, Románia, Koszovó, Szlovákia de fincsi lenne 😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 551
"Langnál külön kiemelendő, hogy a Wyscout statisztikai oldal adatai szerint 79.31%-ban megnyerte párharcait a sorozatban, ebben a tekintetben pedig ő végzett az élen (a legalább 450 percet játszó védők közül) az A-ligában"
több mint 3 éve
Egy jó kis cseh, szlovén, török, észak ír, Andorra csoport és csoda a 4. Helyén egy francia, norvég, török, szlovákra gondoltam 😀
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Egy jó kis cseh, szlovén, török, észak ír, Andorra csoport és csoda a 4. Hely
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Latva az EB kalapokat, azert bele lehetne nyulni olyan csoportokba amikbol meg a masodik hely is necces lenne. De a finneknek tudnek orulni a masodikbol.
1. KALAP (az A-liga 1. és 2. helyezettjei és kettő 3. – a németek nem selejteznek): Hollandia, Horvátország, Spanyolország, Olaszország; Dánia, Portugália, Belgium, MAGYARORSZÁG; Svájc, Lengyelország
2. KALAP (az A-liga leggyengébb harmadikja, 4. helyezettjei, a B-liga csoportgyőztesei és a legjobb 2.): Franciaország; Ausztria, Csehország, Anglia, Wales; Izrael, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Skócia; Finnország
3. KALAP (a B-liga másik 3 2. helyezettje, 3. és 4. helyezettjei – Oroszország nem indulhat): Ukrajna, Izland, Norvégia; Szlovénia, Írország, Albánia, Montenegró; Románia, Svédország, Örményország
4. KALAP (a C-liga csoportelsői és másodikjai, és a legjobb kettő 3.): Grúzia, Görögország, Törökország, Kazahsztán; Luxemburg, Azerbajdzsán, Koszovó, Bulgária; Feröer, Észak-Macedónia
5. KALAP (a C-liga 2 gyengébb 3. helyezettje, 4. helyezettjei, a D-liga 1. és 2. helyezettjei): Szlovákia, Észak-Írország; Ciprus, Fehéroroszország, Litvánia, Gibraltár; Észtország, Lettország; Moldova, Málta
6. KALAP (a D-liga 3. és 4. helyezettjei): Andorra, San Marino; Liechtenstein
több mint 3 éve
😀😀😀Ez nem az NSO. Ez egy kulturált közösség.Hú vazze, sok lesz már a Zsuzsi téma 😝🤮Izrael nem is Európa - kommentek 3...2...1
Közben (igaz hogy a ruszkik kizárásának köszönhetően) Izrael feljutott az A ligába. Jah, meg a bosnyákok is.
warr_b
Willie Parker
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ez nem az NSO. Ez egy kulturált közösség.Hú vazze, sok lesz már a Zsuzsi téma 😝🤮Izrael nem is Európa - kommentek 3...2...1
Közben (igaz hogy a ruszkik kizárásának köszönhetően) Izrael feljutott az A ligába. Jah, meg a bosnyákok is.
