Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
kívánságod meghallgattatott 😀arra gondolok hogy vmi fiatal helyette pl Bobby ClarkMillnert nem biztos hogy becseréltem volnaIgazából a pad annyira nem hosszú most, hogy sok a sérült. És érthető, hogy fontosabbnak tartja Klopp a játékosai épségét a rekordnál.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
A másik tini ex-fulhames is megszerzi első gólját, nice.Szerintem Alisson is hamarabb szerez ma gólt, mint Salah 😀
Mikey
több mint 3 éve
A másik tini ex-fulhames is megszerzi első gólját, nice.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Na, már csak 2 kell a rekorddöntéshez 😊
több mint 3 éve
NINCS!Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.nemtom van-e olyan klasszisnak tartott játékos aki nála szarabbul használja ki a heylzeteit
Stez
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
szerencsétlen Pearson jó hogy beállt.
több mint 3 éve
Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.nemtom van-e olyan klasszisnak tartott játékos aki nála szarabbul használja ki a heylzeteit
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szeretem, ahogy Szalah minden meccsen azon vihog, hogy kihagy 2-3 szazszazalekos ziccert.
több mint 3 éve
Ja, benéztem.Vezetnek 1-0-raA Chelsea Colwillt kölcsönadja, majd behúzza Fofanát kb világrekordért, miközben Gallaghert kell kezdetni duplahatosban, aki már az előző héten is botrányos volt, most meg is tört.A Chelsea leigazolja a leendő ellenfél egyik kezdőjét, aztán az így gyengített csapatral stemben vereségre áll 😮
Tony Adams
slowmotion
Heisman nádor
több mint 3 éve
Az mennyire jellemző hogy Salah a kihagyhatatlant is kihagyja ma.
több mint 3 éve
Salah-t kellett volna lecserélni? Mi kell még, hogy rúgjon 1 gólt?
több mint 3 éve
aztakurva vezet a city
több mint 3 éve
arra gondolok hogy vmi fiatal helyette pl Bobby ClarkMillnert nem biztos hogy becseréltem volnaIgazából a pad annyira nem hosszú most, hogy sok a sérült. És érthető, hogy fontosabbnak tartja Klopp a játékosai épségét a rekordnál.
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 3 éve
Millnert nem biztos hogy becseréltem volnaIgazából a pad annyira nem hosszú most, hogy sok a sérült. És érthető, hogy fontosabbnak tartja Klopp a játékosai épségét a rekordnál.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Millnert nem biztos hogy becseréltem volna
több mint 3 éve
tuti megint 2-2 lesz a vége 😕igen, ez sajnos benne van. De lehet még nyernek is.
Löfli
shagi0206
több mint 3 éve
tuti megint 2-2 lesz a vége 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Firmino 2+3 😀lehet az még több is, hol van még a meccs vége 😀
Mikey
több mint 3 éve
Firmino 2+3 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Es nem low a hc ahogy a magyar sajto talalgattaVezetnek 1-0-raA Chelsea Colwillt kölcsönadja, majd behúzza Fofanát kb világrekordért, miközben Gallaghert kell kezdetni duplahatosban, aki már az előző héten is botrányos volt, most meg is tört.A Chelsea leigazolja a leendő ellenfél egyik kezdőjét, aztán az így gyengített csapatral stemben vereségre áll 😮
Tony Adams
slowmotion
Heisman nádor
több mint 3 éve
6-0 után is úgy megy előre a csapat, mintha az életük múlna raja. Tetszik.Klopp helyre tette a fejeket a hétközbeni meetingen.
több mint 3 éve
Vezetnek 1-0-raA Chelsea Colwillt kölcsönadja, majd behúzza Fofanát kb világrekordért, miközben Gallaghert kell kezdetni duplahatosban, aki már az előző héten is botrányos volt, most meg is tört.A Chelsea leigazolja a leendő ellenfél egyik kezdőjét, aztán az így gyengített csapatral stemben vereségre áll 😮
Tony Adams
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
öngól még nem volt