Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha szeretne még játszani, akkor tegyen érte. Alibizik jó pár éve, góljainak 90%a tiziből született.Jókor, jó helyen dörgölőzött, nem a teljesítményével vívta ki. A CB is a seggét nyalja, pedig csak egy jó színész a srác…
Van egy 55 éves haverom, megye 4-ben játszik, NB1-es volt, a mai napig bárhol, bármikor, bármelyik meccsen ad 2-3 gólpasszt, olyan bal lába van. Hívjuk be őt is.
Az azért érdekelne, honnan tudod hogy semmilyen nyomásgyakorlás nem volt Rossira? Mert én az ellenkezőjét hallottam..
Sajtó: ember, évek óta van egy 3 kérdéses gyors interjú az Nb1-es meccsek után. Ha a Loki játszik az egyik kérdés az ellenfél edzojehez: Dzsudzsák.
Válogatott meccsek, évek óta, Rossi kapja a kérdést: Dzsudzsák?
NER-eneso: heti 1 cikk minimum. Rendelésre.
Miért kéne neki búcsúmeccs? Sokan úgy vonultak vissza, hogy nem kaptak. Ő miben más? Semmiben. Csak kell a qva rekord….
több mint 3 éve
Mindegy, mert úgyis Szoboszlai, aztán meg Kerkez lesz a rekorderEgyébiránt pedig Dzsudzsák rekordja aligha lesz hosszú életű, pont az évi 10+ meccsek miatt, Szoboszlainak 7-8 év alatt meglehet, és addigra is csak 28-29 éves lesz. De ez csak egy példa. Bozsik rekordja 54 évig élt, és lefogadom, hogy az emberek 80 százaléka arra sem emlékezett, hogy ő tartotta a csúcsot. Királyé hat évig, Dzsudzsáké is fog vagy 8 évig, aztán majd megelőzgetik idővel
Wyatt

több mint 3 éve
a búcsúmeccset megérdemli, a válogatott rekordot nemA válogatott rekord így is az övé volt, ha a búcsúmeccset megérdemli, akkor mi a kérdés? 😊
Negritis, a vajda
Amit felhoznak az emberek, hogy ez tiszteletlenség Király Gáborral szemben. Valójában viszont a mackónacis kapus maga mondta le a válogatottságot, ha szeretett volna, játszhatott volna. Dzsudzsák szeretett volna játszani, de nem hívták be, ezek alapján lehet azt mondani, hogy Király jobb eséllyel lett volna rekorder, ha nem dönt úgy, ahogy. Btw, Király kapott egy búcsúmeccset ezt követően. Juhász Roliék is kaptak. Ezt Dzsudzsák is megérdemli, mert tett annyit a válogatottért. Ezt persze jobb lett volna 2-3 éve letudni, és tovább lépni ezen a témán azóta. A közönség is nyilván jobban fogadta volna. Ettől még én biztosan nem sajnálom tőle, hogy elbúcsúzhat a címeres meztől

több mint 3 éve
a búcsúmeccset megérdemli, a válogatott rekordot nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ezek akár jogosak is lehetnének, ha igazak lennének.Ezzel szemben Marco Rossi egy pillanatig nem mondta, hogy nem adja meg a lehetőséget Balázsnak a búcsúmeccsre, ettől már a legelején sem zárkózott el, és most, egy felkimeccsen ez meg is lesz neki. Nincs szó itt nyomásgyakorlásról, szimplán arról, hogy a jövő csapatában már nincs helye. Ettől még a búcsúmeccsre mindig is volt esélye, sőt.
Nem értek egyet a debreceni szerepével sem. Visszajött az NB II-be, hogy élvonalba segítse nevelőklubját, ezt van, ahol pozitívumként értékelnék. Volt benne szerepe? 26 meccsen 5 gól és 14 gólpassz után alighanem állítható, hogy igen. Másodosztály, persze. Élvonalban? 8 gól, 7 gólpassz az előző idényben, 2+1 a mostaniban. Kiemelkedő számok? Nyilván nem. Botrányosak? Aligha
Telesírta a sajtót. Ez megint relatív. Ha volt hot téma éveken át, az Dzsudzsáké volt. Nyilván meg kell kérdezni mindkét felet, ha kimarad, és mivel sokat beszélnek róla, ez zavaró lehet. De ez érdekli az embereket, muszáj megkérdezni. Célszerű válaszolni is. Ha elmondja valaki, hogy szeretne még játszani, az nekem rendben van. Olyan nem rémlik, hogy azt mondta volna, hogy neki válogatottnak kellene lennie, ez és ez helyén. Ha volt ilyen, az nyilván más kérdés, de szerintem nem.
Szerintem megérdemli a búcsúmeccset, pont azért, mert a válogatottban mindig felszántotta a pályát, és úgy küzdött, mintha az élete múlna rajta.

