Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 593 — Patriot
20.000 Ft-ért vettem meg a bérletet a Fradi EL-re. 50€ a három meccsért kb lóf@sz.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Wesley Fofana to Chelsea, here we go! Documents are almost ready as Leicester and Chelsea reached an agreement on the fee on Friday, confirmed. 🚨🔵 #CFC

Fofana will sign until June 2028 as new Chelsea player. Fee around £75m [add-ons included]. Time to prepare documents now.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 519 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Iknek egy kis pozitív előkép 😆

A piros-feketék az előző hét bajnokijukat elbukták a zöld-fehérek ellen, a legutóbbi hatot egygólos különbséggel (négyszer 1–0-ra, kétszer 2–1-re.) Ha az FTC zsinórban a nyolcadik alkalommal is nyerni tud, akkor olyan sorozatot állít be, amilyenre legutóbb még 1935 és 1939 között volt példa a két együttes párharcában. (1940 és 1943 között a mostanihoz hasonlóan szintén zsinórban hét bajnokin kaptak ki a kispestiek a ferencvárosiaktól, 1922-től 1939-ig viszont egyhuzamban 35 (!) dél-pesti rangadón diadalmaskodtak a zöld-fehérek.)

A Ferencváros pályaválasztása mellett 106 mérkőzésen 66 hazai siker, 19 döntetlen és 21 kispesti győzelem született. Látogatóként legutóbb több mint két és fél éve, 2020 februárjában szereztek pontot a piros-feketék (0–0), még az olasz Giuseppe Sannino irányításával. Ezzel akkor az FTC elleni hatmeccses idegenbeli vereségsorozatukat szakították meg a kispestiek, akik bajnokin még sosem tudtak nyerni a Groupama Arénában! Győzni legutóbb lassan kilenc éve, 2013. október 6-án, a Puskás Ferenc Stadionban sikerült nekik a Fradi vendégeként (1–2), Marco Rossi dirigálásával. A zöld-fehérek játékosa, Vécsei Bálint azon a meccsen végig a pályán volt, de még a Honvéd játékosaként.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Állítólag elég komolyan nyomul a Liverpool Frenkie de Jongért, 62+9 millió font az első ajánlat érte.

Tudom hogy mennyire sztárolják de Jongot, de nekem full ismeretlen. Milyen poszton tud játszani, miben jó?
Mikey
Deep lying playmaker, aki labdakihozásban és építkezésben segít. Jól érzi az üres helyeket, ahova akár ő is tud indítani, az mindenképpen jó Kloppnak. Nem tudom tőlünk néztél e meccset idén, de az idei Xhaka feledatkörére elhoznám (csak ő nem balkáni verőember).
Heisman nádor
Nem láttam még, de ebből nagyjából képbe kerültem, köszi. És ez alapján azt is mondom, hogy jól jönne, mert pont ebben vannak nem kis problémák középen.
Mikey
Én azért nem szeretném ha hozzátok menne mert szerintem is jó kis upgrade 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 575 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na a Poolhoz nem bánnám amnyira ha elengednènk Jongot legalább szimpatikus helyre menne.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398
Állítólag elég komolyan nyomul a Liverpool Frenkie de Jongért, 62+9 millió font az első ajánlat érte.

Tudom hogy mennyire sztárolják de Jongot, de nekem full ismeretlen. Milyen poszton tud játszani, miben jó?
Mikey
Deep lying playmaker, aki labdakihozásban és építkezésben segít. Jól érzi az üres helyeket, ahova akár ő is tud indítani, az mindenképpen jó Kloppnak. Nem tudom tőlünk néztél e meccset idén, de az idei Xhaka feledatkörére elhoznám (csak ő nem balkáni verőember).
Heisman nádor
Nem láttam még, de ebből nagyjából képbe kerültem, köszi. És ez alapján azt is mondom, hogy jól jönne, mert pont ebben vannak nem kis problémák középen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan

Mikey
Középpályás, tud két egyeneset rúgni a labdába -> ráhajtunk 😮
több mint 3 éve

Mikey

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 242 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
7-8 pont? 2 győzelem mellett 1-1 döntetlen vagy 1 győzelem 4-5 döntetlen.
Te melyik csapatot nézted? 🤔🤷‍♂️
Fire Binotto!
Fussunk úgy neki, hogy 0 pont és tükörsima 4. hely? Legyen egy kis bizalom...
jobbágy#JC6
Mire?
Hogy oda-vissza sikerült elverni az íreket?
Fire Binotto!
de hát az se sikerült 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 211 — WHO DAT!!!!
Azt a rohadt, Pedro még játszik valahol? 😁
Már rég elfelejtettem azt a palit

több mint 3 éve
Eldőlt 😉 😊

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Szedd ki bohoc!
Mekkora gol volt ez.

több mint 3 éve
Mekkora Luis Alberto gól te jó ég 😊

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Kis gól is gól...
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 463 — beers & Packers
Te jó ég ez a Kádár milyen kövér
jobbágy#JC6
Kádár tényleg nem volt túl sovány, de már meghalt. A csontjait is ellopták. Nem keverendő a Kövérrel.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546
Fire Binotto!
jobbágy#JC6
Mire?

Nem mondtam, hogy 0 pont de a 7-8 nagyon irreálisnak tűnik azzal a jatekminoseggel amit mutatott a Fradi.
Nekem a 4 pont a reális, de legyen neked igazad.
Fire Binotto!
Foleg h milyen magabiztosan nyilatkoztak...foleg tokmag
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 383 — Vikings fan
Fire Binotto!
jobbágy#JC6
Mire?

Nem mondtam, hogy 0 pont de a 7-8 nagyon irreálisnak tűnik azzal a jatekminoseggel amit mutatott a Fradi.
Nekem a 4 pont a reális, de legyen neked igazad.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546
én örömmel betársulok bárkihez egy monacói túrára, ha kell, még a meccset is megnézem 😊
r.baggio
vannak jo arak nizzaba es onnan anno mi vmi 1,80 eur-ert mentunk busszal monacoba.
felfoghatatlanul olcso volt 😀
csak nem volt sok hely ulni 😀
YoungZeeZee
Ja néztem, még mindig van októberre is 10-ért repjegy
r.baggio
Es kb a varosban van a repter.a parton megy vegig a busz.abszolut turista-barat varos.aztan eszakra monaco ami mondjuk ha nem lenne az ovaros resze akkor nem nagy huuuu bar az eszaki reszen kb az osszes kis telepules marha jo.jobb mint monaco pl manton.delre meg cannes bar oda dragabb volt a jegy.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Azért a Fradit "afrika válogatott"-ozó lila szurkolók remélem most ránéznek a saját csapatukra is 😊

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 211 — WHO DAT!!!!
Sallai kiharcolt egy tizit

több mint 3 éve
megérdemelt a vezetés 😊

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 804
Jó ez az erényfitogtatás az olasz szövetségtől a Lazio-Inter meccs előtt.

Piracy kills football

Szerencsére a katari VB, a korrupció, a szuperliga, meg a 26 előre leosztott BL hely nem.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
Te jó ég ez a Kádár milyen kövér