Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jonathan David v Tammy Abraham lenne az igazi, vészpótléknak beérem egy Alvaro Moratával, ha aug 31-én nincs más, de csatár KELL!Szerintem egy PL középcsapat szintjét képviseli, de a tavalyi szezon után már magasabbak a céljaink. Nem vele van igazán bajom, hanem hogy azt hiszi a csapat, hogy Jesus vételével meg van oldva a csatár poszt, ami nagyon nincs. És amikor hátrányban vagyunk nem ő lesz a megoldás, amikor becselezte magát a 16oson belülre, az is látszott hogy véletlen volt.És Nketiah jön... nem hiába mondtam végig hogy kell egy normális 2.csatárNketiah korosztalyos tehetség. Gólok számában is ez megmutatkozik, de a játékában is.
Szegény nagyon nem jó, ami sikerül neki az is véletlen
Heisman nádor
Ezért adnak neki bizalmat. Nyilván egyetértek, ettõl ez nem biztos kiteljesedik. Illetve nem egy top csapatban kell ezzel szórakozni. Monnyuk anno kölcsönbe adták a Champoba, mikor feljutottak a Leedsel, olyasmi lehetne, csak már nem 20 éves, az sem megy örökké. Bizonyítson idén vagy akkor ennyi. Ezért van most ott ahol
Csak hát arra azért esély nincs, hogy annyi játékidot kapjon ami igazából kellene. 🤔
Amiben jó, a technika és koncentració, ütemérzék, robbanékonyság. Minden szögbõl tud lõni, mindegy honnan jön a labda. Illetve átvenni is. Nagyon gyors fejben. Jól cselez, ha nem is G. Jesus szintjén.
Ellenberger Jesus híresen alulrugja az XGt, Nketiah nem.
(Jesus most szárnyal, mert szabadon játszhat. Pep nagy stratéga, lépésre megmondja hogy lehet ma gólt rúgni. És bejön amit mond, ezért (is) hisznek benne a játékosok.
Ellenben van akinek ez a robotikus, végletekig begyakorolt játék inkább frusztráló. Maga Arteta is sztem kicsit soknak érezte, mert nála azért inkább szerepkörök vannak, irányvonalak, a végtelen preciz passzjáték mellett azért.)
ulpianus
Ami mellette szól, hogy home-grown ami segít a regisztrációban, valamint hogy nincs pénz, miközben a középpálya még mindig lyukas (Vieira és Sambi Lokonga kéne hogy fejlődjön nagyon, az tudna segíteni), és egy jobb szélső van.
90%-ban egyetértek veled ulpi, de amikor hátrányban Nketiah a csere ami változtatni tud Arteta szerint, akkor nagyon ideges tudok lenni 😅
Remélem a Tielemans/Pedro Neto/Yeremy trióból jön valaki, valamint hogy Vieira el kezd játszani hamarosan és magamögött hagyja a sérülését. Edu elvileg volt a Villarrealnál, Yeremyért adhatunk 30 milliót, mert pénzügyileg nem állnak jól MRI-ék.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ezt a bayern meccset míg élek nem felejtem el, szerintem ha 100szor lejátszák ezt a meccset ennyi helyzettel abból max 1szer lenne ez az eredmény 🤣Ez a kezezes is a végén …
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szerintem egy PL középcsapat szintjét képviseli, de a tavalyi szezon után már magasabbak a céljaink. Nem vele van igazán bajom, hanem hogy azt hiszi a csapat, hogy Jesus vételével meg van oldva a csatár poszt, ami nagyon nincs. És amikor hátrányban vagyunk nem ő lesz a megoldás, amikor becselezte magát a 16oson belülre, az is látszott hogy véletlen volt.És Nketiah jön... nem hiába mondtam végig hogy kell egy normális 2.csatárNketiah korosztalyos tehetség. Gólok számában is ez megmutatkozik, de a játékában is.
Heisman nádor
Ezért adnak neki bizalmat. Nyilván egyetértek, ettõl ez nem biztos kiteljesedik. Illetve nem egy top csapatban kell ezzel szórakozni. Monnyuk anno kölcsönbe adták a Champoba, mikor feljutottak a Leedsel, olyasmi lehetne, csak már nem 20 éves, az sem megy örökké. Bizonyítson idén vagy akkor ennyi. Ezért van most ott ahol
Csak hát arra azért esély nincs, hogy annyi játékidot kapjon ami igazából kellene. 🤔
Amiben jó, a technika és koncentració, ütemérzék, robbanékonyság. Minden szögbõl tud lõni, mindegy honnan jön a labda. Illetve átvenni is. Nagyon gyors fejben. Jól cselez, ha nem is G. Jesus szintjén.