több mint 3 éve
Észak-Írország, Roy Carroll, 2006 és 2012 között nem volt válogatott meccse 😀Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Mutassatok nekem még egy országot, ahol 4 év után rehabilitálnak valakit a válogatottba…
Wyatt
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Eleve 30-40 meccs ajándék volt neki, akkor is behívták, amikor botrány volt.
Wyatt
Most társ rekorder, de neki ez nem elég, ezért az utóbbi 4-5 évben komoly NER-es tesó lett és addig rágta a fülüket, amíg meg nem törték Rossit is.
Aki amúgy picit szegyellheti magát, mert többször lenyilatkozta, hogy a munkájába senki sem szólhat bele, most ez történt, illetve Vancsa esetében is, szóval felköphet egyet és alá állhat.
Én nem sajnálok ettől az embertől semmit, magát az embert sajnálom. Mert bántóan buta. Lassan 4 éve nem játszott a valogatottban, mert ultraszar volt. Lassú, körülményes, nagyképű. Debrecenben már a 4. pozícióban játszik, annyira próbálják eldugni, hogy ne arra figyeljenek az emberek, hogy DB mínusz 1 ember a csapatnak.
És tele sirta a sajtot, a csapból is ő folyt, undorító, gusztustalan módon sokszor nyomást helyeztem a kapitányra, poltikai vonalon. Egy terror volt az egész.
A kutya nem szólna, ha Balázs megdöglött volna minden meccsen az elmúlt időben, felszantotta volna a pályát és megállíthatatlan lett volna.
Ehelyett mivan? Ez a szappanopera.
Mutassatok nekem még egy országot, ahol 4 év után rehabilitálnak valakit a válogatottba…
Szánalmas az egész.
több mint 3 éve
Ezzel tisztelettel nem értek egyet. Lehet kifogásolni azt, hogy az anyagi jólétet választotta a nyugati szereplés (padozás?) helyett. Lehet kritizálni néhány teljesítményéért, amit a klubcsapatban nyújtott. De amikor magyar válogatott mez volt rajta, akkor megdöglött a pályán a jó eredményért. Nem játszott mindig jól, sőt. De pont azt teljesítette, amit én egy magyar válogatott játékostól elvárok, hogy ha szarul is megy, akkor is hagyja ott a lelkét a pályán. A norvégok elleni pótselejtezőn egy 30 éves átok tört meg. Az itthoni meccsen azt a munkát, amit elvégzett sosem felejtem el. Nagy arca van? Igen. De nem csak nekiAmúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?nem érdemli meg, se a teljesítménye se a személyisége nem méltó arra hogy rekorder legyen
Wyatt
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Engem az-az alibizèse zavar, amit kb a PSVtől való távozása óta csinál. Mind klubb mind válogatott szinten. Voltak fel-fel villanásai de inkább már csak a hype volt körülötte amit kényelmesen meglovagolt ès meg is elègedett vele. Sokkal-sokkal több volt benne, de vszeg rossz emberekre hallgatott. A politikai magánéleti dolgai nem èrdekelnek.
Wyatt
több mint 3 éve
Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?nem érdemli meg, se a teljesítménye se a személyisége nem méltó arra hogy rekorder legyen
Wyatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az, hogy Szijjártóval mit csinál a négy fal között, az ő dolguk, maga a hatalomhoz dörgölőzés persze zavaró, de hát az Szalai Ádinál is az azért. Rendben, nem volt szerencsés a bejelentés, de ezek szerintem még nem olyan dolgok, amelyek miatt ne érdemelne meg egy búcsúmeccsetAmúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Általánosságban szúrja az emberek szemét, hogy mekkora spanba van a nagyon nagy górékkal.
Wyatt
Konkrétan volt olyan ismerősöm, aki nem követi az nb1-et, és azt hitte már valami kamu államtitkár.
Meg konkrétan egy szurkolói ankéton jelentette be, hogy neki igéretett tettek (fentről), hogy kap ősszel búcsúmeccset.
zacknorb