warr_b
Willie Parker
több mint 3 éve
Hú vazze, sok lesz már a Zsuzsi téma 😝🤮Izrael nem is Európa - kommentek 3...2...1
warr_b
több mint 3 éve
A kopasz taljant ismerve azert sztem funny lesz ez a valogatottsagi rekord, vagy cserekent all be a 93. percben, vagy kezdokent es lekapja a 2. percben 😊mondjuk ha tényleg az lesz az elég komoly jelzés arra hogy miről is van szó
gabokocka
több mint 3 éve
Képesek egy Albánia-Izlandot adni, az ukrán-skótot meg nem...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A kopasz taljant ismerve azert sztem funny lesz ez a valogatottsagi rekord, vagy cserekent all be a 93. percben, vagy kezdokent es lekapja a 2. percben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?A biztosítós haveromnak okozott azért kellemetlen perceket az önhiba megítélésénél
Wyatt
több mint 3 éve
Nincs olyan, hogy katari meleg(ek)A katari melegben meg fognak főni az angolok.Sokkal szerényebben a vb-győztesrőlAnnyit nem ér, hogy hülye angol legyél. 😀Cserélnék velük a VB miattAngol-nemet x is elég tuti volt, bár ott lehetett izgulni azért.Kár, hogy az angolok nem csak a németekkel játszanak
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Toca
Wyatt
empty taxi
több mint 3 éve
Hú vazze, sok lesz már a Zsuzsi téma 😝🤮Közben (igaz hogy a ruszkik kizárásának köszönhetően) Izrael feljutott az A ligába. Jah, meg a bosnyákok is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Itt a legtöbbünknek szerintem nem a búcsúmeccsel van a baj, mert az valóban jár, hanem hogy ezzel így ès ilyenformán egyedüli válogatottsági rekorder lesz. Amit nem feltétlenül èrdemelt meg. Szvsz. De bízunk benne, valóban lesz, arra mèltóbb, aki megdönti. Ennyi ès nem több. Szerintem túltárgyaltuk befolyásolni nem tudjuk 😜🤪😁Nem, nem az a baj, hogy rekorder lesz. Az a baj, hogy nem jatszott eleg jol a valogatotthoz, kinek tetszik vagy sem, de Rossit igazolta a dontes, hogy egyszeruen nem hivta meg 2019 vege ota. Amire Dzsudzsak tizezer alkalommal annyival reagalt, hogy jott egy „elfogadom” kamueloadas, majd aztan rendre jottek az utalgatasok, hogy de o akarja, o nem mondott le errol, o majd igy, ugy, ahogy, mert neki ez az alma.
dande2
A hatszellel maga mogott elkezdte teljesen tudatosan es egyertelmuen presszingelni Rossit, mindekozben szepen vegigszopkodta a kormany fontosabb szemelyeit. Es akkor ezek utan volt akkora eszmeletlenul nagy hulye segg, hogy egy vicckategoriaba illo szurkoloi anketon eloadast tartott arrol, hogy marpedig o meg lesz hivva, raadasul odavagott egy olyan idopontot, amire akkor meg csak le sem volt kotve hivatalos meccs.
Ergo annyi esze volt, hogy sikeresen elarulta orszag-vilag szamara, hogy neki ezt elinteztek hatszellel, mert addig konyorgott, es hogy mar le van zsirozva, csak epp a hetkoznapi ember errol nem tud.
En teljes mertekig megertem, hogy ez az egesz folyamat kicsapta a biztositekot ennyi embernek, en is visszataszitonak velem, es itt most teljesen mindegy, hogy egyebkent Dzsudzsak megerdemli-e vagy sem, mert ez mar annyira hatterbe szorult ennek a gyagyasnak az iszonyat butasagai miatt, hogy az embereknek emiatt akarva-akaratlanul sem az jut eszukbe, hogy Dzsudzsak tett erte annyit, hanem az, hogy az ember, aki nem volt hajlando elfogadni az edzo donteset, ezert rohant papahoz a kormanyban, hogy aztan politikai nyomas hatasara Rossi rakesznyeruljon, hogy adjon neki egy meccset.
Hiaba erdemelne meg alapvetoen, az az igazsag, hogy ezzel az egesszel annyira egy szar ember bizonyitvanyat rakta le az emberek ele, amivel sokakkal ugy is sikeruélt megutaltatnia magat, akiknek semmi bajuk sem volt vele.
Ugyhogy igen, abban egyetertek JC6-tal, hogy itt a hatterrel, a lefolyassal van a problema, ahogy ez az egesz kiderult, ossze lett hozva. Es ez baromira nem modi egy valogatottsagi rekordhoz, nagyon gaz lett igy.
Persze hozzateszem, ez az egesz a segghulye Dzsudzsak hibaja, mert ha nincsen az elszolasa, akkor most senki sem kerdojelezne meg ezt az egeszet, mint ahogy Rossi es az MLSZ is letudhatta volna annyival a sztorit, hogy Dzsu kierdemelt egy bucsumeccset, tett ennyit a valogatottert, o a kapitany ugy dontott, meghivja meg egyszer, aztan csokolom. Ehelyett most az van, hogy aki netan nem tudta eddig, mar az is tudja, hogy itt OV diktal Rossinak is, hogy itt meg a meghivok is poltikai nyomasra erkeznek, stb.
