Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 129 — LIGHTS OUT!
Ezek tényleg mindenkit megvesznek?😁

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-kozel-a-megegyezes-szoboszlaival-sajtohir-2943973
kapitnono
Háát nem tudom, de erre a profilra kb ott van Mount és Gallagher, miért kell ő oda???
Tony Adams
Mounttal megrekedtek a tárgyalások, Gallaghert meg alig használják
Löfli
Gallagher 21/24 meccsen ott volt a PLben, 5/7en BLben.

több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 427 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-kozel-a-megegyezes-szoboszlaival-sajtohir-2943973
kapitnono
Háát nem tudom, de erre a profilra kb ott van Mount és Gallagher, miért kell ő oda???
Tony Adams
Mounttal megrekedtek a tárgyalások, Gallaghert meg alig használják

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 967 — The Mathematician
Mané után egy évvel Firmino is távozik, nem fogadja el a klub hosszabbítási ajánlatát így nyáron lejár a szerződése. 😕
Legenda Bobby <3
alatriste

Sixo
Keita elég komoly bukta volt sajnos
Oxlade se jobb
Arthur Melo who?!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Caicedo a PL egyik legnagyobb ígérete, és nem tudunk a top6-ból mondani csapatot, ahol a középpálya belseje ne lenne hiányposzt.
Ezt én inkább egy gesztusnak tartom, gondolom a BHA szintjén top fizut kap innentől, és ha el akar menni, mehet, az árának nincs jelentősége, bármennyit kifizetnek érte, a PL az a bajnokság, ahol kb korlátlanok a lehetőségek.
Tony Adams
De pont ez a bajom ezzel, hogy mi garantálja, hogy elmehet? Eddig a szerződése hossza, most semmi. És ne legyünk naívak, hány és hány ilyen eset van a Serie A-ban ahol a tulajokat nem érdekli semmi és nem adják el a játékost hiába akar a menni,

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 949 — Colts Fan
Caicedo a PL egyik legnagyobb ígérete, és nem tudunk a top6-ból mondani csapatot, ahol a középpálya belseje ne lenne hiányposzt.
Ezt én inkább egy gesztusnak tartom, gondolom a BHA szintjén top fizut kap innentől, és ha el akar menni, mehet, az árának nincs jelentősége, bármennyit kifizetnek érte, a PL az a bajnokság, ahol kb korlátlanok a lehetőségek.
több mint 3 éve

kapitnono
Tony Adams
Amíg Fabi nem ír róla és nem tudom elhinni. Olyannak hangzik, mint amikor 2 éve kb a fél világ bejelentkezett Szalai Attiláért. Aztán rákérdeztek Fabinál, telefont párat, mondta, hogy kacsa az egész, nem is ment sehova Ati. Kiderült, hogy valami török ügynök akarta így felverni az árát.

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 683 — I like the Texans, I like who we are
Ez most neki miért érte meg? Az Arsenal és a Chelsea is nagyon komoly összeget ajánlott érte. Ha most télen nem is sikerült, idővel oda mehetett volna, bajnok címért, BL helyére lehetett volna harcba, nagyon jó fizuért. Erre aláír egy kis fizetés emelésért egy 4+1 éves szerződést kivásárlási ár nélkül? Miért jobb neki a Brightonban, mint az Arsenalban vagy a Chelseaben? Mind2ben akár kezdő is lehetett volna már év alatt.

Sixo
Mehet jövőre is, a Brájton is több pénzt kap, addig pedig első opció, nem kell küzdenie a játékpercekért.
slowmotion
Hát jó csak meghosszabbította a szerződését és nincs benne kivásárlási összeg. Szóval még évekig nem kell eladnia a Brightonnak. Jöhet érte 3 évig 70 misiért az Arsenal, de a sirályok mondhatják, hogy nem kösz. Az előző szerződésének hossza miatt viszont eddig nem tehették volna meg ennyire sokáig.
Sixo
Egy új szerződés megdobja a playa értékét. Sima smart move a brightontól. Így többet kérhet el.
több mint 3 éve
Mané után egy évvel Firmino is távozik, nem fogadja el a klub hosszabbítási ajánlatát így nyáron lejár a szerződése. 😕
Legenda Bobby <3
alatriste

több mint 3 éve

kapitnono
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 578 — WHO DAT!!!!

több mint 3 éve
Ez most neki miért érte meg? Az Arsenal és a Chelsea is nagyon komoly összeget ajánlott érte. Ha most télen nem is sikerült, idővel oda mehetett volna, bajnok címért, BL helyére lehetett volna harcba, nagyon jó fizuért. Erre aláír egy kis fizetés emelésért egy 4+1 éves szerződést kivásárlási ár nélkül? Miért jobb neki a Brightonban, mint az Arsenalban vagy a Chelseaben? Mind2ben akár kezdő is lehetett volna már év alatt.