több mint 3 éve
Amúgy Dzsudzsák kinek mit ártott, hogy sajnálják tőle a rekordot?Általánosságban szúrja az emberek szemét, hogy mekkora spanba van a nagyon nagy górékkal.
Wyatt
Konkrétan volt olyan ismerősöm, aki nem követi az nb1-et, és azt hitte már valami kamu államtitkár.
Meg konkrétan egy szurkolói ankéton jelentette be, hogy neki igéretett tettek (fentről), hogy kap ősszel búcsúmeccset.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 551
Csak o jutott az eszembe.nem pont ra ertettrk.nekem ez is sokkolo h kb 6-7 ev alatt lett ennyi.szalainak 13-14 ev alatt tobb mint 80. De boven vannak fiatalabbak sokkolo szamokkal az uj nemzeti meccsek miatt.Nagy Ádám becserelésékkel nem fog 100-ig se eljutni, neki eddig volt biztos helye a kezdőbenSiman megelozik mert sok meccset jatszanak a mai nemzeti csapatok.Ohh bazzzNem tudom hogy állunk válogatottságokkal de remélem valaki hamarosan beelőzi....100 alatt meg kellett volna állnia
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-megerosithetem-dzsudzsak-a-gorogok-ellen-bucsuzik-rossi-2915527
YoungZeeZee
dande2
Nagy adam pl vmi 64 nel tart.
YoungZeeZee
r.baggio
Pl schaffer.23 eves 22 meccs.
Szobi 21 es 25 meccs.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nagy után Lang (52) és Gulácsi (50) jön.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nagy Ádám becserelésékkel nem fog 100-ig se eljutni, neki eddig volt biztos helye a kezdőbenSiman megelozik mert sok meccset jatszanak a mai nemzeti csapatok.Ohh bazzzNem tudom hogy állunk válogatottságokkal de remélem valaki hamarosan beelőzi....100 alatt meg kellett volna állnia
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-megerosithetem-dzsudzsak-a-gorogok-ellen-bucsuzik-rossi-2915527
YoungZeeZee
dande2
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez az NL 10 pont akkor er valamit, ha ezt a jatekot at tudjuk menteni az EB selejtezokre es tudunk profitalni belole.Ugyanezt mondom én is és sok helyen ezért majdnem kibeleznek
Ha nem, akkor pont semmit nem ert, maximum 2-3 hihetetlen elmenyt.
De nagyon egyben van ez a csapat, jo az irany.
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 551
Siman megelozik mert sok meccset jatszanak a mai nemzeti csapatok.Ohh bazzzNem tudom hogy állunk válogatottságokkal de remélem valaki hamarosan beelőzi....100 alatt meg kellett volna állnia
YoungZeeZee
dande2
több mint 3 éve
Ohh bazzzNem tudom hogy állunk válogatottságokkal de remélem valaki hamarosan beelőzi....100 alatt meg kellett volna állnia
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 551
Ohh bazzzwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-megerosithetem-dzsudzsak-a-gorogok-ellen-bucsuzik-rossi-2915527
több mint 3 éve
1.mondat: örülnék, ha a kövi NL-körben nem pont nélkül zarnankTolmácsot kérekHa következő két három NL sorozatban fent maradunk az A osztályban, én nagyon elégedett leszek.Én már akkor is, ha nem esünk ki egyből 0 ponttal, amire simán lehetett volna most is esély. DE ami fontosabb, az első kalapból remélhetőleg kapunk két olyan ellenfelet a 2-3. kalapból, amelyek közül legalább az egyik előzhető, és akkor megvan egyenes ágon az Eb
dande2
Wyatt
jobbágy#JC6
2.mondat: mivel a mostani teljesítménnyel első kalaposak vagyunk az Eb-selejtezokon, a két várható legnagyobb rivális a 2-3.kalapbol jön. Ha innen olyan ellenfelek jönnének, amiből legalább az egyik elozheto, akkor bent lennénk az első kettőben, és kijutnank egyenes ágon az Eb-re. Ha nem, akkor is van esélyünk a potselejtezon persze, de ez egy nagy esély, jó lenne élni vele

több mint 3 éve
"Majdnem 70 ezer szurkoló előtt..." lassan 100 ezres lesz a Puskás... Felső karéjban a vendégben 5 szektor volt lefoglalva az olaszoknak, erre voltak 200-an.
VIP mindkét oldalon 70%-on égett...
Barátok között is 63 ezer emberről beszélünk.
Mindig is vesszőparipám volt ez a nézőszámosdi. Minek hazudni meg kerekíteni? Ennyire?
több mint 3 éve
Tolmácsot kérekHa következő két három NL sorozatban fent maradunk az A osztályban, én nagyon elégedett leszek.Én már akkor is, ha nem esünk ki egyből 0 ponttal, amire simán lehetett volna most is esély. DE ami fontosabb, az első kalapból remélhetőleg kapunk két olyan ellenfelet a 2-3. kalapból, amelyek közül legalább az egyik előzhető, és akkor megvan egyenes ágon az Eb
dande2
Wyatt