Ha ez a tyukeszu tok rendelkezett volna annyi ikuval, hogy nem mereget faszt az anketon es tart eloadast, akkor szepen csendben, nem feltunoen vegig tudtak volna csinalni ezt az egesz folyamatot. Csak hat Dzsudzsak agyi kapacitasa az mondjuk lekorlatozodott a palyara, az a baj, így evek ota olyan wtf dolgokat nyomott a mediaban, hogy igazabol nem is csodalom azt, hogy nem tudott csondben maradni.
Szegeny egy baromira joszivu csavo, de olyan iszonyat suta, hogy az mar faj. 😀
Es egyebkent bennem is ez van most, hogy itt ez a faszi, akirol tudom, hogy kierdemelte, de egesz egyszeruen nem tudok nem ferde szemmel nezni ra amiatt, ahogy ezt kieroszakolta maganak.
több mint 3 éve
Sosem volt, sosem lesz ilyen.Valójában a gond a te fejedben van. Nem láttam még tőled ebben a topicban olyan hozzászólást, ahol bárkinek a teljesítményét is elismernéd.Elismerem Styles és Schäfer tegnapi teljesítményét.
Folyamatosan megy tőled a fröcsögés, egy általad elképzelt világról, ami csak helyenként van köszönőviszonyban a valósággal. Csak így tovább...
ervinator
Elismerem, hogy Szalai Ádám bőven kimaxolta a pályafutását és elismerésre méltó az, ami a pályán és a pályán kívül is elért, saját erőből. Ezt legutóbbi találkozásunkkor is megmondtam neki, face to face. Nála jobb képességű magyar játékosok fele annyit sem értek el, mint ő, szorgalommal és alázattal. Tiszteletre méltó az egész ember. A hiszti, ami körülötte megy, az nem tetszik. Nálam egy legenda Puskás, Détári, Törőcsik, Kiprich…
Elismerem Marco Rossi munkáját, tökéletesen passzol a habitusa és tudása a magyar válogatott keretének 90%hoz. Sokszor jó döntéseket hoz, jól meccsel, jól épít fel embereket. Amit kitalált az a nagyok ellen maximálisan működik. De itt akkor ebben ennyi kell hogy legyen? Mindenféle szakmát felejtsünk el, és éljen a hurráhangulat? Meg kellett volna ugrani tegnap a lécet. Nem kellett volna sok, csak higgadtság, türelem és jó taktika. Lépéselőnyben voltunk, hazai pályán. Ennél tökéletesebb alkalmat nem is lehetett volna találni. Nem sikerült. Ez van. De legyen önkritika. Ne az, hogy amint kap egy negatív kérdést, megsértődik. Sokkal nagyobbat lehet esni, ha állandóan csak azt szajkózzuk: isten vagy Rossi. Tanuljon meg cserélni, ne ragaszkodjon emberekhez, igenis álljon ellent a nyomásnak.
Szeretnék kimenni egy meccsre. Szeretném elénekelni a Himnuszt és szurkolni. Jól érezni magam, majd hazamenni. Mellettem tegnap egy tanult, fideszes, 60 éves elismert orvos ült. Azt mondta a végén: túl van már tolva ez a bicikli, minden téren, de úgy néz ki, ez kell a magyarnak…
Szóval szerinted minden rendben. Szerintem meg a földön kellene állni. Olyan hurráhangulat volt az országban, hogy ihaj. Hogy simán legyőzzük az Európa-bajnokokat. Nincs megállás… Könyörgöm, hiányzott a fél olasz csapat. És taktikailag felmosták velünk a padlót. Konkrétan a 90 percből 15 percen keresztül volt esélyünk ellenük. Állandó vesszőparipa az UP. Nézd meg az olaszokat, két kezdőre elég fiataljuk van. Nekünk meg az U21 fele NB2-es.
Eltelik pár év és így fogunk felállni:
Gulácsi - Nego, Orban, Szalai, Kerkez - Ilics, Styles, Tothova, Szoboszlai - Hajduk, Ádám…
Persze, hogy van bennem keserűség. Csoda volt 2016, jött Andorra meg a szenvedés… hazai EB, majd Albánia..most kimaxoltuk erőn felül az NL-t, de mi lesz a selejtezőben? Ilyen szintű hullámvölgy engem kikészít. Mert mindig csak fellángolások vannak, meg a parasztvakítás. Nincs koncepció, nincs önkritika, nincs háttérország, csak a pénz.