(Jesus most szárnyal, mert szabadon játszhat. Pep nagy stratéga, lépésre megmondja hogy lehet ma gólt rúgni. És bejön amit mond, ezért (is) hisznek benne a játékosok.
Ellenben van akinek ez a robotikus, végletekig begyakorolt játék inkább frusztráló. Maga Arteta is sztem kicsit soknak érezte, mert nála azért inkább szerepkörök vannak, irányvonalak, a végtelen preciz passzjáték mellett azért.)
ulpianus
Ami mellette szól, hogy home-grown ami segít a regisztrációban, valamint hogy nincs pénz, miközben a középpálya még mindig lyukas (Vieira és Sambi Lokonga kéne hogy fejlődjön nagyon, az tudna segíteni), és egy jobb szélső van.
90%-ban egyetértek veled ulpi, de amikor hátrányban Nketiah a csere ami változtatni tud Arteta szerint, akkor nagyon ideges tudok lenni 😅
Remélem a Tielemans/Pedro Neto/Yeremy trióból jön valaki, valamint hogy Vieira el kezd játszani hamarosan és magamögött hagyja a sérülését. Edu elvileg volt a Villarrealnál, Yeremyért adhatunk 30 milliót, mert pénzügyileg nem állnak jól MRI-ék.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Elég sok pénzünkbe került, de beérett a szakmai munka a Puszkasz Akadémiánál, több magyar is bekerült a kezdőbe: Tóth Bal., Mezgrani, Batik, Favorov, Stronati, Colley, Puljic, Corbu, Baluta, Komáromi, Kiss T.
több mint 3 éve
És Nketiah jön... nem hiába mondtam végig hogy kell egy normális 2.csatárNketiah korosztalyos tehetség. Gólok számában is ez megmutatkozik, de a játékában is.
Heisman nádor
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
2. gólban benne volt, előtte folyton lehúzta a szögleteketRáztuk a Mitrovic pofonfát, de megúsztuk. Egy nálunk jobb csapatnak, a Poolnak sem sikerült. Fontos győzelem ez is, mint a Palace idegenben. Szerencsére egy Leno hibának az Emiratesben nem mi voltunk az áldozatai.Leno hiba? Csak miatta nem lett 5 a vége.
Heisman nádor
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ezt a bayern meccset míg élek nem felejtem el, szerintem ha 100szor lejátszák ezt a meccset ennyi helyzettel abból max 1szer lenne ez az eredmény 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ráztuk a Mitrovic pofonfát, de megúsztuk. Egy nálunk jobb csapatnak, a Poolnak sem sikerült. Fontos győzelem ez is, mint a Palace idegenben. Szerencsére egy Leno hibának az Emiratesben nem mi voltunk az áldozatai.Leno hiba? Csak miatta nem lett 5 a vége.
Heisman nádor

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Ráztuk a Mitrovic pofonfát, de megúsztuk. Egy nálunk jobb csapatnak, a Poolnak sem sikerült. Fontos győzelem ez is, mint a Palace idegenben. Szerencsére egy Leno hibának az Emiratesben nem mi voltunk az áldozatai.
