Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy ilyen tétnélküli meccsen, ráadásul egy “nem túl erős” ellenfél ellen, amikor ennyire gyengén játszik a Fradi vajon milyen indok lehet arra, hogy kis Lisztes nem kap 30-35 percet???
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Hofi:Sajnáltam a Vidit...időnként egészen jól játszottak.Pont igy gondolom en is.
Az jutott eszembe, hogy abban a covidos időszakban, amikor 1 meccsen dőlt el a továbbjutás, pont így járt volna a Fradi is valószínűleg a visszavágókon. Sajnos két meccsen kijön a különbség, de ez akkor sem volt rossz játék.
Az a kurva első gól túl gyorsan jött, de a pontrúgásokkal ilyenkor még jobban vigyázni kellett volna.
Klaci79
Inkabb a masodik gol...az elso meg ok.de felido utan 1 perccel...
YoungZeeZee
"A jól fésült meg azt mondta – a kapitány –, idézem: az volt a baj, az első két gól hamar jött. Ühüm. Mihez képest, szakember úr? Ugyanis! Amikor a bíró beveszi a szájába, az nem azér’ van, mer’ jó a sípnak. Hanem onnantól az már a mérkőzés, tudod? Hamar jött! És képzeld el, ő a kapitány."

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
botrányosan rúgta az örmény csávó a hatodikat (jó, amúgy orosz, de hagyjuk), maga alól, se erő nem volt benne, se irány.De a 6. párban tovább mentek.Tiraspolban mizu? 1 berúgott, 5 kihagyott tizi a meglepetés büntetőpárbajbanA döntő 5.et is kihagyták a moldávok 🤣
zacknorb
davemayer
Ők se lennének egy acélos ellenfél, de a Ludogrets se idén
zacknorb
több mint 3 éve
ja hogy ez egy európai csapat?csakviccvót, jól tudom, igaz a kezdőben nyolc afrikai, egy brazil meg egy bosnyák volt. no meg a moldáv kapus, a csapatkapitány - biztos azért, hogy a meccs végi interjúnál ne kelljen tolmács
több mint 3 éve
De a 6. párban tovább mentek.Tiraspolban mizu? 1 berúgott, 5 kihagyott tizi a meglepetés büntetőpárbajbanA döntő 5.et is kihagyták a moldávok 🤣
zacknorb
davemayer
Ők se lennének egy acélos ellenfél, de a Ludogrets se idén
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tiraspolban mizu? 1 berúgott, 5 kihagyott tizi a meglepetés büntetőpárbajbanA döntő 5.et is kihagyták a moldávok 🤣
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lélektanilag persze az a rosszabb, de ha az elején a Fehérvárnak van egy 20-30 perce kontrázni az nagyon jó lehetett volna és ezért volt gáz, igazából nagy helyzet nélkül pontrúgásból.Sajnáltam a Vidit...időnként egészen jól játszottak.Pont igy gondolom en is.
Az jutott eszembe, hogy abban a covidos időszakban, amikor 1 meccsen dőlt el a továbbjutás, pont így járt volna a Fradi is valószínűleg a visszavágókon. Sajnos két meccsen kijön a különbség, de ez akkor sem volt rossz játék.
Az a kurva első gól túl gyorsan jött, de a pontrúgásokkal ilyenkor még jobban vigyázni kellett volna.
Klaci79
YoungZeeZee
Na mindegy, nem akartak túl nagy hátrányt elszenvedni az MB1-ben 😊
több mint 3 éve
Tiraspolban mizu? 1 berúgott, 5 kihagyott tizi a meglepetés büntetőpárbajban
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Esiti latvanyosan tagadja a futballt az utobbi idoben. Jo ez a teljesitmeny, de Kovesden se lenne eleg.
több mint 3 éve
Örülök ennek a Csecsetszopnak azért... 0-4, az ellenfél elég harmatos, erre mégsem rotál vagy ad esetleg másnak is lehetőségetBogdán kezd a kapuban 😀
jobbágy#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Sajnáltam a Vidit...időnként egészen jól játszottak.Pont igy gondolom en is.
Klaci79
több mint 3 éve
😀 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Sajnáltam a Vidit...időnként egészen jól játszottak.Az jutott eszembe, hogy abban a covidos időszakban, amikor 1 meccsen dőlt el a továbbjutás, pont így járt volna a Fradi is valószínűleg a visszavágókon. Sajnos két meccsen kijön a különbség, de ez akkor sem volt rossz játék.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Ez a vidi jo szorakozas volt.Ahogy gyujtik a pontokat a csapatok a vidinek osszejohet egy playoff kor a kovetkezo evekben is.remelek egyszer sikerul.
A nemet 7. Pont ennyivel jobb mint egy atlag magyar csapat.
10 emberrel kb verhetoek 11 emberrel mar kemeny.
több mint 3 éve
"Előnyből kiesés – hazai pályán veszített a Fehérvár a Köln ellen"érdekes mikor a fradi pottyant ki akkor más volt a hozzáállás 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Örülök ennek a Csecsetszopnak azért... 0-4, az ellenfél elég harmatos, erre mégsem rotál vagy ad esetleg másnak is lehetőséget
több mint 3 éve
Két ciprusi csapat már kettős győzelmekkel az EL-ben, és még csak most jön az Apollon Limassol meccse az Olympiakos ellen (1-1-ről)Gyors Olympiacos gól
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Piramis van a háttérben?
több mint 3 éve
Veled a kúton?Nincs még valamilyen kupasorozat, ahol a Vidi esetleg elindulhatna?MOL Magyar Kupa
nagylaza, főpohárnok
zacknorb