Nem szabad full vaknak lenni.
jobbágy#JC6
Túl sok a döglégy a pénzzel kitömött döglött fociló körül. Ameddig a NER nemzeti színű nyereg le nem esik róla vagy a szag nem nyomja el az alkesz és neonáci csürhe szagát addig nem lesz itt semmi változás.
több mint 3 éve
Itt a legtöbbünknek szerintem nem a búcsúmeccsel van a baj, mert az valóban jár, hanem hogy ezzel így ès ilyenformán egyedüli válogatottsági rekorder lesz. Amit nem feltétlenül èrdemelt meg. Szvsz. De bízunk benne, valóban lesz, arra mèltóbb, aki megdönti. Ennyi ès nem több. Szerintem túltárgyaltuk befolyásolni nem tudjuk 😜🤪😁
több mint 3 éve
Na ez már egy jobb kérdés, valóban.akárhonnan is nézzük, ez egy alamizsna. Egy normális ember nem élne ilyennel, Balázs pedig még büszke is lesz rá. 😀Jó, de ez szerinted van. Most azzal, hogy szerinted mi van, nehéz vitatkozni. Ismétlem, az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére.szerintem Rossiban fel se merült volna a behívása ha nincs ezt a hisztiIsmerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
tény hogy már több mint 1 éves, de kétlem hogy ne lett volna noszogatás a háttérben
Negritis, a vajda
Wyatt
és valszeg neki van annyi gerince és esze hogy nem fogja berakni féknek tét meccsen így ez a megoldás maradt amivel mindenki jól járhat
zsuzsika régóta haknizik hogy neki ez jár és nem véletlen térdel a teljes fidesz elit előtt
Negritis, a vajda
Wyatt
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
akárhonnan is nézzük, ez egy alamizsna. Egy normális ember nem élne ilyennel, Balázs pedig még büszke is lesz rá. 😀Jó, de ez szerinted van. Most azzal, hogy szerinted mi van, nehéz vitatkozni. Ismétlem, az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére.szerintem Rossiban fel se merült volna a behívása ha nincs ezt a hisztiIsmerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
tény hogy már több mint 1 éves, de kétlem hogy ne lett volna noszogatás a háttérben
Negritis, a vajda
Wyatt
és valszeg neki van annyi gerince és esze hogy nem fogja berakni féknek tét meccsen így ez a megoldás maradt amivel mindenki jól járhat
zsuzsika régóta haknizik hogy neki ez jár és nem véletlen térdel a teljes fidesz elit előtt
Negritis, a vajda
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
index.hu/belfold/2022/05/24/orszaggyules-parlament-miniszterek-beiktatas-orban-viktor-dzsudzsak-balazs/Én eddig csak Szijjártóról tudtam 😀szerintem Rossiban fel se merült volna a behívása ha nincs ezt a hisztiIsmerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
Negritis, a vajda
Wyatt
Negritis, a vajda
NB2
több mint 3 éve
Jó, de ez szerinted van. Most azzal, hogy szerinted mi van, nehéz vitatkozni. Ismétlem, az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére.szerintem Rossiban fel se merült volna a behívása ha nincs ezt a hisztiIsmerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
Negritis, a vajda
Wyatt
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Én eddig csak Szijjártóról tudtam 😀szerintem Rossiban fel se merült volna a behívása ha nincs ezt a hisztiIsmerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
Negritis, a vajda
Wyatt
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
szerintem Rossiban fel se merült volna a behívása ha nincs ezt a hisztiIsmerem a sztorit. Nem véletlenül írtam azt és úgy, ahogy. Hogy ha politikai nyomásgyakorlásról lenne szó, akkor Eb-n, NL-en, selejtezőn lenne. Az, hogy legyen egy búcsúmeccse, az sosem volt Rossi szándéka ellenére. Ennyit írtam.Ja azt nem tudtam, hogy te jobban tudodmagyarnemzet.hu/sport/2021/05/szijjarto-peter-szurkol-dzsudzsak-balazsnak
Wyatt
Negritis, a vajda
Wyatt