Sixo
Mehet jövőre is, a Brájton is több pénzt kap, addig pedig első opció, nem kell küzdenie a játékpercekért.
slowmotion
Hát jó csak meghosszabbította a szerződését és nincs benne kivásárlási összeg. Szóval még évekig nem kell eladnia a Brightonnak. Jöhet érte 3 évig 70 misiért az Arsenal, de a sirályok mondhatják, hogy nem kösz. Az előző szerződésének hossza miatt viszont eddig nem tehették volna meg ennyire sokáig.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 486 — Cowboys fan

Sixo
több mint 3 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 701 — "Grammar maci"
Éppen a múltkor olvastam egy ciket Will Still-ről, a francia 1-es Reims 30 éves edzőjéről, hogy neki sincs meg a papírja, leültettek mellé valakit akinek van. Ettől még a bajnokságban szeptember közepe óta nem kaptak ki....
Tony Adams
És minden meccsre kapnak pénzbírságot, de nem izgatja őket

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Annyira éreztem ezt a Lazio győzelmet.

több mint 3 éve
Éppen a múltkor olvastam egy cikket Will Still-ről, a francia 1-es Reims 30 éves edzőjéről, hogy neki sincs meg a papírja, leültettek mellé valakit akinek van. Ettől még a bajnokságban szeptember közepe óta nem kaptak ki....

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 486 — Cowboys fan
Köteles László, az NB II-es ETO FC március elsejével kinevezett sportigazgatója

– Megvan minden szükséges papírja ehhez a munkához?
A szükséges papírok beszerzése folyamatban van, remélem, minél előbb a kezemben lesznek.

Szakadok öregem, ilyen nincs és mégis van.

Magyarország, 2023.
jobbágy#JC6
Azért sportigazgató, és nem vezetőedző
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 346
Köteles László, az NB II-es ETO FC március elsejével kinevezett sportigazgatója

– Megvan minden szükséges papírja ehhez a munkához?
A szükséges papírok beszerzése folyamatban van, remélem, minél előbb a kezemben lesznek.

Szakadok öregem, ilyen nincs és mégis van.

Magyarország, 2023.
több mint 3 éve
Azért is szar a magyar foci, mert fél percenként lefúj minden kis szar lökést a bíró.
Tuti hogy meccsenként van vagy 50 “szabálytalanság..”
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 934
Nagy baromság lesz Nkunkunak a Chelsea padra igazolása a nyáron a mostani bevásárlás után.
több mint 3 éve
Ahh.. Dibusz..
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 905
A két csapat verseng, hogy kinek fog több nagyobb nevű játékosa hiányozni.
Sixo
nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
csebi
Mane miert? Mar jatszott a hetvegen!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Most láttam, hogy Vini konkrétan ordított a bíróval és le akarta wrestlingelni De Jongot
Ezért bármely más csapat 2 pirosat és plusz 5 meccs eltiltást kapna
több mint 3 éve
A két csapat verseng, hogy kinek fog több nagyobb nevű játékosa hiányozni.
Sixo
nalunk Mane szinte biztosan, es tegnap olyan hirek jottek, hogy Sanera is nagy esely van.
csebi
Ne feledjük Neuert meg a gyengébbik Hernandezt és Mazraouit. Másik oldalon sérült Hakimi, Kimpembe, Renato Sanches még Neymar mellett.
Sixo
a gyengebbik Hernandez, aki az 'erosebbiket' megelozi a valogatottban? 😊

Hakimi sokat szamithat, hogy jatszik-e vagy nem. gol is azutan jott, hogy lecsereltek. Neymar kivalasa nem biztos, hogy annyira rossz, igy mar csak ket jatekos marad, aki nem vesz reszt a vedekezesben.
csebi
Tehát akkor Maignan a gyengébbik francia kapus, mert Deschampnál Lloris véd ? Mondjuk jól csinálja, igazi Juvés szív, milanost én sem kezdetnék.