több mint 3 éve
Meglepődtem volna ha sikerül behúzni az első rangadót 😔😔😔😔😡
több mint 3 éve
És Nketiah jön... nem hiába mondtam végig hogy kell egy normális 2.csatárSzegény nagyon nem jó, ami sikerül neki az is véletlen
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 3 éve
Tipikus meccs, Elnenyt vegyük már le a pályáról,m nincs szükség rá.Saka pedig valami brutálisan szar formában van.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
A So'ton közösségi média csapata azért rendben van.DM us if you need to talk, @afcbournemouth 🤝 https://t.co/nrd7RqHMfY
— Southampton FC (@SouthamptonFC) August 27, 2022
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Azért Mané is be volt oltva nem kicsit gól ellen tavaly (is), csak szólok. Kb a csokikupáig mindent is elbalfaszkodott, ott fordult át valami.az a baj hogy az összgólok számát nézik sok helyen és így Salah a "sztár" nálunkNincs. Szalah statisztikai szarok nagyon, ezert velem ot kisse tulertekelt jatekosnak. Es most oke, jott egy kilences egy bungyenge csapat ellen, de az az elozo par fordulo blamait nem feledteti el. Most kihagyhat Szalah 3 ziccert, de az elozo hetekben meg sulyos pontokba kerultek ezek. Es meg fognak is.Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.nemtom van-e olyan klasszisnak tartott játékos aki nála szarabbul használja ki a heylzeteit
Stez
Negritis, a vajda
Stez
pedig jobban örültem volna ha tőle válunk meg Mané helyett
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Az ő imádata a legérthetetlenebb számomra. Oké, sok gólt szerez, sok asszisztot ad, de érdemben több támadás akad el benne, és ami helyzeteket is kihagyott ma fél méterről üres kapura... számomra simán a legfrusztrálóbb (és legtúlértékeltebb) játékos az elmúlt 18 évből.Nincs. Szalah statisztikai szarok nagyon, ezert velem ot kisse tulertekelt jatekosnak. Es most oke, jott egy kilences egy bungyenge csapat ellen, de az az elozo par fordulo blamait nem feledteti el. Most kihagyhat Szalah 3 ziccert, de az elozo hetekben meg sulyos pontokba kerultek ezek. Es meg fognak is.Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.nemtom van-e olyan klasszisnak tartott játékos aki nála szarabbul használja ki a heylzeteit
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Ezzel együtt, inkább nézem a kedvenc csapatom mezében, mint egy közvetlen ellenfélében.
több mint 3 éve
Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.Allah megbocsát neki!
Stez
Közben szopunk a zebrától!
több mint 3 éve
az a baj hogy az összgólok számát nézik sok helyen és így Salah a "sztár" nálunkNincs. Szalah statisztikai szarok nagyon, ezert velem ot kisse tulertekelt jatekosnak. Es most oke, jott egy kilences egy bungyenge csapat ellen, de az az elozo par fordulo blamait nem feledteti el. Most kihagyhat Szalah 3 ziccert, de az elozo hetekben meg sulyos pontokba kerultek ezek. Es meg fognak is.Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.nemtom van-e olyan klasszisnak tartott játékos aki nála szarabbul használja ki a heylzeteit
Stez
Negritis, a vajda
Stez
pedig jobban örültem volna ha tőle válunk meg Mané helyett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nincs. Szalah statisztikai szarok nagyon, ezert velem ot kisse tulertekelt jatekosnak. Es most oke, jott egy kilences egy bungyenge csapat ellen, de az az elozo par fordulo blamait nem feledteti el. Most kihagyhat Szalah 3 ziccert, de az elozo hetekben meg sulyos pontokba kerultek ezek. Es meg fognak is.Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.nemtom van-e olyan klasszisnak tartott játékos aki nála szarabbul használja ki a heylzeteit
Stez
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Elneny kezd ma. Jó ez a Fulham, ma bukjuk a veretlenségünket.Vagy Leno beenged párat, beépitett ügynökként.
Heisman nádor

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Elneny kezd ma. Jó ez a Fulham, ma bukjuk a veretlenségünket.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 3 éve
nem tom hogy úsztuk ezt meg, de azt se hiszem el, hogy Tucsel nem tudja hogy használja Gallaghert... ment volna akkor kölcsönbe megint vagy valami

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Carvalhótól ez a cigánykodás nem kellett volna a végén, de hát a portugál vér már csak ilyen.Tökéletes nap a mai az első idei bajnoki győzelem megszerzésére.🙏☺️
Mikey
Remélem, innentől stabilan jönnek a győzelmek.
több mint 3 éve
9 még gombócból is sok...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nincs annál szebb, mint amikor a fetrengő játékos hirtelen felpattan, hogy elégtételt vegyen valami piti sérelemért.Csapattól függetlenül, én biztos alárúgnék, miután felpattant. Nem hiába nem való nekem játékra ez a sport.
Fődet rá, ugye.
Kampman
több mint 3 éve
Nincs annál szebb, mint amikor a fetrengő játékos hirtelen felpattan, hogy elégtételt vegyen valami piti sérelemért.Fődet rá, ugye.