Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Feyenoord Lazio bunyóhoz egy fradimilyen bunyó? mind (szélső)jobbos csapat
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Arsenal PSV duó elkerülve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Feyenoord Lazio bunyóhoz egy fradi
több mint 3 éve
Lazio-Feyenoord meccs nagy fieszta lesz 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Székely Dávid sincs toppon
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Roma vagy Arsenal ellen is megtelnének Puskásban
több mint 3 éve
na Gera megbundázhatja a Fradinak 😀
több mint 3 éve
Nálam is ez. Három óra várakozás után...szánalomKapjátok be, megvagyok. csicskamlsz 😀Nekem most beléphet két óra után, erre üres lap és nem történik semmi.
jobbágy#JC6
zavi27
több mint 3 éve
Most meg jegyvásárlás jelenleg nem érhető el, nézzen vissza később!Kapjátok be, megvagyok. csicskamlsz 😀Nekem most beléphet két óra után, erre üres lap és nem történik semmi.
jobbágy#JC6
zavi27
több mint 3 éve
Kapjátok be, megvagyok. csicskamlsz 😀Nekem most beléphet két óra után, erre üres lap és nem történik semmi.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Kapjátok be, megvagyok. csicskamlsz 😀
több mint 3 éve
178 😀Ez olyan 10:30 körül volt? Engem akkor dobott hátra, azóta csökken 2 percenként kb 400-at...jelenleg 4321646 -> 14.788 😀Hogy a bánatosba lettem az előszobában 4000-ből 20000???Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
Bezzeg az NB1 sosem fagy le 😀 😀 😀
jobbágy#JC6
zavi27
clbass
jobbágy#JC6
clbass
9:40-től... 😀 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Ez olyan 10:30 körül volt? Engem akkor dobott hátra, azóta csökken 2 percenként kb 400-at...jelenleg 4321646 -> 14.788 😀Hogy a bánatosba lettem az előszobában 4000-ből 20000???Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
jobbágy#JC6
zavi27
clbass
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
646 -> 14.788 😀Hogy a bánatosba lettem az előszobában 4000-ből 20000???Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
jobbágy#JC6
zavi27
clbass
több mint 3 éve
Hogy a bánatosba lettem az előszobában 4000-ből 20000???Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
jobbágy#JC6
zavi27
több mint 3 éve
Na, 10kor elfelejtettem és 11kor léptem be, lehet így offos lesz 😀
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Milik - Juventus, egyenlöre kölcsön, de jövöre 7M-ért megvehetik. Nem is drága
több mint 3 éve
Foglalkozol itt balkáni konfettis csapatokkal, de a német–magyarról meg a magyar–olaszról elfeledkezel? 😀milyen meccsek lesznek és mikor? 😀Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
clbass
Löfli
Prioritások^^
Nálam 10:07.38 óta áll a rendszer 10 846. sorszámmal. Úgy látszik, nekem ezek idén offosak

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
nem hivatalos info:"mmár sosem látott mennyiségű, 96 csapat jutott a csoportkörbe. ebből a környékünkön az osztrákoknak és a cseheknek 3, a szerbek és románoknak 2 van. az elvileg mi szintünkön lévő dánoknak, skótoknak és ciprusnak 3, svédeknek, norvégoknak és izraelieknek 2 csapata lesz a csopi körben. akikkel tartjuk a szintet, azok a görögök, bolgárok, lengyelek, tótok, és kroátok (bár ők BL-eznek). na meg persze Finnország, Lettország, Litvánia, Liechtenstein, Örményország, Azerbajdzsán és Koszovó..."
Amugy a dinamo zagreb stadionja sztem mindenidok legrosszabbja. Tavol vannak a nezok, mintha zartkapus lenne az osszes. meg a kamerak altal sem lehet latni nezoket.
a front kameraval szemben ultek mar nezok valaha?
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
mlsz.hu segítmilyen meccsek lesznek és mikor? 😀Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
clbass
Löfli
több mint 3 éve
milyen meccsek lesznek és mikor? 😀Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
clbass

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..ez ennél bonyolultabb, 1-1 nap kedvéért nincs értelme fenn tartani ekkora kapacitást
jobbágy#JC6
nyilván a cloud világában meglehetne oldani a scale up-t , de kétlem hogy ne vlaakinek a tamagocsijáról futna az mlsz honlapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6