több mint 3 éve
Persze, de mivel az egész elmúlt x hét ennek ellenkezőjéről szólt, azért ezt kétkedve fogadnám még most is. Jöjjön az Ajaxba, ott most lenne kihívás és BL is^^Én nem arra írtam hogy mennyire hiteles a forrás, de azért fordult már elő hogy az edző lenyilatkozza, hogy ez meg az kell aztán mégis eladják, vagy hogy erre a posztra megvagyunk és mégis jön valakiHát nem tudom, ha én a csapat edzőjeként arról beszélek, hogy nem igen kell ide, akkor eléggé érdekes lenne utána a munkaviszony.Mintha az jelentene bármit is, ha mindenki cáfoljakemény lenneMiután a napokban minden érintett fél cáfolta, érdekes lenne
Cristiano Ronaldo is on the verge of signing for Sporting Lisbon. The club are going to begin presentation preparations from tomorrow. Deal 99% done. [@caughtoffside] #mufc
— The United Stand (@UnitedStandMUFC) August 25, 2022
Sixo
Wyatt
kapitnono
Ja, de mintha jelentene bármit is, ha a The United Stand ezt írja 😊
Wyatt
kapitnono

több mint 3 éve
Nincs még valamilyen kupasorozat, ahol a Vidi esetleg elindulhatna?MOL Magyar Kupa
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Én nem arra írtam hogy mennyire hiteles a forrás, de azért fordult már elő hogy az edző lenyilatkozza, hogy ez meg az kell aztán mégis eladják, vagy hogy erre a posztra megvagyunk és mégis jön valakiHát nem tudom, ha én a csapat edzőjeként arról beszélek, hogy nem igen kell ide, akkor eléggé érdekes lenne utána a munkaviszony.Mintha az jelentene bármit is, ha mindenki cáfoljakemény lenneMiután a napokban minden érintett fél cáfolta, érdekes lenne
Cristiano Ronaldo is on the verge of signing for Sporting Lisbon. The club are going to begin presentation preparations from tomorrow. Deal 99% done. [@caughtoffside] #mufc
— The United Stand (@UnitedStandMUFC) August 25, 2022
Sixo
Wyatt
kapitnono
Ja, de mintha jelentene bármit is, ha a The United Stand ezt írja 😊
Wyatt

több mint 3 éve
Szép volt fiúk, sajnos behúzzuk a Kölnt uccsó körben de ma is volt sansz.Az első meccsen ment el, sajnos
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Szép volt fiúk, sajnos behúzzuk a Kölnt uccsó körben de ma is volt sansz.
több mint 3 éve
Hogy mennyi az odds rá 😊Néztem?Két ciprusi csapat már kettős győzelmekkel az EL-ben, és még csak most jön az Apollon Limassol meccse az Olympiakos ellen (1-1-ről)A 0–3-at hülye voltam, hogy nem néztem meg 😀
Látod, mondtam én hogy csak le kellett volna hajolni érte, a mai bevásárlásom nekem is ingyen volt így2 golos Köln gyozelmet tippeltem a meccs elott, azert meglepodnek ha eltalalnam.Nálam sima 0–3 volt a tipp, valamelyikünknek jó esélyei vannak
Zsellértelkes Vrij
Wyatt
r.baggio
De a Real Madrid–Barca 0–3-as fogadásom óta pontos eredményre nem tettem (buzi VAR 😀 )
Wyatt
nagylaza, főpohárnok