Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 566 — Omar's Coming Yo!
Gyonyoru nap ez a mai.
Mi bent maradtunk az A ligaban, romanok kiestek a C ligaba.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 974 — Whoops, looks like something went wrong.
ha Stílus Kálmán kezd a Nagy Ádi helyett akkor sima x. nb2-es olasz játékossal nem lehet nb1esek ellen játszani. Na majd legközelebb.
eaglesmcnabb
Igen, elsőre én is ezt gondoltam, de garantálod, hogy akkor az olaszok nem álltak volna ennyire vissza, ha nincs meg a vezetés, és ilyen fordulatot láttunk volna a játékban?
Wyatt
nem, de hiba Styles mellőzése szerintem, mindegy hogy ki kárára, de szerintem minden meccsen kezdenie kellene.
eaglesmcnabb
Azert vele is ovatosan kell banni, o egy tamado szellemu kozeppalyas, nem Nagy Adam szerepkoreben jatszik, akinek a helyere ma bejott. Ha o jatszik majd huzamosan a posztjan, azert a kozeppalyan vedekezesben sebezhetobbek leszunk. De az tuti, hogy tamadasban viszont sokat dobna.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 049
Ez a Szalai-szopkodás a végén elég kínos volt, mintha Ronaldo búcsúzott volna..
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ha Stílus Kálmán kezd a Nagy Ádi helyett akkor sima x. nb2-es olasz játékossal nem lehet nb1esek ellen játszani. Na majd legközelebb.
eaglesmcnabb
Igen, elsőre én is ezt gondoltam, de garantálod, hogy akkor az olaszok nem álltak volna ennyire vissza, ha nincs meg a vezetés, és ilyen fordulatot láttunk volna a játékban?
Wyatt
nem, de hiba Styles mellőzése szerintem, mindegy hogy ki kárára, de szerintem minden meccsen kezdenie kellene.
eaglesmcnabb
Innentől valszeg meg is lesz

több mint 3 éve
Azzal egyetértek, hogy Szoboszlai ma nem volt jó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Wyatt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 049
Ahhh… Mister, Mancini úgy lemeccselt, ahogy kell. Plusz meg kell tanulnod cserélni, nincs mese. Jól cserélni.
Szoboszlai mínusz egy ember volt, élőben látni ezt a játékot tőle, óriási csalódás… lehet kicsit jegelni kellene, mert nagyon gyenge és pont középen, ahol menni kell.
Sajnálom, de szép sorozat volt nagyon.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 974 — Whoops, looks like something went wrong.
Szalai koszonetet mondott Futacs Markonak.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 396 — Steelers fan
Nem volt itt semmi különös, komoly csapat ellen ennyi hibával nem lehet nyerni.
Lúdas Solymi
Igen, ez van a legközelebb a válaszhoz, az olaszok sokkal rutinosabbak voltak, és kíméletlenek. Mi meg nem. Attól még jó sorozat volt
Wyatt
Meg Mancini megette Rossit: a masszív letámadással megölte a labdakihozatalainkat, a háromvédős rendszerrel pedig az olaszok kezdeményeztek.

Ilyen is van!
Szokol
Azért bőven lehetett volna ennek ellenére forditva is. Óriási bakit nem Rossi számlájára írnám, meg azt se hogy legalább 2 ajtó ablakot hagytunk ki.
Szép volt jó volt ez a sorozat reméljük lesz még ilyen.
Toca
Jajj persze, nem bántom én egy percig se a kopaszt, azért írtam, hogy néha van ez így, de az igazsághoz szerintem ez is hozzátartozik.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 407 — Vikings fan
Lúdas Solymi
Igen, ez van a legközelebb a válaszhoz, az olaszok sokkal rutinosabbak voltak, és kíméletlenek. Mi meg nem. Attól még jó sorozat volt
Wyatt
Meg Mancini megette Rossit: a masszív letámadással megölte a labdakihozatalainkat, a háromvédős rendszerrel pedig az olaszok kezdeményeztek.

Ilyen is van!
Szokol
Azért bőven lehetett volna ennek ellenére forditva is. Óriási bakit nem Rossi számlájára írnám, meg azt se hogy legalább 2 ajtó ablakot hagytunk ki.
Szép volt jó volt ez a sorozat reméljük lesz még ilyen.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 081
Lúdas Solymi
Wyatt
A sorozattal nem volt semmi baj.
Nem mondom, hogy a többi csapat nem vette komolyan, de nem is volt nekik akkora tét.
Ettől függetlenül a vereséget senki se szereti, szóval odatették magukat az ellenfelek is.

Tiszteletet érdemelnek a srácok, mert egy nagyon max. 3-5 pontos csoport zártak 10-el, másodikként, sokszor szép játékkal és türelmes, kitartó védekezéssel és felejthetetlen meccsekkel és gólokkal.
Kivétel az olaszok ellen, mert ott mindkétszer tele lett a gatya egy időre, meg is lett a vége.

Az irány jó, már csak ezt kellene szinten tartani és fentebb lépni és remélhetőleg eljutnak hamar arra a szintre, hogy tudnak folyamatosan és stabilan játszani. A mag megvan hozzá, ráadásul fiatalok is.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 396 — Steelers fan
Lúdas Solymi
Wyatt

Ilyen is van!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 386 — Csodabogár
"Durva bírói csalás akadályozta meg, hogy visszajöjjön a magyar válogatott"
origo 😊
NB2
Az origo cikkjeit vmi hungarista NER fejlesztesu AI irja, v miert nincs szerzo? 😀
Borbinho
Kb 99%-ban nincs szerző odaírva

több mint 3 éve
origo 😊
NB2
Az origo cikkjeit vmi hungarista NER fejlesztesu AI irja, v miert nincs szerzo? 😀
Borbinho
Hát ne tudd meg... Van egy emberke, aki fogja, és átírja a címeket ilyen szépekre. A legjobb, amikor a szerző háta mögött, szóval mindig.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
origo 😊
NB2

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jó, azért ez menő volt

több mint 3 éve
Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds volt
Toto21
Ügyes vagy
Wyatt
Hazaárulás egyik formája ez is.
Nemes samu09
Win-win volt. Ha pontot szerzünk nem zavart volna. Igy legalabb a Szrt allta az esti italozas arat.
Toto21
Ügyes vagy, egészségedre.

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 082
Mondtam nem birjuk el a terhet. Tuti 2-es odds volt
Toto21
Ügyes vagy
Wyatt
Hazaárulás egyik formája ez is.
Nemes samu09
Win-win volt. Ha pontot szerzünk nem zavart volna. Igy legalabb a Szrt allta az esti italozas arat.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 586 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönjük srácok így tovább a többi sorozatban selejtezőkön is! 😊
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 358 — nabege2@yahoo.com
angol-német 3-3, gólgazdag meccs
több mint 3 éve
Lúdas Solymi

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 081
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 358 — nabege2@yahoo.com
origo 😊